Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

* dėl dviejų aukštų sulipinimo dengiant masėmis: niekuo nelipinu, pagalvokit, masė cukrinė bet kokiu atveju, na nabent šokoladinė riebesnė, bet gi antro aukšto masė šiek tiek užlenkta po tortu būna, masė prie masės sudrėkus nuo torto prilimpa, fig atkrapštysi ir norėdama, nu jei labai jau ten reikia, tuo pačiu sviestiniu kremu šiek tiek per vidurį pamozokit, kad jaustumėtės saugiai, bet niekada taip nedarau...
** snikeris yra labai tvirtas tortas ir Rafaelą tikrai atlaikys, puikus sprendimas mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Larissa @ 2009 10 23, 10:40)
kad būtų iš ko šokoladinę masę daryti ...tikiuosi,bus kažkam naudinga  ax.gif šį savaitgalį Maximoje
user posted image

o jei turit užregistravusios korteles tai dar taiko ir 15 proc. nuolaidą,, šokoladas šiandien po 1,27 lt
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 10 23, 10:44)


o jei turit užregistravusios korteles tai dar taiko ir 15 proc. nuolaidą,, šokoladas šiandien po 1,27 lt


thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 10 22, 22:32)
nu kaip sudėta - eto koniu poniatno, aš vis dar bandau išprievartauti pasakyti kokia ta masė, cukrinė Cipciuko, pastiliažas ar dar kokia kita  tongue.gif  mes čia įpratusios patikusias idėjas po kauliuką išnarstyti, papuolei  lotuliukas.gif  ax.gif

labas rytukas...
ten paprasta cukrine mase,nezinau ar pagal Cipciuko recepta ar ne......nes neziurejau jos receptuko.....jau sitam mases receptui gal koks 100 metu lotuliukas.gif cukraus pudra,zelatina ir vanduo....
Atsakyti
tada viskas iki galo aišku, raportas priimtas, užfiksuotas ir į galvą susidėtas, ačiū Tau labai 4u.gif
Atsakyti
O aš vakar bandžiau pirmą kartą "nulaužti" Meian dengimo masę, bet nepavyko doh.gif sutirštėjo cukraus sirupas ir aš net pusės cukraus pudros pakelio nesunaudojau biggrin.gif pagal receptą gaunasi daugiau nei puse kilogramo, o man suėjo vos 200 gramų unsure.gif masė buvo kieta kaip akmuo, nesiminkė, trupėjo unsure.gif tai aš ją pašildžiau mikrobangėj keletą sekundžių ir ji suminkštėjo, bet spėju, kad vistiek nesigavo tokia, kokia turėjo būti ax.gif tikiuosi kitą kartą pavyks viskas gerai thumbup.gif bandysiu dar kartą būtinai, nes netgi nesigavusi masė man labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Meian masė tinkamai paruošus labai maloni, bet va tas brandinimas ax.gif su pastiliažu greičiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 10 23, 11:34)
Meian masė tinkamai paruošus labai maloni, bet va tas brandinimas  ax.gif su pastiliažu greičiau  ax.gif


Aš nebrandinau schmoll.gif man nebuvo laiko blush2.gif kitą kartą darysiu viską kaip priklauso blush2.gif O ji ir gerai paruošta trūkinėją g.gif ? Nes man ana trūkinėjo unsure.gif labai traputė buvo unsure.gif bet aš linkusi kaltinti cukraus sirupą g.gif
Norėjau pasiteirauti kaip tirpdot želatiną tai dengimo masei ax.gif ? Kiek maždaug šaukštų vandens g.gif
Atsakyti
kaip ir visoms trys sirubiniai šaukštai šaukštui želatinos (jei kalba eina apie Dr.Oetker), kitos nenaudoju... sirupą reikia ruošti būtent taip, kaip Meian parašyta, jei jis pasidarė tirštas, tai tada suėjo mažiau cukraus pudros, o trūkinėti jinai neturi gerai paruošta, bet jei kur įtrūko, tai su degtine patepus, gali užglostyt, arba užmaskuoti po papuošimo elementu blush2.gif
Atsakyti
Atsiprasau,kad visu nepaminesiu,bet man kiekvienos tortai savaip grazus,todel visos saunuoles,kaip sakoma,tak derzat dalse thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atnesu cia,kad nereiktu Asseni nesiot is vieno galo i kita blush2.gif
o as patyriau fiasko sianakt,isteskiau moliuga ant grindu pries keliant dengimui gun_bandana.gif subyrejo ,sutrupejo...viska issveiciau varnoms lotuliukas.gif tegul bus joms svente... viduje buvo visai vykes moliugu pyragas be nieko,nes turejo buti mazosios Hellowyno sventei verysad.gif buvau kepus du keksus apvaliose formose su skyle ir suvozti,sujungimas sokoladinis ganasas ir aptepimas taip pat...buvo ...toliau apie 12 pradejau kepti keksiukus...va...

user posted image

O DEL MAISO...as tai ant iskociotos dejau torta,nes didelis nebuvo ir sukeliau mase i virsu...vienos normos pakako laisvai ir virvele isejo.

Meian mase dariau ciki ciki pagal instrukcija..isejo superine-elastinga,gerai dazesi,bet kazko mano rozine spalva eme svieseti kita diena...cia dregme kalta ar kas buvo?
o mano zelatina irgi oether ir saukstai trys,bet tokie didoki jie pas mane.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emiga: 23 spalio 2009 - 10:53
QUOTE(Olesta @ 2009 10 23, 11:42)
kaip ir visoms trys sirubiniai šaukštai šaukštui želatinos (jei kalba eina apie Dr.Oetker), kitos nenaudoju... sirupą reikia ruošti būtent taip, kaip Meian parašyta, jei jis pasidarė tirštas, tai tada suėjo mažiau cukraus pudros, o trūkinėti jinai neturi gerai paruošta, bet jei kur įtrūko, tai su degtine patepus, gali užglostyt, arba užmaskuoti po papuošimo elementu  blush2.gif



aišku, ačiū už informaciją 4u.gif
Man ten visus torto šonus reiktų sulaistyti su degtine, o ne sutepti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu žodž, per daug nesisieloju, nes visgi esu pradžiamokslis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 23 spalio 2009 - 10:59
Ačiū Olesta ir Monikute 4u.gif Statybininkų tortas thumbup.gif , bet man čia aukštasis pilotažas. Galvosiu ką nors paprastesnio, gal idėją kokią pasovogsiu 4u.gif
Atsakyti
Laba dienuke,atnesu savo romana lotuliukas.gif ,dariau savo sventei,skaiciu rasyti nesinorejo,norejau ko nors paprasto,bet "prikolno",kaip sakoma lotuliukas.gif
Viduje juodasis miskas,dengta saldainiu mase,uzrasas is tuteliu,kritika priimtina ir vertinima,gyvenu ir mokausi 4u.gif
user posted image

Atsiprasau uz aplinka,veliau perkelsiu ant grazesnio padeklo smile.gif
Atsakyti