Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Cipciukas @ 2009 10 23, 23:37)
g.gif  g.gif ...kiek dar užslėpusi turi .....krepšelis koks įdomus  bigsmile.gif  bigsmile.gif

dar keli naturalistiniai yra mirksiukas.gif

krepselio lankelis vienas luzo kol uzdejau, tai teko skubiai antra daryti, tai nelabai koks isejo blush2.gif
isejo nemazas krepsas- 3,5 kg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meduolytee: 23 spalio 2009 - 22:51
Nu per viena diena tiek tortuku grazauoliu wub.gif
QUOTE(*monikute* @ 2009 10 23, 00:17)
valdele[/b]  pinigų maišas  thumbup.gif  Monetas reikėjo "nukaldinti" kokiu rašteliu  bigsmile.gif  man dabar atrodo kaip tie komunijos paplotėliai hihihi.gif tik prašau nesupykti už komentarą  blush2.gif  O tas blizgėjimas kaip padarytas  bigsmile.gif ?

Bandziau toms monetoms (jei taip galima pavadinti) koki rasta ikalti ,bet jos tada tokios skersos pradejo darytis.Nu dabar tiksliai pati ziuriu ,kad rimtai kaip paploteliai doh.gif .Baik tu ,nepykstu irnesakyk.gif . O tas blizgesys tai tokie milteliai blizgantys.

QUOTE(Cipciukas @ 2009 10 23, 07:23)

valdele na mes tave gal ir pasiilksime , bet dink tu vėl kuriam laikui.....kad paskui mūms nuo tavo tortų akys susiskersuotų  wacko.gif ...šitiek tortų , ir vienas už kitą gražesni

Aciu uz gera zodi. Ir uz pagalba 4u.gif . O as vel is jusu groziu mokinsiuos ir gal vel kada kazka nulipdysiu.
Nu bet,cipciuk,rimtai ,nesuprantu kaip cia taip idealios tokios tos geliu kompozicijos gaunasi ,gal sakau kokia gelininke esat ?????
Atsakyti
WAAW koks šiandien tortų paradas user posted image Pirmiausia tai AČIŪ KIRBEI už lapelių fotosesiją, nu dabar jau biškį aiškuma kažkokia tai su jais bus thumbup.gif laaaaaaabai gražu man jie wub.gif

uzniuk, kokia gausybė šaunių tortų, o rožių kiek swoon.gif

valdele, krikštynų tortas ir maišiukas super thumbup.gif

vaidosee, nuostabi knyga-pasaka gavosi thumbup.gif

Cipciuk, fantastiški abudu tortukai thumb_yello.gif nu man tie mini mašiniukai kaip patinka wub.gif simpatukai tokie, zuikiai irgi wub.gif o ant rudo tortuko puokštė kooookia user posted image kopinu nepykit blush2.gif

spanguolia bigsmile.gif šauni dupcypė thumb_yello.gif įspūdis toks lyg leliukas galvą kaip stručiukas į tortą sukišo laugh.gif laaaabai gražus tortukas

Meduolyteee, ale pavarei biškį user posted image a jau tortų gražumas bigsmile.gif o roooožėėėės swoon.gif nu kaip tu tokias gražias suraitei wub.gif Tortukai visi laaabai mieli ir krepšelis laaabai įdomus bigsmile.gif nedatraukiu tik kaip ten brendžiukas įmontuotas laugh.gif

eglejk, obaa... kokia armija meškiukų bigsmile.gif ale ir kantrybės pas tave šitiek nulipdyt doh.gif abudu tortukai laaaaabai gražučiai wub.gif
Atsakyti
Kaip man patinka savaitgaliai thumbup.gif tada alpsti žiūrėdamas į šitiek grožių wub.gif

Spanguolia:) labai originalus tortukas thumbup.gif

Cipciuk
tas jūsų žolės gražumas neišpasakytas kiekvieną kartą akį džiugina thumbup.gif

