tiek saldainių, tiek šokoladinė sladainių masė sumonkštėja ją kelias sekundes pašildžius mokrobangėje, tik neperkaitinkit, teks dadėti cukraus pudros tada....
o tai aisingas pagal teisybę ir pagal receptą gerai išplaktas jis kokios konsistencijos turi gautis??? man toks nu kaip čia pavadinus tirštas, klampus reikalas gaunasi, bet dzibų nei iš tolo su juo nepadarysi, taškeliams linijoms gal, bet tik ne dzibams, tam reikalui baigiant plakti įsimetu citrinos rūgštelės ir dar paplaku tada gaunasi dzibai, bet čia jau ne aisingas, čia nebežinau nei kaip pavadinti....
jei torto diamteras 34x34 + po 8 cm į aukštį iš visų pusių, kažin apdengisu su pusantros normos pastiliažo

logiškai galvojant turėčiau, bet tortas nėra lygiais kontūrais, va čia bus man šiandien darbelio, kaip kiaulę parėžus

bet kaip ten bebuvę, vis tiek turiu padaryti
Daryk žmogui gera, tik nesitikėk, kad Tau bus atmokėta tuo pačiu...