Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima spręst apie žmogų rašantį forume?

QUOTE(blondinas Nr.183 @ 2009 11 01, 16:19)
taip tu blondine.
Nu dabar perskaityk ka parasei:
1. nejuokink
2. zvengiu
3. kuo sersi, tuo ir siks

o minties tai jokios...vien tusti zodziai.
Kam reikia rasyt tokias nesamones.
Nerasyk daugiau, jei neturi minties.
Pazvengt gali.
Rasyt nereikia..

Manai mane supykdysi? Man nusispjaut,rasysiu vis tiek ka noresiu tongue.gif Zinau,kad cia visos blondines,o blondines protigos moterys! Ka parasiau perskaiciau ir ka? Matau labai protingas mintis,bet kai vyrai blondinai,tai jau ne kas... biggrin.gif Ne ziurint visko,tavo ne visos mintys man atrodo vien tusti zodziai,nors daug ir tokiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realybe: 01 lapkričio 2009 - 15:25
QUOTE(Karusia @ 2009 10 16, 17:48)

o tokių dalykų, kaip išsilavinimo/bukumo, mąstymo/papūgiško kartojimo, interesų/siauro akiračio - nenuslėpsi smile.gif ir charakteris dažnai labai matosi.

va visa tai yra labai subjektyvu. Ir tai kas tau atrodo platu, protinga, kitai gali pasirodyti jog tai bukybės ir siauraprotiškumo viršūnė.
Atsakyti
QUOTE(Brėkšta @ 2009 10 31, 20:32)
eik tu, jei nori tikrą ištvirkėlį SM sutikt, eik į miegamajį ten toks Geras vyras labai aktyvus.......na bent jau ankščiau gal jau kas ir nuskabė laurus  g.gif

Nenuskabe nenuskabe biggrin.gif GV vis dar pradziugina miegamaji savo apsilankymais ir pasisakymais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(klik @ 2009 11 01, 16:36)
Nenuskabe nenuskabe biggrin.gif GV vis dar pradziugina miegamaji savo apsilankymais ir pasisakymais biggrin.gif

niekad tam miegamajam nesilankiau g.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif ,mano nuomone,daug cia apsimetinejanciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2009 11 01, 14:33)
va visa tai yra labai subjektyvu. Ir tai kas tau atrodo platu, protinga, kitai gali pasirodyti jog tai bukybės ir siauraprotiškumo viršūnė.

OT, bet labai labai įdomus parašas.. gal yra kur nors SM tema apie kažką panašaus padiskutuot?
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2009 10 16, 16:49)
Ar zmones rasantys forumuose,panasiai masto ir  elgiasi ir realiam gyvenime? Ar galima pagal tai,kas cia postringaujama sprest apie zmogu,kaip manote?  smile.gif Gal kas nors buvote susitike realiai su zmonem is SM  ir visiskai pakeitete nuomone?

manau visokių yra, kurie čia toki patys kaip ir realybėje, o kiti galbūt kažkuo apsimeta, arba tiesiog gali laisviau reikšti savo mintis, būti atviresni
Atsakyti
su tais žmonėm su kuriais daugiausiai susirašinėju, manu, kad 90% yra toki koki yra realybėje
Atsakyti
Galima. Pvz esu įsitikinusi 99,9 proc kad ponia Deresa yra....
Kas užbaigs sakinį? Gal 29-oji dangė?
Atsakyti
Galimba bandyti speti, bet nemanau, kad spejimas bus teisingas, nes zmones devi kaukes.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2010 04 09, 11:19)
Galimba bandyti speti, bet nemanau, kad spejimas bus teisingas, nes zmones devi kaukes.

Arba mes įsivaizduojame, kad jie jas dėvi. Nes nesugebame atrasti to, kas sieja tą patį žmogų šiapus ir anapus monitoriaus. Nesugebame identifikuoti. Bet tai dar nereiškia, kad jis slepiasi po kauke.
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 04 09, 11:22)
Arba mes įsivaizduojame, kad jie jas dėvi. Nes nesugebame atrasti to, kas sieja tą patį žmogų šiapus ir anapus monitoriaus. Nesugebame identifikuoti. Bet tai dar nereiškia, kad jis slepiasi po kauke.

Aš manau, kad slepiasi... net ir ne po viena... Bet kartais apsinuogina trumpam... Vat, galvoju, kaip čia išsiugdyt tą kito tikrą pajautimo jausmo pagavimą (jei galima išviso taip paskayt)...
Atsakyti