nu tikrai labai daili tikra bobule( prieš 50 metų)
Kaip įprasta penktadienį pas mus tortų gausa malonu pažiūrėti į tokius grožius.
Iš praeitos temos labiausiai įstrigo mazuliux cigarečių pakelis, Olestos kempinukas, Srovės tortas su rožėmis, Cipciuko knyga
eglejk, labai įdomus ir originalus tortas Ir žolytė su aisingu labai gražiai žiūrisi
Olesta, tortai su batukais labai mieli ir švelnūs Kreminis labai gražus. Labai įdomiai padarei žolytę, o mašiniukai kokie fainuoliai
Cipciuk, labai originalios ir dailios Barbi suknelės O jau pievutės žalsvumas ir grožis Bobelės tai aš nematau, matau linksmą, pamaivišką mergaitę
spanguolia , labai mielas tortas Patinka man tie zigzagai
Iš praeitos temos labiausiai įstrigo mazuliux cigarečių pakelis, Olestos kempinukas, Srovės tortas su rožėmis, Cipciuko knyga
eglejk, labai įdomus ir originalus tortas Ir žolytė su aisingu labai gražiai žiūrisi
Olesta, tortai su batukais labai mieli ir švelnūs Kreminis labai gražus. Labai įdomiai padarei žolytę, o mašiniukai kokie fainuoliai
Cipciuk, labai originalios ir dailios Barbi suknelės O jau pievutės žalsvumas ir grožis Bobelės tai aš nematau, matau linksmą, pamaivišką mergaitę
spanguolia , labai mielas tortas Patinka man tie zigzagai
ačiū už šiltą žodį, o nori pasakyti pati dykaduoniavai šį savaitgalį niką pamačius kaip puoliau žiūrėt
Nu, zinokit, merginos, as dar kiek padirbsiu perkelimo darbus, bet jau tikrai pradedat nervint. Jau papuosimu tema greitai taps lepalu tema. Daividija, ar ne pati sakei, kad i pagiras reiks det 100 kartu keptus sausainius ir dar panasu besa, tai ka dabar dirbi Baikit, jau galu gale issidirbinet, atsiprasau, bet tinkamesnio zodzio neradau
Papildyta:
Ir dar vienos kukliosios tortai
QUOTE(emiga @ 2009 10 13, 10:06)
As irgi atnesu savo maisa,istraukta is sleptuves vyro gimtadieniui...iskart pasakau-nededu papuosimuose,nes kam kartoti tuos pacius ...jau visi daugybe mate ir cia mano bandomasis
p.s. Daividijos Napoleonas viduje
p.s. Daividijos Napoleonas viduje
QUOTE(daividija @ 2009 10 16, 17:47)
Nu va,idedu ir as pasigirt savo siandienos kuriniais,
su beze taip ir nesusidraugavau,kaip kokia durne,vel pradejau daryt is 3 kiausiniu,ir kad tik nesigautu per trumpai turbut vel uzvirinau cukru,kazkoks klampyna sgavosi,ale as optimiste tai dar apdzibavau visa torta,alre kai pradejo zemyn ciuozt,tai tik nugramdziau ir dariau vel-si karta is dvieju,ir gavosi tik cukrus jau buvo bepradejes cukruotis,tai su tokiais gumuliukais,kurie niekaip nenorejo pralyst pro zpoles antgali ,tai teko daryt taip,nusivyliau vel savimi eilini karta nors tortas ir neblogai ziurisi,naturoje spalvyte graziai zalsva.
O sitas tai dviem mergytem krikstynom,tokio norejo,zuikiukai tai gavosi cute man paciai patiko.
O cia,kad pamatytumet sraigyciu dydi kokios jos man juokingos gavosi.
tai tiek ziniu,eisiu toliau mokytis idealiai puost,nes dar savimi nepatenkinta.
su beze taip ir nesusidraugavau,kaip kokia durne,vel pradejau daryt is 3 kiausiniu,ir kad tik nesigautu per trumpai turbut vel uzvirinau cukru,kazkoks klampyna sgavosi,ale as optimiste tai dar apdzibavau visa torta,alre kai pradejo zemyn ciuozt,tai tik nugramdziau ir dariau vel-si karta is dvieju,ir gavosi tik cukrus jau buvo bepradejes cukruotis,tai su tokiais gumuliukais,kurie niekaip nenorejo pralyst pro zpoles antgali ,tai teko daryt taip,nusivyliau vel savimi eilini karta nors tortas ir neblogai ziurisi,naturoje spalvyte graziai zalsva.
O sitas tai dviem mergytem krikstynom,tokio norejo,zuikiukai tai gavosi cute man paciai patiko.
O cia,kad pamatytumet sraigyciu dydi kokios jos man juokingos gavosi.
tai tiek ziniu,eisiu toliau mokytis idealiai puost,nes dar savimi nepatenkinta.
Papildyta:
Ir dar vienos kukliosios tortai
QUOTE(neramuole @ 2009 10 16, 20:35)
atrodo audra praužė, ramu bent jau kol kasimetu tyliai savo keleta darbeliu, nieko naujo tas pats per ta pati
vaisinis tortukas, puošta šokoladine saldainiu mase
snikersas, puošta šok. saldainiu mase
vaisinis, puošta grietinėle
medutis, puošta grietinėle
medutis, puošta šok. saldainiu mase
atrodo viskas, dar vienas bus kita diena, laukia mutantas savo garderobo
vaisinis tortukas, puošta šokoladine saldainiu mase
snikersas, puošta šok. saldainiu mase
vaisinis, puošta grietinėle
medutis, puošta grietinėle
medutis, puošta šok. saldainiu mase
atrodo viskas, dar vienas bus kita diena, laukia mutantas savo garderobo
Cipciuk, nereali lialka o i ta zolyte tai vis atsiziuret negaliu
Nemiegam Aš darau kažkokią misiją neįmanoma, tai ant tų nervų vyną su MB laižom
Cipciuk, nu plyzzzzzzzzz, nu pamokykit mus tų superinių lapelių gamybos. Jau kokie gražūs, tai super. Man nesigauna jų ištampyt.
Ačiū už šiltus žodžius visoms
Labas rytas, o merginos, kokie tortai po nakties, džiugu matyti, Cipciukas vėl keri savo rožėmis ir torto spalva man lapeliai nuostabūs, ar tik nereikės išmėginti gamybos
Neramuole, Tau dengimo masėmis karalienės titulas jau priklausytų
QUOTE(Olesta @ 2009 10 17, 08:57)
tikrai, kiek dengtu tortuku, tiek visi taip lygiai graziai uzdengti, grazu ziureti
cipciuk, tortukas, kaip visada puikus, bet tos rozes nerealios tikrai pas jus reikes prasytis i svecius pamokoms geliu gamyboj