Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Nu labai seniai čia bebuvau, tai sunešu viską ko nerodžiau blush2.gif buvau prižadėjus aistuzelei ir citrinukui parodyt auksinį maišiuką kas gavos tai pirmą jį ir rodau: viduj tinginys, dengta Meian mase
user posted imageuser posted image

milijon alyx roz..... medutis , rožės šokoladinės, krepšis saldainių masė
user posted image

milijon bielyx roz (vestuvėms svečių tortas) viduj snikeris rožės šokoladinės, krepšis meian masė
user posted image

laaabai solidžiai progai , viduj snikeris, sviestinis kremas, skaičiai šokolado masė
user posted image

dar solidesnei progai bigsmile.gif snikeris
user posted image
user posted image

toks rudeninis krežiukas blush2.gif snikeris
user posted image

nu ir pats kukliausias, aišku sau pačiai gimtadieniui biggrin.gif snikeris
user posted image

nu va, atlikau pareigą karsta.gif nes vis graužė sąžinė kad neparodau tai ką Jūsų visų dėka išmokau wub.gif

Ups, buvau pamiršus sudėtis paminėt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uzniukas: 22 spalio 2009 - 19:35
nieko sau uzsleptu tortuku gausa bigsmile.gif visi be isimties grazus ir mieli, o tas pats paskutinis man mieliausiai atrodo wub.gif
Atsakyti
blink.gif kokia gausybė, o žinotum man tas paskutinis ir užstrigau ties juo blink.gif ten gyvos žemuogės blink.gif bigsmile.gif net užkvipo pasąmonėj wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 10 22, 20:35)
blink.gif  kokia gausybė, o žinotum man tas paskutinis ir užstrigau ties juo  blink.gif ten gyvos žemuogės  blink.gif  bigsmile.gif net užkvipo pasąmonėj  wub.gif

žemuogės, bet dekoratyvinės... neskanios ir nekvepia verysad.gif bet visą gyvenimą jos būdavo ant mano gimtadienio tortų (mama apipuošdavo pirktinius tarybinius tortus lotuliukas.gif ) tai kažkaip, neįsivaizduoju savo torto be jų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 10 22, 16:41)
nu va, Kirbe, sveikinam prisijungus į mūsų erdvę  wub.gif  laukiu ir aš lapelių, dariau Pagal Cipciuko receptą, man kaip pirmą kartą tai jie storoki gavosi, laukiakm pamokėlės ir bandysim mokytis, nes tikrai lapai įspūdingi, o sakyk iš ko tie žali pusmėnuliai padaryti, turi formelę ar tiesiog pjaustei šiaip, ne atrodo, kaip formele išspaudžioti būtų  bigsmile.gif 

tie zali pusmenuliai tyai iskociota mase ir su apvalia formyte isspausti menuliukai tokie siauri...o po to dedant ant torto taip sudelioti kad gautusi gelyte....
QUOTE(Pintikė @ 2009 10 22, 16:55)

Kirbe,slapuke,kokie tortukai wub.gif
beje ,o tuos lapelius eklerinius is viso kepti reikia ar jie is ,,zalios,, teslos?

blush2.gif
tuos lapelius reikia tik siltai dziovinti......as pvz,sudedu ant padeklo kokio ir arba ant radiatoriaus,arba ant sildomu grindu padedu ir jie per kokia para isdziusta....
Atsakyti
nu kaip sudėta - eto koniu poniatno, aš vis dar bandau išprievartauti pasakyti kokia ta masė, cukrinė Cipciuko, pastiliažas ar dar kokia kita tongue.gif mes čia įpratusios patikusias idėjas po kauliuką išnarstyti, papuolei lotuliukas.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 22 spalio 2009 - 21:32
Savaitele cia nebuvau tai vel kokiu groziu pridejot ,kad net akys raibsta bigsmile.gif
Stai ir as atnesu savo maisa ir dabar krikstynoms ejau kaip kriksto mama ,tai torta pasisiuliau padaryti. Tai stai ,tortas maisasTortas "Marjolain"su savais priedais ,puostas marsmelow mase. O kadangi mes cia tokiu pinigu sokoladiniu neturim ,tai sumasciau pati auksinius nulipdyti blush2.gif
O Krikstynoms dariau "Napoleona is vaikystes"paskutiniu metu labai ji gyret ir tikrai neapsirikau ji iskepus.Puosta irgi marsmelow. Tik va su bateliais istorija buvo. Jau zinokit net gedinausi iskarpu bateliu klausti blush2.gif ,nes paskutiniu metu daug kam tas iskarpas dejot ,o va kaip reikejo ,tai niekaip neradau. Tai pati kazka ten sukurpiau.Dar viena torta bandziau puosti beze .Nai tai zinoma ,ji man nesigavo ,tai toks gedingas ,tai ten ner ka rodyti blush2.gif
user posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti
Labas rytas mergytės 4u.gif Su pagaliau lėtai lėtai atsliūkinusius savaitgaliu 4u.gif o tai reiškia tortų gausą thumbup.gif

uzniukas
mega_shok.gif fantastiniai tortai wub.gif mano favoritas su baltom rožėm wub.gif ir gyvom žemuogėm tongue.gif thumbup.gif

valdele
pinigų maišas thumbup.gif Monetas reikėjo "nukaldinti" kokiu rašteliu bigsmile.gif man dabar atrodo kaip tie komunijos paplotėliai hihihi.gif tik prašau nesupykti už komentarą blush2.gif O tas blizgėjimas kaip padarytas bigsmile.gif ? O va krikštynų tortuko batukai tai be priekaištų wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 23 spalio 2009 - 08:19
Oho kiek grožybių bigsmile.gif thumbup.gif

help.gif rekia tortuko statybininkui. Galvojau daryt tipo plytas, bet kažkaip labai jau nuobodžiai jaučiu atrodytų. Gal kokių minčių turit g.gif ? 4u.gif

Kai dengiate masėmis dviejų aukštų tortus, kaip antrą aukštą tvirtinat pria pirmo? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pupainga @ 2009 10 23, 09:29)

help.gif  rekia tortuko statybininkui. Galvojau daryt tipo plytas, bet kažkaip labai jau nuobodžiai jaučiu atrodytų. Gal kokių minčių turit g.gif ? 4u.gif

Kai dengiate masėmis dviejų aukštų tortus, kaip antrą aukštą tvirtinat pria pirmo? Ačiū 4u.gif

Mano manymu čia superinės idėjos thumbup.gif Atsiprašau, kad keliu foto iš interneto blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
sveikutes, merginos ar galiu daryt torta dvieju aukstu, ar nesubliuks :pirmas aukstas "snikers", o antras "rafaelo". ar atlaikys- snikersas rafaelo? blush2.gif ir kokia mase tiktu tada apdengt?
niekaip neissirenku is situ dvieju tortu kuri kept, tai nusprendziau abudu isbandyt blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kutvela: 23 spalio 2009 - 09:29
kad būtų iš ko šokoladinę masę daryti ...tikiuosi,bus kažkam naudinga ax.gif šį savaitgalį Maximoje
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Larissa: 23 spalio 2009 - 09:40