aš tai įveiksiu, o tas mano zaraza nepatenkintas jos skoniu, nu ir suėsiu viena, Adriu jei liks, tai tuščiu pilvu pas mane prašom, beje pirmo plakimo bezas, kur sakiau, kad sirupas nedavirtas, sėkmingai nučiuožė nuo torto iš šaldytuvo sienlės pusės po kelių valandų, o viršus kaip buvo apdžiūvęs taip ir liko
QUOTE(Olesta @ 2009 10 26, 23:07)
tai o man išstovėjo puikiausiai iki ryto bezė visas apdžiuvęs ir vežant apie 60 km vistiek nutekėjo upeliukais keliais aš jau sakiau užsisakysiu sintetikos nu bet dar laikausi
+2009 10 26, 22:31-->
ta sintetika net dvokia sintetika iš pradžių apsidžaiugiau, kad lengvai gaminasi, bet kai valgyt reikia....
QUOTE(spanguolia @ 2009 10 26, 22:31)
tai o man išstovėjo puikiausiai iki ryto bezė visas apdžiuvęs ir vežant apie 60 km vistiek nutekėjo upeliukais keliais aš jau sakiau užsisakysiu sintetikos nu bet dar laikausi
ta sintetika net dvokia sintetika iš pradžių apsidžaiugiau, kad lengvai gaminasi, bet kai valgyt reikia....
+2009 10 26, 23:31-->
Laikykis moterie , laikykis , įveiksi tu ją pamatysi ...
QUOTE(spanguolia @ 2009 10 26, 23:31)
tai o man išstovėjo puikiausiai iki ryto bezė visas apdžiuvęs ir vežant apie 60 km vistiek nutekėjo upeliukais keliais aš jau sakiau užsisakysiu sintetikos nu bet dar laikausi
Laikykis moterie , laikykis , įveiksi tu ją pamatysi ...
QUOTE(Cipciukas @ 2009 10 26, 23:35)
Laikykis moterie , laikykis , įveiksi tu ją pamatysi ...
Migle, faini tie dzibukai pas tave. O kodel ne beze?Nors tas Šarlot kremas is visu sviestiniu kremu pats skaniausias, bent man, bet vistiek, kaz kaip man sviestinis lieka sviestiniu.
Zinai, ka dar pagalvojau, ziurint i tavo gelyke. Ar nebutu graziau, jei dzibus detum ne aplinkui, o kiekviena lapeli atskirai darytum, gal tada butu tokia tikresne gelyte. Ka manai?
As siandien mokiausi daryti tas zagagulinas, pritepliojau visa stala . Pradzioje mokiausi su majonezu , po to, su sviestiniu kremu, nu gi visai graziai gaunas. Kazi, kaip ten ant torto atrodys
Zinai, ka dar pagalvojau, ziurint i tavo gelyke. Ar nebutu graziau, jei dzibus detum ne aplinkui, o kiekviena lapeli atskirai darytum, gal tada butu tokia tikresne gelyte. Ka manai?
As siandien mokiausi daryti tas zagagulinas, pritepliojau visa stala . Pradzioje mokiausi su majonezu , po to, su sviestiniu kremu, nu gi visai graziai gaunas. Kazi, kaip ten ant torto atrodys
QUOTE(Vaidullka @ 2009 10 26, 20:29)
O gėlytės formą kaip išgaunat? Tešlą pjaunat ar iškepus?
Randi internete patikusią gėlytę, atspausdini ją, iškerpi. Šablonas gatavas. Su medučiu viskas paprasta, iš karto pjauni iškočiotą tešlą pagal šabloną ir kepi. O iš biskvito, tai iškepus.
QUOTE(Olesta @ 2009 10 26, 20:53)
reikės imt ir šarlotę išbandyti, baisiai gražūs dzibai gaunasi, o kremas neriebus, tinka visokių tipų tortams man kaip sviestinis, tai tuoj asociuojasi su riebumu, kaip yra iš tiesų ir kokia išeiga, sakysim kiek produktų sunaudoji kokiam 26 cm skersmens tortui
Šis kremas man nėra labai riebus, be to jis skanus (bent jau man). Pastaruoju metu sviesto dedu 200 g, taupau Sunku pasakyti dėl normos. Aš visuomet turiu atsargą Nes jį naudoju ir tortams lyginti. Manau 2 normų turėtų užtekti.
O gal kas galėtu man mestelti biskvito su kond pienu nuorodėlę, žiūrejau per google, bet kai ner tikslių matavimų, gramais man tokie receptai nelabai patinkam, beto super mamose receptai išbandyti Tad jei kas gali laaaaabi didelis ačiū!!!
P.s Gal biski nę į tą temą parašiau, ot priteršiau čia
P.s Gal biski nę į tą temą parašiau, ot priteršiau čia
QUOTE(Domi95 @ 2009 10 27, 07:53)
O gal kas galėtu man mestelti biskvito su kond pienu nuorodėlę, žiūrejau per google, bet kai ner tikslių matavimų, gramais man tokie receptai nelabai patinkam, beto super mamose receptai išbandyti Tad jei kas gali laaaaabi didelis ačiū!!!
P.s Gal biski nę į tą temą parašiau, ot priteršiau čia
P.s Gal biski nę į tą temą parašiau, ot priteršiau čia
Ziurek Čia, tik pabarsiu, aga, pritersei, cia klausimas skirtas ne sitai temai, reikejo i saldzius receptu eit
QUOTE(Asseni @ 2009 10 26, 23:07)
Zinai, ka dar pagalvojau, ziurint i tavo gelyke. Ar nebutu graziau, jei dzibus detum ne aplinkui, o kiekviena lapeli atskirai darytum, gal tada butu tokia tikresne gelyte. Ka manai?
Žinok taip ir norėjau padaryti, bet pritrukau tinkamos spalvos kremo. Dažyti iš naujo nenorėjau, būtų sudėtingą išgauti tokią pat spalvą, kadangi maišiau keletą spalvų QUOTE(Migle79 @ 2009 10 27, 12:10)
Žinok taip ir norėjau padaryti, bet pritrukau tinkamos spalvos kremo. Dažyti iš naujo nenorėjau, būtų sudėtingą išgauti tokią pat spalvą, kadangi maišiau keletą spalvų
Bet užtat spalva to torto gavosi superinė