Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

nu tikrai labai daili wub.gif tikra bobule( prieš 50 metų) biggrin.gif
Atsakyti
Kaip įprasta penktadienį pas mus tortų gausa smile.gif malonu pažiūrėti į tokius grožius.

Iš praeitos temos labiausiai įstrigo mazuliux cigarečių pakelis, Olestos kempinukas, Srovės tortas su rožėmis, Cipciuko knyga thumbup.gif

eglejk, labai įdomus ir originalus tortas thumbup.gif Ir žolytė su aisingu labai gražiai žiūrisi 4u.gif

Olesta, tortai su batukais labai mieli ir švelnūs thumbup.gif Kreminis labai gražus. Labai įdomiai padarei žolytę, o mašiniukai kokie fainuoliai thumbup.gif

Cipciuk, labai originalios ir dailios Barbi suknelės thumbup.gif O jau pievutės žalsvumas ir grožis thumbup.gif Bobelės tai aš nematau, matau linksmą, pamaivišką mergaitę smile.gif

spanguolia smile.gif, labai mielas tortas thumbup.gif Patinka man tie zigzagai bigsmile.gif

Atsakyti
ačiū už šiltą žodį, o nori pasakyti pati dykaduoniavai šį savaitgalį verysad.gif niką pamačius kaip puoliau žiūrėt verysad.gif
Atsakyti
Nu, zinokit, merginos, as dar kiek padirbsiu perkelimo darbus, bet jau tikrai pradedat nervint. Jau papuosimu tema greitai taps lepalu tema. Daividija, ar ne pati sakei, kad i pagiras reiks det 100 kartu keptus sausainius ir dar panasu besa, tai ka dabar dirbi g.gif Baikit, jau galu gale issidirbinet, atsiprasau, bet tinkamesnio zodzio neradau

QUOTE(emiga @ 2009 10 13, 10:06)
As irgi atnesu savo maisa,istraukta is sleptuves vyro gimtadieniui...iskart pasakau-nededu papuosimuose,nes kam kartoti tuos pacius ...jau visi daugybe mate ir cia mano bandomasis
p.s. Daividijos Napoleonas viduje

user posted image

QUOTE(daividija @ 2009 10 16, 17:47)
Nu va,idedu ir as pasigirt savo siandienos kuriniais,
su beze taip ir nesusidraugavau,kaip kokia durne,vel pradejau daryt is 3 kiausiniu,ir kad tik nesigautu doh.gif per trumpai turbut vel uzvirinau cukru,kazkoks klampyna sgavosi,ale as optimiste tai dar apdzibavau visa torta,alre kai pradejo zemyn ciuozt,tai tik nugramdziau ir dariau vel-si karta is dvieju,ir gavosi bigsmile.gif tik cukrus jau buvo bepradejes cukruotis,tai su tokiais gumuliukais,kurie niekaip nenorejo pralyst pro zpoles antgali doh.gif ,tai teko daryt taip,nusivyliau vel savimi eilini karta verysad.gif nors tortas ir neblogai ziurisi,naturoje spalvyte graziai zalsva.
user posted image
user posted image

O sitas tai dviem mergytem krikstynom,tokio norejo,zuikiukai tai gavosi cute wub.gif man paciai patiko.
user posted image
user posted image

O cia,kad pamatytumet sraigyciu dydi lotuliukas.gif  lotuliukas.gif kokios jos man juokingos gavosi.
user posted image

tai tiek ziniu,eisiu toliau mokytis idealiai puost,nes dar savimi nepatenkinta. schmoll.gif

Papildyta:
Ir dar vienos kukliosios tortai

QUOTE(neramuole @ 2009 10 16, 20:35)
atrodo audra praužė, ramu  bent jau kol kasimetu tyliai savo keleta darbeliu, nieko naujo tas pats per ta pati  ax.gif

vaisinis tortukas, puošta šokoladine saldainiu mase
user posted image

snikersas, puošta šok. saldainiu mase
user posted image

vaisinis, puošta grietinėle
user posted image

medutis, puošta grietinėle
user posted image

medutis, puošta šok. saldainiu mase
user posted image

atrodo viskas, dar vienas bus kita diena, laukia mutantas savo garderobo  biggrin.gif

Atsakyti
Cipciuk, nereali lialka thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif o i ta zolyte tai vis atsiziuret negaliu wub.gif
Atsakyti
Miegat jo.... unsure.gif ...tai aš tada tyliai įnešu , mestelnu ir einu kitą puošti ...

Kavos tortas , pastilažas , beze , mano gėlės ....niu viskas lyg....ššššššššššššš...visi miega ....user posted image

user posted image

user posted image

AHA bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif ...gavote ....bus jums burdaką daryti laugh.gif
Atsakyti

Nemiegam mirksiukas.gif Aš darau kažkokią misiją neįmanoma, tai ant tų nervų vyną su MB laižom tongue.gif

Cipciuk, nu plyzzzzzzzzz, nu pamokykit mus tų superinių lapelių gamybos. Jau kokie gražūs, tai super. Man nesigauna jų ištampyt.

Ačiū už šiltus žodžius visoms 4u.gif
Atsakyti
doh.gif ...ką juos mokinti , imi virbalą ir trauki per lapo kraštą , jis čiut įplyšta , nu ką aš dar galiu pamokinti ...kaip virbalą rankoje laikyti lotuliukas.gif

Ipylk vyno , tai pamokinsiu tongue.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 17 spalio 2009 - 00:32
cypciuk, as pasiryžus i Kauna pas jus lekt kad tik pamokintumet rožes taip susukt, jetau kaip grazu wub.gif
kad negaučiau vėl velnių nešu čia savo giganta mutanta, riešutų ir džiovintų vaisiu tortas, puošta šok. saldainių mase, aisingu, gelytės pastiliažas

user posted image

laukiu kritikos ir patarimų, ačiū
Atsakyti
Labas rytas, o merginos, kokie tortai po nakties, džiugu matyti, Cipciukas vėl keri savo rožėmis wub.gif ir torto spalva man wub.gif lapeliai nuostabūs, ar tik nereikės išmėginti gamybos g.gif
Neramuole, Tau dengimo masėmis karalienės titulas jau priklausytų first.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 10 17, 08:57)
Neramuole, Tau dengimo masėmis karalienės titulas jau priklausytų  first.gif

drinks_cheers.gif tikrai, kiek dengtu tortuku, tiek visi taip lygiai graziai uzdengti, grazu ziureti wub.gif
cipciuk, tortukas, kaip visada puikus, bet tos rozes nerealios bigsmile.gif tikrai pas jus reikes prasytis i svecius pamokoms geliu gamyboj rolleyes.gif
Atsakyti
schmoll.gif ...nea neramuolės tikrai nepriimu schmoll.gif ...pažiūrėkite kokios gėlytės , kopija mano , ką čia kopija - tokios pačios bigsmile.gif ...tortas super thumbup.gif , ir spalva gera išgauta , nu dzibdzikai tin nevienodi ax.gif ...bet torto lygumas atperka viską wub.gif wub.gif wub.gif ....
Atsakyti