nu va, malačius ir pamiršk kelius ir takus į pagyras
QUOTE(Olesta @ 2009 10 24, 09:15)
ale iš tikrųjų visai jau nebegerai galvoj, aš savo trupiniais barstytą ir tą nuvilkau į tortus, o jinai čia šedevrus sukišo į puodą, neši kudašių iš čia, dar pamatysiu čia dedant mane asmeniškai labai sudomino viena rūšis gėlyčių, tai norėčiau plačiau apie jas - tos mažutės su patamsintais rudais viduriukais, labai labai man simpatiškos, gal gali papasakoti, kaip darei be abejo tinkamoje temoje apie tai, ateisiu paskaityti
gal ir nebegerai su ta galva, po šitiekos vakarų minkymo, kočiojimo ir lipdymo, lipdymo, lipdymo
O tas gėlytes dariau iš saldainių masės, kadangi kuokeliams daryti laiko nebuvo, tai iš šokoladinės saldainių masės padariau šokolado spalvos viduriuką, ant jo uždėjau mažyti rutuliuką žalios spalvos masės ir su dantų krapštuku padariau skylutę taip suformuodama gėlytės viduriuką, tada dar žiedlapių kraštus paryškinau su rudos kreidos dulkėmis teptuko pagalba, tą patį dariau ir su žaliais lapeliais O pačios gėlytes žiedlapius po vieną susipjausčiau išsispaudusi su tokia formele kaip šita gėlytė tik dėjau po vieną žiedlapį ateityje žadu įsigyti formelių, kad daryti tokias gražias gėles kaip jūs visos darot dabar tai teko suktis su dviem formelėm, skirtom sausainiams
QUOTE(kirbe @ 2009 10 24, 09:35)
Monikute,nuostabus tortas tik norejau paklausti kuo apdzibuoti visi tie sonai.....?geliu kompozicija nuostabi......tikrai nesk y papuosimus.....
Visi džibukai iš aisingo (baltymas, citrinos rūgštelė ir cukraus pudra)
sveikutes,kepejeles,o jau tortu gausybe
Vaidosee puiki knygele
Cipciukas kaip visada,neisnkancios fantazijos ir toliau stebinanti savo tobulybemis,jau pavasarinei puokstei neturiu zodziu
spanguole fantastiska neformalas
daividijos torto kazkodel man nerodo
meduolyteeskiek graziu tortuku,o jau roziu grazumas,ar jos irgi is pastilazo??
monikutelabai grazus torutukas,man irgi be galo patiko gelytes
as su savo nevykele balerune gal kam patiks ideja,(labai stipriai nesijuokit,vistik pirmas lipdymo darbas)sonai turejo buti kitokie-maniau darysiu juostelinius raituzus,bet supratu ,kad galiu uztrukti iki ryto ir mases pritrukti,vistik originale ten turbut su sviestiniu kremu buvo padaryti jie,tuo ploksciu antgaliu,kurio as neturiu,tai man teko daryti imitacija is aisnigo,kunas-pastilazas,sijonas -saldainiu mase,tortas,,napoleonas is vaikystes,,(tik be razinu)
beje,sakykit ar ta saldainine mase ir turi buti tokia siek tiek gumine?t.y. labai lygiai nupjauti jos neiseina ji truputi tamposi?ar vel ka ne taip padariau???
Vaidosee puiki knygele
Cipciukas kaip visada,neisnkancios fantazijos ir toliau stebinanti savo tobulybemis,jau pavasarinei puokstei neturiu zodziu
spanguole fantastiska neformalas
daividijos torto kazkodel man nerodo
meduolyteeskiek graziu tortuku,o jau roziu grazumas,ar jos irgi is pastilazo??
monikutelabai grazus torutukas,man irgi be galo patiko gelytes
as su savo nevykele balerune gal kam patiks ideja,(labai stipriai nesijuokit,vistik pirmas lipdymo darbas)sonai turejo buti kitokie-maniau darysiu juostelinius raituzus,bet supratu ,kad galiu uztrukti iki ryto ir mases pritrukti,vistik originale ten turbut su sviestiniu kremu buvo padaryti jie,tuo ploksciu antgaliu,kurio as neturiu,tai man teko daryti imitacija is aisnigo,kunas-pastilazas,sijonas -saldainiu mase,tortas,,napoleonas is vaikystes,,(tik be razinu)
beje,sakykit ar ta saldainine mase ir turi buti tokia siek tiek gumine?t.y. labai lygiai nupjauti jos neiseina ji truputi tamposi?ar vel ka ne taip padariau???
monikute,nu rožės kokios gražios labai graži kompozicija
pintike,faina balerina-įdomiai žiūrisi.man patiko man dar geresnė įdėja nei su barbėm.kažkas naujo
pintike,faina balerina-įdomiai žiūrisi.man patiko man dar geresnė įdėja nei su barbėm.kažkas naujo
kokia balerūnė žinai į ką man panašu iš galvos - Carmen ale toks išbaigtas, net kojos iš po sijono kyšo, šaunuolė Tu
Monikute,pabijojai meski daryt,o cia toki torta sumeistravai taip ir toliau
Pintike,jau balerina kokia emocinga,tikrai ne europiete,imk
Pintike,jau balerina kokia emocinga,tikrai ne europiete,imk
Pintikė nu nerealiai tu čia išlipdei savo baleriną net su auskarais Idėją įgyvendinai labai šauniai tik va man asmeniškai gadina visą vaizdą ta kojytė iškišta man ji kažkokia neį temą na bet čia tik mano nuomonė
Ačiū mergytės kas įvertino mano triūsą
MB kai pamatė mano tą tortą tai iš kojų vos neišvirto
Ačiū mergytės kas įvertino mano triūsą
MB kai pamatė mano tą tortą tai iš kojų vos neišvirto
Mergytes- rozes krepselyje pastilazines,
o kreminis tortas su naturaliom rozem. Rimami prie krepsio cia brendis butelys
Balerinos naturalumas - kaip ka tik nuo scenos. Saunuole - nauja ideja !!!!!!!!!!!!!!!!
Papildyta:
Olesta, aciu uz pagyras
bet pries begdama vaistuku, geriau dar karta paziurek i savuosius darbelius
o kreminis tortas su naturaliom rozem. Rimami prie krepsio cia brendis butelys
Balerinos naturalumas - kaip ka tik nuo scenos. Saunuole - nauja ideja !!!!!!!!!!!!!!!!
Papildyta:
Olesta, aciu uz pagyras
bet pries begdama vaistuku, geriau dar karta paziurek i savuosius darbelius
aha, ypač į paskutinį
Sveikos
4 arb. sauks. zelatinos reikia brinkinti 10 valg. saukstu vandens??
4 arb. sauks. zelatinos reikia brinkinti 10 valg. saukstu vandens??
čia kur bus dedama ta želatina???? kad ją tokiu kiekiu vandens reikia atskiesti
QUOTE(Olesta @ 2009 10 24, 13:42)
čia kur bus dedama ta želatina???? kad ją tokiu kiekiu vandens reikia atskiesti
tiesa sakant vandens kiekio nenurodoma, tai bent proporcijas suzinoti, kad snipstas nesigautu