Mergaitės jūs nieko nepasigedot ? ....aš pasigedau .....RiMami....kaži kur ji
Papildyta:
Vaidosee , gali būti per dauk medaus .....aš pasiimu tiek gabaliukų , kiek reikia vienai rožytei ...5 ar 7 .....kiti būna šaldytuve , jei kas neaišku , lipk į Asseni temą viršuje , ten mano MK įdėta ....
Kiek žinau, Rimami kompas užlūžęs buvo, nu bet jau praėjusią sav. turėjo atgaivint jį. Ir žinau turi ką parodyti mums ... nu tikrai keista.
Ir Asseni nesirodo
O šok. rožes darau stingdindama kiekvieną lapelį atskirai. Prisidarau maišelyje tų lapelių kiek telpa, sušaldau ir tada lipinu juos, bet irgi po kelis ir pašaldau vėl. Šiaip man labai fainiai tos rožytės darosi Tik niekam jų kolkas nereikia pas mane
Nu jau kantrybes turejimas Spanguolia, Skristyn, as pavargau beziuredama, nu reiktu tokius nulipdyt-nusisaunu Super Neramuole, tai kad pazere tortu, grazu, ypac tas maisiukas ir tas zalias , Daividijos triuskiai nepakartojami, sraiges dar labiau, ech duodat vaizdu, super
O as siandien tik viena iskepiau ir tai kaip pavargau , nuo tos bananines svajones , o idaro liko susipyliau i indeli, nespejo sutvirtet, kaip atsidure skrandy, negalejau sustot, dabar
Nugi Cipciuka uzmirsau , nunese ji mat toki torta i pagyras , jei atvirai, jis man grazesnis uz ta kur su mase, toks mano iskrypes skonis.
O as siandien tik viena iskepiau ir tai kaip pavargau , nuo tos bananines svajones , o idaro liko susipyliau i indeli, nespejo sutvirtet, kaip atsidure skrandy, negalejau sustot, dabar
Nugi Cipciuka uzmirsau , nunese ji mat toki torta i pagyras , jei atvirai, jis man grazesnis uz ta kur su mase, toks mano iskrypes skonis.
Aciu uz ekstra atsakyma ,uzmigdysiu mazge ir bandysiu vel lipyti,jei ir neiseis,bent smagu,vaikyste prisimenu,kaip is plastelino visokius grozius lipinom (Jauciu mano klaidos bus,kad iskarto visus lapelius bandziau sulipyti ir i saldytuva net nedejau )
emiga, storas maišelis Norėčiau tokio
daividija, labai linksmi, spalvingi vaikiški tortai O jau sraigių dailumas ir grožis
neramuole, man visi tavo tortukai labai mieli, tvarkingai padaryti Malonu į juos žiūrėti
Cipciuk, nerealio rožės O jos irgi iš pastilažo?
skristyn, superinė gitara
spanguolia , koks kompas, na labai originalus
Jo, seniai čia nebuvo RiMami
Įdedu savo nelaimėlį tortuką. Leidžiama pasijuokti
Nemėgstu, kai žmonės nežino, ko nori arba dažnai keičia savo nuomonę. Taip ir įvyko su šitu tortu. Iš pradžių sakė padaryti paprastą tortuką, galvojau papuošiu vaisiais, šokoladu. Kai tortas jau buvo perteptas, užsakovai sugalvojo "papuošimą" Iš apvalaus torto stačiakampio neišdrįsau daryti, tai teko kitką galvoti.
Taigi, tortas skirtas "boso dienai". Viduje - baltas biskvitas, grietinėlės kremas, persikai, ananasai. Gėlytės iš pastilažo, lapeliai iš kremo. "Portretą" piešiau iš nuotraukos šokoladu.
Atsiprašau už nuotraukos kokybę. Fotografavau pati
daividija, labai linksmi, spalvingi vaikiški tortai O jau sraigių dailumas ir grožis
neramuole, man visi tavo tortukai labai mieli, tvarkingai padaryti Malonu į juos žiūrėti
Cipciuk, nerealio rožės O jos irgi iš pastilažo?
skristyn, superinė gitara
spanguolia , koks kompas, na labai originalus
Jo, seniai čia nebuvo RiMami
Įdedu savo nelaimėlį tortuką. Leidžiama pasijuokti
Nemėgstu, kai žmonės nežino, ko nori arba dažnai keičia savo nuomonę. Taip ir įvyko su šitu tortu. Iš pradžių sakė padaryti paprastą tortuką, galvojau papuošiu vaisiais, šokoladu. Kai tortas jau buvo perteptas, užsakovai sugalvojo "papuošimą" Iš apvalaus torto stačiakampio neišdrįsau daryti, tai teko kitką galvoti.
Taigi, tortas skirtas "boso dienai". Viduje - baltas biskvitas, grietinėlės kremas, persikai, ananasai. Gėlytės iš pastilažo, lapeliai iš kremo. "Portretą" piešiau iš nuotraukos šokoladu.
Atsiprašau už nuotraukos kokybę. Fotografavau pati
Migle79 likau be žado
Eveneirka, sveikinu nepasikuklinus, šaunūs tortukai jei foto keli per radikal.ru, tai kopijuok arba 2 arba 9 koduką
Eveneirka, sveikinu nepasikuklinus, šaunūs tortukai jei foto keli per radikal.ru, tai kopijuok arba 2 arba 9 koduką
QUOTE(Migle79 @ 2009 10 17, 21:37)
Grazu ane is boses juoktis.As ja pazystu, pasakysiu
Jo sugebejimai atkurti portreta, dar sokoladu
Eveneirka, labiausiai isimintinas biustas , valgytojai laizysis , o jei dar vyrams teks iskilumai bus patenkinti
QUOTE(Eveneirka @ 2009 10 17, 21:36)
aš nebūsiu labai kukli ir ateisiu čia su savo šios savaitės tortukais
ojj..kažin kodėl su dydžiais problema
ojj..kažin kodėl su dydžiais problema
Ne ne junkis į tortininkių gretas ...super torčiukai , niu pirmas man tai pasaka ..nors ir papiukai irgi liuksiški , ir lelka kokia puošni ....o tu ten dydį kokį įrašiusi - pikseliai ? ...turi būti 640 ...
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Migle79....žiūriu žiūriu ...nu kažkaip neima juokas nors tu ką ....nematau iš ko juoktis ...dailininkė ...o užsakovai dar ne tą iškrės , paminėsi mano žodį .
QUOTE(kutvela @ 2009 10 17, 22:30)
sveikutes merginos, kuri man gali pasakyt ka padariau ne taip , kad cukraus mases gelytes luzineja, tik biski prisilieti ir luzta
cia pagal recepta, kur zalatina dedas, vanduo ir cukraus pudra
per daug cukraus pudros arba per mažai želatinos
QUOTE(kutvela @ 2009 10 17, 22:30)
sveikutes merginos, kuri man gali pasakyt ka padariau ne taip , kad cukraus mases gelytes luzineja, tik biski prisilieti ir luzta
Koks vanduo ??? ...ten tik želatina brinkinasi tame vandenį , jo labai nedauk ....jie tau išdžiūve lūžinėja ?.....su jais dantis galima išsilaušti , kaip jie tau lūžta ...kokio plonumo tu jas kočioji , kiba kaip laikraštis ...
srove neiškrypes tavo skonis , jis ir man gražus , bet jis eilinis tortukas - beįdėjinis , jam ten vieta ...tiesa , tu kur randiesi ?