Cipciuk,grazi mergina,ko kabinejates???
Zolyte is beze?kaip pavyko taip puikiai nudazyti?as sudejau VISA!!!! buteliuka dazu ir vistiek gavosi sviesiai zalia ir uzsikimso zoles antgalis ir nepadariau grazios zoles,o taip norejau,o dar ASSeni ji cia atnese Mano tortai neverti cia buti.
va,Neramuoles kaip nutekintas,sakiau kai ismoksiu daryti tokius lygius,tai pradesiu cia nest,nes man geda darosi...as nuosirdziai sakau
Cipciuk, spanguolia:), Neramuole, Daivija, Olesta ner cia ka atskirai vardinti tiesiog nuostabu
O as mergaites sergu, vakar spaudimas, o siandien temperatura, tuoj kojas uzversiu
- - - -- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Rafaelo, puostas saldainiu mase ir pastiliazu ir keisciausiai vakar buvo lygut lyguteles, o siandien pacios matot celiulitas uzsidejo
O as mergaites sergu, vakar spaudimas, o siandien temperatura, tuoj kojas uzversiu
Rafaelo, puostas saldainiu mase ir pastiliazu ir keisciausiai vakar buvo lygut lyguteles, o siandien pacios matot celiulitas uzsidejo
ale kokia liuks gitarėlė meistras Tu
QUOTE(skristyn @ 2009 10 17, 09:58)
Cipciuk, spanguolia:), Neramuole, Daivija, Olesta ner cia ka atskirai vardinti tiesiog nuostabu
Rafaelo, puostas saldainiu mase ir pastiliazu[color=yellow] ir keisciausiai vakar buvo lygut lyguteles, o siandien pacios matot celiulitas uzsidejo
Rafaelo, puostas saldainiu mase ir pastiliazu[color=yellow] ir keisciausiai vakar buvo lygut lyguteles, o siandien pacios matot celiulitas uzsidejo
Bet kokia grazi gitara o celiulitas tai tokia bjauri tortu liga,nebent reiketu mase kociot 5 cm storio
parasysiu receptukatos mases,bo jau ir uzmirsus buvau
Sugarpaste(cukraus mase)
5a.s. zelatinos,
125g gliukozes,
1v.s glicerino,
1kg cukraus pudros.
Is to kiekio gaunasi 1kg mases.
Zelatina uzpilti 3v.s. vandens ir isbrinkinti.
Dubeneli istatyti i karsto vandens vonele ir kaitinti,kol zelatyina istirps,sudeti gliukoze ir glicerina.Ismaisyti kol mase taps vienalyte.
Atvesinti 1min.
Cukraus pudra persijoti i dideli dubeni,puoduka nusemti minkymui.Padaryti duobute ir supilti zelatinos misini.Ismaisyti mediniu saukstu.tada sausom rankom ismin kyti kol mase taps teslos konsistencijos.is dubens isimti ant stalo ir minkyti,jei reikia pabarstyti cukraus pudra.galima naudoti is karto,arba suvynioti i plastikini maiseli ir sandaria dezute ir laikytisaldytuve 3 dienas.
Norint pasidaryti pastiliaza,pusei kg sugarpaste imti 1a.s gum tragacanth.
Suminkyti ta mase su gum tragacanth ir palaikyti 24! val maiselyje ir sandariame inde.Kocioti pasibarscius kukuruzu krakmolu arba bulviu krakmolu.
As pasidariau puse tos normos,imaisiau ta gum tragacanth'a ir gavau malonia lipdymui mase,tie kiskiukai ant torto is jos.Saldytuve ji sukieteja,bet minkant pasidaro tasi.
lieku sužavėta Jūsų darbais
kokia gerulė gitara labai tikroviška
QUOTE(Cipciukas @ 2009 10 17, 15:08)
Skristyn...o tu sekančią žinutę po šitu tortu skaitei ???... ...kam jį čia atvilkai ?...ką tu jame naujo , įdomaus matai ?...nu nors vieną detalę parodyk man ....nėra ..taip ?.......rožės šimtą kartų apsvarstytos , grietinę visos moka plakti , šokoladą išlyditi irgi ....burdakas ...
