Jooooo, jau ką turi Asseni, tai talentą lipdyti figūrėles
Labas rytas
Aciu visoms uz grazu zodi mano knygai
Tuo paciu,kaip visada turiu klausimuka,noreciau uzsisakyti dazu,na,kur bronza,auksas,masiniukai-geltonas ir juodas,jais papuosti,gal galite,kas imesti foto paciu dazu?Ar cia tos dulkes,kur vadinasi?
Asseni jau masinuko grozis,koks kruopstumas ,pati mielai su tokiu pralekciau
Aciu visoms uz grazu zodi mano knygai
Tuo paciu,kaip visada turiu klausimuka,noreciau uzsisakyti dazu,na,kur bronza,auksas,masiniukai-geltonas ir juodas,jais papuosti,gal galite,kas imesti foto paciu dazu?Ar cia tos dulkes,kur vadinasi?
Asseni jau masinuko grozis,koks kruopstumas ,pati mielai su tokiu pralekciau
ar reikia butinai torta aptepti sviestiniu kremu,jeigu dengiu saldainiu mase
Labas rytas
atvelku :
piktoji peleda sugriovusi triusiu memeli
medaus tortas pgl cipciuka...
brokas: 1. reikejo dzibuoti, o ne barstyt trupiniais sokolas juodai nelipo
2. kita kart pirkt daugiau grietineles , zolei neuzteko...
neigyvendintos idejos: norejau dar saka is vyniotinio pagaminti, ale patingejau
bet man ji faina
atvelku :
piktoji peleda sugriovusi triusiu memeli
medaus tortas pgl cipciuka...
brokas: 1. reikejo dzibuoti, o ne barstyt trupiniais sokolas juodai nelipo
2. kita kart pirkt daugiau grietineles , zolei neuzteko...
neigyvendintos idejos: norejau dar saka is vyniotinio pagaminti, ale patingejau
bet man ji faina
Mergaites, aciu
Tai kad as nesikuklinu, o konstatuoju fakta.
O kaktusai, tai saldzios lazdeles ismeigtos i torta, o ant virsaus aisngas
CIA tokios dulkes
PAima, butinai. Galima dar ganasu, jeigu tinka tortui pagal skoni
Lietaus lasas, sauni peleda
QUOTE(Pintikė @ 2009 10 24, 23:48)
Asseni,bet uztat koookie masiniukai,nesikuklink,nesikuklink super o kaip pristvirtini tuos kaktusus ant trupinuku?
Tai kad as nesikuklinu, o konstatuoju fakta.
O kaktusai, tai saldzios lazdeles ismeigtos i torta, o ant virsaus aisngas
QUOTE(Vaidosee @ 2009 10 25, 09:36)
Labas rytas
CIA tokios dulkes
QUOTE(padima @ 2009 10 25, 09:37)
ar reikia butinai torta aptepti sviestiniu kremu,jeigu dengiu saldainiu mase
PAima, butinai. Galima dar ganasu, jeigu tinka tortui pagal skoni
Lietaus lasas, sauni peleda
Aciu Asseni,o sitos ne tokios pacios
http://cgi.ebay.co.u...=item3a4cc4a7e9
http://cgi.ebay.co.u...=item3a4cc4a7e9
QUOTE(Vaidosee @ 2009 10 25, 10:14)
Zinok, nezinau. tokiu neturiu, o is paveiksliuko nelabai suprantu. Pagal mane tavo parodytos dulkes stambesnes. Nezinau. Jeigu turi tokias, tai isbandyk . As maisiau su degtine
QUOTE(Asseni @ 2009 10 24, 22:32)
kirbe, sirdingai dekinga uz lapeliu fotosesija , atrodo nuostabiai, tik maciau klausima, bet itariu praleidau atsakyma, tai paklausiu, ar jie valgomi?
na kaip cia pasakius......jie nera skanus,nu tokie kaip nevirti makaronai,bet tikrai yra valgomi......
Merginos, o as nerandu ar nera masinyciu darymo eigos? ir dar.. ar sokoladinem rozem butinas dirbtinis medus,naturalus netinka? ar nepradeda tirpti tos rozytes ant torto ?
QUOTE(Grantee @ 2009 10 25, 11:05)
Merginos, o as nerandu ar nera masinyciu darymo eigos? ir dar.. ar sokoladinem rozem butinas dirbtinis medus,naturalus netinka? ar nepradeda tirpti tos rozytes ant torto ?
Masinku darymo eiga yra virsutineje papuosimu temoje. Tik as i jas neziurejau, dariau savaip. Rozem tinka tiek naturalus, tiek dirbtinis medus, ant torto netirpsta. Visa info rasi virsuje
aciu
QUOTE(Asseni @ 2009 10 24, 19:32)
Daividija , kur tortas dingo, vakar maciau, kodel siandien nera norejau dar i ta nuostabia roze paziuret, o jos nera . Sakyk, kaip papuosimai ant grietineles? Issilaike?
Torto nera ,isemiau,nepatiko jis man,be to vistiek niekas ne nepastebejo,kad dingo
Nezinau kaip tos gelytes,torat issiveze,tai jei istirpo..tai nezinau
jau tavo masinytes kokios grazios gerai,kad savo trantu cia nei nekeliau,o tai geda geda baisiausia buciau uzsitraukus.