Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Vaidosee @ 2009 10 25, 16:52)

Tik norejau paklausti Kirbes,man ta mase tokia truputi trapi gavosi,ypac sunkiai sekesi padaryti ta nusiaurejima,naudojausi paprastu tusinuku,stai paziurekit kas isejo,vistiek labai dziaugiuosi  ax.gif ,cia daryta is puses mases  ax.gif

Sakai truputy trapi...gal tada reik pamazint riebalu trupuciuka.....o siaiptai manau tik daugiau praktikos ir bus gerai.....ir man ziurint truputy storoki atrodo ar ne?bet kaip sakau tik praktikos daugiau ir bus viskas gerai..... thumbup.gif
Atsakyti
Kur pirmus dariau,tai is vis baisus gavosi,maziukai,stori,paskui vis ejo didyn ir smailyn thumbup.gif ,bet vistiek ne tokie kokiu noretusi,gyveni ir mokaisi,man mase truputi neisiejo,nes labai sunku buvo ploninti,jeigu tik stipriau suspaudi,taip ir truksta doh.gif
Atsakyti
Lietaus lasas neįsivazduoju kaip reikia sumeistrauti tokį tortą blink.gif man iki tokių dar labai toli, tai jūsiškį giriu thumbup.gif Bet turbūt būtų atrodęs dar geriau jei būtumėt apdžibavusi kaip minėjo Cipciukas thumbup.gif

bliuske labai graži ir koketiška boružė thumbup.gif Galima paklausti g.gif nu kaip reikia padaryti tokį apvalų viršų bigsmile.gif aš kol kas dar niekaip neįsivazduoju verysad.gif

kirbe
šokoladinis tortas be priekaištų wub.gif Kaip jūs tuos šokoladinius raštelius išgaunat g.gif
Kalbant apie tortą knygą, tai atrodo labai gražus ir "turtingas" tortas wub.gif tik man užkliuvo gėlytės, nes atrodo kaip plastmasinės... tik nesupykit už atvirumą blush2.gif

Cipciuk ačiū už gerus atsiliepimus blush2.gif

Mano šios nakties triūsas - draugės vaikučio gimimo proga skirtas tortas 4u.gif aišku ta mažytė kruopytė torto dar neparagaus, bet tėveliai nusipelnė jo biggrin.gif Dabar pas mane tokios šiltos nuotaikos, nes kai žiūri į tokį mažą stebuklėlį, visi rūpesčiai ir problemos atrodo nieko vertos ir viskas nublanksta prieš tą mažytį padariuką wub.gif (sorry už off topicą, bet negaliu nesusilaikyti)
Papildyta:
Cipciuko medutis, Meian dengimo masė ir aisingas smile.gif
Batai tai gavosi katasrofiški doh.gif nu bet aš pažadu pasitaisyti ir sekantį kartą parodyti gražesnius ax.gif pats tortas gumbuotas, nes kol kas dar neįkirtau sistemos kaip reikia uždengti su mase, kad nebūtų celiulito g.gif bet šį kartą masė gavosi kuo puikiausia thumbup.gif
Jeigu čia tas tortas ne į temą, tada įdėsiu jį į kitą temą, jūs tik pasakykit smile.gif

user posted image

user posted image

daugiau foto smile.gif

Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 25 spalio 2009 - 17:18
QUOTE(*monikute* @ 2009 10 25, 16:21)
bliuske labai graži ir koketiška boružė  thumbup.gif  Galima paklausti  g.gif  nu kaip reikia padaryti tokį apvalų viršų  bigsmile.gif  aš kol kas dar niekaip neįsivazduoju  verysad.gif

