Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Cipciuk saunumo saunumas. Man irgi labai padejai del tu zigzagulinu. aciu uz nuostabia foto sesija 4u.gif
Atsakyti
ASSENI labai didelis dekui...bandysiu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo apple tree: 22 spalio 2009 - 13:31
QUOTE(apple tree @ 2009 10 22, 14:29)
ASSENI  labai didelis dekui...bandysiu  rolleyes.gif

Aga, sekmes, tik ziurek, kad iki musu tas bandymas daeitu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos kepejeles...ar priimsit y savo bury.....keleta savo tortu ydejau y pagyru puoda,bet man liepe nesti cia...iki siol nedrysau,nes su jusu groziais nepalyginsi,bet ymetu keleta,kad susidarytumet vaizda apie mano darbus....
user posted image
baltas biskvitas,grietineles ir mascarpones surio kremas,puosta beze ir cukrines mases papuosimais....
user posted image
vaikiska gaivus tortas-baltas biskvitas,grietineles ir jogurto kremas su konservuotais persikais,barstyta kokosu,varlytes -cukrine mase,lapeliai is plikytos mases...
user posted image
vaikiska-baltas biskvitas,grietineles su persikais kremas,puosta beze,sonai-kokosas.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kirbe: 22 spalio 2009 - 13:41
QUOTE(Cipciukas @ 2009 10 22, 15:06)
...zagagulinai ....

tyli tyli, bet jau kaiiiiiip dėsi mega_shok.gif

va ir visa aritmetika.. superinis tortas su superiniais kuokeliais wub.gif

QUOTE(Asseni @ 2009 10 22, 15:24)
po to "surisu" su "mases virvute"

Psio.

Gal kas kitaip daro

tai kad labai išsamiai aprašei.. ką ten daug ir kitaip išradinėti.. man tai buvo pats lengviausias darbelis.. ir malonus.

kirbe wub.gif , sveika prisijungus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 22 spalio 2009 - 13:43
QUOTE(kirbe @ 2009 10 22, 14:40)
Sveikos kepejeles...ar priimsit y savo bury.....keleta savo tortu ydejau y pagyru puoda,bet man liepe nesti cia...iki siol nedrysau,nes su jusu groziais nepalyginsi,bet ymetu keleta,kad susidarytumet vaizda apie mano darbus....

O kodėl vestuvinio nepernešei nono.gif
Atsakyti
Niekur nepabegsi kirbe cia toks akylumas kad prie geriausiu noru nepraslysi o noredama tai padaryti gausi ..... hihihi.gif
Atsakyti

QUOTE(Olesta @ 2009 10 22, 14:18)
valio, kaip smagu ir kaip gražu, tie lapeliai tai fantastiški ir zagagulinai kokie „riebūs“ smile.gif
šita, tortas kaip suprantu biskvitinis, tai jis apteptas sviestiniu kremu, kad bezuotas  g.gif biskvitai laistyti??? nu kaip man tą baubulį įveikus  g.gif

Būtinai sviestinis ....aš dabar juo visus ( išskyrus medaus ) aptepu , nerizikuoju , nubėgimu ir pakartotinu puošimu

Asseni kuo ploniau tuo gražiau , netingėk susisukti tiutkos ....o dėl mažiau ir ilgiau , reikia bandyti ...tik žinokit šio tortiko skersmuo 16 cm......vaizdas prastesnis , nei būtų buves didelio ...

kirbe....sukapočiau tavo tortus be gailesčio , ne tai , kad be galo gražūs , dar ir toki apetitni user posted imageuser posted imageuser posted image

karsta.gif karsta.gif karsta.gif ....partempiau nešulį ........vakare , api 19 h . prašyčiau į maniškę t. užsukti , bu einu kojeles " padžiauti " ir slankstelius sustatyti į vietą tongue.gif .
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2009 10 22, 15:02)
O kodėl vestuvinio nepernešei nono.gif

tuoj nesu.....tik ten ne vestuvinis,o svocios tortas buvo....
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Ingerele @ 2009 10 22, 15:16)
Niekur nepabegsi kirbe cia toks akylumas kad prie geriausiu noru nepraslysi o noredama tai padaryti gausi .....  hihihi.gif

blink.gif blink.gif blink.gif supratau...... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kur ji buvo juos sudėjus -kirbe ....į pagyras ?????? blink.gif blink.gif blink.gif....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 22 spalio 2009 - 15:05
NIU greitai ant kilimelio man cia visos lotuliukas.gif

Tokiu graziu plikytu lapeliu pridariusios thumbup.gif

Prasom greitai surengti fotosesija, kaip turi atrodyti tesla ir pats lapeliu tampymo procesas bigsmile.gif

Bu mane vyras tuoj is namu isvys, sako, ale baik tu man sia savaite varinet i parduotuve ir kiausus pirkt, daryt, kazkokias teslas ir mest i kibira lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meduolytee: 22 spalio 2009 - 15:07
QUOTE(meduolytee @ 2009 10 22, 16:03)
NIU greitai ant kilimelio man cia visos lotuliukas.gif
Tokiu graziu plikytu lapeliu pridariusios  thumbup.gif

Prasom greitai surenkti fotosesija, kaip turi atrodyti tesla ir pats lapeliu tampymo procesas  bigsmile.gif

Rytoj planuoju daryt lapelius,tai viska nufotkinsiu ir parodysiu....as truputy kitaip darau negu Cipciukas....ir pagal mano receptura kiausiniu nereikia...... ax.gif
Atsakyti