Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(ikristute @ 2009 10 24, 20:05)
Jūs turit galvoj ten nugaroj? tiesiog leidau masei laisvai kristi apačioj, viršuj priglaudžiau prie torto, o kur klostės darosi tik pataisiau jas šiek tiek. Jau po truputi rimstu  smile.gif
Kasyčių prašė mergaitės mama, nes ji nuolat pinasi kasytes, tai gavosi tokia nuotaikinga  smile.gif

Tikrai šauni barbė thumbup.gif ir nepergyvenkit taip baisiai, nes viskas gavosi gerai 4u.gif
Atsakyti
Kirbe,as dengiu visus tortus sia mase,aisku nedaug dar ju dariau,bet is merginu ismokau,kad reikia sviestiniu kremu aptepti tortuka ir tada drasiai gali dengti saldainiu mase,ji bijo dregmes,t.y zele,grietinele,todel ir reikalingas sviestinis kremas mirksiukas.gif
Atsakyti
Sakykit, ar Cypsiuko saldainių masę gėlėms reikia iš karto visa sunaudot ar galima laikyt šaldytuve?
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2009 10 24, 18:16)
Čia mano berods 7 tortas  g.gif  buvo juk ir Barnis (meškiukas) ir kokie keturi ar penki napaleonai visaip nesąmoningai papuošti  doh.gif  biggrin.gif  Bet sakyčiau, kad šitą egzempliorių būtų galima ppavadinti - TORTU  blush2.gif  Man šis darbas atrodo kaip tikras parduotuvinis tortas  blush2.gif tai turbūt pasakysiu, kad taip  smile.gif  čia pirmasis mano tikras tortas hihihi.gif

man tai jis visai neparduotuvinis schmoll.gif parduotuvese tokiu graziu ir su ziburiu nerastum bigsmile.gif
Atsakyti
Ikristute, kad ir iš trečio karto labai dailiai pavyko, man tik priekį irgi tokių kvarbatkų pačioj apačioj norėtųsi, bet visumoj labai dailu 4u.gif nugara gražiai padaryta 4u.gif

QUOTE(Oksanik @ 2009 10 24, 15:43)
aciu uz pagalba unsure.gif

nesu dariusi paukščių pieno, bet manau, kad tokį kiekį reikėtų brinkinti kokiuose 3-5 šaukštuose vandens... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 24 spalio 2009 - 21:26
Sweikos kepejos biggrin.gif As cia biski off topic norejau pakalust, tik nezinojau i kuria tema rasyt, bet kadangi manau cia daugiausiai zinuciu parasot ir didziausia tikimybe, kad atkreipsit demesi tongue.gif

Jus kaip visada kepat sedevrus... Deja ner man laiko tiap daznai diskutuoti, bet pasigrozeti gan daznai uzsuku mirksiukas.gif ir aisku griunu nuo kedes zado netekus, !!! doh.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif

Tai vat norejau paklaust, kada KALEDINIU KEPINIU TEMA ATIDARYSIT?? unsure.gif Juk meduolius ir kai kuriuos pyragus galima kepti jau 2 men pries o ,kur deti naujus receptus?? schmoll.gif As vakar puse knygos prisvieciau turiu ka naujo pasiulyti rolleyes.gif tongue.gif cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Domi95: 24 spalio 2009 - 21:29
Na, va, pagaliua prileido prie kompo.
Tortuku fainuoliu daug.
Labai patiko Vaidosee ideja savo gimtadieniui padaryti knyga. Nu tikrai super.
Cipciuko masinkos man nu TOKIOS juokingos, kad paziuriu i torta ir is kart sypsena iki ausu biggrin.gif Tie liezuveliai, nu negaliu lotuliukas.gif O jau apie kreminius patyliu. Nu jau taip grazu. Bet niekad nepasakyciau, kad ten beze, spalva gryno sokolado
kirbe, sirdingai dekinga uz lapeliu fotosesija 4u.gif , atrodo nuostabiai, tik maciau klausima, bet itariu praleidau atsakyma, tai paklausiu, ar jie valgomi?
Daividija mad.gif , kur tortas dingo, vakar maciau, kodel siandien nera aggressive.gif norejau dar i ta nuostabia roze paziuret, o jos nera cray.gif . Sakyk, kaip papuosimai ant grietineles? Issilaike?
spanguolia smile.gif, tortas padarytas labai gerai
meduolytee, saunuole, daug ivairaus papuosimo tortu atnesei, turininga savaite buvo. Tas su rozem, kaip suprantu, gyvom, tai labai grazi spalvine gama
uzniuk, jau roziu grazumas, ten sokoladines? Super. Kiek laiko jas lipdei. As 19 roziu dariua 3 val. Jui, pavargau, o cia tiek daug bigsmile.gif Bet noreciau pasakyti nu nu nu nono.gif ... Kodel nerasai is ko pagaminti papuosimai, glajus toks blizgantis, krepselis is ko....
valdele, grazus Krikstynu tortas ir batukai grazus. O uz maisiuko padekla barsiu. Nu gi visa vaizda ta filija sugadino doh.gif
Pintikė, tikra balerina, uz ideja tau first.gif . Kopinu. O mase gumine del to, kad neismaisei gerai saldainius arba uzdelsei su pudra
ikristute, tavo Barby superine, 9 balai, viena bala nuemiau uz padekla, tokiai mergaitei reiktu grazesnio pagrindo smile.gif

