Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Cipciuk,grazi mergina,ko kabinejates???
Zolyte is beze?kaip pavyko taip puikiai nudazyti?as sudejau VISA!!!! buteliuka dazu ir vistiek gavosi sviesiai zalia ir uzsikimso zoles antgalis ir nepadariau grazios zoles,o taip norejau,o dar ASSeni ji cia atnese mad.gif Mano tortai neverti cia buti. schmoll.gif
va,Neramuoles kaip nutekintas,sakiau kai ismoksiu daryti tokius lygius,tai pradesiu cia nest,nes man geda darosi...as nuosirdziai sakau verysad.gif
Atsakyti
Ai daividija ...su tavim kalbėti , tuščiai burną aušinti irnesakyk.gif....o toj žolytėj 4 pokiukai dažų ( du plakimai po 3 kiaušo baltymus ( 6 iš viso ) ...ir kiekvienam po 2 pokiukus ) tongue.gif ...va kodėl ji tokia biggrin.gif ...
Atsakyti
Cipciuk, spanguolia:), Neramuole, Daivija, Olesta ner cia ka atskirai vardinti tiesiog nuostabu wub.gif

O as mergaites sergu, vakar spaudimas, o siandien temperatura, tuoj kojas uzversiu lotuliukas.gif

- - - -- - - - - - - - - - - - - - - - - -

Rafaelo, puostas saldainiu mase ir pastiliazu ir keisciausiai vakar buvo lygut lyguteles, o siandien pacios matot celiulitas uzsidejo doh.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skristyn: 17 spalio 2009 - 12:08
ale kokia liuks gitarėlė thumbup.gif meistras Tu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(skristyn @ 2009 10 17, 09:58)
Cipciuk, spanguolia:), Neramuole, Daivija, Olesta ner cia ka atskirai vardinti tiesiog nuostabu wub.gif

O as mergaites sergu, vakar spaudimas, o siandien temperatura, tuoj kojas uzversiu  lotuliukas.gif

- - - -- - - - - - - - - - - - - - - - - -

Rafaelo, puostas saldainiu mase ir pastiliazu[color=yellow] ir keisciausiai vakar buvo lygut lyguteles, o siandien pacios matot celiulitas uzsidejo doh.gif

Bet kokia grazi gitara thumbup.gif o celiulitas tai tokia bjauri tortu liga,nebent reiketu mase kociot 5 cm storio lotuliukas.gif

parasysiu receptukatos mases,bo jau ir uzmirsus buvau
Sugarpaste(cukraus mase)

5a.s. zelatinos,
125g gliukozes,
1v.s glicerino,
1kg cukraus pudros.

Is to kiekio gaunasi 1kg mases.

Zelatina uzpilti 3v.s. vandens ir isbrinkinti.

Dubeneli istatyti i karsto vandens vonele ir kaitinti,kol zelatyina istirps,sudeti gliukoze ir glicerina.Ismaisyti kol mase taps vienalyte.
Atvesinti 1min.

Cukraus pudra persijoti i dideli dubeni,puoduka nusemti minkymui.Padaryti duobute ir supilti zelatinos misini.Ismaisyti mediniu saukstu.tada sausom rankom ismin kyti kol mase taps teslos konsistencijos.is dubens isimti ant stalo ir minkyti,jei reikia pabarstyti cukraus pudra.galima naudoti is karto,arba suvynioti i plastikini maiseli ir sandaria dezute ir laikytisaldytuve 3 dienas.
Norint pasidaryti pastiliaza,pusei kg sugarpaste imti 1a.s gum tragacanth.
Suminkyti ta mase su gum tragacanth ir palaikyti 24! val maiselyje ir sandariame inde.Kocioti pasibarscius kukuruzu krakmolu arba bulviu krakmolu.
As pasidariau puse tos normos,imaisiau ta gum tragacanth'a ir gavau malonia lipdymui mase,tie kiskiukai ant torto is jos.Saldytuve ji sukieteja,bet minkant pasidaro tasi.
Atsakyti
lieku sužavėta Jūsų darbais 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 17 spalio 2009 - 13:46
kokia gerulė gitara thumbup.gif labai tikroviška 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 10 17, 15:08)
Skristyn...o tu sekančią žinutę po šitu tortu skaitei ???... wink.gif ...kam jį čia atvilkai ?...ką tu jame naujo , įdomaus matai ?...nu nors vieną detalę parodyk man ....nėra ..taip ?....user posted image...rožės šimtą kartų apsvarstytos , grietinę visos moka plakti , šokoladą išlyditi irgi ....burdakas  doh.gif ...

