Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Neila+69 @ 2009 10 29, 17:24)
Labutis, labai greitai prireike receptuko kaip daryti tortui pertepima is manu koses, kiek zinau ten ji isverdama ir su sviestu maisoma, gal kas galetu nuorodele arba parasyti kiek kaip ko det reik? buciau labai dekinga, internete nerandu recepto...
ir kaip visa ta kose virt?

pertepimų temoj tikrai mačiau, pirmus 4 puslapius peržiūrėk, kažkur buvo tas reikalas
Atsakyti
labas mergaites

reikia pagalbos puosybos srityje 4u.gif

isbandziau puosima is marsmelow mases, gavosi lyg ir neblogai, bet man nesulimpa
padengiau visa torta su ta mase, ir padariau gelyte, tai lapelius tarpusavy dar sulipdauy , kai paspaustgali, o kaip ta visa gele prie torto prilipint?
Atsakyti
QUOTE(pupainga @ 2009 10 29, 15:41)
Aš tai aisingo turiu tokį receptą. Imu kiaušinio baltymą, dedu šiek tiek rūgštelės, paplaku šakute ir tada po truputį dedu cukraus pudrą ir vis maišau ta pačia šakute, kol konsistencija gaunasi tokia, kad pirštu palietus toks dzibukas gaunasi ir nusubliūkšta. Ir galiu piešti, dzibuoti, niekur jis nenubėga. O kad šiek tiek sukietėja, tai man kaip tik patinka 4u.gif
Aš dariau neseniai ant šonų ir nenubėgo. Dariau papuošimus ant pastilažo 4u.gif

As lygiai taip paciai darau, mama man toki recepta pasake, tik nezinojau kaip tas reikalas vadinasi, Tai kazkada Meian parase, kad tai aisingas, tai as ji taip ir vadinu smile.gif
dziubukai gaunasi puikus, koki tik nori, mano nemazai tortu su tokiu aisingu (plaktu su sakute) apdziubuoti smile.gif
ir as ji kartais uzdengta palaikau savaite, tai nieko jis man nepavandenyja schmoll.gif kuo puikiausiai dziubuojasi, ilgiau laikyti nebandziau smile.gif
Atsakyti
Klaipedos mergaites, gavau dazus, del atsiemimo susitarkim per az mirksiukas.gif
Atsakyti
Rafaelo,puošta grietinėle,paprastutis.... ax.gif
user posted image
Atsakyti
Labai grazus wub.gif
Atsakyti
Ar galiu pagal si recepta masei naudot naturalu medu? Gal kas bande ax.gif

PASTILAŽAS PAGAL CIPCIUKĄ skirtas tortu dengimui

1 sriubinis ( nubrauktas ) šaukštas želatinos .
3 sriubiniai šaukštai dirbtinio medaus ( su natūraliu nebandžiau ) ,
60 ml. vandens ,
120 g. krakmolo ,
500 g. pudros ,
5 sriubiniai šaukštai aliejaus .
Atsakyti
QUOTE(Evelincik @ 2009 10 29, 21:40)
Ar galiu pagal si recepta masei naudot naturalu medu? Gal kas bande  ax.gif

60 ml. vandens ,
120 g. krakmolo ,
500 g. pudros ,

aš tik naturalų ir naudoju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelincik @ 2009 10 29, 20:40)
Ar galiu pagal si recepta masei naudot naturalu medu? Gal kas bande  ax.gif

60 ml. vandens ,
120 g. krakmolo ,
500 g. pudros ,

gali tikrai, aš darau su naminiu medumi 4u.gif

ADRIU nieko sau paprastutis blink.gif blink.gif blink.gif aš savo net nerodysiu paprastučio, čia šedevras bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
olesta ačiū ,galvojau kur man čia ji nešt,bet žiūriu nėra tortukų šitoj tėmelej tai ir atvilkau blush2.gif nešk žuvį čionai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adriu: 29 spalio 2009 - 20:58
Olesta Adriu aciu 4u.gif
Atsakyti
Adriu, kaip grazu wub.gif

as su pastilazu vel vargstu doh.gif biggrin.gif pasidariau figurelem lipdyt, zelatinos mase pyliau jau tikrai atsalusia, sumaisiau, suverciau ant pleveles, plaikiau pora val, nu ir vistiek man limpa prie ranku, nesiminko nieks... verysad.gif o pudros daugiau neturiu, uzteko kaip tik tiek, kiek reikia pagal recepta....paliksiu per nakti, tai aisku sukietes i kaula, ane? g.gif
Atsakyti