Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

smile.gif+2009 10 23, 18:36-->
QUOTE(spanguolia smile.gif @ 2009 10 23, 18:36)
Baikit Cipciuk - koks čia nori nenori, kad žinotumėt kiek aš jūsų nukopinau.

Nu blyn, bet jei vėl užvirs netortinės diskusijos  doh.gif nusišausiu. Prašau nevertinti emociškai, o tik priimti kaip neformalą .

mastau.gif mastau.gif mastau.gif...nieko neįkirtau ...nuo pirmo iki paskutinio žodžio ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 23 spalio 2009 - 20:53
Cypciuk reikia jūsų konsultacijos blush2.gif , darau tortą barbę, medutį, kuria mase geriau dengti jūsų dengimo ar naująja pastiliažine? Kuri bus geriau? Vieną kartą dengiau jūsiške, viskas kaip ir gerai buvo, tik, kad ištraukus iš šaldytuvo aprasojo, bet gal todėl, kad labai karšta diena tuomet buvo? Ar kažko perdaug ar per mažai įdėjau? g.gif O ši pastiliažinė nerasoja?
Atsakyti
user posted image.....nežinojau kur dėti , jei reik perkelkite kitur ....

Biskvitas su apelsino žievele , plakta grietinėlė , konservuoti abrikosai ( apteptas sviestiniu kremu ) .....beze , Cipciuko rankdarbiai .....

user posted image

user posted image

Čia toms , kurios bandys daryti gėles blush2.gif ...

user posted image
Atsakyti
Niu gera dupce, nereali thumbup.gif

as tada jau savo nebekeliu

einu akcijinio aiciuko ikalt po tokiu grozybiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 10 23, 21:53)
mastau.gif  mastau.gif  mastau.gif...nieko neįkirtau ...nuo pirmo iki paskutinio žodžio ....

Nu Cipciuk, jau darydama galvojau dėt ar ne į viešumą tą tortą, nes jau šie ktiek neramu - prasidės diskusijos gerai ar ne vaizduoti vaiko kojytes, jas reikės pjauti, širdis plyš pjaunant, todėl toks tortas negalimas biggrin.gif Tada kyla pavojus vėl diskusijoms ne į temą, na ale praėjęs savaitgalis. Įdėjau, persigalvojau kad tikrai kils tokios diskusijos ir išėmiau. Nu žodžiu... bet matau visai normaliai jūs čia priimat, o kam nepriimtina tai ir nekomentuoja tongue.gif Svarbiausia kad neįsipliekstų vėl ne į temą diskusijos.

Darau tortą - žiauriai noriu su bezė ir žiauriai bijau, kad nubėgs, vešis žmonės kažkur į kavinę. Turiu ir masės pasidarius, nu bet kaip nenoriu aš jos doh.gif Myliu aš bezė, bet ji manęs ne doh.gif cry.gif

O dabar kai pamačiau dar Cipciuko bezė - nu šakės, aš žiauriai pavydžiu kaip taip jums pavyksta. Galiu tept kilogramą sviesto, pakt iki zefyro ir vistiek ji aptįšta doh.gif

Meduolytee nešk čia greičiau ... greitai blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spanguolia :): 23 spalio 2009 - 21:29
Mergaitės ....jei ji nubėga ir nuo sviestu aptepto , nedavires sirupas....sviestinis kremas apsaugo ( nepraleidžia ) drėgmės , ji negali nubėgti - jokiu būdu , kažkur yra spraga ...turite atrasti ją , kitaip gadinsite produktus 4u.gif .

ikristute kuom tu bedenksi , mano , Meian , pastilažu .....visos rasoja , todėl :.........kai tortą aptepate sviestiniu kremu , jo nebededate šaltai , o dengiate mase ....aš taip išbandžiau , ankščiau ir man kartais išprakaituodavo ...temperatūrų nevienodumas kaltas ...vasarą išimkite pomidorą ir jis aprasoja ....su tortu tas pats tongue.gif .

Meduoline neši tortą ....user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 23 spalio 2009 - 21:50

mano greitukas lotuliukas.gif

cypciuko medutis su riesutais ir jo didenybe beze

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meduolytee: 23 spalio 2009 - 21:59
QUOTE(Cipciukas @ 2009 10 23, 21:47)

ikristute kuom tu bedenksi , mano , Meian , pastilažu .....visos rasoja , todėl :.........kai tortą aptepate sviestiniu kremu , jo nebededate šaltai , o dengiate mase ....aš taip išbandžiau , ankščiau ir man kartais išprakaituodavo ...temperatūrų nevienodumas kaltas ...vasarą išimkite pomidorą ir jis aprasoja ....su tortu tas pats  tongue.gif .

Velnias jau ikišau aptepus sviestiniu kremu , o jeigu tarkim aš rytoj jį išėmus iš šaldytuvo apdengčiau pastiliažine mase ir poto jau nebedėčiau į šaldytuvą nerasotų?Dar vienas klausimas iškilo, o iš pastiliažinės dengimo masės galima daryti gėlytes? Ta prasme plokščias ir po to priklijuoti prie suknutės? Ir dar kuo yra geriausia klijuoti, patvariausiai laiko?
Atsakyti
user posted image

juodasis miskas, pastilazas, aisingas (pagal cypciuka)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meduolytee: 23 spalio 2009 - 22:25
meduolytee.... blink.gif blink.gif ....aš tau bl....nedėsiu ....o jau tas su rožėm wacko.gif wacko.gif ohmy.gif ohmy.gif ....
Atsakyti
user posted image

Tortas Pasaka , grietinele, pastilazas, lankelis- cypciuko geliu mase

Papildyta:
user posted image

isbandziau sokoladine saldainiu mase ax.gif

juodasis miskas ir daug daug brendzio tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meduolytee: 23 spalio 2009 - 22:33
g.gif g.gif ...kiek dar užslėpusi turi .....krepšelis koks įdomus bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti