QUOTE(Vaidullka @ 2009 10 26, 20:29)
O gėlytės formą kaip išgaunat? Tešlą pjaunat ar iškepus?
Randi internete patikusią gėlytę, atspausdini ją, iškerpi. Šablonas gatavas.
Su medučiu viskas paprasta, iš karto pjauni iškočiotą tešlą pagal šabloną ir kepi. O iš biskvito, tai iškepus.
QUOTE(Olesta @ 2009 10 26, 20:53)
reikės imt ir šarlotę išbandyti, baisiai gražūs dzibai gaunasi, o kremas neriebus, tinka visokių tipų tortams

man kaip sviestinis, tai tuoj asociuojasi su riebumu, kaip yra iš tiesų ir kokia išeiga, sakysim kiek produktų sunaudoji kokiam 26 cm skersmens tortui
Šis kremas man nėra labai riebus, be to jis skanus (bent jau man). Pastaruoju metu sviesto dedu 200 g, taupau
Sunku pasakyti dėl normos. Aš visuomet turiu atsargą

Nes jį naudoju ir tortams lyginti. Manau 2 normų turėtų užtekti.