Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

aš tai įveiksiu, o tas mano zaraza bicycle.gif nepatenkintas jos skoniu, nu ir suėsiu viena, Adriu jei liks, tai tuščiu pilvu pas mane prašom, beje pirmo plakimo bezas, kur sakiau, kad sirupas nedavirtas, sėkmingai nučiuožė nuo torto iš šaldytuvo sienlės pusės po kelių valandų, o viršus kaip buvo apdžiūvęs taip ir liko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 10 26, 23:07)
o viršus kaip buvo apdžiūvęs taip ir liko  g.gif

tai o man išstovėjo puikiausiai iki ryto bezė visas apdžiuvęs ir vežant apie 60 km vistiek nutekėjo upeliukais keliais doh.gif aš jau sakiau užsisakysiu sintetikos doh.gif nu bet dar laikausi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spanguolia :): 26 spalio 2009 - 22:31
Oi koks gražus gėliukas bigsmile.gif Migle79 wub.gif wub.gif , spalvos kokios fainos , ir tas meškis su iškelta pirde tongue.gif .....pasaka wub.gif wub.gif

Atsakyti
smile.gif+2009 10 26, 22:31-->
QUOTE(spanguolia smile.gif @ 2009 10 26, 22:31)
tai o man išstovėjo puikiausiai iki ryto bezė visas apdžiuvęs ir vežant apie 60 km vistiek nutekėjo upeliukais keliais  doh.gif aš jau sakiau užsisakysiu sintetikos  doh.gif nu bet dar laikausi  rolleyes.gif

ta sintetika net dvokia sintetika topsecret.gif iš pradžių apsidžaiugiau, kad lengvai gaminasi, bet kai valgyt reikia.... unsure.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 10 26, 23:31-->
QUOTE(spanguolia smile.gif @ 2009 10 26, 23:31)
tai o man išstovėjo puikiausiai iki ryto bezė visas apdžiuvęs ir vežant apie 60 km vistiek nutekėjo upeliukais keliais  doh.gif aš jau sakiau užsisakysiu sintetikos  doh.gif nu bet dar laikausi  rolleyes.gif

Laikykis moterie , laikykis , įveiksi tu ją pamatysi ...new_russian.gif

Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 10 26, 23:35)
Laikykis moterie , laikykis , įveiksi tu ją pamatysi ...new_russian.gif

laugh.gif
Atsakyti
Migle, faini tie dzibukai pas tave. O kodel ne beze?Nors tas Šarlot kremas is visu sviestiniu kremu pats skaniausias, bent man, bet vistiek, kaz kaip man sviestinis lieka sviestiniu.

Zinai, ka dar pagalvojau, ziurint i tavo gelyke. Ar nebutu graziau, jei dzibus detum ne aplinkui, o kiekviena lapeli atskirai darytum, gal tada butu tokia tikresne gelyte. Ka manai?

As siandien mokiausi daryti tas zagagulinas, pritepliojau visa stala doh.gif . Pradzioje mokiausi su majonezu lotuliukas.gif lotuliukas.gif , po to, su sviestiniu kremu, nu gi visai graziai gaunas. Kazi, kaip ten ant torto atrodys g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 26 spalio 2009 - 23:17
QUOTE(Vaidullka @ 2009 10 26, 20:29)
O gėlytės formą kaip išgaunat? Tešlą pjaunat ar iškepus?
Randi internete patikusią gėlytę, atspausdini ją, iškerpi. Šablonas gatavas.
Su medučiu viskas paprasta, iš karto pjauni iškočiotą tešlą pagal šabloną ir kepi. O iš biskvito, tai iškepus.

QUOTE(Olesta @ 2009 10 26, 20:53)
reikės imt ir šarlotę išbandyti, baisiai gražūs dzibai gaunasi, o kremas neriebus, tinka visokių tipų tortams  g.gif  man kaip sviestinis, tai tuoj asociuojasi su riebumu, kaip yra iš tiesų ir kokia išeiga, sakysim kiek produktų sunaudoji kokiam 26 cm skersmens tortui  g.gif 
Šis kremas man nėra labai riebus, be to jis skanus (bent jau man). Pastaruoju metu sviesto dedu 200 g, taupau biggrin.gif
Sunku pasakyti dėl normos. Aš visuomet turiu atsargą smile.gif Nes jį naudoju ir tortams lyginti. Manau 2 normų turėtų užtekti.
Atsakyti
O gal kas galėtu man mestelti biskvito su kond pienu nuorodėlę, žiūrejau per google, bet kai ner tikslių matavimų, gramais man tokie receptai nelabai patinkam, beto super mamose receptai išbandyti mirksiukas.gif schmoll.gif g.gif Tad jei kas gali laaaaabi didelis ačiū!!!

P.s Gal biski nę į tą temą parašiau, ot priteršiau čia unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Domi95: 27 spalio 2009 - 07:54
QUOTE(Domi95 @ 2009 10 27, 07:53)
O gal kas galėtu man mestelti biskvito su kond pienu nuorodėlę, žiūrejau per google, bet kai ner tikslių matavimų, gramais man tokie receptai nelabai patinkam, beto super mamose receptai išbandyti  mirksiukas.gif  schmoll.gif  g.gif  Tad jei kas gali laaaaabi didelis ačiū!!!

P.s Gal biski nę į tą temą parašiau, ot priteršiau čia  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif

Ziurek Čia, tik pabarsiu, aga, pritersei, biggrin.gif cia klausimas skirtas ne sitai temai, reikejo i saldzius receptu eit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 10 26, 23:07)
Zinai, ka dar pagalvojau, ziurint i tavo gelyke. Ar nebutu graziau, jei dzibus detum ne aplinkui, o kiekviena lapeli atskirai darytum, gal tada butu tokia tikresne gelyte. Ka manai?
Žinok taip ir norėjau padaryti, bet pritrukau tinkamos spalvos kremo. Dažyti iš naujo nenorėjau, būtų sudėtingą išgauti tokią pat spalvą, kadangi maišiau keletą spalvų blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Migle79 @ 2009 10 27, 12:10)
Žinok taip ir norėjau padaryti, bet pritrukau tinkamos spalvos kremo. Dažyti iš naujo nenorėjau, būtų sudėtingą išgauti tokią pat spalvą, kadangi maišiau keletą spalvų blink.gif

Bet užtat spalva to torto gavosi superinė thumbup.gif
Atsakyti