Aš kadangi kepiau medutį, tai neišėjo su kuprele. Taigi sutrupinau lakštuką, sumaišiau su grietinėle ir padariau kalniuką smile.gif
Atsakyti
*monikute*, žinant, kad čia tik Tavo darbų pradžia, tai vis stebini į gerąją pusę... trūkumus matai ir žinai pati...aš ką įžiūriu, tai, kad batukų iškarpas dar reikia truputį pakoreguoti, ploniau pakočioti masę (nebent darei iš tos pačios tortų dengimo masės, nes jinai minkštutė, neišlaikytų plonasienių batelių formos). O torto lygumo paslaptis yra bulvytės masė ir sviestinis kremas mirksiukas.gif
Atsakyti
Parodysiu savo barbytę (viduj medutis, puošta grietinėle ir šokoladinėm rožėm). Kliurkų pilna blush2.gif Spalvų derint nelabai galėjau, nes neturiu kitokių spalvų, o tik tas 2 kurios matosi ax.gif ).
Kepiau dukrytės 5 metukų gimtadieniui wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2009 10 25, 18:21)

kirbe[/b] šokoladinis tortas be priekaištų  wub.gif  Kaip jūs tuos šokoladinius raštelius išgaunat  g.gif
Kalbant apie tortą knygą, tai atrodo labai gražus ir "turtingas" tortas  wub.gif tik man užkliuvo gėlytės, nes atrodo kaip plastmasinės... tik nesupykit už atvirumą  blush2.gif

apie kokius sokoladinius rastelius kalbat?ar apie tas tuteles sokoladines ar ant pacio torto kur?

o gelytes ant torto tikrai ne plastmasines.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir tikrai nepykstu kai kas issako savo nuomone...jei bijociau kritikos,tai cia nedeciau ir nerodyciau savo darbu......
Atsakyti
nneringa kokia puošni barbė gavosi bigsmile.gif , turbūt dukrytė negalėjo atsidžiaugti tokiu tortuku thumbup.gif .

monikute kodėl tu manai , kad jis ne į temą unsure.gif ....tvarkingas , švelnus krikštynų tortukas wub.gif thumbup.gif , o celiulitas dingsta ( ne - jo nebūna ) kai gerai išlyginamas paviršius , ir masė ne plonesnė nei 3 mm. gali būti ir dar storesnė ....tortas aptepamas bulvyte ( aš netepu ja schmoll.gif ) arba sviestu ( juo tepu biggrin.gif ) dedama šaltai , išimama ir pakartotinai aptepama sviestiniu kremu - laaaaabai gerai išlyginama ....jau šaltai nebededama , nes tada jis rasos ....va ant tokio ir dengiama masė smile.gif .

Atsakyti
Sveikutes, tiek groziu prisiziurejau, vyro gimtadieniui kepsiu juodaji miska ir bandysiu sukti rozytes ir juodojo ir balto sokolado doh.gif smile.gif
Radau rusu tinklalapy KEMPINIUKO torto padaryma, ar galima cia ikelt nuoroda is rusu forumo? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 10 25, 20:32)
nneringa kokia puošni barbė gavosi  bigsmile.gif , turbūt dukrytė negalėjo atsidžiaugti tokiu tortuku  thumbup.gif .

aišku džiaugėsi, vaikams neįdomu lygūs tie dzibukai ,ar ne lotuliukas.gif svarbu kartu darėm. Net rankytę barbei pabučiavo wub.gif
Pamatė šitoj temoj barbę (tiklaiu parodžiau pati), tai ir užsiprašė gimtadieniui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidosee @ 2009 10 25, 15:52)
,mase greitai pasidare vientisa,lygi,grazi thumbup.gif

as ir prisidziovinau lapeliu .mase tai tikrai thumbup.gif ,su tusinuku neisejo istampyt tai as kociojau ir isspaudziau formyte
Atsakyti
Alincia būūūūūūūūtinai įdėk , paskui Asseni perkels kur turi būti .....ačiū , kad pasiūlai įdėjų , palengvins darbą 4u.gif .

Papildyta:
QUOTE(nneringa @ 2009 10 25, 21:38)
aišku džiaugėsi, vaikams neįdomu lygūs tie dzibukai ,ar ne  lotuliukas.gif svarbu kartu darėm. Net rankytę barbei pabučiavo wub.gif
Pamatė šitoj temoj barbę (tiklaiu parodžiau pati), tai ir užsiprašė gimtadieniui  ax.gif

unsure.gif ... cray.gif....net susigraudinau ....kiek nedauk tiems mūsų džiaugsmeliams reikia .... tongue.gif

Atsakyti