Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(padima @ 2009 10 29, 13:11)
nu man su aisingu irgi klausimas,dzibu nepadarysi tikrai man rodos,ar jis sukieteja veliau ant torto ar ir lieka toks tystantis,bijau kad nenubegtu nuo sonu g.gif

Aš tada išvis nebesuprantu koks turi būti aisingas, nes man džibai su juo kuo puikiausiai gavosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2009 10 29, 13:46)
Aš tada išvis nebesuprantu koks turi būti aisingas, nes man džibai su juo kuo puikiausiai  gavosi  g.gif

pagal Cipciuko su 230 g tai man gaunasi tikrai ne dzibinis variantas blush2.gif nebent sakau citrinos rūgštelės dametu...
Atsakyti
o kiek laiko gali stoveti jis apskritai,ar bandet,ar savaite galima pvz.
Atsakyti
QUOTE(padima @ 2009 10 29, 14:01)
o kiek laiko gali stoveti jis apskritai,ar bandet,ar savaite galima pvz.

pavandenyja stovėdamas ilgai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 10 29, 15:01)
pagal Cipciuko su 230 g tai man gaunasi tikrai ne dzibinis variantas  blush2.gif  nebent sakau citrinos rūgštelės dametu...

as tai dejau 225gr,man rodos taip skaiciau,bet neisivaizduoju kaip ji ant sonu dzibuoti ,dar ant virsaus tai manau pasidzibuos,o ant sonu tai g.gif sunkus variantas ,jauciu nutys
Atsakyti
aš dėjau ir citrinos rūgštelės ir cukraus pudros ir biški paplakiau baltymą prieš sudėdama rūgštelę ir pudra g.gif man stovėjo kaip kareiviai tie džibai ir visas torto šonas buvo apdžibuotas g.gif įtariu, kad ne su aisingu džibavau o su velnias žino kuo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2009 10 29, 15:23)
aš dėjau ir citrinos rūgštelės ir cukraus pudros ir biški paplakiau baltymą prieš sudėdama rūgštelę ir pudra  g.gif  man stovėjo kaip kareiviai tie džibai ir visas torto šonas buvo apdžibuotas  g.gif  įtariu, kad ne su aisingu džibavau o su velnias žino kuo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

taigi,pagaliau prisipazinai lotuliukas.gif ,o mes cia su olesta save laikom netikusiom,kad nemokam,pasidaryt aisingo lotuliukas.gif aciu uz atviruma drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(padima @ 2009 10 29, 15:25)
taigi,pagaliau prisipazinai lotuliukas.gif ,o mes cia su olesta save laikom netikusiom,kad nemokam,pasidaryt aisingo lotuliukas.gif aciu uz atviruma drinks_cheers.gif

Aš galvojau, kad čia ir yra aisingas g.gif ai tada nebežinau nieko jau biggrin.gif

Bet užtat turiu klausimą g.gif ar dekoravimo juostelė yra valgoma iš kulinarijos meno g.gif man toks jausmas kad ana nevalgoma ir aš nebesuprantu tada kaip ją reikia naudoti puošiant tortus unsure.gif
Atsakyti
Aš tai aisingo turiu tokį receptą. Imu kiaušinio baltymą, dedu šiek tiek rūgštelės, paplaku šakute ir tada po truputį dedu cukraus pudrą ir vis maišau ta pačia šakute, kol konsistencija gaunasi tokia, kad pirštu palietus toks dzibukas gaunasi ir nusubliūkšta. Ir galiu piešti, dzibuoti, niekur jis nenubėga. O kad šiek tiek sukietėja, tai man kaip tik patinka 4u.gif

QUOTE(padima @ 2009 10 29, 12:11)
nu man su aisingu irgi klausimas,dzibu nepadarysi tikrai man rodos,ar jis sukieteja veliau ant torto ar ir lieka toks tystantis,bijau kad nenubegtu nuo sonu g.gif

Aš dariau neseniai ant šonų ir nenubėgo. Dariau papuošimus ant pastilažo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pupainga @ 2009 10 29, 15:41)
Aš tai aisingo turiu tokį receptą. Imu kiaušinio baltymą, dedu šiek tiek rūgštelės, paplaku šakute ir tada po truputį dedu cukraus pudrą ir vis maišau ta pačia šakute, kol konsistencija gaunasi tokia, kad pirštu palietus toks dzibukas gaunasi ir nusubliūkšta. Ir galiu piešti, dzibuoti, niekur jis nenubėga. O kad šiek tiek sukietėja, tai man kaip tik patinka 4u.gif
Aš dariau neseniai ant šonų ir nenubėgo. Dariau papuošimus ant pastilažo 4u.gif

Vat aš lygiai taip pat darau drinks_cheers.gif tik ne su šakute o su mikseriu ax.gif
Atsakyti
Va cia parodyta labai aiskiai, kaip daryti aisinga ir kaip su juo dirbti.

http://www.youtube.c...h?v=CuizKmo9iec
Rekomenduoju paziureti.
Atsakyti
Labutis, labai greitai prireike receptuko kaip daryti tortui pertepima is manu koses, kiek zinau ten ji isverdama ir su sviestu maisoma, gal kas galetu nuorodele arba parasyti kiek kaip ko det reik? buciau labai dekinga, internete nerandu recepto...
ir kaip visa ta kose virt?
Atsakyti