Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Vaidullka @ 2009 10 27, 17:02)
Atsiprašau, kad paklausiau, geriau būtumėt pasakę kur rast. Nemoku aš piešt, tai ką man daryt, nesugebu net linijos tiesiai nubrėžt  mirksiukas.gif

Ačiū Migle, dar tokio varianto neišbandžiau per googlę  blush2.gif

a6 tai sulansčiau popieriu kaip vaikystei snaiges darydavom,ir apkirpau.gavosi graži gėlytė su 8 ligiais žiedlapiais.darysiu ryt.matysiu kaip gausis.
Atsakyti
o Asseni daro kitaip biggrin.gif

As darau ne is pastilazo, o dazniausiai is sokoladines saldainiu mases. Is kart mase dazau su juodais dazais, ji buna tokia pilksva, padengiu ta kelia, siek tiek sumaisau sidabro spalvos dulkes su degtine ir tada dazau ant virsaus. Bet labai nedaug, kad igautu ta slapio asfalto efekta. Degtine greitai isgaruoja, kelias lieka sausas ir blizgantis smile.gif

Man nepatinka mase dazyti dazais ant virsaus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 27 spalio 2009 - 16:15
Mergaites,del pastilazo baibokam iskilo durnas klausimas,i pudros ir krakmolo mase medu+zelatina reikia supilti atskirai ar sumaisytus i kruva?
Atsakyti
O man iskilo toks klausimuka-kaip jus tuos batukus tokius grazius padarot?is iskarpos pasidarot popieriny sablona ir po to is iskociotos mases uzdengiat jy?o paskui issimat ta popieriny ar kaip?
paaiskinkit man tundrai prasau..... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Migle79 @ 2009 10 27, 14:07)
Aš ne Asseni, bet atsakysiu į klausimą. Aš dažau gatavą pastilažą juoda spalva (naudoju gelinius dažus). Kuo daugiau dažų, tuo tamsesnė bus pilka spalva.
Pažiūrėk pavyzdžius:

QUOTE(Asseni @ 2009 10 27, 14:13)
o Asseni daro kitaip  biggrin.gif

oi kaip jum aciu uz atsakymus wub.gif reiks bandyt kazkuri varianta rolleyes.gif

Dar klausimas gal daugiau Miglei - ar is kremo Sarlot iseina zoles dzibukai? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2009 10 27, 17:02)
Atsiprašau, kad paklausiau, geriau būtumėt pasakę kur rast. Nemoku aš piešt, tai ką man daryt, nesugebu net linijos tiesiai nubrėžt  mirksiukas.gif

Nu tik jau nereikia pradėt meluoti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2009 10 27, 16:22)
O man iskilo toks klausimuka-kaip jus tuos batukus tokius grazius padarot?is iskarpos pasidarot popieriny sablona ir po to is iskociotos mases uzdengiat jy?o paskui issimat ta popieriny ar kaip?
paaiskinkit man tundrai prasau..... blush2.gif

Ispjauni is mases pagal iskarpas ir sudedi , kur pakisi koki maisiuka ar porolona, kad laikytu kol iszdius ir psio, po to detales suklijuoji

pumpica, O dabar as ne Migle, bet atsakysiu tongue.gif . Gaunasi ir zole ir dzibukai ir zagagulinos, isbandyta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 27 spalio 2009 - 16:35
QUOTE(Asseni @ 2009 10 27, 17:34)
Ispjauni is mases pagal iskarpas ir sudedi , kur pakisi koki maisiuka ar porolona, kad laikytu kol iszdius ir psio, po to detales suklijuoji

aciu....bandysiu daryt
Atsakyti
man tai nieko nera graziau uz apliejima sokoladu... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 10 27, 14:34)

pumpica, O dabar as ne Migle, bet atsakysiu  tongue.gif . Gaunasi ir zole ir dzibukai ir zagagulinos, isbandyta

biggrin.gif liuks rolleyes.gif dekui.
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 10 27, 16:13)
o Asseni daro kitaip  biggrin.gif

As darau ne is pastilazo, o dazniausiai is sokoladines saldainiu mases. Is kart mase dazau su juodais dazais, ji buna tokia pilksva, padengiu ta kelia,  siek tiek sumaisau sidabro spalvos dulkes su degtine ir tada dazau ant virsaus. Bet labai nedaug, kad igautu ta slapio asfalto efekta. Degtine greitai isgaruoja, kelias lieka sausas ir blizgantis  smile.gif

Man nepatinka mase dazyti dazais ant virsaus mirksiukas.gif
Aš irgi nedažau masės ant viršaus, nes sunku nudažyti gražiai be dryžių. Aš paimu masės gabaliuką (neiškočiotą),"įlašinu" dažų ir minkau. Bandžiau kartą dažyti masę ant viršaus, kad gaučiau pilką spalvą, tai man gavosi tokia negraži pilkai žalia spalva verysad.gif

O žolytė iš sviestinio kremo Šarlot gaunasi gerai. Tik kremo reikia po nedaug dėti į maišelį, nes jis greitai tirpsta nuo rankų.
Atsakyti
dengiant saldainine mase,torta reikia aptepti sviestiniu kremu,o jeigu aptepciau grietinele,ar negerai butu g.gif
ir dar klausimas apie aisinga,ar ji tikrai reikia rankomis taip ilgai maisyti,kaip darote jus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo padima: 27 spalio 2009 - 19:00