QUOTE(Migle79 @ 2009 10 26, 23:10)
Randi internete patikusią gėlytę, atspausdini ją, iškerpi. Šablonas gatavas.
Su medučiu viskas paprasta, iš karto pjauni iškočiotą tešlą pagal šabloną ir kepi. O iš biskvito, tai iškepus.
Šis kremas man nėra labai riebus, be to jis skanus (bent jau man). Pastaruoju metu sviesto dedu 200 g, taupau
Sunku pasakyti dėl normos. Aš visuomet turiu atsargą
Nes jį naudoju ir tortams lyginti. Manau 2 normų turėtų užtekti.
Su medučiu viskas paprasta, iš karto pjauni iškočiotą tešlą pagal šabloną ir kepi. O iš biskvito, tai iškepus.
Šis kremas man nėra labai riebus, be to jis skanus (bent jau man). Pastaruoju metu sviesto dedu 200 g, taupau
![biggrin.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/biggrin.gif)
Sunku pasakyti dėl normos. Aš visuomet turiu atsargą
![smile.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/smile.gif)
Nerandu nei vienos gėlytės
![g.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/g.gif)