Žinoma, kad galima.
Tik ne apie visus. Apie vyrus sunkiau.
QUOTE(Raga @ 2010 04 09, 11:26)
Vat, galvoju, kaip čia išsiugdyt tą kito tikrą pajautimo jausmo pagavimą (jei galima išviso taip paskayt)...
Turbūt atidumu. Ir dar pakantumo reikia. Palikti erdvės tam kitam skleistis. Man tai asocijuojasi su tam tikrais prisijaukinimo procesais.
Dabar galvoju, kad tam kitam atrasti / pamatyti / pajusti iš esmės reikia vieno - drąsos. Nes šitai yra įsipareigojimas.
QUOTE(adaptacijaa @ 2010 04 09, 11:28)
apie vyrus sunkiau.
Vyras vyrui nelygus. Kai kurie nė žvilgtelėjimo neverti..
QUOTE(Raga @ 2010 04 09, 11:31)
Kodėl?
Nes paprastai vyrai nesidalina savo asmenine informacija (tų kitokių galbūt aš ir nepastebiu ). Neįsivaizduoju, kokie gyvenime yra, pvz blondinas ar Medinis.
Nors mano diedas neseniai apie blondiną pasakė: proto reik turėt su bobom diskutuot.
QUOTE(adaptacijaa @ 2010 04 09, 11:37)
Nors mano diedas neseniai apie blondiną pasakė: proto reik turėt su bobom diskutuot.
O kartais jis nesako, kad moteris reikia mylėt ir jomis žavėtis, bet ne diskutuot... Nes jos ne tam sutvertos...
QUOTE(Raga @ 2010 04 09, 11:47)
Nes jos ne tam sutvertos...
Nes jos ne tam sutvertos
QUOTE(Raga @ 2010 04 09, 11:47)
O kartais jis nesąko, kad moteris reikia mylėt ir jomis žavėtis, bet ne diskutuot... Nes jos ne tam sutvertos...
apie daugumą turbūt taip ir galvoja.
Absoliuciai spresti apie zmogu rasanti forume tikrai negaleciau. Manau daugelis raso taip kaip gyvenime gal ir nekalbetu ir nesielgtu. Bet kazkoki zmogaus buda, supratima, ar bent jau proto lygi tikrai galima nujausti. Kartais vien is rasymo stiliaus sudetingumo, arba is daromu klaidu Dar labai idomu stebeti, kokios skirtingos moterys reiskiasi skirtingose temose. Keista kad panasus pomegiai jungia panasius ir mastymu zmones. Butent paplepejimu temoj cacku patacku labai mazai, cia reikia buti tikrai arsiai ir protingai jei nori "atlaikyti" diskusija, na ir dauguma cia tokios.
QUOTE(adaptacijaa @ 2010 04 09, 11:37)
proto reik turėt su bobom diskutuot.
QUOTE(something else @ 2010 04 09, 11:50)
Nes jos ne tam sutvertos
QUOTE(adaptacijaa @ 2010 04 09, 11:52)
apie daugumą turbūt taip ir galvoja.
Tai va, proto reik turėt...
QUOTE(Raga @ 2010 04 09, 12:47)
O kartais jis nesako, kad moteris reikia mylėt ir jomis žavėtis, bet ne diskutuot... Nes jos ne tam sutvertos...
Va kas mane užknisa. Vat toks stereotipas. Tarsi Kūrėjas atsiuntė pranešimą spaudai, konkrečiai kam (sąrašas pridedamas. Neilgas, žinoma) sutvėre moteris.