Bet pati ideja spalvu, taskeliu roziu tai grazi, ir kompozicija fainulka,( as taip papuosto tortuko dar nemaciau) ir baikit cia, manau tema kaip pagyru puodas skirta tortukas su trupuniais ar viena gelyte
Baikit cia nervuot man tuoj sirdis sustos, tempe 39, o mano sirdele nepakelia akstos temperaturos
Tai aplamai ka tada deti i sita tema, dauguma ideju matytos, panasios, pagal Jus iseina, kad aplamai cia naujokems ne vieta ir aplamai cia nieko deti nereikia, nes visos grietinele plakti mokam, gelytes daryti taip pat, mase dengti irgi pramokom, tai nieko naujo nera:geda2: Sorry uz ne i tema, bet jau nervai nebeatlaike, ram rami as kol nepratrukstu
Sitas JUSU tortukas man vienas is graziausiu as dievinu tokias spalvas
QUOTE(skristyn @ 2009 10 17, 15:29)
Bet pati ideja spalvu, taskeliu roziu tai grazi, ir kompozicija fainulka,( as taip papuosto tortuko dar nemaciau) ir baikit cia, manau tema kaip pagyru puodas skirta tortukas su trupuniais ar viena gelyte
Baikit cia nervuot man tuoj sirdis sustos, tempe 39, o mano sirdele nepakelia akstos temperaturos
Tai aplamai ka tada deti i sita tema, dauguma ideju matytos, panasios, pagal Jus iseina, kad aplamai cia naujokems ne vieta ir aplamai cia nieko deti nereikia, nes visos grietinele plakti mokam, gelytes daryti taip pat, mase dengti irgi pramokom, tai nieko naujo nera:geda2: Sorry uz ne i tema, bet jau nervai nebeatlaike, ram rami as kol nepratrukstu
Man temperatūra jau nuo praitos savaitės pakilo , kai į pagyras nuėjau ir pamačiau ko ten pridėjote ...
A taškelių nemokate dėti ... jei ant kito kablelius sudėsiu , vėl čia atvilksite ..
A kelintą tą kompoziciją jau matote ..turbūt kokią 20-tą ....
Aš dievinu trupinių spalvą ....tai dėkite tada čia tortus su trupiniais ....
O va tavo gitara ...pirma tokia , ir dar tokia , kad nusikopinau kaip įdėją ..va čia tokiems vieta
Padariau meškiną ....bet nedėsiu , nes vistiek nuvilksite ten , kur jis neturi būti...
cipsiuk įdėk meškį
mano suteptas laukia šaldytuve,mažum kokią įdėją pasisemsiu.
ir be to jei čia ir 100-asis meškis,visada arsiras naujokų kurie neskaito senų tėmų-tai jiems bus 1-asis
mano suteptas laukia šaldytuve,mažum kokią įdėją pasisemsiu.
ir be to jei čia ir 100-asis meškis,visada arsiras naujokų kurie neskaito senų tėmų-tai jiems bus 1-asis
QUOTE(Cipciukas @ 2009 10 17, 15:57)
O va tavo gitara ...pirma tokia , ir dar tokia , kad nusikopinau kaip įdėją ..va čia tokiems vieta
Aciu tau uz sia gitara
Papasakosiu nuotyki su ja, padariau grifa is geliu mases, isdziuvo sau graziai, bet mano Saulytei matyt labai skani pasirode, tai atsilauze ir atsikando, ui uzvire kraujas pamacius, dariau sekancia, bet nedziuvo nors tu ka ir ant peciaus ir t.t galiausiai atsiklausus uzsakovo padariau is kartono kuri ivilkau i saldainiu mase. Matyt mano vaikai dar per mazi, kad mama tortais uzsiimtu