Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima spręst apie žmogų rašantį forume?

Ar zmones rasantys forumuose,panasiai masto ir elgiasi ir realiam gyvenime? Ar galima pagal tai,kas cia postringaujama sprest apie zmogu,kaip manote? smile.gif Gal kas nors buvote susitike realiai su zmonem is SM ir visiskai pakeitete nuomone?
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2009 10 16, 16:49)
Ar zmones rasantys forumuose,panasiai masto ir  elgiasi ir realiam gyvenime? Ar galima pagal tai,kas cia postringaujama sprest apie zmogu,kaip manote?  smile.gif Gal kas nors buvote susitike realiai su zmonem is SM  ir visiskai pakeitete nuomone?

Dažnai labai skiriasi mirksiukas.gif Nors yra ir tokių,kurie visur vienodi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2009 10 16, 15:49)
Ar zmones rasantys forumuose,panasiai masto ir  elgiasi ir realiam gyvenime? Ar galima pagal tai,kas cia postringaujama sprest apie zmogu,kaip manote?  smile.gif Gal kas nors buvote susitike realiai su zmonem is SM  ir visiskai pakeitete nuomone?

Esu susitikusi su daugybe moterų iš SM. Visos psichiškai sveikos smile.gif Tiesa, mane pamatę, dažnai pasako, kad visai kitaip mane įsivaizdavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 10 16, 17:10)
Esu susitikusi su daugybe moterų iš SM. Visos psichiškai sveikos smile.gif Tiesa, mane pamatę, dažnai pasako, kad visai kitaip mane įsivaizdavo smile.gif

Nu,bet tikrai tave kazkaip sunku realiai isivaizduot blink.gif mirksiukas.gif Gal,kad avataras toks tsakant neaiskus g.gif O is pasisakymu,gal kazkiek galima,bet irgi sunkiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2009 10 16, 16:26)
Nu,bet tikrai tave kazkaip sunku realiai isivaizduot blink.gif  mirksiukas.gif  Gal,kad avataras toks tsakant neaiskus g.gif O is pasisakymu,gal kazkiek galima,bet irgi sunkiai 4u.gif

Na, perskaityk visus mano postus lotuliukas.gif
Atsakyti
Manau, kad siek tiek galima spresti
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 10 16, 17:30)
Na, perskaityk visus mano postus  lotuliukas.gif

Tu manai fiziskai tai imanoma? g.gif biggrin.gif Man seima jau ir taip sako,kad igijau priklausomybe doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2009 10 16, 16:34)
Tu manai fiziskai tai imanoma?  g.gif  biggrin.gif Man seima jau ir taip sako,kad igijau priklausomybe doh.gif

Bet kiek žinių įgysi bigsmile.gif
Buvo viena moteris, kuri tada apie 7000 mano postų perskaitė ir labai užsimanė su manim susipažinti. Ir ką- ir susipažinom, ir iki šiol bendraujam bigsmile.gif
Gaila, kad čia ne visus postus skaičiuoja- būtų kokius keturis kartus daugiau...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 10 16, 17:39)
Bet kiek žinių įgysi  bigsmile.gif
Buvo viena moteris, kuri tada apie 7000 mano postų perskaitė ir labai užsimanė su manim susipažinti. Ir ką- ir susipažinom, ir iki šiol bendraujam  bigsmile.gif
Gaila, kad čia ne visus postus skaičiuoja- būtų kokius keturis kartus daugiau...

Ogo blink.gif blink.gif Nu tai cia daugiau negu romana perskaityt! O kodel ji butent tavim taip susidomejo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2009 10 16, 16:41)
Ogo blink.gif  blink.gif Nu tai cia daugiau negu romana perskaityt!  O kodel ji butent tavim taip susidomejo?  smile.gif

Todėl, kad anksčiau buvau aktyvi skyriuje "Religija ir ezoterika". Porą kartų esu išbaninta ax.gif
Atsakyti
Ne ne galima spresti, prirasyti daug ka galima kas i galva sauna, o realiam gyvenime manau tikrai skiriasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2009 10 16, 16:49)

taip, galima, ir labai daug. tik gal daugiau tikrąjį veidą, o ne tą, kurį prisilipdo visuomenėje smile.gif Nors kiek esu susitikusi realiai - tie patys, ne kiti smile.gif gal kad bendrauju su rimtais žmonėmis.
gal kas kita "mamulytės", kudakuojančios apie gyvenimėlį, bet širdyje - tikrų tikriausios gyvatės biggrin.gif

o tokių dalykų, kaip išsilavinimo/bukumo, mąstymo/papūgiško kartojimo, interesų/siauro akiračio - nenuslėpsi smile.gif ir charakteris dažnai labai matosi.
Atsakyti