Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

kur foto dingo ????????????????????????????.... blink.gif blink.gif ...dedi atgal ...kas do blectvos vyksta ...nukopinti nespėjau cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 10 23, 18:38)

.nukopinti nespėjau  cry.gif  cry.gif  cry.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 10 23, 16:33)
uzdejau gelytes ir issigandau,kad jos gali istirpti,mergaites ar kuriai yra buve,kad jos suminkstetu,bet neistirptu visiskai,nenoreciau sugadint viso to "darbo".
Nes pabuve pusdieni jos pasidare minkstos,ir jei rytoj bus isteze man kapiec doh.gif

Man tos gum paste gėlytės paleido kažkokį skystį ant grietinėlės pabuvę per naktį šaldytuve unsure.gif Nusprendžiau nebedaryti tokių. Tikėkimės tau viskas bus ok smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bliuskė @ 2009 10 23, 15:47)
Man tos gum paste gėlytės paleido kažkokį skystį ant grietinėlės pabuvę per naktį šaldytuve  unsure.gif Nusprendžiau nebedaryti tokių. Tikėkimės tau viskas bus ok smile.gif

Nu blyn,tikiuosi neistiz,ne torta jau issiveze doh.gif per nakti palikyciau,tai dar pakeisti galeciau,o daba gali buti sh... doh.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 10 23, 18:41-->
QUOTE(spanguolia smile.gif @ 2009 10 23, 18:41)

angel_sadangel.gif angel_sadangel.gif angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(padima @ 2009 10 23, 18:24)
merginos prasau pasakykit ,kiek reikia visko deti 200 gr marsmelau saldainiu.noriu torta dengti.

saldainių 150-200 g
cukraus pudros 400-500 g
minkšto sviesto ir citrinos sulčių po 1 valgomą šaukštą

saldainiai kišami į mikrobangę su sultimis ir sviestuku (gali ir nedėti sviesto) 30 s- 1 minutei, kai išpampsta ištraukusi suki suki, susuki į vientisą masę, kai biškį atvėsta, sijoji ten pudrą suki, sijoji, suki, kai jau nebesisuka šaukštu verti ant pudruoto stalo ir minkai kaip plasteliną iki vientisos masės, košioji ir dengi sviestiniu kremu išlygintą tortą...

jei neišlauksi reikiamo temperatūros sumažėjimo momento ir pradėsi sijoti į karštą, sudėsi daugiau cukraus pudros ir masė ims trupėti, būk kantri mirksiukas.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 10 23, 15:36-->
QUOTE(spanguolia smile.gif @ 2009 10 23, 15:36)

Nu blyn, bet jei vėl užvirs netortinės diskusijos  doh.gif nusišausiu. Prašau nevertinti emociškai, o tik priimti kaip neformalą .

ui koks fainuolis thumbup.gif
Atsakyti
Pasidariau sokoladine saldainiu mase,pudros suejo daugiau nei 0,5kg vietoj 150g.,kociot kociojasi,bet tik kilstelt nors biski taip ir nutruksta ,ar jau mest man ja ar ryte kas nors bus geriau,nes nusprendziau nezaist su ja ir ikisau i saldytuva
Matau daug prisijungusiu yra gal kuri ka nors patart galit verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 10 23, 18:52)
saldainių 150-200 g
cukraus pudros 400-500 g
minkšto sviesto ir citrinos sulčių po 1 valgomą šaukštą

saldainiai kišami į mikrobangę su sultimis ir sviestuku (gali ir nedėti sviesto) 30 s- 1 minutei, kai išpampsta ištraukusi suki suki, susuki į vientisą masę, kai biškį atvėsta, sijoji ten pudrą suki, sijoji, suki, kai jau nebesisuka šaukštu verti ant pudruoto stalo ir minkai kaip plasteliną iki vientisos masės, košioji ir dengi sviestiniu kremu išlygintą tortą...

jei neišlauksi reikiamo temperatūros sumažėjimo momento ir pradėsi sijoti į karštą, sudėsi daugiau cukraus pudros ir masė ims trupėti, būk kantri  mirksiukas.gif

Olesta, siek tiek pataisysiu. Cukraus pudros parasei per daug, tikrai tiek nereikia. Kai gamini paprasta saldainiu mase negalima laukti, kol atves saldainiai. Pudra sijoti reikia i gerai ismaisyta karsta mase is kart, kitaip bus guma, nes saldainiai atvesta labai greitai ir susitraukia atgal. Bet geriau jos nedadet o ta guza palaikyti, lai subresta, kociojant bus matyt ar reikia daugiau.

Del skyscio.... gali reiket daugiau, nes viskas priklauso nuo saldainiu kokybes, kiek pagulele saldainiai buna padziuve ir reikalauja daugiau skyscio.
Papildyta:
QUOTE(*Jonė* @ 2009 10 23, 19:20)
Pasidariau sokoladine saldainiu mase,pudros suejo daugiau nei 0,5kg vietoj 150g.,kociot kociojasi,bet tik kilstelt nors biski taip ir nutruksta  ,ar jau mest man ja ar ryte kas nors bus geriau,nes nusprendziau nezaist su ja ir ikisau i saldytuva 
Matau daug prisijungusiu yra gal kuri ka nors patart galit verysad.gif

Per daug pudros idejai, cia reikejo palaukti kiek, kad atvestu. Ir uztektinai idet 200 gr. O po to dadet
Atsakyti
smile.gif+2009 10 23, 18:36-->
QUOTE(spanguolia smile.gif @ 2009 10 23, 18:36)
Baikit Cipciuk - koks čia nori nenori, kad žinotumėt kiek aš jūsų nukopinau.

Nu blyn, bet jei vėl užvirs netortinės diskusijos  doh.gif nusišausiu. Prašau nevertinti emociškai, o tik priimti kaip neformalą .

user posted image

va čia tai dupcė good.gif labai jau miela.o tos kojytės wub.gif nu tu spanguolė ir primastai laugh.gif o kaip ten iš priekio nesimato lens.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adriu: 23 spalio 2009 - 19:46
QUOTE(adriu @ 2009 10 23, 20:45)
va čia tai dupcė  good.gif labai jau miela.o tos kojytės wub.gif  nu tu spanguolė ir primastai laugh.gif  o kaip ten iš priekio nesimato  lens.gif

nea, čia ne mano originali mintis, iškapstyta tyruose blush2.gif o priekyje bantukas, nieko efektingo tongue.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 10 23, 20:51-->
QUOTE(spanguolia smile.gif @ 2009 10 23, 20:51)
nea, čia ne mano originali mintis, iškapstyta tyruose  blush2.gif o priekyje bantukas, nieko efektingo  tongue.gif

gera mintis,galima ne tik vaiko dubcę padaryt lotuliukas.gif
Atsakyti