Ar zmones rasantys forumuose,panasiai masto ir elgiasi ir realiam gyvenime? Ar galima pagal tai,kas cia postringaujama sprest apie zmogu,kaip manote? Gal kas nors buvote susitike realiai su zmonem is SM ir visiskai pakeitete nuomone?
QUOTE(Realybe @ 2009 10 16, 16:49)
Ar zmones rasantys forumuose,panasiai masto ir elgiasi ir realiam gyvenime? Ar galima pagal tai,kas cia postringaujama sprest apie zmogu,kaip manote? Gal kas nors buvote susitike realiai su zmonem is SM ir visiskai pakeitete nuomone?
Dažnai labai skiriasi Nors yra ir tokių,kurie visur vienodi
QUOTE(Realybe @ 2009 10 16, 15:49)
Esu susitikusi su daugybe moterų iš SM. Visos psichiškai sveikos Tiesa, mane pamatę, dažnai pasako, kad visai kitaip mane įsivaizdavo
QUOTE(vaižgantė @ 2009 10 16, 17:10)
Esu susitikusi su daugybe moterų iš SM. Visos psichiškai sveikos Tiesa, mane pamatę, dažnai pasako, kad visai kitaip mane įsivaizdavo
Nu,bet tikrai tave kazkaip sunku realiai isivaizduot Gal,kad avataras toks tsakant neaiskus O is pasisakymu,gal kazkiek galima,bet irgi sunkiai
QUOTE(Realybe @ 2009 10 16, 16:26)
Nu,bet tikrai tave kazkaip sunku realiai isivaizduot Gal,kad avataras toks tsakant neaiskus O is pasisakymu,gal kazkiek galima,bet irgi sunkiai
Na, perskaityk visus mano postus
Manau, kad siek tiek galima spresti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 10 16, 17:30)
Na, perskaityk visus mano postus
Tu manai fiziskai tai imanoma? Man seima jau ir taip sako,kad igijau priklausomybe
QUOTE(Realybe @ 2009 10 16, 16:34)
Tu manai fiziskai tai imanoma? Man seima jau ir taip sako,kad igijau priklausomybe
Bet kiek žinių įgysi
Buvo viena moteris, kuri tada apie 7000 mano postų perskaitė ir labai užsimanė su manim susipažinti. Ir ką- ir susipažinom, ir iki šiol bendraujam
Gaila, kad čia ne visus postus skaičiuoja- būtų kokius keturis kartus daugiau...
QUOTE(vaižgantė @ 2009 10 16, 17:39)
Bet kiek žinių įgysi
Buvo viena moteris, kuri tada apie 7000 mano postų perskaitė ir labai užsimanė su manim susipažinti. Ir ką- ir susipažinom, ir iki šiol bendraujam
Gaila, kad čia ne visus postus skaičiuoja- būtų kokius keturis kartus daugiau...
Ogo Nu tai cia daugiau negu romana perskaityt! O kodel ji butent tavim taip susidomejo?
QUOTE(Realybe @ 2009 10 16, 16:41)
Ogo Nu tai cia daugiau negu romana perskaityt! O kodel ji butent tavim taip susidomejo?
Todėl, kad anksčiau buvau aktyvi skyriuje "Religija ir ezoterika". Porą kartų esu išbaninta
QUOTE(Realybe @ 2009 10 16, 16:49)
taip, galima, ir labai daug. tik gal daugiau tikrąjį veidą, o ne tą, kurį prisilipdo visuomenėje Nors kiek esu susitikusi realiai - tie patys, ne kiti gal kad bendrauju su rimtais žmonėmis.
gal kas kita "mamulytės", kudakuojančios apie gyvenimėlį, bet širdyje - tikrų tikriausios gyvatės
o tokių dalykų, kaip išsilavinimo/bukumo, mąstymo/papūgiško kartojimo, interesų/siauro akiračio - nenuslėpsi ir charakteris dažnai labai matosi.