Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Tai dedu KEMPINIUKO darymo eiga smile.gif
http://www.julirezep...?showtopic=2889
Atsakyti
Kruvinas darbas, niekada tokiam nesiryžčiau 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 10 25, 22:40)
Kruvinas darbas, niekada tokiam nesiryžčiau  4u.gif  blush2.gif

Tai kad Olesta tau gražiau gaunasi mirksiukas.gif
Atsakyti
Joooooooooooooooooooo...... blink.gif ....na dėl savęs gal ir terliočiaus , bet kitkam.... g.gif
Atsakyti
teisingai panos sako, reikia imti kurti filmus - realybės šou virtuvėje, tik misija neįmanoma, operatoriaus reikia tongue.gif nufotkint dar pažingsniui kaip ir nesudėtinga...
Atsakyti

Na ir grožybių užderėjo bigsmile.gif

Bliuskė kaip tvarkingai apdzibuota boružė thumbup.gif Ir išvis tokia nepriekaištinga boružėlė wub.gif

Monikutės gėlės tai nerealios.

Aišku Asseni tortas įspūdingas kaip visada bigsmile.gif

Kirbe turi ir daugiau užsislėpusi grožybių, visas išžiūrėjau blush2.gif nius labai gražūs tavo tortai.

Visų neišvardinsiu, tik tikrai pritariu Nneringai kad tiems kurie tie tortai skirti, ypač savo patiems brangiausiems, tikrai ne torto lygumas svarbiausia, bet tai kas jį kepė ir puošė 4u.gif

Pasirodysiu ir aš. Juodas miškas, šok. saldaininė masė, aisingas pagal Cipciuko receptą ir Cipciuko cukrinė masė. Su spalvom žiauriai susimoviau doh.gif Planavau vienaip, gavosi kitaip, o padarius dar nnnn dalykų kuriuos daryčiau kitaip. Užsakovė ( na aš taip vadinu savo pažįstamus, kurie leidžia man mokytis) liko labai patenkinta, tai ir man džiugu.

user posted image

galutinis variantas

user posted image

nu baltos gėlytės kampeliuose tikrai gražiau būtų buvę doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 10 25, 20:12)
*monikute*, žinant, kad čia tik Tavo darbų pradžia, tai vis stebini į gerąją pusę... trūkumus matai ir žinai pati...aš ką įžiūriu, tai, kad batukų iškarpas dar reikia truputį pakoreguoti, ploniau pakočioti masę (nebent darei iš tos pačios tortų dengimo masės, nes jinai minkštutė, neišlaikytų plonasienių batelių formos). O torto lygumo paslaptis yra bulvytės masė ir sviestinis kremas 

Taip drinks_cheers.gif dariau iš tos pačios masės ir man labai sunkiai ėjosi daryti tuos batukus verysad.gif na nieko kitą kart kai pasigimdys kokia kita draugė, gal geriau pavyks susidoroti su šia užduotimi ax.gif O kaip reikia daryti bulvytę blush2.gif ?

nneringa tortui priekaištų - 0 wub.gif thumbup.gif man tik barbės plaukai atrodo kaip po 220 unsure.gif

QUOTE(kirbe @ 2009 10 25, 21:26)
apie kokius sokoladinius rastelius kalbat?ar apie tas tuteles sokoladines ar ant pacio torto kur?

Apie tuos kur ant pačio torto yra rolleyes.gif

QUOTE(Cipciukas @ 2009 10 25, 21:32)
monikute kodėl tu manai , kad jis ne į temą  unsure.gif ....tvarkingas , švelnus krikštynų tortukas , o celiulitas dingsta ( ne - jo nebūna ) kai gerai išlyginamas paviršius , ir masė ne plonesnė nei 3 mm. gali būti ir dar storesnė ....tortas aptepamas bulvyte ( aš netepu ja   ) arba sviestu ( juo tepu  ) dedama šaltai , išimama ir pakartotinai aptepama sviestiniu kremu - laaaaabai gerai išlyginama ....jau šaltai nebededama , nes tada jis rasos ....va ant tokio ir dengiama masė  smile.gif .

Na, kad čia ir gražesnių batukų galima pamatyti nei manieji hihihi.gif dėl to taip ir sakau, kad gal ne vieta šiam tortui čia smile.gif

Aš aptepiau su sviestiniu ir kondensuoto pieno kremu, bet matyt būtent antro aptepimo ir trūko g.gif

spanguolia smile.gif torto idėja ir techninis jos atlikimas thumbup.gif bet man nedera pačio torto spalva su batelio spalva ir batelio kulniuko norėtųsi truputį plonesnio blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 25 spalio 2009 - 22:41
Spanguolia:) už ryžtą ir darbą 4u.gif o visa kita pati parašei 4u.gif

bulvytė yra kaip ir trupinukų, biskvito likučių ir sviestinio kremo mišinys, jeigu klystu, pataisykit, aš tepu tokiu, plonai, išlyginu torto nelygumus ji reikia ir ant viršaus labai plonai vien sviestiniu kremu, kad trupinukai per masę nesimatytų ax.gif

batukus daryk iš pastiliažo ne dengimui, o lipdymui, ir prailgink tą dalį, kur užvarstukai veriasi ir viskas bus čiki, na užkulnė gali būti keliais mm aukštesnė smile.gif mirksiukas.gif

nu va paėmė, raz dva ir padarė, prasiterliočiau pusę dienos doh.gif
vėžliukas
mašiniukas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 25 spalio 2009 - 23:26
QUOTE(*monikute* @ 2009 10 25, 23:40)

spanguolia smile.gif torto idėja ir techninis jos atlikimas  thumbup.gif  bet man nedera pačio torto spalva su batelio spalva ir batelio kulniuko norėtųsi truputį plonesnio  blush2.gif

taip taip - spalvos tai žiaurios (nors realybėje šiek tiek geriau) pjaunasi, na bet o tačiau ... svetimam nebūčiau davusi, o savam ... patiko tongue.gif negi sakys kad negražu ax.gif
Atsakyti
Merginos, visus tortukus peržiūrėjau, bet komentuoti nėr jėgų, labai daug jų prikepėt ax.gif Visi tortukai nuostabūs!!!!!!!

Atnešiau mašinytes:

user posted image

Viduje - medaus tortas. Padengimas - bezė. Papuošimai - marcipanas, pastilažas.

Jei įdomu, mašinytes arčiau galima pažiūrėti čia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migle79: 25 spalio 2009 - 23:17
Migle79 swoon.gif wub.gif man nedaeina kaip tokias mašinytes išlipdyti doh.gif Klausimas - o su kuo jūs padarot juodus apvedžiojimus arba su kuo akytes nudažote ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2009 10 25, 23:22)
man nedaeina kaip tokias mašinytes išlipdyti  doh.gif  Klausimas - o su kuo jūs padarot juodus apvedžiojimus arba su kuo akytes nudažote  ax.gif ?

*monikute*, o kas tau nedaeina g.gif . Padarai is mases masinyte, is tos pacios mases plona virvute iskocioji, ja prikliuoji aplink, ten kur reikia. Akytes ta pati mase, tik mazas plokscias rutuliukas
Atsakyti