Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Mergaitės jūs nieko nepasigedot ? unsure.gif unsure.gif ....aš pasigedau .....RiMami....kaži kur ji mastau.gif

Papildyta:

Vaidosee , gali būti per dauk medaus .....aš pasiimu tiek gabaliukų , kiek reikia vienai rožytei ...5 ar 7 .....kiti būna šaldytuve , jei kas neaišku , lipk į Asseni temą viršuje , ten mano MK įdėta ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 17 spalio 2009 - 19:50

Kiek žinau, Rimami kompas užlūžęs buvo, nu bet jau praėjusią sav. turėjo atgaivint jį. Ir žinau turi ką parodyti mums ... nu tikrai keista.

Ir Asseni nesirodo verysad.gif

O šok. rožes darau stingdindama kiekvieną lapelį atskirai. Prisidarau maišelyje tų lapelių kiek telpa, sušaldau ir tada lipinu juos, bet irgi po kelis ir pašaldau vėl. Šiaip man labai fainiai tos rožytės darosi thumbup.gif Tik niekam jų kolkas nereikia pas mane ax.gif
Atsakyti
Nu jau kantrybes turejimas doh.gif Spanguolia, Skristyn, as pavargau beziuredama, nu reiktu tokius nulipdyt-nusisaunu gun_rifle.gif Super thumbup.gif Neramuole, tai kad pazere tortu, grazu, ypac tas maisiukas ir tas zalias thumbup.gif , Daividijos triuskiai nepakartojami, sraiges dar labiau, ech duodat vaizdu, super wub.gif
O as siandien tik viena iskepiau ir tai kaip pavargau biggrin.gif , nuo tos bananines svajones doh.gif , o idaro liko susipyliau i indeli, nespejo sutvirtet, kaip atsidure skrandy, negalejau sustot, dabar user posted image cool.gif
Nugi Cipciuka uzmirsau doh.gif , nunese ji mat toki torta i pagyras doh.gif , jei atvirai, jis man grazesnis thumbup.gif uz ta kur su mase, toks mano iskrypes skonis. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Srove: 17 spalio 2009 - 19:57
Aciu uz ekstra atsakyma 4u.gif ,uzmigdysiu mazge ir bandysiu vel lipyti,jei ir neiseis,bent smagu,vaikyste prisimenu,kaip is plastelino visokius grozius lipinom lotuliukas.gif (Jauciu mano klaidos bus,kad iskarto visus lapelius bandziau sulipyti ir i saldytuva net nedejau doh.gif )
Atsakyti
aš nebūsiu labai kukli ir ateisiu čia su savo šios savaitės tortukais
rolleyes.gif gal nieko prieš unsure.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
ojj..kažin kodėl su dydžiais problema unsure.gif
Atsakyti
emiga, storas maišelis 4u.gif Norėčiau tokio rolleyes.gif

daividija, labai linksmi, spalvingi vaikiški tortai thumbup.gif O jau sraigių dailumas ir grožis bigsmile.gif

neramuole, man visi tavo tortukai labai mieli, tvarkingai padaryti thumbup.gif Malonu į juos žiūrėti thumbup.gif

Cipciuk, nerealio rožės thumbup.gif O jos irgi iš pastilažo?

skristyn, superinė gitara thumbup.gif

spanguolia smile.gif, koks kompas, na labai originalus thumbup.gif

Jo, seniai čia nebuvo RiMami unsure.gif

Įdedu savo nelaimėlį tortuką. Leidžiama pasijuokti smile.gif
Nemėgstu, kai žmonės nežino, ko nori arba dažnai keičia savo nuomonę. Taip ir įvyko su šitu tortu. Iš pradžių sakė padaryti paprastą tortuką, galvojau papuošiu vaisiais, šokoladu. Kai tortas jau buvo perteptas, užsakovai sugalvojo "papuošimą" doh.gif Iš apvalaus torto stačiakampio neišdrįsau daryti, tai teko kitką galvoti.
Taigi, tortas skirtas "boso dienai". Viduje - baltas biskvitas, grietinėlės kremas, persikai, ananasai. Gėlytės iš pastilažo, lapeliai iš kremo. "Portretą" piešiau iš nuotraukos šokoladu.

user posted image

Atsiprašau už nuotraukos kokybę. Fotografavau pati blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migle79: 17 spalio 2009 - 20:39
Migle79 swoon.gif swoon.gif swoon.gif likau be žado blink.gif

Eveneirka, sveikinu nepasikuklinus, šaunūs tortukai thumbup.gif jei foto keli per radikal.ru, tai kopijuok arba 2 arba 9 koduką mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Migle79 @ 2009 10 17, 21:37)
Leidžiama pasijuokti smile.gif
"Portretą" piešiau iš nuotraukos šokoladu.

Grazu ane hah.gif lotuliukas.gif is boses juoktis.As ja pazystu, pasakysiu cool.gif
Jo sugebejimai atkurti portreta, dar sokoladu doh.gif thumbup.gif

Eveneirka, labiausiai isimintinas biustas thumbup.gif , valgytojai laizysis nail.gif , o jei dar vyrams teks iskilumai doh.gif bus patenkinti hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveneirka @ 2009 10 17, 21:36)
aš nebūsiu labai kukli ir ateisiu čia su savo šios savaitės tortukais
ojj..kažin kodėl su dydžiais problema unsure.gif

Ne ne junkis į tortininkių gretas drinks_cheers.gif ...super torčiukai , niu pirmas man tai pasaka wub.gif wub.gif ..nors ir papiukai irgi liuksiški , ir lelka kokia puošni ....o tu ten dydį kokį įrašiusi - pikseliai ? g.gif ...turi būti 640 ...

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Migle79....žiūriu žiūriu user posted imageuser posted image...nu kažkaip neima juokas nors tu ką ....nematau iš ko juoktis schmoll.gif ...dailininkė wub.gif wub.gif ...o užsakovai dar ne tą iškrės , paminėsi mano žodį tongue.gif .

Atsakyti
sveikutes merginos, kuri man gali pasakyt ka padariau ne taip , kad cukraus mases gelytes luzineja, tik biski prisilieti ir luzta verysad.gif
cia pagal recepta, kur zalatina dedas, vanduo ir cukraus pudra
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kutvela: 17 spalio 2009 - 21:31
QUOTE(kutvela @ 2009 10 17, 22:30)
sveikutes merginos, kuri man gali pasakyt ka padariau ne taip , kad cukraus mases gelytes luzineja, tik biski prisilieti ir luzta verysad.gif

per daug cukraus pudros arba per mažai želatinos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kutvela @ 2009 10 17, 22:30)

Koks vanduo ??? blink.gif ...ten tik želatina brinkinasi tame vandenį , jo labai nedauk ....jie tau išdžiūve lūžinėja ?.....su jais dantis galima išsilaušti doh.gif , kaip jie tau lūžta unsure.gif...kokio plonumo tu jas kočioji , kiba kaip laikraštis bigsmile.gif ...

srove neiškrypes tavo skonis , jis ir man gražus , bet jis eilinis tortukas - beįdėjinis , jam ten vieta ...tiesa , tu kur randiesi ? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 17 spalio 2009 - 21:39