Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima spręst apie žmogų rašantį forume?

QUOTE(Raga @ 2010 04 09, 13:43)
Ačiū už tuos laurus  bis.gif

Prašom, nėr už ką. biggrin.gif
Bet ar tikrai manot, kad su jumis - na, kaip ir su visomis moterimis nereikia diskutuot? Tik žavėtis.
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 04 09, 12:35)
Ar aš panaši į melagę??

Tik į nutylėtoją...
Papildyta:
QUOTE(Rabi @ 2010 04 09, 12:45)
Prašom, nėr už ką.  biggrin.gif
Bet ar tikrai manot, kad su jumis - na, kaip ir su visomis moterimis nereikia diskutuot? Tik žavėtis.

Matyt nepavyko perteikt ironijos...

Pavyzdys iš draugų vakarėlio: su viena moterim įsidiskutavom... Ateina vyrukas ir bando įsiterpt fraze: "Na ką jūs moterys, tokios žavios ir tokiomis temomis diskutuojate, jums tai netinka, jūs gi meilei sukurtos... wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Raga @ 2010 04 09, 13:55)
Pavyzdys iš draugų vakarėlio: su viena moterim įsidiskutavom... Ateina vyrukas ir bando įsiterpt fraze: "Na ką jūs moterys, tokios žavios ir tokiomis temomis diskutuojate, jums tai netinka, jūs gi meilei sukurtos...  wacko.gif

Ir ką tada darėt? Įsiminėt šiuos pamokomus žodžius visam gyvenimui ir dabar kartojat kaip aksiomą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rabi: 09 balandžio 2010 - 12:03
QUOTE(Rabi @ 2010 04 09, 13:03)
Ir ką tada darėt? Įsiminėt šiuos pamokomus žodžius visam gyvenimui ir dabar kartojat kaip aksiomą?

O tai Tamsta laikotės priešingos nuomonės? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rabi @ 2010 04 09, 13:03)

Taip. Ir ryte, ir prieš miegą kartoju, kad tik nepamirščiau ir nelaiku, bei ne vietoje neišsižiočiau...
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 04 09, 14:04)
O tai Tamsta laikotės priešingos nuomonės? g.gif

Ar tik nenori manęs išprovokuot diskusijai?..
Nia! Nieko nebus. Prašom manimi žavėtis ir nevelt ten, kur visokių pribembusių vyrukų manymu man nereikia būt.
Papildyta:
QUOTE(Raga @ 2010 04 09, 14:09)
Taip. Ir ryte, ir prieš miegą kartoju, kad tik nepamirščiau ir nelaiku, bei ne vietoje neišsižiočiau...

Ot šaunuolė.
Atsakyti
QUOTE(Rabi @ 2010 04 09, 13:10)
Ot šaunuolė.

Taip bis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raga: 09 balandžio 2010 - 12:11
QUOTE(Rabi @ 2010 04 09, 13:10)
Ar tik nenori manęs išprovokuot diskusijai?..
Nia! Nieko nebus. Prašom manimi žavėtis...

Et, tai Tamsta, matyt, jau kokia apiblukusi -ienė esate... irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 04 09, 14:12)
Et, tai Tamsta, matyt, jau kokia apiblukusi -ienė esate... irnesakyk.gif

Jo.
Atsakyti
Manyciau, kad negalima spresti apie zmogu vien is jo komentaru. Mano komentarai nuo nuotaikos priklauso. Kartais su ironija, kartais su sarkazmu, o kartais "normalus".
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2010 04 09, 12:59)
Manyciau, kad negalima spresti apie zmogu vien is jo komentaru.

As manau, kad galima... more or less...
Atsakyti
Aš irgi manau, kad galima spręst apie žmogų forume. Kaip ir visur kitur. Net jai tas žmogus prikolinasi. Net jei forumas jam reikalingas kaip boso kriaušė.
Atsakyti