Sveikos konditerės, tortų puošėjos TUriu jums pasiūlyma dėl lipdymuii padedančių mentelių Šiaipinau, kad jus naudojat visokius pagaliukus, formuoti lapeliams ir visokiems kitiems groziams. Taigi vilniuje ir kaune yra tikrai rimta parduotuvėė menininkams meno mūza. http://www.menomuza.lt/kontaktai.html (Čia ir parašyta kur tos parduotuvės yra)Ten yra tokie STEKAI. STEKAI- yra pagaliukai įvairių formų galais skirti lipdyti ir dekoruoti moliui, tačiau jie puikiai tiks jums ir konditerijoj yra visokiu antgalių. Šiaip kainuoja 11.90 aš pirkau, nes lankau dailes mokyklą, bet manau juos gal geriau naudosiu kulinarijoj Bet čia tik siūlimas jums, isigyti, vistiek kažkaip mieliau, bent man dirbti su specialiais, tam skirtais daiktais,
Štai foto
Domi95, cia kiek suprantu mediniai?
Tai kaino 11,90 vieno, ar komplekto
Tai kaino 11,90 vieno, ar komplekto
Taip mediniai, kaina komplekto
QUOTE(padima @ 2009 10 27, 18:58)
ir dar klausimas apie aisinga,ar ji tikrai reikia rankomis taip ilgai maisyti,kaip darote jus?
QUOTE(Asseni @ 2009 10 27, 21:03)
Zinai, Migle79, as bandziau ir rankomis ir mikseriu. Tai rankomis maisant sunaudojau daugiau cukraus pudros. Dabar plaku mikseriu apie 10 min. Pradzioje atrodo, kad aisingo konsistencija per skysta, bet kai pastovi pora valandu gaunasi pats tas. LAbai elastingas ir tirstas
Nors tik mėgėja esu, bet ir aš pasisakysiu. Kiek dariau aisingą su mikseriu, tai nė karto nesigavo, nes matyt per daug pudros pridedu. Vis atrodo, kad dar reikia, o po to jau perdaug gaunasi. Nes aš kai darau, tai jau ir paišau su juo. O plakant su rankom labai gerai gavosi ir tikrai nereikėjo daug maišyti, tiesiog kol reikiama konistencija gaunasi
QUOTE(pupainga @ 2009 10 28, 21:57)
Nors tik mėgėja esu, bet ir aš pasisakysiu. Kiek dariau aisingą su mikseriu, tai nė karto nesigavo, nes matyt per daug pudros pridedu. Vis atrodo, kad dar reikia, o po to jau perdaug gaunasi. Nes aš kai darau, tai jau ir paišau su juo. O plakant su rankom labai gerai gavosi ir tikrai nereikėjo daug maišyti, tiesiog kol reikiama konistencija gaunasi
visada plaku mikseriu 9 min pagal Cipciuko duotą receptą. Kartą gavosi tirštokas, tai šliukštelėjau šaukštą vandens - ir situacija išsitaisė. Man šis aisingas labai patinka
sveikos,pasidariau vakar mase is saldainiu,gavosi lyg ir gera elastinga,bet pastovejo per nakti ir ji man pasidare gana kietoka,ar ji tuti tokia buti,kaip gi as tokia iskociosiu
QUOTE(padima @ 2009 10 29, 10:48)
sveikos,pasidariau vakar mase is saldainiu,gavosi lyg ir gera elastinga,bet pastovejo per nakti ir ji man pasidare gana kietoka,ar ji tuti tokia buti,kaip gi as tokia iskociosiu
Truputį pašildyk Aš tai duodu saviškiui paminkyti, jis sušildo tą tešlą ir tada aš jau imuosi kūrybinio darbo
QUOTE(*monikute* @ 2009 10 29, 10:53)
Truputį pašildyk Aš tai duodu saviškiui paminkyti, jis sušildo tą tešlą ir tada aš jau imuosi kūrybinio darbo
aciu,taip ir pagalvojau
tiek saldainių, tiek šokoladinė sladainių masė sumonkštėja ją kelias sekundes pašildžius mokrobangėje, tik neperkaitinkit, teks dadėti cukraus pudros tada....
o tai aisingas pagal teisybę ir pagal receptą gerai išplaktas jis kokios konsistencijos turi gautis??? man toks nu kaip čia pavadinus tirštas, klampus reikalas gaunasi, bet dzibų nei iš tolo su juo nepadarysi, taškeliams linijoms gal, bet tik ne dzibams, tam reikalui baigiant plakti įsimetu citrinos rūgštelės ir dar paplaku tada gaunasi dzibai, bet čia jau ne aisingas, čia nebežinau nei kaip pavadinti....
jei torto diamteras 34x34 + po 8 cm į aukštį iš visų pusių, kažin apdengisu su pusantros normos pastiliažo logiškai galvojant turėčiau, bet tortas nėra lygiais kontūrais, va čia bus man šiandien darbelio, kaip kiaulę parėžus bet kaip ten bebuvę, vis tiek turiu padaryti
o tai aisingas pagal teisybę ir pagal receptą gerai išplaktas jis kokios konsistencijos turi gautis??? man toks nu kaip čia pavadinus tirštas, klampus reikalas gaunasi, bet dzibų nei iš tolo su juo nepadarysi, taškeliams linijoms gal, bet tik ne dzibams, tam reikalui baigiant plakti įsimetu citrinos rūgštelės ir dar paplaku tada gaunasi dzibai, bet čia jau ne aisingas, čia nebežinau nei kaip pavadinti....
jei torto diamteras 34x34 + po 8 cm į aukštį iš visų pusių, kažin apdengisu su pusantros normos pastiliažo logiškai galvojant turėčiau, bet tortas nėra lygiais kontūrais, va čia bus man šiandien darbelio, kaip kiaulę parėžus bet kaip ten bebuvę, vis tiek turiu padaryti
QUOTE(Olesta @ 2009 10 29, 11:02)
jei torto diamteras 34x34 + po 8 cm į aukštį iš visų pusių, kažin apdengisu su pusantros normos pastiliažo logiškai galvojant turėčiau, bet tortas nėra lygiais kontūrais, va čia bus man šiandien darbelio, kaip kiaulę parėžus bet kaip ten bebuvę, vis tiek turiu padaryti
Man atrodo, kad užteks, nes aš dengiau iš visos normos panašaus aukščio 26 ar 28 cm skersmens tortą ir apsidengė tai manau, kad iš pusantros normos turėtų užtekti O gal dėl viso pikto padaryk iš dviejų
nu man su aisingu irgi klausimas,dzibu nepadarysi tikrai man rodos,ar jis sukieteja veliau ant torto ar ir lieka toks tystantis,bijau kad nenubegtu nuo sonu