Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

nu va, malačius ir pamiršk kelius ir takus į pagyras mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 10 24, 09:15)
ale iš tikrųjų visai jau nebegerai galvoj, aš savo trupiniais barstytą ir tą nuvilkau į tortus, o jinai čia šedevrus sukišo į puodą, neši kudašių iš čia, dar pamatysiu čia dedant  nono.gif mane asmeniškai labai sudomino viena rūšis gėlyčių, tai norėčiau plačiau apie jas - tos mažutės su patamsintais rudais viduriukais, labai labai man simpatiškos, gal gali papasakoti, kaip darei  4u.gif be abejo tinkamoje temoje apie tai, ateisiu paskaityti 

biggrin.gif gal ir nebegerai su ta galva, po šitiekos vakarų minkymo, kočiojimo ir lipdymo, lipdymo, lipdymo laugh.giflaugh.giflaugh.gif

O tas gėlytes dariau iš saldainių masės, kadangi kuokeliams daryti laiko nebuvo, tai iš šokoladinės saldainių masės padariau šokolado spalvos viduriuką, ant jo uždėjau mažyti rutuliuką žalios spalvos masės ir su dantų krapštuku padariau skylutę taip suformuodama gėlytės viduriuką, tada dar žiedlapių kraštus paryškinau su rudos kreidos dulkėmis teptuko pagalba, tą patį dariau ir su žaliais lapeliais thumbup.gif O pačios gėlytes žiedlapius po vieną susipjausčiau išsispaudusi su tokia formele kaip šita gėlytė tik dėjau po vieną žiedlapį smile.gif ateityje žadu įsigyti formelių, kad daryti tokias gražias gėles kaip jūs visos darot thumbup.gif dabar tai teko suktis su dviem formelėm, skirtom sausainiams doh.gif biggrin.gif

QUOTE(kirbe @ 2009 10 24, 09:35)
Monikute,nuostabus tortas thumbup.gif tik norejau paklausti kuo apdzibuoti visi tie sonai.....?geliu kompozicija nuostabi......tikrai nesk y papuosimus.....

Visi džibukai iš aisingo (baltymas, citrinos rūgštelė ir cukraus pudra) smile.gif
Atsakyti
sveikutes,kepejeles,o jau tortu gausybe wub.gif
Vaidosee puiki knygele thumbup.gif
Cipciukas kaip visada,neisnkancios fantazijos ir toliau stebinanti savo tobulybemis,jau pavasarinei puokstei neturiu zodziu
spanguole fantastiska neformalas
daividijos torto kazkodel man nerodo
meduolyteeskiek graziu tortuku,o jau roziu grazumas,ar jos irgi is pastilazo??
monikutelabai grazus torutukas,man irgi be galo patiko gelytes
as su savo nevykele balerune tongue.gif gal kam patiks ideja,(labai stipriai nesijuokit,vistik pirmas lipdymo darbas)sonai turejo buti kitokie-maniau darysiu juostelinius raituzus,bet supratu ,kad galiu uztrukti iki ryto ir mases pritrukti,vistik originale ten turbut su sviestiniu kremu buvo padaryti jie,tuo ploksciu antgaliu,kurio as neturiu,tai man teko daryti imitacija is aisnigo,kunas-pastilazas,sijonas -saldainiu mase,tortas,,napoleonas is vaikystes,,(tik be razinu)
beje,sakykit ar ta saldainine mase ir turi buti tokia siek tiek gumine?t.y. labai lygiai nupjauti jos neiseina ji truputi tamposi?ar vel ka ne taip padariau???
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pintikė: 24 spalio 2009 - 11:34
monikute,nu rožės kokios gražios wub.gif labai graži kompozicija thumbup.gif
pintike,faina balerina-įdomiai žiūrisi.man patiko 4u.gif man dar geresnė įdėja nei su barbėm.kažkas naujo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adriu: 24 spalio 2009 - 11:37
kokia balerūnė blink.gif blink.gif blink.gif thumbup.gif žinai į ką man panašu iš galvos - Carmen mirksiukas.gif ale toks išbaigtas, net kojos iš po sijono kyšo, šaunuolė Tu 4u.gif
Atsakyti
Monikute,pabijojai meski daryt,o cia toki torta sumeistravai thumbup.gif taip ir toliau
Pintike,jau balerina kokia emocinga,tikrai ne europiete,imk 4u.gif
Atsakyti
Pintikė nu nerealiai tu čia išlipdei savo baleriną blink.gif net su auskarais thumbup.gif Idėją įgyvendinai labai šauniai wub.gif tik va man asmeniškai gadina visą vaizdą ta kojytė iškišta blush2.gif man ji kažkokia neį temą blush2.gif na bet čia tik mano nuomonė smile.gif

Ačiū mergytės kas įvertino mano triūsą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
MB kai pamatė mano tą tortą tai iš kojų vos neišvirto biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mergytes- rozes krepselyje pastilazines,
o kreminis tortas su naturaliom rozem. Rimami prie krepsio cia brendis butelys

Balerinos naturalumas - kaip ka tik nuo scenos. Saunuole - nauja ideja !!!!!!!!!!!!!!!!
Papildyta:
Olesta, aciu uz pagyras ax.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
bet pries begdama vaistuku, geriau dar karta paziurek i savuosius darbelius 4u.gif
Atsakyti
aha, ypač į paskutinį lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
4 arb. sauks. zelatinos reikia brinkinti 10 valg. saukstu vandens??
Atsakyti
čia kur bus dedama ta želatina???? blink.gif kad ją tokiu kiekiu vandens reikia atskiesti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 10 24, 13:42)
čia kur bus dedama ta želatina????  blink.gif  kad ją tokiu kiekiu vandens reikia atskiesti  g.gif

tiesa sakant vandens kiekio nenurodoma, tai bent proporcijas suzinoti, kad snipstas nesigautu blush2.gif
Atsakyti