a vot ir pasigedo
dengiant saldainių mase, tortą sviestiniu kremu aptepti būtina
QUOTE(Vaidosee @ 2009 10 25, 08:14)
Aš turiu tokių tris indelius (Mat permokėjau netyčia ir dovanų atsiuntė) Tai nu ką aš žinau... Paprasti stamboki blizgučiai (nuo jų blizga viskas!!! Nuo rankų iki stalo ir šiaip visko aplink ) Jau geriau dulkes būtų atsiuntę...
O aš atnešu pirmąją gyvenime darytą boružę. Viduj medutis, puoštas grietinėle, galva - bulvytės masė dengta šokoladine saldainių mase, akys, nosis, burna - vanduo su cukraus pudra.
bliuske, pamačiau Tavo boružėlę ir daina suskambo mintyse: lūpos kaip vyšnios, kokios jos ryškios tokia sexy boružė
Ačiū mergaitės už gražius žodžius ir pastabas , bet man dar toli iki jūsų tortų, nes visų tokie nuostabūs
Olesta dėl "kvarbatkų" priekyje, planuose jos buvo, bet kai dengimo masė pradėjo "durniuoti" tai palikau taip kaip yra, nes jau bijojau ką pajudinti, kai tokia nesėkminga diena buvo
Aseni dėl padėkliuko jūs visiškai teisi, dar kartą įsitikinau, kad dideliems tortams, bent jau man yra gražiausia stikliniai arba veidrodiniai padėkliukai, kad turiu veidrodinį prisiminiau, tik tada kai jau papuošiau , bet perkelt jau nerizikavau.
Olesta dėl "kvarbatkų" priekyje, planuose jos buvo, bet kai dengimo masė pradėjo "durniuoti" tai palikau taip kaip yra, nes jau bijojau ką pajudinti, kai tokia nesėkminga diena buvo
Aseni dėl padėkliuko jūs visiškai teisi, dar kartą įsitikinau, kad dideliems tortams, bent jau man yra gražiausia stikliniai arba veidrodiniai padėkliukai, kad turiu veidrodinį prisiminiau, tik tada kai jau papuošiau , bet perkelt jau nerizikavau.
Neramuole viskas, ok, galėjai dengti mase, o šiaip visai nieko mašiniukas
Neramuole, man tai dar fainiau, kad kitoks nei visi, toks žaismingesnis
Man sita boruzyte,bliuske, ypac miela....mano manymu jau absoliuciai nieko netruksta,kruopsciai padaryta vienu zodziu liuks....
o as atnesu savo knyga parodyti....ne kazin kas ale......
viduj baltas biskvitas,grietineles su vaisiais kremas,puosta beze,lapeliai plikytos teslos,gelytes cukrines mases
ir sokoladinis tortas......
viduj sokoladinis biskvitas...grietineles ir sokolado kremas...aplieta tirpintu sokoladu,gelytes -cukrine mase...
o as atnesu savo knyga parodyti....ne kazin kas ale......
viduj baltas biskvitas,grietineles su vaisiais kremas,puosta beze,lapeliai plikytos teslos,gelytes cukrines mases
ir sokoladinis tortas......
viduj sokoladinis biskvitas...grietineles ir sokolado kremas...aplieta tirpintu sokoladu,gelytes -cukrine mase...
QUOTE(♠Aušra♠ @ 2009 10 25, 16:26)
Arba aš akla arba tikrai nerandu iš kokios masės reikia lipdyt šitokius baibokus Apšvieskit kas nors
pastilazas, marcipanas, geliu mase, saldainiu mase it t.t.
Prieš čia įlendant , reikia 100 g. maktelti ...nes širdelė perplakinėti ima .
kirbe .....jau taip gražu , kad žodžių reikėtų paieškoti žodyne , nes nerandu ....tas šokoladinis ........
bliuske , gražus vabaliukas ....laukiu kad pas mane kas paprašys tokį ...jei nesulauksiu padarysiu muliažą ...
Sniege26 masę reikia sunaudoti visą , be išimties .
ikristute barbė , labai daili , bet šukuosena ...iš vis be žodžių ...
Pintike , na super tikrovišką balerūnė
monikute...kokia konpozicija ...koki gėlių atspalviai ...gražu, labai gražu ...
Srove ten tie milteliai kuriuos gausite ( suėjo 2 pokiukai ) ....
Lietaus lašas gražus pelėdžiukas , bet įsivaizduoju kokio grožio būtų buves apdzibuotas ...
Asseni.....einu ko nors į kavą įsipilti , nes žodžių neparenku tavo tortui
kirbe .....jau taip gražu , kad žodžių reikėtų paieškoti žodyne , nes nerandu ....tas šokoladinis ........
bliuske , gražus vabaliukas ....laukiu kad pas mane kas paprašys tokį ...jei nesulauksiu padarysiu muliažą ...
Sniege26 masę reikia sunaudoti visą , be išimties .
ikristute barbė , labai daili , bet šukuosena ...iš vis be žodžių ...
Pintike , na super tikrovišką balerūnė
monikute...kokia konpozicija ...koki gėlių atspalviai ...gražu, labai gražu ...
Srove ten tie milteliai kuriuos gausite ( suėjo 2 pokiukai ) ....
Lietaus lašas gražus pelėdžiukas , bet įsivaizduoju kokio grožio būtų buves apdzibuotas ...
Asseni.....einu ko nors į kavą įsipilti , nes žodžių neparenku tavo tortui
Siandien isbandziau Kirbes lapuku recepteli,ka galiu pasakyti,pradzioje issigandau,kad kazka negerai darau,puode visa mase sulipo i guza ir visai nebuvo panasu,kad ji kada nors bus vientisa,tada dar karsta pradejau minkyti rankose ir ivyko stebuklas,mase greitai pasidare vientisa,lygi,grazi
Tik norejau paklausti Kirbes,man ta mase tokia truputi trapi gavosi,ypac sunkiai sekesi padaryti ta nusiaurejima,naudojausi paprastu tusinuku,stai paziurekit kas isejo,vistiek labai dziaugiuosi ,cia daryta is puses mases
Tik norejau paklausti Kirbes,man ta mase tokia truputi trapi gavosi,ypac sunkiai sekesi padaryti ta nusiaurejima,naudojausi paprastu tusinuku,stai paziurekit kas isejo,vistiek labai dziaugiuosi ,cia daryta is puses mases