o tai ką tokio slapto darysi, nes gi negaliu atsakyti ir padėti, jei nežinau ką darysi, ar į jogurtą pilsi, ar papuošimams, kur dėsi klausiu tą želatiną
QUOTE(Olesta @ 2009 10 24, 13:57)
o tai ką tokio slapto darysi, nes gi negaliu atsakyti ir padėti, jei nežinau ką darysi, ar į jogurtą pilsi, ar papuošimams, kur dėsi klausiu tą želatiną
"Paukščių pienas"
4a.š. želatinos,
1st.cukraus
5 kiaušinių baltymai,
1a.š. rūgščios druskelės,
ant šaukštelio galo vanilinio cukraus,
dažų (jei nori),
patarkuoto šokolado papuošimui.
Želatiną išbrinkinti, baltymus išplakti su mikseriu, kol sukietes. Tada supilti cukrų, druskelę, vaniliną, dažus ir gerai išplakti. Želatiną ištirpinti šilto vandens dubenėlyje ir supilti į masę. Vėl gerai išplakti ir supilti į formą pabarstytą šokoladu. Ant viršaus taip pat apibarstyti šokolado. Padėti šaltai, kad sustingtų. Sustingusį supjaustyti norimos formos gabaliukais.
monikute, ir cia tavo pirmasis tortas? nerealiai grazus, o rozes man ir per ekrana net pakvipo, is pradziu pamaniau, kad gyvos nu visa puokste labai grazi, super tortas
Pintike, gera ideja su balerina, ji tokia arogantiska man pasirode
Pintike, gera ideja su balerina, ji tokia arogantiska man pasirode
aciu uz pagalba
QUOTE(Oksanik @ 2009 10 24, 15:43)
aciu uz pagalba
Oksanik, NELABAI SUPRATAU CIA TAVO POSTO SITO Cia kad niekas neatsako, ar jau kitur atsake Vandens reikia mazai. Tik kad ne ten uzklausei. Reikejo i receptus begt su tokiu klausimu o ne i papuosimus. Mes cia receptu nenagrinejam, tik tarp kitko apie juos pakalbam .
QUOTE(eglejk @ 2009 10 24, 15:31)
monikute, ir cia tavo pirmasis tortas? nerealiai grazus, o rozes man ir per ekrana net pakvipo, is pradziu pamaniau, kad gyvos nu visa puokste labai grazi, super tortas
Čia mano berods 7 tortas buvo juk ir Barnis (meškiukas) ir kokie keturi ar penki napaleonai visaip nesąmoningai papuošti Bet sakyčiau, kad šitą egzempliorių būtų galima ppavadinti - TORTU Man šis darbas atrodo kaip tikras parduotuvinis tortas tai turbūt pasakysiu, kad taip čia pirmasis mano tikras tortas
QUOTE(Asseni @ 2009 10 24, 17:57)
Oksanik, NELABAI SUPRATAU CIA TAVO POSTO SITO Cia kad niekas neatsako, ar jau kitur atsake Vandens reikia mazai. Tik kad ne ten uzklausei. Reikejo i receptus begt su tokiu klausimu o ne i papuosimus. Mes cia receptu nenagrinejam, tik tarp kitko apie juos pakalbam .
Tai, kad temoje uzklausus niekas neatsake, o cia maniau irgi prie papuosimu
Labas vakaras, įdedu ir aš savo šios dienos vargelį, medutį puošta cypciuko dengimo mase , bet , kad žinotumėt kaip nesisekė puošti , tik iš 3 karto vos ne vos gavosi dengimo masė , nors viską tą patį dariau kaip visada, bet plyšo, trupėjo ji man nors tu ka, jau maniau spjausiu viską ir puošiu beze, bet galiausiai išėjo kas išėjo, kitą kartą išbandysiu pastiliažine masę.
ikristute...labai grazi barbe.....nors ir sakai ,kad nesiseke,bet rezultatas grazus isejo...
o norejau paklausti,ar sokoladine saldainiu mase tinka dengti tokias barbes?
as nelabai ypratus su tom dengimo masem dirbti,tai todel klausiu...iki siolmano geriausias draugas buvo beze....
as nelabai ypratus su tom dengimo masem dirbti,tai todel klausiu...iki siolmano geriausias draugas buvo beze....
QUOTE(kirbe @ 2009 10 24, 18:12)
ikristute...labai grazi barbe.....nors ir sakai ,kad nesiseke,bet rezultatas grazus isejo...
Dėkui, bet, kad žinotumėt kiek nervų kainavo , Man irgi geriausias draugas beze , bet kartais tenka ir dengimo masės imtis. Dėl saldainių nežinau, bet daug ką mergaitės su ja dengia, tai tikriausiai tinka
ikristute labai graži ir nuotaikinga barbė
Klausimas kaip taip gražiai padarėt kvarbatkytes ?
QUOTE(*monikute* @ 2009 10 24, 18:55)
ikristute labai graži ir nuotaikinga barbė
Jūs turit galvoj ten nugaroj? tiesiog leidau masei laisvai kristi apačioj, viršuj priglaudžiau prie torto, o kur klostės darosi tik pataisiau jas šiek tiek. Jau po truputi rimstu
Kasyčių prašė mergaitės mama, nes ji nuolat pinasi kasytes, tai gavosi tokia nuotaikinga