Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima spręst apie žmogų rašantį forume?

QUOTE(Rabi @ 2010 04 09, 12:11)
Tarsi Kūrėjas atsiuntė pranešimą spaudai, konkrečiai kam (sąrašas pridedamas. Neilgas, žinoma) sutvėre moteris.

O tai neatsiuntė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 04 09, 13:14)
O tai neatsiuntė? g.gif

O tai tame sąraše nebuvo, kad su moterimis galima ir diskutuoti?..
Atsakyti
QUOTE(Rabi @ 2010 04 09, 12:16)
O tai tame sąraše nebuvo, kad su moterimis galima ir diskutuoti?..

Tik su tomis, kurių pavardės baigiasi -aitė, -ytė, -iūtė.
Visų kitų vieta prie puodų, o ne už apskrito diskusijų stalo.
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 04 09, 12:19)

Nu čia tai naujiena....
Atsakyti
Spręsti neverta, bet pabandyti galima.
Kadangi daugelį SM rašančių žinau tik iš nickų ir kažin ar realiam gyvenime kada susitiksiu, tad kokia prasmė to sprendimo koks tai žmogus, jei neturėsi galimybės įsitikinti ar teisingas tas tavo spėjimas.

Bent aš susidarau vaizdelį apie rašantįjį iš jo postų, maždaug žinai ko iš jo tikėtis, ar jis sugeba išlaikyti ramų toną diskusijoj, o gal viską ims ir nuleis juokais ir iš rimtos temos padarys balaganą lotuliukas.gif Esu daugiau skaitanti, nei rašanti, nes daugelį atvejų randu panašiai mąstančių moterų, tad nematau prasmės dubliuotis, o spaminti tokiom šypsenėlėm drinks_cheers.gif thumbup.gif nesinori.

Kadangi neturiu tikslo įsitikinti ar mano spėjimai teisingi realiam gyvenim, tai man užtenka to virtualaus vertinimo, nes kiek pastebėjau rašymo stilius, maniera, o ir tos pačios gramatinės klaidos paprastai išlieka nepakitusios, vadinasi mano virtualios spėlionės teisingos bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumupė: 09 balandžio 2010 - 11:24
QUOTE(laumupė @ 2010 04 09, 12:23)
Kadangi neturiu tikslo įsitikinti ar mano spėjimai teisingi realiam gyvenim, tai man užtenka to virtualaus vertinimo, nes kiek pastebėjau rašymo stilius, maniera, o ir tos pačios gramatinės klaidos paprastai  išlieka nepakitusios, vadinasi mano virtualios spėlionės teisingobigsmile.gif

Kokios spėlionės? Galima konkrečiau?
Atsakyti
QUOTE(Raga @ 2010 04 09, 12:21)
Nu čia tai naujiena....

Džiaugiuosi galėdama skleisti Gerąją Naujieną
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 04 09, 13:19)
Visų kitų vieta prie puodų, o ne už apskrito diskusijų stalo.

Raga išaiškino, kad moterimis reikia žavėtis ir jas mylėti, o ne su jomis diskutuoti. Iš kur ištraukei tuos puodus?
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 04 09, 12:31)
Džiaugiuosi galėdama skleisti Gerąją Naujieną

Bet ar tiesą?
Atsakyti
QUOTE(Rabi @ 2010 04 09, 12:33)
Raga išaiškino, kad moterimis reikia žavėtis ir jas mylėti, o ne su jomis diskutuoti. Iš kur ištraukei tuos puodus?

Nematau jokios priešpriešos. Puodai + moteris = meilė ir žavesys.

QUOTE(Raga @ 2010 04 09, 12:33)
Bet ar tiesą?

Ar aš panaši į melagę??
Atsakyti
QUOTE(Rabi @ 2010 04 09, 12:33)

Ačiū už tuos laurus bis.gif
Atsakyti
QUOTE(Raga @ 2010 04 09, 13:28)
Kokios spėlionės? Galima konkrečiau?

Negalima. Tai būtų netaktiška atžvilgiu tų, apie kurias turiu susidarius virtualią nuomonę tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumupė: 09 balandžio 2010 - 11:44