Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Sveikos konditerės, tortų puošėjos mirksiukas.gif TUriu jums pasiūlyma dėl lipdymuii padedančių mentelių bigsmile.gif Šiaipinau, kad jus naudojat visokius pagaliukus, formuoti lapeliams ir visokiems kitiems groziams. Taigi vilniuje ir kaune yra tikrai rimta parduotuvėė menininkams meno mūza. http://www.menomuza.lt/kontaktai.html (Čia ir parašyta kur tos parduotuvės yra)Ten yra tokie STEKAI. STEKAI- yra pagaliukai įvairių formų galais skirti lipdyti ir dekoruoti moliui, tačiau jie puikiai tiks jums ir konditerijoj yra visokiu antgalių. Šiaip kainuoja 11.90 aš pirkau, nes lankau dailes mokyklą, bet manau juos gal geriau naudosiu kulinarijoj doh.gif Bet čia tik siūlimas jums, isigyti, vistiek kažkaip mieliau, bent man dirbti su specialiais, tam skirtais daiktais, smile.gif

Štai foto rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Domi95: 28 spalio 2009 - 19:39
Domi95, cia kiek suprantu mediniai?

Tai kaino 11,90 vieno, ar komplekto
Atsakyti
Taip mediniai, kaina komplekto tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(padima @ 2009 10 27, 18:58)
ir dar klausimas apie aisinga,ar ji tikrai reikia rankomis taip ilgai maisyti,kaip darote jus?



QUOTE(Asseni @ 2009 10 27, 21:03)
Zinai, Migle79, as bandziau ir rankomis ir mikseriu. Tai rankomis maisant sunaudojau daugiau cukraus pudros. Dabar plaku mikseriu apie 10 min. Pradzioje atrodo, kad aisingo konsistencija per skysta, bet kai pastovi pora valandu gaunasi pats tas. LAbai elastingas ir tirstas


Nors tik mėgėja esu, bet ir aš pasisakysiu. Kiek dariau aisingą su mikseriu, tai nė karto nesigavo, nes matyt per daug pudros pridedu. Vis atrodo, kad dar reikia, o po to jau perdaug gaunasi. Nes aš kai darau, tai jau ir paišau su juo. O plakant su rankom labai gerai gavosi ir tikrai nereikėjo daug maišyti, tiesiog kol reikiama konistencija gaunasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pupainga @ 2009 10 28, 21:57)
Nors tik mėgėja esu, bet ir aš pasisakysiu. Kiek dariau aisingą su mikseriu, tai nė karto nesigavo, nes matyt per daug pudros pridedu. Vis atrodo, kad dar reikia, o po to jau perdaug gaunasi. Nes aš kai darau, tai jau ir paišau su juo. O plakant su rankom labai gerai gavosi ir tikrai nereikėjo daug maišyti, tiesiog kol reikiama konistencija gaunasi 4u.gif


visada plaku mikseriu 9 min smile.gif pagal Cipciuko duotą receptą. Kartą gavosi tirštokas, tai šliukštelėjau šaukštą vandens - ir situacija išsitaisė. Man šis aisingas labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
sveikos,pasidariau vakar mase is saldainiu,gavosi lyg ir gera elastinga,bet pastovejo per nakti ir ji man pasidare gana kietoka,ar ji tuti tokia buti,kaip gi as tokia iskociosiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(padima @ 2009 10 29, 10:48)
sveikos,pasidariau vakar mase is saldainiu,gavosi lyg ir gera elastinga,bet pastovejo per nakti ir ji man pasidare gana kietoka,ar ji tuti tokia buti,kaip gi as tokia iskociosiu g.gif


Truputį pašildyk mirksiukas.gif Aš tai duodu saviškiui paminkyti, jis sušildo tą tešlą ir tada aš jau imuosi kūrybinio darbo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2009 10 29, 10:53)
Truputį pašildyk  mirksiukas.gif  Aš tai duodu saviškiui paminkyti, jis sušildo tą tešlą ir tada aš jau imuosi kūrybinio darbo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

aciu,taip ir pagalvojau 4u.gif
Atsakyti
tiek saldainių, tiek šokoladinė sladainių masė sumonkštėja ją kelias sekundes pašildžius mokrobangėje, tik neperkaitinkit, teks dadėti cukraus pudros tada....

o tai aisingas pagal teisybę ir pagal receptą gerai išplaktas jis kokios konsistencijos turi gautis??? man toks nu kaip čia pavadinus tirštas, klampus reikalas gaunasi, bet dzibų nei iš tolo su juo nepadarysi, taškeliams linijoms gal, bet tik ne dzibams, tam reikalui baigiant plakti įsimetu citrinos rūgštelės ir dar paplaku tada gaunasi dzibai, bet čia jau ne aisingas, čia nebežinau nei kaip pavadinti....

jei torto diamteras 34x34 + po 8 cm į aukštį iš visų pusių, kažin apdengisu su pusantros normos pastiliažo g.gif logiškai galvojant turėčiau, bet tortas nėra lygiais kontūrais, va čia bus man šiandien darbelio, kaip kiaulę parėžus unsure.gif bet kaip ten bebuvę, vis tiek turiu padaryti unsure.gif
Atsakyti
merginos reikia pagalbos, issikepiau snikersa, sutepiau, man liko grietineles tai aptepiau torta doh.gif doh.gif doh.gif o dabar pagalvojau g.gif ar galiu dengt pastilazu pagal cipciuka g.gif jei ne, tai kuo galeciu apdengt torta? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kutvela: 29 spalio 2009 - 10:12
QUOTE(Olesta @ 2009 10 29, 11:02)


jei torto diamteras 34x34 + po 8 cm į aukštį iš visų pusių, kažin apdengisu su pusantros normos pastiliažo  g.gif  logiškai galvojant turėčiau, bet tortas nėra lygiais kontūrais, va čia bus man šiandien darbelio, kaip kiaulę parėžus  unsure.gif bet kaip ten bebuvę, vis tiek turiu padaryti  unsure.gif



Man atrodo, kad užteks, nes aš dengiau iš visos normos panašaus aukščio 26 ar 28 cm skersmens tortą ir apsidengė g.gif tai manau, kad iš pusantros normos turėtų užtekti g.gif O gal dėl viso pikto padaryk iš dviejų g.gif
Atsakyti
nu man su aisingu irgi klausimas,dzibu nepadarysi tikrai man rodos,ar jis sukieteja veliau ant torto ar ir lieka toks tystantis,bijau kad nenubegtu nuo sonu g.gif
Atsakyti