Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Olesta @ 2009 10 26, 14:46)
tai, kad žinai, kaip naminiam valgymui, susikroviau ką beturėjau dėžutėse  blush2.gif

ir su tom gelikem grazu thumbup.gif tik tiesiog norejau pasiulyti dar viena varinata kaip ta 100 padaryt ax.gif
Atsakyti
Olesta labai graži ta geltona spalva ir pats tortas atrodo toks neeilinis ir nematytas wub.gif Aš žiūrėdama į šį tortą įsivaizduoju, kad viduryje turėtų labai gražiai žiūrėti rombu supjaustyti mažyčiai šokolado gabaliukai ir susmaigstyti statmenai thumbup.gif

Bandysiu ir aš bezą daryt šį vakarą biggrin.gif dabar ruošiuosi morališkai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 10 26, 15:41)
nu ką, nesutverta aš bezui, nors Tu ką 

Olesta, viską sugadinai su tuo savo pasakojimu bigsmile.gif Tortas labai gražus ir priverčia seiles gamintis bežiūrint.

Stebuklą dėl savęs matau - kaip Tau nenutrūko lapo antgaliuku daromi lapeliai?? doh.gif man tokie lapeliai nesigauna, nutrūksta nenusmailėję.
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 10 26, 14:41)
turėjo būt ale saulėgrąža, bet ant galo prisiminiau, kad vyras liepė padaryti, kad ant torto būtų kažkaip tai atvaizduotas „100“, smulkių gėlių nebeturėjau, žodžiu pasidirbau naminiam valgymui nesąmonę  doh.gif  viduje medutis irgi su nuotykiais keptas, vienu žodžiu....  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Olesta, saulegrza tai sakyciau vykus 4u.gif bet tas 100 mano akim visa reikala gadina rolleyes.gif reikejo ta 100 tiesiog su maiseliu uzrasyti, isspausti, nebutinai gelytas deti wink.gif
na, bet ne man tave mokinti mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
nuėmiau blush2.gif
user posted image bet ne ką geriau padariau, nervina tas 100 nei prie ko cool.gif buvo visai nieko kvietka kaip pirmam kartui su bezu ir va, nu nieko, aš pasitaisysiu ir perkąsiu tą gėrį, nesitikėjau, kad toks skanus bus, migdolų įlašinau, o lapeliai gražia nutyso, dzibai netyso, nesupratau bajerio, bet patiko dirbti ax.gif o nusidažė mano nuostabai su Wiltono geliniais dažais, šiaip masei tai jie man nelabai, o bezui puikiausiai tiko bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 26 spalio 2009 - 14:46
olesta,o kam ten to 100 parašymo,būtinai jis turėjo būt g.gif
šiaip kaip pirmam kartui tai super thumbup.gif
Atsakyti
spanguolia smile.gif
labai graži pagalvyte, spalvelė wub.gif

Migle79 koks grožis,mašiniuku grožis bigsmile.gif

olesta gera idėja gelytei, o beza tikrai prisijaukinsi, atvažiawus gausi ir mane mokint mirksiukas.gif
Atsakyti
Olesta, o jei ir tą vienetuką padaryti taip pat kaip ir nuliukus g.gif geltona spalva tai žinok tikrai superinė thumbup.gif
Atsakyti
hah.gif hah.gif hah.gif aš Tave ar Tu mane lotuliukas.gif rado mokytoją blush2.gif to 100-o užsireikė MB, nori tinklapiui tipo 100-ojo torto, tik kad šiaip jau perkoptas tas 100 tortų, tik man regis čia pretekstas jam buvo saldėsio išsiprašyt lotuliukas.gif tegu valgo, negi gaila.... ax.gif
*monikute* taip ir norėjau padaryti, bet bezo pritrūkau blush2.gif tiek to, svarbu jis man pirmą kartą gyvenime nebėga nuo torto, tai dabar įsivaizduoju kaip turėtų būti, bet tie kristalai kemšantys antgalį lapelio tai man vis tik galvosūkis, Cipciuk, kaip ten su tuo mano sirupu, antrą kartą net ruduot pradėjo ir labai greit išsiplakė, tik viena bėda, man pilant sirupą tarp šluotelių, viską ištaško spinduliu ir staigiai patekęs ant plaktų baltymų stingo, o gal perviriau sirupą ir cukrus ėmė atgal kristalizuotis g.gif nu va mįslė, bet patiko labai dirbti su ja, kokio lengvumėlio wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 26 spalio 2009 - 15:03
Olesta, sveikinimai pabandžius beze ploja.gif nebūtum pasakojus, nė nenutuoktume, kad kažkas nesisekė. Saulėgrąžiškas apipavidalinimas atrodo nuooooooostabiai wub.gif jau ką moki tai dzibuot thumbup.gif o tas "šimtas" - tai kai savam vartojimui tai ir gerai kaip yra rolleyes.gif aš ir sukčiaus iš padėties su tuo ką turiu ax.gif Prašymas - nufotkink šito torto pjūvį blush2.gif begaliniai smalsu kaip tau gavosi blush2.gif

Asseni ir Migle - nu jau jūsų mašinkos wub.gif akių neinasi atitraukt wub.gif laaaaaaabai gražūs tortai, kaip atvirukai abiejų wub.gif

Spanguole, kas kart vis nustebini swoon.gif na laaaaaabai daili pagalvėlė wub.gif tokia putli putli atrodo wub.gif

Neramuole, tavo mašiniukas taip pat labai žavingas wub.gif

*monikute*, o kur tu ten celiulitą matai? nėra schmoll.gif laaabai kruopščiai padarytas tortukas wub.gif

bliuske, boružėlė labai daili wub.gif

kirbe, fainuoliai tavo tortai, o tas šokoladinis swoon.gif tos juostelės susuktos labai gražiai žiūrisi wub.gif

ir kiti tortuikai barbės, balerina, pelėda - visi savaip žavūs wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 26 spalio 2009 - 15:11
O kas tie rudi kamuoliukai viduriukyje?Saldainiukai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidullka: 26 spalio 2009 - 15:17
Olesta, te baliončiką už dalinę pergalę prieš bezą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Pamenu ir aš kai dariau pavasarį jį, man sirupas išsitaškydavo ant dubenio kraštų g.gif
Įsivaizduojat turėjo vos ne puse metų praeit, kad aš vėl norėčiau mėginti jį daryti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 26 spalio 2009 - 15:25