Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(kirbe @ 2009 10 22, 16:06)
Rytoj planuoju daryt lapelius,tai viska nufotkinsiu ir parodysiu....as truputy kitaip darau negu Cipciukas....ir pagal mano receptura kiausiniu nereikia...... ax.gif

laukiu laukiu issiziojus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 10 22, 17:03)
Kur ji buvo juos sudėjus -kirbe ....į pagyras ?????? blink.gif  blink.gif  blink.gif....

ne, nu tikrai, mastyt reikia, tooookius tortus dėti į "užribį" .. umn.gif:

QUOTE(kirbe @ 2009 10 22, 17:06)
Rytoj planuoju daryt lapelius,tai viska nufotkinsiu ir parodysiu....as truputy kitaip darau negu Cipciukas....ir pagal mano receptura kiausiniu nereikia...... ax.gif

pagaliau wub.gif pagaliau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2009 10 22, 16:06)

oi kaip laukiu thumbup.gif
Atsakyti
Cipciuk, mielas tortas ir tie "daiktai", kurie buvo reikalingi Asseni, pamiršau kaip vadinasi, liuksiškai gavosi thumbup.gif Aš vakar bandžiau su plakta grietinėlę tokius padaryt, tai man šnipštas gavosi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Mergytės neturint jokių reikiamų priemonių, esant namų sąlygom, ką būtų galima greit sugalvoti žiedų kuokeliams unsure.gif niekaip nesumąstau doh.gif aš noriu, kad jie būtų valgomi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2009 10 22, 16:34)
Cipciuk, mielas tortas ir tie "daiktai", kurie buvo reikalingi Asseni, pamiršau kaip vadinasi, liuksiškai gavosi  thumbup.gif  Aš vakar bandžiau su plakta grietinėlę tokius padaryt, tai man šnipštas gavosi  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Mergytės neturint jokių reikiamų priemonių, esant namų sąlygom, ką būtų galima greit sugalvoti žiedų kuokeliams  unsure.gif  niekaip nesumąstau  doh.gif  aš noriu, kad jie būtų valgomi  blush2.gif

Zagagulinos lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tai tu gal i viduriuka pridek siek tiek aisingo ar bese ir pabarstyk cukrum, sumaisyk tik truputuka su dazais, tau prilips bus ne kuokeliai, bet labai grazus viduriukai, kaip tikru geliu 4u.gif O jeigu tu kuokeliu, tai kito budo nezinau, kai padaryti plonus plonucius makaroniukus is pastilazo, isdziovinti lipdyti su pincetu ant to pacio aisingo

kirbe
, sveika prisijungus. Lauksim tavo fotosesijos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 22 spalio 2009 - 15:39
nu va, Kirbe, sveikinam prisijungus į mūsų erdvę wub.gif laukiu ir aš lapelių, dariau Pagal Cipciuko receptą, man kaip pirmą kartą tai jie storoki gavosi, laukiakm pamokėlės ir bandysim mokytis, nes tikrai lapai įspūdingi, o sakyk iš ko tie žali pusmėnuliai padaryti, turi formelę ar tiesiog pjaustei šiaip, ne atrodo, kaip formele išspaudžioti būtų bigsmile.gif lygūs lygūs 4u.gif man ir spalvų deriniai ir šiaip nu tokie niekur nematyti, labai originalūs tortai, bet aš manau, kad nepapyksi, jei mes pabandysim copy paste kelias idėjas bigsmile.gif man labai gražu bezu nuzagugalinti tortai, o kai dar smulkiai tas padaryta tai be žodžių wub.gif

taip Cipciuk, įsivaizduok, šitas grožybes į pagyras nunešė, aš tik kai parašiau ten komentarą, atsipeikėjau, kad skaitau tai pagyras, tai liepiau čia nešt cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 10 22, 16:38)
Zagagulinos  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Tai tu gal i viduriuka pridek siek tiek aisingo ar bese ir pabarstyk cukrum, sumaisyk tik truputuka su dazais, tau prilips bus ne kuokeliai, bet labai grazus viduriukai, kaip tikru geliu  4u.gif O jeigu tu kuokeliu, tai kito budo nezinau, kai padaryti plonus plonucius makaroniukus is pastilazo, isdziovinti lipdyti su pincetu ant to pacio aisingo

kirbe
, sveika prisijungus. Lauksim tavo fotosesijos 4u.gif

Bandysiu kažką galvoti, daryti ax.gif gal kas ir gausis ax.gif O kiek laiko minimaliai užtenka pastiliažui sustingti?
Aisingą galiu daryti tik baltą, nes neturiu išvis jokių jokių dažų doh.gif vis laukiu užsisakytų per internetą ir iš Cipciuko bigsmile.gif
Atsakyti
Štai ką radau interneto platybėse biggrin.gif super papuošimai ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
kaip tik helovynui rolleyes.gif
Atsakyti
Cipciuk,koks fainutis tortukas,bet jus man pasakykit,kaip tuos ,,zagagulinus,, sonuose padaryt?kaip laikyti tubele,kokioj padety?ar jus turite tuos padeklus pasvirusius?nes kitu atveju neisivaizduoju kaip juos daryti ,jei laikyti tubele staciu kampu i stala g.gif nekumekinu
Kirbe,slapuke,kokie tortukai wub.gif
beje ,o tuos lapelius eklerinius is viso kepti reikia ar jie is ,,zalios,, teslos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pintikė: 22 spalio 2009 - 15:56
Cipciuk, tortukas nepriekaistingas, bent mano megejiskai akiai wub.gif

kirbe, kur tu buvai uzslepus sitiek ispudingu tortuku??? blink.gif blink.gif nu nerealus jie visi, o lapeliu fotosesijos lauksiu su dideliu nekantrumu 4u.gif

...........................................

o stai cia mano keletas tortuku tongue.gif
pirmasis - medutis, apdziubuotas aisingu, akytes, antakiai, nosyte ir lupos is sokoladines roziu mases smile.gif

antrasis - medutis, sonai imbieriniai sausainukai, virsus trupinukai su pabarstukais, gelytes cukrines, metiniai zirniukai ir meskiukai is pastiliazo (cia ta pati mase kur pries menesi du tortus dengiau, baisiai daug jos man isejo doh.gif bet laikiau isukus i plevele, i keleta maiseliu ir nieko jai nenutiko schmoll.gif )
is meskiuku labai nesijuokit, pirma karta as juos lipdziau, o ju daug todel, kad tortukas skirtas vaikuciams i vaiku namus 4u.gif
Papildyta:
oi, kaip nuotraukos susikele, bet manau atskirsit kuris yra kuris tongue.gif
Atsakyti
eglejk pasakiški tortai wub.gif tie meškučiai jau tokie mieli, kad man juos net gaila suvalgyti būtų ax.gif manau vaikai juos išsidalins per akimirksnį thumbup.gif O kitas meškinas tai kaip dailininko nupieštas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(babiele @ 2009 10 22, 17:49)
Štai ką radau interneto platybėse biggrin.gif super papuošimai ax.gif

aš nenoriu užsitraukt nemalonės, bet... turiu pasiūlymą - nekeliam čia interneto fotkių, gerai? čia dedam SAVO sukurtus papuošimus.

QUOTE(eglejk @ 2009 10 22, 18:14)
o stai cia mano keletas tortuku tongue.gif

kokie man tie meškiukai mieli wub.gif
Atsakyti