olesta ,kaip skaniai žiūrisi palik man galiuką paragaut,kai ateisiu dažų pasiimt
Cipciukas rašė ir aš taip dariau, kad kvapų esenciją pilama baigiant plakti baltymus paskaityk Cipciuko patarimų temos pirmam puslapyje išsamiai apie tai parašyta
sviestinis kremas "Šarlot"-kur rasti recepta,gal nuoroda kas nors ,per paieska nerandu
QUOTE(*monikute* @ 2009 10 25, 22:40)
aga čia vienintelė barbė, kurios kojos nusiima (originalių barbių kojų niekaip nenukrapščiau... io nepalikau skyles, kad sukišt kojas)
plaukus vėliau truputį surišau nešukuojant
QUOTE(Migle79 @ 2009 10 26, 16:37)
Olesta, labai fainutė gavosi gėlytė. Gal tik skaičių dayčiau šone.
Turiu irgi tokį antgalį lapeliams, bandžiau daryti lapelius iš sviestinio kremo ir man nesigavo lapelio galiukas Kaip tau pavyksta tie lapeliai?
Aš irgi su gėyte Toliau mokausi kreminio meno
Viduje - medaus tortas Padengimas - sviestinis kremas "Šarlot", aisingas. Papuošimai - pastilažas, marcipanas.
Turiu irgi tokį antgalį lapeliams, bandžiau daryti lapelius iš sviestinio kremo ir man nesigavo lapelio galiukas Kaip tau pavyksta tie lapeliai?
Aš irgi su gėyte Toliau mokausi kreminio meno
Viduje - medaus tortas Padengimas - sviestinis kremas "Šarlot", aisingas. Papuošimai - pastilažas, marcipanas.
o dzibukai kokie lygūs
visų tortai ...ech neaugtų svoris, tai kepčiau ir kepčiau...bežiūrint apetitas kyla
QUOTE(*Jonė* @ 2009 10 26, 19:38)
sviestinis kremas "Šarlot"-kur rasti recepta,gal nuoroda kas nors ,per paieska nerandu
Pažiūrėk čia.
QUOTE(Migle79 @ 2009 10 26, 16:37)
GROŽIS
O gėlytės formą kaip išgaunat? Tešlą pjaunat ar iškepus?
Nesigavo man su meškiuku, nes vaikas klykė, net nesigavo paprasto apvalainio sutept, šleivas visas Palauksiu kol bent pusvalandį ramybės duos
ta meškutė ant gėlytės nu tokia visa mergaitiška, ale blaksnos kokiso dailios jai išpieštos, fainuoliška gėlytė labai, žiūrėk bezė prisijaukinsiu, reikės imt ir šarlotę išbandyti, baisiai gražūs dzibai gaunasi, o kremas neriebus, tinka visokių tipų tortams man kaip sviestinis, tai tuoj asociuojasi su riebumu, kaip yra iš tiesų ir kokia išeiga, sakysim kiek produktų sunaudoji kokiam 26 cm skersmens tortui labai labai gražu
+2009 10 25, 23:17-->
Kirbe turi ir daugiau užsislėpusi grožybių, visas išžiūrėjau nius labai gražūs tavo tortai.
aha turiu as tu torciuku ne viena...po truputy parodysiu...ir vis koky nauja sumeistravoju.....
o del tu rastu ant sokoladinio torto,tai ant uzpilto sokolado,reikia kuo nors isvedzioti juosteles,cia mano pvz.decorgeliu isvedziota,nors galima is bezes,grietineles ir t.t ir pagaliuku subraukai.....
Migle79....kokia nuostabi gelyte.... man labai patiko.....
ir kiti labai grazus tortai....pagalvele su kurpaite-nuostabi.....
QUOTE(spanguolia @ 2009 10 25, 23:17)
Kirbe turi ir daugiau užsislėpusi grožybių, visas išžiūrėjau nius labai gražūs tavo tortai.
aha turiu as tu torciuku ne viena...po truputy parodysiu...ir vis koky nauja sumeistravoju.....
o del tu rastu ant sokoladinio torto,tai ant uzpilto sokolado,reikia kuo nors isvedzioti juosteles,cia mano pvz.decorgeliu isvedziota,nors galima is bezes,grietineles ir t.t ir pagaliuku subraukai.....
Migle79....kokia nuostabi gelyte.... man labai patiko.....
ir kiti labai grazus tortai....pagalvele su kurpaite-nuostabi.....
kirbe, kaip daromi šokoladiniai tinkliukai aš maždaug numanau, tai tiesiog piešimas šokoladu ant kepimo popieriaus ir tikriausiai jie nėra visai apvalūs, kur juos dedi, kad taip suformuotum ir kaip daromos tos plonos šokoladinės spiralinės juostos
QUOTE(Olesta @ 2009 10 26, 22:02)
kirbe, kaip daromi šokoladiniai tinkliukai aš maždaug numanau, tai tiesiog piešimas šokoladu ant kepimo popieriaus ir tikriausiai jie nėra visai apvalūs, kur juos dedi, kad taip suformuotum ir kaip daromos tos plonos šokoladinės spiralinės juostos
tie tinkliukai yra daromi ant tvirtesnio kokio politeleno...pvz labai tinka toks kur ymautes buna padarytos...nu rastinem reikmem...tai vat as is to politeleno issikerpu tokius kvadraciukus,na mazdaug 10 ant 10 cm....is sokolado per tutele nupiesi rasta ir susuki kaip tutele....dedi ant padeklo ir y saldytuva....
o tos juostos panasiai-paiimi to pacio politeleno ir atsikerpi ilgesne juostele irgi kokios 10 cm plocio ir 20 cm ilgio,uzlieji sokoladu,peiliu nulygini,kad tokia juosta lygi butu ir kai siek tiek pradeda stingti perbrauki sukom konditerinem,kad susiskirstytu y keleta juosteliu.....tada persuki ir dedi y saldytuva....kai sustengsta nuimi politelena ir jos nusiima jau susiskirste y tas juosteles...aisku dalis ju suluzta,bet dar ir lieka sveiku.... kai sukam tas tuteles ir tas juosteles,tai sokoladas eina y vidu,nes kitaip paskui nenuimsit to politeleno....
na nerinau ar aiskiai paaiskinau......
jeigu ka,vel darysim foto sesija....
Migle79 man irgi ta gėlytė tokia simpatulia, kad grožis grožis Man va tokios spalvos, tokia šiluma kaip tik. Ir dzibukų tokia faina formytė, liuks.
Olesta jaukinkis jaukinkis bezė Aš ją įsimylėjus iki ausų esu ir vis bandau ir bandau. Man irgi skonis patinka, ir išeiga nebrangi (iš trynių spurgų prikepu ) ir pats gražiausias papuošimas man iš bezė. Jos toks prabangus blizgesys man žiauriai patinka, tortai tokie purūs atrodo, na man tikras šventiškas tortas. Tu tikrai ją įveiksi.