Meduolyteee
esat tikra šaunuolė thumbup.gif šitiek tortų bigsmile.gif ir visi gražučiai wub.gif

vaidosee
viskas tame torte thumbup.gif tik man tos spalvytės kažkaip nedera ax.gif net nežinau kodėl man atrodo, kad ten kažkas negerai su spalvine gama blush2.gif sorry už kritiką blush2.gif ir dar nei šiokią nei tokią doh.gif biggrin.gif bet aš nesuprantu kas ten man negerai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 23 spalio 2009 - 23:42

tortukai jūsū visų -pasakiški wub.gif
QUOTE(RiMami @ 2009 10 23, 22:17)
Meduolyteee-- o roooožėėėės swoon.gif  nu kaip tu tokias gražias suraitei

o man atrodo lyg rožės gyvos čia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveneirka: 24 spalio 2009 - 00:04
Pykstu RiMami ...nekopink ...ar juokaujat , tam ir dedu ... biggrin.gif doh.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 24 spalio 2009 - 00:14
QUOTE(Olesta @ 2009 10 23, 18:52)
saldainių 150-200 g
cukraus pudros 400-500 g
minkšto sviesto ir citrinos sulčių po 1 valgomą šaukštą

saldainiai kišami į mikrobangę su sultimis ir sviestuku (gali ir nedėti sviesto) 30 s- 1 minutei, kai išpampsta ištraukusi suki suki, susuki į vientisą masę, kai biškį atvėsta, sijoji ten pudrą suki, sijoji, suki, kai jau nebesisuka šaukštu verti ant pudruoto stalo ir minkai kaip plasteliną iki vientisos masės, košioji ir dengi sviestiniu kremu išlygintą tortą...

jei neišlauksi reikiamo temperatūros sumažėjimo momento ir pradėsi sijoti į karštą, sudėsi daugiau cukraus pudros ir masė ims trupėti, būk kantri  mirksiukas.gif

aciu,o cia nesupratau sulciu po sauksta,cia visai masei vienas saukstas,ar kaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(padima @ 2009 10 24, 07:23)
aciu,o cia nesupratau sulciu po sauksta,cia visai masei vienas saukstas,ar kaip g.gif

Na taip sviesto šaukštas ir sulčių šaukštas smile.gif .
Atsakyti
blink.gif blink.gif blink.gif Meduolytee, taigi aš regis žodžio kišenėj kartais neieškanti, bet stačiai likau su atimta kalbos dovana unsure.gif nešu kudašių į vaistinėlę....
Atsakyti
meduolyte,ten gyvos rožės ar tavo padarytos rolleyes.gif laaabai jau gražios jei padarytos blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 10 23, 23:20)
....aš tau bl....nedėsiu ....

laugh.gif laugh.gif laugh.gif -nu Meduolyte, jei dar nebijosi, gausi greit nika keisti lotuliukas.gif
O siaip labai faini tortukai thumbup.gif
Cipciuk cia su bezu supinti sonai?Kokias cia spalvas maisei? mastau.gif 4u.gif
Atsakyti
Manasis vakarykštis 4u.gif o vakarykštis dėl to, kad jau suvalgytas vakar per anytos gimtadienį hihihi.gif Tortas 26 cm skersmens, bet neliko nei gabaliuko biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Daugiau nuotraukų smile.gif

Truputį plačiau apie tortą ir mano potyrius jį darant rolleyes.gif
Cipciuko medutis, pertepimas grietinėle (šį kartą plakiau daugiau grietinėlės ir rezultate tortas buvo minkštesnis bei šlapesnis thumbup.gif ), dengimo masė Meian (kuri tarp kitko nesigavo, nes cukraus sirupas labai sustingo ir vietoj 0,5 kg cukraus pudros sunaudojau vos apie 200 gramų doh.gif masė buvo labai trupanti ir nesijungė į vieną visumą, tai šiek tiek pašildžiau mikrobangėje ir tas padėjo thumbup.gif šiaip ne taip iškočiojau, bet apdengti šonų nepavyko, tad teko suktis iš padėties su aisingo džibukais doh.gif nor gal labai vaizdo jie ir negadina biggrin.gif ). Džibuodama dirbau su naujais metaliniais antgaliukais ax.gif nesulyginamai geriau nei su plastmasiniais thumbup.gif visos gėlytės lipdytos iš spalvomis supjaustytų saldainių. Dažų neturėjau, bet iš natūralių saldainių spalvų pavyko sukurti tokią sakyčiau "rudeninę" kompoziciją blush2.gif kad šiek tiek paryškinti panaudojau kreidos dulkes kaip čia buvo sakiusi viena mergytė thumbup.gif tai tiek mirksiukas.gif ačiū už dėmesį laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 24 spalio 2009 - 11:17