Nu labai seniai čia bebuvau, tai sunešu viską ko nerodžiau buvau prižadėjus aistuzelei ir citrinukui parodyt auksinį maišiuką kas gavos tai pirmą jį ir rodau: viduj tinginys, dengta Meian mase
milijon alyx roz..... medutis , rožės šokoladinės, krepšis saldainių masė
milijon bielyx roz (vestuvėms svečių tortas) viduj snikeris rožės šokoladinės, krepšis meian masė
laaabai solidžiai progai , viduj snikeris, sviestinis kremas, skaičiai šokolado masė
dar solidesnei progai snikeris
toks rudeninis krežiukas snikeris
nu ir pats kukliausias, aišku sau pačiai gimtadieniui snikeris
nu va, atlikau pareigą nes vis graužė sąžinė kad neparodau tai ką Jūsų visų dėka išmokau
Ups, buvau pamiršus sudėtis paminėt
nieko sau uzsleptu tortuku gausa visi be isimties grazus ir mieli, o tas pats paskutinis man mieliausiai atrodo
kokia gausybė, o žinotum man tas paskutinis ir užstrigau ties juo ten gyvos žemuogės net užkvipo pasąmonėj
QUOTE(Olesta @ 2009 10 22, 20:35)
kokia gausybė, o žinotum man tas paskutinis ir užstrigau ties juo ten gyvos žemuogės net užkvipo pasąmonėj
žemuogės, bet dekoratyvinės... neskanios ir nekvepia bet visą gyvenimą jos būdavo ant mano gimtadienio tortų (mama apipuošdavo pirktinius tarybinius tortus ) tai kažkaip, neįsivaizduoju savo torto be jų
QUOTE(Olesta @ 2009 10 22, 16:41)
nu va, Kirbe, sveikinam prisijungus į mūsų erdvę laukiu ir aš lapelių, dariau Pagal Cipciuko receptą, man kaip pirmą kartą tai jie storoki gavosi, laukiakm pamokėlės ir bandysim mokytis, nes tikrai lapai įspūdingi, o sakyk iš ko tie žali pusmėnuliai padaryti, turi formelę ar tiesiog pjaustei šiaip, ne atrodo, kaip formele išspaudžioti būtų
tie zali pusmenuliai tyai iskociota mase ir su apvalia formyte isspausti menuliukai tokie siauri...o po to dedant ant torto taip sudelioti kad gautusi gelyte....
QUOTE(Pintikė @ 2009 10 22, 16:55)
Kirbe,slapuke,kokie tortukai
beje ,o tuos lapelius eklerinius is viso kepti reikia ar jie is ,,zalios,, teslos?
tuos lapelius reikia tik siltai dziovinti......as pvz,sudedu ant padeklo kokio ir arba ant radiatoriaus,arba ant sildomu grindu padedu ir jie per kokia para isdziusta....
nu kaip sudėta - eto koniu poniatno, aš vis dar bandau išprievartauti pasakyti kokia ta masė, cukrinė Cipciuko, pastiliažas ar dar kokia kita mes čia įpratusios patikusias idėjas po kauliuką išnarstyti, papuolei
Savaitele cia nebuvau tai vel kokiu groziu pridejot ,kad net akys raibsta
Stai ir as atnesu savo maisa ir dabar krikstynoms ejau kaip kriksto mama ,tai torta pasisiuliau padaryti. Tai stai ,tortas maisasTortas "Marjolain"su savais priedais ,puostas marsmelow mase. O kadangi mes cia tokiu pinigu sokoladiniu neturim ,tai sumasciau pati auksinius nulipdyti
O Krikstynoms dariau "Napoleona is vaikystes"paskutiniu metu labai ji gyret ir tikrai neapsirikau ji iskepus.Puosta irgi marsmelow. Tik va su bateliais istorija buvo. Jau zinokit net gedinausi iskarpu bateliu klausti ,nes paskutiniu metu daug kam tas iskarpas dejot ,o va kaip reikejo ,tai niekaip neradau. Tai pati kazka ten sukurpiau.Dar viena torta bandziau puosti beze .Nai tai zinoma ,ji man nesigavo ,tai toks gedingas ,tai ten ner ka rodyti
Stai ir as atnesu savo maisa ir dabar krikstynoms ejau kaip kriksto mama ,tai torta pasisiuliau padaryti. Tai stai ,tortas maisasTortas "Marjolain"su savais priedais ,puostas marsmelow mase. O kadangi mes cia tokiu pinigu sokoladiniu neturim ,tai sumasciau pati auksinius nulipdyti
O Krikstynoms dariau "Napoleona is vaikystes"paskutiniu metu labai ji gyret ir tikrai neapsirikau ji iskepus.Puosta irgi marsmelow. Tik va su bateliais istorija buvo. Jau zinokit net gedinausi iskarpu bateliu klausti ,nes paskutiniu metu daug kam tas iskarpas dejot ,o va kaip reikejo ,tai niekaip neradau. Tai pati kazka ten sukurpiau.Dar viena torta bandziau puosti beze .Nai tai zinoma ,ji man nesigavo ,tai toks gedingas ,tai ten ner ka rodyti
Labas rytas mergytės Su pagaliau lėtai lėtai atsliūkinusius savaitgaliu o tai reiškia tortų gausą
uzniukas fantastiniai tortai mano favoritas su baltom rožėm ir gyvom žemuogėm
valdele pinigų maišas Monetas reikėjo "nukaldinti" kokiu rašteliu man dabar atrodo kaip tie komunijos paplotėliai tik prašau nesupykti už komentarą O tas blizgėjimas kaip padarytas ? O va krikštynų tortuko batukai tai be priekaištų
uzniukas fantastiniai tortai mano favoritas su baltom rožėm ir gyvom žemuogėm
valdele pinigų maišas Monetas reikėjo "nukaldinti" kokiu rašteliu man dabar atrodo kaip tie komunijos paplotėliai tik prašau nesupykti už komentarą O tas blizgėjimas kaip padarytas ? O va krikštynų tortuko batukai tai be priekaištų
Oho kiek grožybių
rekia tortuko statybininkui. Galvojau daryt tipo plytas, bet kažkaip labai jau nuobodžiai jaučiu atrodytų. Gal kokių minčių turit ?
Kai dengiate masėmis dviejų aukštų tortus, kaip antrą aukštą tvirtinat pria pirmo? Ačiū
rekia tortuko statybininkui. Galvojau daryt tipo plytas, bet kažkaip labai jau nuobodžiai jaučiu atrodytų. Gal kokių minčių turit ?
Kai dengiate masėmis dviejų aukštų tortus, kaip antrą aukštą tvirtinat pria pirmo? Ačiū
QUOTE(pupainga @ 2009 10 23, 09:29)
Mano manymu čia superinės idėjos Atsiprašau, kad keliu foto iš interneto
kad būtų iš ko šokoladinę masę daryti ...tikiuosi,bus kažkam naudinga šį savaitgalį Maximoje