Cipciuk saunumo saunumas. Man irgi labai padejai del tu zigzagulinu. aciu uz nuostabia foto sesija
ASSENI labai didelis dekui...bandysiu
QUOTE(apple tree @ 2009 10 22, 14:29)
ASSENI labai didelis dekui...bandysiu
Aga, sekmes, tik ziurek, kad iki musu tas bandymas daeitu
Sveikos kepejeles...ar priimsit y savo bury.....keleta savo tortu ydejau y pagyru puoda,bet man liepe nesti cia...iki siol nedrysau,nes su jusu groziais nepalyginsi,bet ymetu keleta,kad susidarytumet vaizda apie mano darbus....
baltas biskvitas,grietineles ir mascarpones surio kremas,puosta beze ir cukrines mases papuosimais....
vaikiska gaivus tortas-baltas biskvitas,grietineles ir jogurto kremas su konservuotais persikais,barstyta kokosu,varlytes -cukrine mase,lapeliai is plikytos mases...
vaikiska-baltas biskvitas,grietineles su persikais kremas,puosta beze,sonai-kokosas.....
baltas biskvitas,grietineles ir mascarpones surio kremas,puosta beze ir cukrines mases papuosimais....
vaikiska gaivus tortas-baltas biskvitas,grietineles ir jogurto kremas su konservuotais persikais,barstyta kokosu,varlytes -cukrine mase,lapeliai is plikytos mases...
vaikiska-baltas biskvitas,grietineles su persikais kremas,puosta beze,sonai-kokosas.....
QUOTE(Cipciukas @ 2009 10 22, 15:06)
...zagagulinai ....
tyli tyli, bet jau kaiiiiiip dėsi
va ir visa aritmetika.. superinis tortas su superiniais kuokeliais
QUOTE(Asseni @ 2009 10 22, 15:24)
tai kad labai išsamiai aprašei.. ką ten daug ir kitaip išradinėti.. man tai buvo pats lengviausias darbelis.. ir malonus.
kirbe , sveika prisijungus
QUOTE(kirbe @ 2009 10 22, 14:40)
Sveikos kepejeles...ar priimsit y savo bury.....keleta savo tortu ydejau y pagyru puoda,bet man liepe nesti cia...iki siol nedrysau,nes su jusu groziais nepalyginsi,bet ymetu keleta,kad susidarytumet vaizda apie mano darbus....
O kodėl vestuvinio nepernešei
Niekur nepabegsi kirbe cia toks akylumas kad prie geriausiu noru nepraslysi o noredama tai padaryti gausi .....
QUOTE(Olesta @ 2009 10 22, 14:18)
valio, kaip smagu ir kaip gražu, tie lapeliai tai fantastiški ir zagagulinai kokie riebūs
šita, tortas kaip suprantu biskvitinis, tai jis apteptas sviestiniu kremu, kad bezuotas biskvitai laistyti??? nu kaip man tą baubulį įveikus
šita, tortas kaip suprantu biskvitinis, tai jis apteptas sviestiniu kremu, kad bezuotas biskvitai laistyti??? nu kaip man tą baubulį įveikus
Būtinai sviestinis ....aš dabar juo visus ( išskyrus medaus ) aptepu , nerizikuoju , nubėgimu ir pakartotinu puošimu
Asseni kuo ploniau tuo gražiau , netingėk susisukti tiutkos ....o dėl mažiau ir ilgiau , reikia bandyti ...tik žinokit šio tortiko skersmuo 16 cm......vaizdas prastesnis , nei būtų buves didelio ...
kirbe....sukapočiau tavo tortus be gailesčio , ne tai , kad be galo gražūs , dar ir toki apetitni
....partempiau nešulį ........vakare , api 19 h . prašyčiau į maniškę t. užsukti , bu einu kojeles " padžiauti " ir slankstelius sustatyti į vietą .
NIU greitai ant kilimelio man cia visos
Tokiu graziu plikytu lapeliu pridariusios
Prasom greitai surengti fotosesija, kaip turi atrodyti tesla ir pats lapeliu tampymo procesas
Bu mane vyras tuoj is namu isvys, sako, ale baik tu man sia savaite varinet i parduotuve ir kiausus pirkt, daryt, kazkokias teslas ir mest i kibira
Prasom greitai surengti fotosesija, kaip turi atrodyti tesla ir pats lapeliu tampymo procesas
Bu mane vyras tuoj is namu isvys, sako, ale baik tu man sia savaite varinet i parduotuve ir kiausus pirkt, daryt, kazkokias teslas ir mest i kibira
QUOTE(meduolytee @ 2009 10 22, 16:03)
NIU greitai ant kilimelio man cia visos
Prasom greitai surenkti fotosesija, kaip turi atrodyti tesla ir pats lapeliu tampymo procesas
Prasom greitai surenkti fotosesija, kaip turi atrodyti tesla ir pats lapeliu tampymo procesas
Rytoj planuoju daryt lapelius,tai viska nufotkinsiu ir parodysiu....as truputy kitaip darau negu Cipciukas....ir pagal mano receptura kiausiniu nereikia......