Tortai visu tai Tikrai,tikrai sirdis tikrai atsigauna cia uzsukus Turiu viena klausimuka cipciuk,kuom ten pabarstytas tas tortas su taskiukais ir baltom rozem .Nu man taip graziai blizga,kad negaliu,ir Asseni buvo apibarscius savo krikstynu,toki su meskuciais ir su gulbem vestuvini.Negaliu ramiai miegot stovi pries akis...
Štai mano "misija neįmanoma" Buvo įmanoma tol kol neatvežė padėklo - tai visą planą reikėjo dauginti iš 2. Pagrindas Snikers, "Kompiuteris" - Juodas miškas - svoris 8,3 kg . Pagrindas dengtas sviestiniu kremu (sviestas + rududu), kiti papuošimai pastilažas, šok. saldaininė masė, aisingas. Atrodo viskas. Svarbiausia kad nuvežė saugiai ir niekas nė nekryptelėjo, ekraną cementavau su šokoladu - super laiko. Pats ekranas, beja, du vafliai sutepti sviestu, aplieta grynų šokoladu ir viena pusė apdengta šok. saldainine mase - šiaip lengvas, tvirtas, stabilus, man patiko. Kliurkų nemažai, bet darant antrą jau žinočiau ko saugotis.
QUOTE(skristyn @ 2009 10 17, 13:42)
Aciu tau uz sia gitara
Papasakosiu nuotyki su ja, padariau grifa is geliu mases, isdziuvo sau graziai, bet mano Saulytei matyt labai skani pasirode, tai atsilauze ir atsikando, ui uzvire kraujas pamacius, dariau sekancia, bet nedziuvo nors tu ka ir ant peciaus ir t.t galiausiai atsiklausus uzsakovo padariau is kartono kuri ivilkau i saldainiu mase. Matyt mano vaikai dar per mazi, kad mama tortais uzsiimtu
Papasakosiu nuotyki su ja, padariau grifa is geliu mases, isdziuvo sau graziai, bet mano Saulytei matyt labai skani pasirode, tai atsilauze ir atsikando, ui uzvire kraujas pamacius, dariau sekancia, bet nedziuvo nors tu ka ir ant peciaus ir t.t galiausiai atsiklausus uzsakovo padariau is kartono kuri ivilkau i saldainiu mase. Matyt mano vaikai dar per mazi, kad mama tortais uzsiimtu
Man visada visi tortu gaminimai baigiasi noru issaudyti vaikus
+2009 10 17, 15:05-->
QUOTE(spanguolia @ 2009 10 17, 15:05)
Štai mano "misija neįmanoma" Buvo įmanoma tol kol neatvežė padėklo - tai visą planą reikėjo dauginti iš 2. Pagrindas Snikers, "Kompiuteris" - Juodas miškas - svoris 8,3 kg . Pagrindas dengtas sviestiniu kremu (sviestas + rududu), kiti papuošimai pastilažas, šok. saldaininė masė, aisingas. Atrodo viskas. Svarbiausia kad nuvežė saugiai ir niekas nė nekryptelėjo, ekraną cementavau su šokoladu - super laiko. Pats ekranas, beja, du vafliai sutepti sviestu, aplieta grynų šokoladu ir viena pusė apdengta šok. saldainine mase - šiaip lengvas, tvirtas, stabilus, man patiko. Kliurkų nemažai, bet darant antrą jau žinočiau ko saugotis.
,oho,koki laptopa nulipdei,kaip tikras o dar svoris torto gal gali man kompiuterio pele nulipdyt,manoji ko tai streikuoja
+2009 10 17, 17:05-->
grazus ir idomus tortas kol skaiciau, iki paaiskinimo, galvojau, kaip ekrana padarei nesumastyciau
QUOTE(spanguolia @ 2009 10 17, 17:05)
grazus ir idomus tortas kol skaiciau, iki paaiskinimo, galvojau, kaip ekrana padarei nesumastyciau
vau, vo čia tai naujiena, puikiai padirbėta
Sveikos kepejėlės,
tortukai visų puikūs . Jūs šaunuolės .
