Tai dedu KEMPINIUKO darymo eiga
http://www.julirezep...?showtopic=2889
Kruvinas darbas, niekada tokiam nesiryžčiau
QUOTE(Olesta @ 2009 10 25, 22:40)
Kruvinas darbas, niekada tokiam nesiryžčiau
Tai kad Olesta tau gražiau gaunasi
teisingai panos sako, reikia imti kurti filmus - realybės šou virtuvėje, tik misija neįmanoma, operatoriaus reikia nufotkint dar pažingsniui kaip ir nesudėtinga...
Na ir grožybių užderėjo
Bliuskė kaip tvarkingai apdzibuota boružė Ir išvis tokia nepriekaištinga boružėlė
Monikutės gėlės tai nerealios.
Aišku Asseni tortas įspūdingas kaip visada
Kirbe turi ir daugiau užsislėpusi grožybių, visas išžiūrėjau nius labai gražūs tavo tortai.
Visų neišvardinsiu, tik tikrai pritariu Nneringai kad tiems kurie tie tortai skirti, ypač savo patiems brangiausiems, tikrai ne torto lygumas svarbiausia, bet tai kas jį kepė ir puošė
Pasirodysiu ir aš. Juodas miškas, šok. saldaininė masė, aisingas pagal Cipciuko receptą ir Cipciuko cukrinė masė. Su spalvom žiauriai susimoviau Planavau vienaip, gavosi kitaip, o padarius dar nnnn dalykų kuriuos daryčiau kitaip. Užsakovė ( na aš taip vadinu savo pažįstamus, kurie leidžia man mokytis) liko labai patenkinta, tai ir man džiugu.
galutinis variantas
nu baltos gėlytės kampeliuose tikrai gražiau būtų buvę
QUOTE(Olesta @ 2009 10 25, 20:12)
*monikute*, žinant, kad čia tik Tavo darbų pradžia, tai vis stebini į gerąją pusę... trūkumus matai ir žinai pati...aš ką įžiūriu, tai, kad batukų iškarpas dar reikia truputį pakoreguoti, ploniau pakočioti masę (nebent darei iš tos pačios tortų dengimo masės, nes jinai minkštutė, neišlaikytų plonasienių batelių formos). O torto lygumo paslaptis yra bulvytės masė ir sviestinis kremas
Taip dariau iš tos pačios masės ir man labai sunkiai ėjosi daryti tuos batukus na nieko kitą kart kai pasigimdys kokia kita draugė, gal geriau pavyks susidoroti su šia užduotimi O kaip reikia daryti bulvytę ?
nneringa tortui priekaištų - 0 man tik barbės plaukai atrodo kaip po 220
QUOTE(kirbe @ 2009 10 25, 21:26)
apie kokius sokoladinius rastelius kalbat?ar apie tas tuteles sokoladines ar ant pacio torto kur?
Apie tuos kur ant pačio torto yra
QUOTE(Cipciukas @ 2009 10 25, 21:32)
monikute kodėl tu manai , kad jis ne į temą ....tvarkingas , švelnus krikštynų tortukas , o celiulitas dingsta ( ne - jo nebūna ) kai gerai išlyginamas paviršius , ir masė ne plonesnė nei 3 mm. gali būti ir dar storesnė ....tortas aptepamas bulvyte ( aš netepu ja ) arba sviestu ( juo tepu ) dedama šaltai , išimama ir pakartotinai aptepama sviestiniu kremu - laaaaabai gerai išlyginama ....jau šaltai nebededama , nes tada jis rasos ....va ant tokio ir dengiama masė .
Na, kad čia ir gražesnių batukų galima pamatyti nei manieji dėl to taip ir sakau, kad gal ne vieta šiam tortui čia
Aš aptepiau su sviestiniu ir kondensuoto pieno kremu, bet matyt būtent antro aptepimo ir trūko
spanguolia torto idėja ir techninis jos atlikimas bet man nedera pačio torto spalva su batelio spalva ir batelio kulniuko norėtųsi truputį plonesnio
Spanguolia:) už ryžtą ir darbą o visa kita pati parašei
bulvytė yra kaip ir trupinukų, biskvito likučių ir sviestinio kremo mišinys, jeigu klystu, pataisykit, aš tepu tokiu, plonai, išlyginu torto nelygumus ji reikia ir ant viršaus labai plonai vien sviestiniu kremu, kad trupinukai per masę nesimatytų
batukus daryk iš pastiliažo ne dengimui, o lipdymui, ir prailgink tą dalį, kur užvarstukai veriasi ir viskas bus čiki, na užkulnė gali būti keliais mm aukštesnė
nu va paėmė, raz dva ir padarė, prasiterliočiau pusę dienos
vėžliukas
mašiniukas
bulvytė yra kaip ir trupinukų, biskvito likučių ir sviestinio kremo mišinys, jeigu klystu, pataisykit, aš tepu tokiu, plonai, išlyginu torto nelygumus ji reikia ir ant viršaus labai plonai vien sviestiniu kremu, kad trupinukai per masę nesimatytų
batukus daryk iš pastiliažo ne dengimui, o lipdymui, ir prailgink tą dalį, kur užvarstukai veriasi ir viskas bus čiki, na užkulnė gali būti keliais mm aukštesnė
nu va paėmė, raz dva ir padarė, prasiterliočiau pusę dienos
vėžliukas
mašiniukas
QUOTE(*monikute* @ 2009 10 25, 23:40)
spanguolia torto idėja ir techninis jos atlikimas bet man nedera pačio torto spalva su batelio spalva ir batelio kulniuko norėtųsi truputį plonesnio
taip taip - spalvos tai žiaurios (nors realybėje šiek tiek geriau) pjaunasi, na bet o tačiau ... svetimam nebūčiau davusi, o savam ... patiko negi sakys kad negražu
Migle79 man nedaeina kaip tokias mašinytes išlipdyti Klausimas - o su kuo jūs padarot juodus apvedžiojimus arba su kuo akytes nudažote ?
QUOTE(*monikute* @ 2009 10 25, 23:22)
man nedaeina kaip tokias mašinytes išlipdyti Klausimas - o su kuo jūs padarot juodus apvedžiojimus arba su kuo akytes nudažote ?
*monikute*, o kas tau nedaeina . Padarai is mases masinyte, is tos pacios mases plona virvute iskocioji, ja prikliuoji aplink, ten kur reikia. Akytes ta pati mase, tik mazas plokscias rutuliukas