O pats graziausias man *monikutes* TIKRAS TORTAS. Vakar ziurejau, ziurejau, ir dar siandien vis ziuriu ir ziuriu

P.s.
Domi95, tai pati ir atidaryk, cia gi nieks nedraudzia mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 24 spalio 2009 - 21:35
Asseni , tai kad as bijau laugh.gif Pridirbsiu poto, ka sugadinsiu, nemokesiu senos kaledu nuorodos ikelti newyear.gif mellow.gif tongue.gif Jus gi profes ! g.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 10 24, 22:32)

O pats graziausias man *monikutes* TIKRAS TORTAS. Vakar ziurejau, ziurejau, ir dar siandien vis ziuriu ir ziuriu

O va čia tai širdį glostantis įvertinimas blush2.gif Ačiū blush2.gif
O kai žiūrit, ar matot kokių nors klaidų ax.gif ?
Bet pasakysiu, kad norint padaryti tikrai gražų ir įspūdingą tortą, reikia įdėti labai daug pastangų karsta.gif Aš vien tas kelias rožes lipdžiau kelias valandas karsta.gif
Atsakyti

Merginos as irgi pagaliau su ratais yahoo.gif O tai vis drambliukai, meskiukai biggrin.gif

Tački dykumoje biggrin.gif

Viduje tortas "Sraige". Purus vaniliniai biskvitai, vanilinis pudingas su zeline vysnia, ganasas, varskes kremas su persikais.
Padengimas ir kelias sokoladine saldainiu mase, smelis sutrinti biskvito likuciai, kaktusai aisingas, masinkos marcipamas, akmenukai pastilazas, sokoladine saldainiu mase. Torto svoris 4,5 kg

Pamirsau nufotkint torta blush2.gif , atsipeikiau paskutine minute doh.gif Tai foto nelabai kokios

user posted image
McQueen
user posted image
Sally
user posted image
Turejo buti Luigi
user posted image
ir Sherif
user posted image

Atsisiunciau sau ivairiu meistu darytu pagal ta filmuka "ratai" masinku. Ziurejau, ziurejau, po to vis gi atidariua tu tikru masinku paveiksliukus ir lipdziau. Na, zinot, geriau tur but padaryciau 10 meskiuku nei viena masiniuka doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 24 spalio 2009 - 22:13
Asseni nei pridėsi nei atimsi wub.gif tiesiog tobula ir dar taip šauniai sugalvota padaryti kalniuką wub.gif o mašinyčiu dailumas wub.gif nu žodžiu - perfect thumbup.gif
Atsakyti
aciu,merginos uz gerus zodzius 4u.gif

ikristute kokia sauni Barbe,o tos kasytes tokio zaismingumos suteikia jai thumbup.gif ir pakeicia ta,, fyfiska,, barbiska ivaizdi kaip mums iprasta matyti
QUOTE(Asseni @ 2009 10 24, 23:09)
Na, zinot, geriau tur but padaryciau 10 meskiuku nei viena masiniuka doh.gif

Asseni,bet uztat koookie masiniukai,nesikuklink,nesikuklink mirksiukas.gif super thumbup.gif o kaip pristvirtini tuos kaktusus ant trupinuku?
Atsakyti