Aš bandžiau daryti lapelius iš plikytos tešlos, bet neįdėjau kiaušinio, tai turbūt nieko nebus . Lauksiu rytdienos ir žiūrėsiu kas gausis .
tortukai visų puikūs . Jūs šaunuolės .
Aš bandžiau daryti lapelius iš plikytos tešlos, bet neįdėjau kiaušinio, tai turbūt nieko nebus . Lauksiu rytdienos ir žiūrėsiu kas gausis .
QUOTE(lotute @ 2009 10 17, 15:48)
nu ***** jau tikrai pabodo skaityti kam kur vieta
paimkit atidarykit viena tema ir i viena tema dekit visus tortus, nes dabar vien tik ir rašo "šitam ne vieta čia, šitam vieta čia", renkasi čia suaugę žmonės, bet elgiais kaip vaikai
negi taip sunku padaryti viena tema ir dėti vusus tortus
paimkit atidarykit viena tema ir i viena tema dekit visus tortus, nes dabar vien tik ir rašo "šitam ne vieta čia, šitam vieta čia", renkasi čia suaugę žmonės, bet elgiais kaip vaikai
negi taip sunku padaryti viena tema ir dėti vusus tortus
pirasa ...kapec lapams ...kokia gi plikyta tešla be kiaušinio .
Akvii , ten perlamutro dezodorantas blizga .
spanguolia:) ...net sutasė kai pamačiau , nepagalvok kažką blogo ....tiesiog pagalvojau kiek prie jo darbo ...ir sutasė ....nu kažkas neapsakyto , tas tavo tortas
axxxxx nu koks-įsimilėjau
QUOTE(Cipciukas @ 2009 10 17, 18:31)
Ačiū, Cipciuk. Jau užmaišiau iš naujo ir pridariau lapelių, žiūrėsiu kas gausis .
Ačiū merginos
Kol nepradėjot čia sakyt kad darbelio daug, tai ir nesusimąsčiau - dariau ir tiek. Nu bet kai pagalvojau, tai jooo ... nuo šiandien 10 iki 15,30 beveik non stop. Jau kai reikėjo raides rašyt tiek ant klavišų, tiek ant ekrano, tai rankos drebėjo ir jau nebesusikaupiau. Čia buvo draugės prašymas, tai net nemąsčiau kiek dirbau, bet jei reikėtų užsakymui, tai oi nežinau kaip čia būtų Beja, einu aš gal užsisakysiu raidžių spaudelius - bus lengviau ir gražiau kitą kart
Nu aš tai nusišaut noriu kai pamatau Cipciuko bezą - nu stovi ir nė krust, nu kame paslaptis, 100% garantas nieks nenučiuoš, o aš - drebu dėl kiekvieno dzibo bezas myli tik Cipciuką savo
labas vakarelis,turiu klausimuka,visa diena vargstu su sokoladinemis rozemis,mase atrodo gera,darau,kaip parasyta,bet man kai sulipinu lapukus,jie vistiek sulimpa,na nebuna tokia isskleista roze,toks jausmas,kad juos traukia viena prie kito,o noretusi,tokiu,kaip ant Cipsiuko torto(paskutinio,kurio nenorejo cia nesti,del nesuprantamu priezasciu),kas ne taip?Gal per daug medaus,nors mase,tikrai kieta,smagi ,kaip dedate lapukus,po viena ar pastingdote ir tada formuojate?
P.S.Man asmeniskai labai patinka visus tortus cia matyti,kad ir n-taji karta,nera nei vieno visiskai identisko,Cipsiuk,juk net jusu meskutes visos skirtingos,prasau nemetyti tortu po ivairias temas
P.S.Man asmeniskai labai patinka visus tortus cia matyti,kad ir n-taji karta,nera nei vieno visiskai identisko,Cipsiuk,juk net jusu meskutes visos skirtingos,prasau nemetyti tortu po ivairias temas