QUOTE(daividija @ 2009 10 23, 16:33)
uzdejau gelytes ir issigandau,kad jos gali istirpti,mergaites ar kuriai yra buve,kad jos suminkstetu,bet neistirptu visiskai,nenoreciau sugadint viso to "darbo".
Nes pabuve pusdieni jos pasidare minkstos,ir jei rytoj bus isteze man kapiec
Nes pabuve pusdieni jos pasidare minkstos,ir jei rytoj bus isteze man kapiec
Man tos gum paste gėlytės paleido kažkokį skystį ant grietinėlės pabuvę per naktį šaldytuve Nusprendžiau nebedaryti tokių. Tikėkimės tau viskas bus ok
QUOTE(bliuskė @ 2009 10 23, 15:47)
Man tos gum paste gėlytės paleido kažkokį skystį ant grietinėlės pabuvę per naktį šaldytuve Nusprendžiau nebedaryti tokių. Tikėkimės tau viskas bus ok
Nu blyn,tikiuosi neistiz,ne torta jau issiveze per nakti palikyciau,tai dar pakeisti galeciau,o daba gali buti sh...
QUOTE(padima @ 2009 10 23, 18:24)
merginos prasau pasakykit ,kiek reikia visko deti 200 gr marsmelau saldainiu.noriu torta dengti.
saldainių 150-200 g
cukraus pudros 400-500 g
minkšto sviesto ir citrinos sulčių po 1 valgomą šaukštą
saldainiai kišami į mikrobangę su sultimis ir sviestuku (gali ir nedėti sviesto) 30 s- 1 minutei, kai išpampsta ištraukusi suki suki, susuki į vientisą masę, kai biškį atvėsta, sijoji ten pudrą suki, sijoji, suki, kai jau nebesisuka šaukštu verti ant pudruoto stalo ir minkai kaip plasteliną iki vientisos masės, košioji ir dengi sviestiniu kremu išlygintą tortą...
jei neišlauksi reikiamo temperatūros sumažėjimo momento ir pradėsi sijoti į karštą, sudėsi daugiau cukraus pudros ir masė ims trupėti, būk kantri
+2009 10 23, 15:36-->
Nu blyn, bet jei vėl užvirs netortinės diskusijos nusišausiu. Prašau nevertinti emociškai, o tik priimti kaip neformalą .
ui koks fainuolis
QUOTE(spanguolia @ 2009 10 23, 15:36)
Nu blyn, bet jei vėl užvirs netortinės diskusijos nusišausiu. Prašau nevertinti emociškai, o tik priimti kaip neformalą .
ui koks fainuolis
Pasidariau sokoladine saldainiu mase,pudros suejo daugiau nei 0,5kg vietoj 150g.,kociot kociojasi,bet tik kilstelt nors biski taip ir nutruksta ,ar jau mest man ja ar ryte kas nors bus geriau,nes nusprendziau nezaist su ja ir ikisau i saldytuva
Matau daug prisijungusiu yra gal kuri ka nors patart galit
QUOTE(Olesta @ 2009 10 23, 18:52)
saldainių 150-200 g
cukraus pudros 400-500 g
saldainiai kišami į mikrobangę su sultimis ir sviestuku (gali ir nedėti sviesto) 30 s- 1 minutei, kai išpampsta ištraukusi suki suki, susuki į vientisą masę, kai biškį atvėsta, sijoji ten pudrą suki, sijoji, suki, kai jau nebesisuka šaukštu verti ant pudruoto stalo ir minkai kaip plasteliną iki vientisos masės, košioji ir dengi sviestiniu kremu išlygintą tortą...
jei neišlauksi reikiamo temperatūros sumažėjimo momento ir pradėsi sijoti į karštą, sudėsi daugiau cukraus pudros ir masė ims trupėti, būk kantri
cukraus pudros 400-500 g
Olesta, siek tiek pataisysiu. Cukraus pudros parasei per daug, tikrai tiek nereikia. Kai gamini paprasta saldainiu mase negalima laukti, kol atves saldainiai. Pudra sijoti reikia i gerai ismaisyta karsta mase is kart, kitaip bus guma, nes saldainiai atvesta labai greitai ir susitraukia atgal. Bet geriau jos nedadet o ta guza palaikyti, lai subresta, kociojant bus matyt ar reikia daugiau.
Del skyscio.... gali reiket daugiau, nes viskas priklauso nuo saldainiu kokybes, kiek pagulele saldainiai buna padziuve ir reikalauja daugiau skyscio.
Papildyta:
QUOTE(*Jonė* @ 2009 10 23, 19:20)
Pasidariau sokoladine saldainiu mase,pudros suejo daugiau nei 0,5kg vietoj 150g.,kociot kociojasi,bet tik kilstelt nors biski taip ir nutruksta ,ar jau mest man ja ar ryte kas nors bus geriau,nes nusprendziau nezaist su ja ir ikisau i saldytuva
Per daug pudros idejai, cia reikejo palaukti kiek, kad atvestu. Ir uztektinai idet 200 gr. O po to dadet
+2009 10 23, 18:36-->
va čia tai dupcė labai jau miela.o tos kojytės nu tu spanguolė ir primastai o kaip ten iš priekio nesimato
QUOTE(spanguolia @ 2009 10 23, 18:36)
Baikit Cipciuk - koks čia nori nenori, kad žinotumėt kiek aš jūsų nukopinau.
va čia tai dupcė labai jau miela.o tos kojytės nu tu spanguolė ir primastai o kaip ten iš priekio nesimato
QUOTE(adriu @ 2009 10 23, 20:45)
nea, čia ne mano originali mintis, iškapstyta tyruose o priekyje bantukas, nieko efektingo
+2009 10 23, 20:51-->
gera mintis,galima ne tik vaiko dubcę padaryt
QUOTE(spanguolia @ 2009 10 23, 20:51)
nea, čia ne mano originali mintis, iškapstyta tyruose o priekyje bantukas, nieko efektingo
gera mintis,galima ne tik vaiko dubcę padaryt