Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Asseni su Migle79, kiba kartu darėt bigsmile.gif į Miglės tortą pažvelgus iš karto matosi, kokiai progai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 10 25, 23:28)
Asseni su Migle79, kiba kartu darėt  bigsmile.gif
Jo, sėdėjom kartu ir lipdėm lotuliukas.gif Dviese linksmiau smile.gif

monikute, Asseni tau viską puikiai paaiškino. Tikrai, nėra nieko sudėtingo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migle79: 25 spalio 2009 - 23:33
QUOTE(Migle79 @ 2009 10 25, 23:32)
Jo, sėdėjom kartu ir lipdėm  lotuliukas.gif Dviese linksmiau smile.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš kai bandžiau iš saldainių masės padaryti ploną virvelę, tai š... gavos atsiprašant doh.gif tai dabar nežinau ar mano rankos kaltos ar masė ne tokios konsistencijos g.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2009 10 25, 23:37)
Aš kai bandžiau iš saldainių masės padaryti ploną virvelę, tai š... gavos atsiprašant  doh.gif  tai dabar nežinau ar mano rankos kaltos ar masė ne tokios konsistencijos  g.gif
Pabandyk iš marcipano ar pastilažo.
Atsakyti
Migle79 , spanguolia:)....negaliu žiūrėti user posted imageuser posted image...kokie gražus tortai user posted imageuser posted image

Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 10 26, 00:42)
Migle79 , spanguolia:)....negaliu žiūrėti user posted imageuser posted image...kokie gražus tortai user posted imageuser posted image

Ačiū Cipciuk blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2009 10 23, 18:00)
prasom....taip tegul ydeda kur priklauso....
visas darbas teuztruko valanda laiko...padariau 2 padeklus lapeliu ir tu kringeliuku truputy.... ax.gif

Aciu kirbe uz lapeliu fotosesija. Dekui dar karteli smile.gif 4u.gif

Merginos visu tortai....... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nera net ka ir pridurti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingerele: 26 spalio 2009 - 09:11
sveikos, ruosiuosi gaminti sokoladines rozes (sokoladas+medus) ir kilo klausimuku:
1. keik laiko galima laikyti saldytuve paruosta mase?
2. ar nulipdytas geles galima laikyti saldymo kameroje? o saldytuve? ir kiek laiko?
3. kokiu momentu deti i balta sokolada dazus? ant susmulkinto sokolado pries dedant ji tirpinti? ar pabaigoj, pries maisant su medumi? ar maisant su medumi ir dazus maisyti? g.gif
bijau, kad neturesiu kada lipinti tu roziu vakare, tai is anksto noreciau pasiruosti ax.gif
Atsakyti
nu ką, nesutverta aš bezui, nors Tu ką umn.gif atrodo viskas taip aiškiai surašyta, reikia praktiškai padaryti, ššššššnipštas...... išplakiau du bezus, pirmasis ant šonų tai visiška tragedija, nedaviriau sirupo matyt.... antrą bezą kur ant torto viršaus perviriau doh.gif ir vėlgi turbūt, ir abu kartus antgaliai kimšosi nuo cukraus kristalų - ar tai karamelės gumuliukų, nes manmikseris ištaškė tiek greitai sukant, tiek lėtai plakant, visaip bandžiau pilt į tarpą tarp šluotelių, o jis viską ant puodo sienelių, tada staigus šalimas ir rezultate kemšasi antgaliai, tai praktiškai kas du lapelius atkimšinėjau, bet va formą laiko, nesuprantu ir labai greitai antras išsiplakė, o skanus gyvatė pasirodo besąs... nu vis tiek pasirodau, kad nenučiuožė blush2.gif turėjo būt ale saulėgrąža, bet ant galo prisiminiau, kad vyras liepė padaryti, kad ant torto būtų kažkaip tai atvaizduotas „100“, smulkių gėlių nebeturėjau, žodžiu pasidirbau naminiam valgymui nesąmonę doh.gif viduje medutis irgi su nuotykiais keptas, vienu žodžiu.... blush2.gif blush2.gif blush2.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 26 spalio 2009 - 13:43
QUOTE(Olesta @ 2009 10 26, 14:41)
vyras liepė padaryti, kad ant torto būtų kažkaip tai atvaizduotas „100“, smulkių gėlių nebeturėjau, žodžiu pasidirbau naminiam valgymui nesąmonę  doh.gif 

man grazu - gal butu tike, jei is tu juoduliuku, kur saulegrazos viduriukas, dar butu vienetukas ir dar vienas nuliukas atsidare? g.gif o tas viduriukas alia nuliukas vienas butu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2009 10 26, 13:45)
man grazu - gal butu tike, jei is tu juoduliuku, kur saulegrazos viduriukas, dar butu vienetukas ir dar vienas nuliukas atsidare?  g.gif  o tas viduriukas alia nuliukas vienas butu?  g.gif

tai, kad žinai, kaip naminiam valgymui, susikroviau ką beturėjau dėžutėse blush2.gif
Atsakyti