adriu man šis tortukas labai mielas kokia graži boružėlė iš ko ji ?
Cipciuk gitara labai elegantiška ir graži ir gėlytės labai dalios antrajame torte zagagulinos (ar kaip ten jos ) labai gražios ar galima būtų pamatyti iš arčiau tą didžiają gėlyte
Tortai tai pasakiski kaip sulaukiu savaitgalio o labai laukiu jo vien del vaizdu kuriu cia jus pridedat ziuredama vis galvoju ar man kada taip pavyks. Jus mergaites menininkes.
QUOTE(*monikute* @ 2009 10 30, 10:22)
adriu man šis tortukas labai mielas kokia graži boružėlė iš ko ji ?
Cipciuk gitara labai elegantiška ir graži ir gėlytės labai dalios antrajame torte zagagulinos (ar kaip ten jos ) labai gražios ar galima būtų pamatyti iš arčiau tą didžiają gėlyte
boružėle dariau iš to pačio,liko biskvito apipjausčius gelytę-sumaišiau su pertepimu ir formavau
cipciuk.kokia gitara super-duper
QUOTE(liberty666 @ 2009 10 29, 18:55)
labas mergaites
reikia pagalbos puosybos srityje
isbandziau puosima is marsmelow mases, gavosi lyg ir neblogai, bet man nesulimpa
padengiau visa torta su ta mase, ir padariau gelyte, tai lapelius tarpusavy dar sulipdauy , kai paspaustgali, o kaip ta visa gele prie torto prilipint?
reikia pagalbos puosybos srityje
isbandziau puosima is marsmelow mases, gavosi lyg ir neblogai, bet man nesulimpa
padengiau visa torta su ta mase, ir padariau gelyte, tai lapelius tarpusavy dar sulipdauy , kai paspaustgali, o kaip ta visa gele prie torto prilipint?
negi niekas nedaro taip?
Asseni labai dailus torčiukas rožės gražios O lapeliai kreminiai ?
Asseni, labai rozes grazios.. sokoladines?
QUOTE(liberty666 @ 2009 10 30, 09:40)
negi niekas nedaro taip?
Gali ta vieta tiesiog sudrekinti su degtine ir rozes apacia taip pat. Gali det ant aisingo, ant beze lasiuko. Taip pat gali islydyti saldaini ir naudoti ta mase kaip klijus. Budu daug
*monikute*, lapeliai beze
Grantee, rozes sokoladas su medum
QUOTE(Grantee @ 2009 10 30, 10:44)
Asseni, labai rozes grazios.. sokoladines?
Asseni, laaabai laaaabai tau gražiai pavyko zagagulinai tortukas atrodo pasakiškai o rožės suuuuper gražios norėčiau tokio dovanų
QUOTE(Asseni @ 2009 10 30, 10:54)
Gali ta vieta tiesiog sudrekinti su degtine ir rozes apacia taip pat. Gali det ant aisingo, ant beze lasiuko. Taip pat gali islydyti saldaini ir naudoti ta mase kaip klijus. Budu daug
aciu, bandysiu
Cipciuk,tortu grozis jau gitara tiesiog tiesiai is Elvio Preslio ranku o ta 6 styga,ai, xren s nei,pas many pvz tik 5,nes viena nutraukiau
Asseni,labai dailus torciukas,rozes fantastiskos
Asseni,labai dailus torciukas,rozes fantastiskos