Bet pati ideja spalvu, taskeliu roziu tai grazi, ir kompozicija fainulka,( as taip papuosto tortuko dar nemaciau) ir baikit cia, manau tema kaip pagyru puodas skirta tortukas su trupuniais ar viena gelyte blush2.gif
Baikit cia nervuot man tuoj sirdis sustos, tempe 39, o mano sirdele nepakelia akstos temperaturos doh.gif
Tai aplamai ka tada deti i sita tema, dauguma ideju matytos, panasios, pagal Jus iseina, kad aplamai cia naujokems ne vieta ir aplamai cia nieko deti nereikia, nes visos grietinele plakti mokam, gelytes daryti taip pat, mase dengti irgi pramokom, tai nieko naujo nera:geda2: Sorry uz ne i tema, bet jau nervai nebeatlaike, ram rami as kol nepratrukstu ax.gif doh.gif
Sitas JUSU tortukas man vienas is graziausiu as dievinu tokias spalvas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skristyn: 17 spalio 2009 - 14:32
QUOTE(skristyn @ 2009 10 17, 15:29)
Bet pati ideja spalvu, taskeliu roziu tai grazi, ir kompozicija fainulka,( as taip papuosto tortuko dar nemaciau)  ir baikit cia, manau tema kaip pagyru puodas skirta tortukas su trupuniais ar viena gelyte  blush2.gif
Baikit cia nervuot man tuoj sirdis sustos, tempe 39, o mano sirdele nepakelia akstos temperaturos doh.gif
Tai aplamai ka tada deti i sita tema, dauguma ideju matytos, panasios, pagal Jus iseina, kad aplamai cia naujokems ne vieta ir aplamai cia nieko deti nereikia, nes visos grietinele plakti mokam, gelytes daryti taip pat, mase dengti irgi pramokom, tai nieko naujo nera:geda2: Sorry uz ne i tema, bet jau nervai nebeatlaike, ram rami as kol nepratrukstu ax.gif  doh.gif
Sitas JUSU tortukas man vienas is graziausiu as dievinu tokias spalvas

Man temperatūra jau nuo praitos savaitės pakilo , kai į pagyras nuėjau ir pamačiau ko ten pridėjote doh.gif ...

A taškelių nemokate dėti ... jei ant kito kablelius sudėsiu , vėl čia atvilksite doh.gif ..
A kelintą tą kompoziciją jau matote ..turbūt kokią 20-tą .... doh.gif

Aš dievinu trupinių spalvą ....tai dėkite tada čia tortus su trupiniais ....

O va tavo gitara ...pirma tokia , ir dar tokia , kad nusikopinau kaip įdėją ..va čia tokiems vieta good.gif

Padariau meškiną ....bet nedėsiu schmoll.gif , nes vistiek nuvilksite ten , kur jis neturi būti... doh.gif
Atsakyti
cipsiuk įdėk meškį ax.gif
mano suteptas laukia šaldytuve,mažum kokią įdėją pasisemsiu.
ir be to jei čia ir 100-asis meškis,visada arsiras naujokų kurie neskaito senų tėmų-tai jiems bus 1-asis
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 10 17, 15:57)
O va tavo gitara ...pirma tokia , ir dar tokia , kad nusikopinau kaip įdėją ..va čia tokiems vieta  good.gif

Aciu tau uz sia gitara 4u.gif
Papasakosiu nuotyki su ja, padariau grifa is geliu mases, isdziuvo sau graziai, bet mano Saulytei matyt labai skani pasirode, tai atsilauze ir atsikando, ui uzvire kraujas pamacius, dariau sekancia, bet nedziuvo nors tu ka ir ant peciaus ir t.t galiausiai atsiklausus uzsakovo padariau is kartono kuri ivilkau i saldainiu mase. Matyt mano vaikai dar per mazi, kad mama tortais uzsiimtu mirksiukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif ...niu vaikai lieka vaikais irnesakyk.gif....dar ne to pridaro , užtai gitara siuperinė išėjo thumbup.gif ...kitos negausi , turiu nuo ko kopijuoti tongue.gif

Atsakyti