Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

noriu padaryti sokolado glazura, bet idomu ar galima daryti is balto ar pienisko sokolado? g.gif
o pilti ant virsau ta sokolada reikia skysta, kad jis taip lygiai pasidengtu? tiesiog imt is kokio puodelio ir taip paprastai pilti??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sineja @ 2009 10 22, 08:30)
noriu padaryti sokolado glazura, bet idomu ar galima daryti is balto ar pienisko sokolado? g.gif
o pilti ant virsau ta sokolada reikia skysta, kad jis taip lygiai pasidengtu? tiesiog imt is kokio puodelio ir taip paprastai pilti??? g.gif

I visus klausimus atsakymas - taip mirksiukas.gif Tik jei nori, kad glazura butu minkstesne, ipilk kelis saukstus grietineles ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2009 10 22, 10:36)
I visus klausimus atsakymas - taip  mirksiukas.gif Tik jei nori, kad glazura butu minkstesne, ipilk kelis saukstus grietineles  ax.gif

kazkaip neitininamai atrodo, na bet bandysim bigsmile.gif
Atsakyti
O kuo geriausia aptepti tortą, kad paviršius gautųsi lygus darant su glazūra blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(sineja @ 2009 10 22, 08:40)
kazkaip neitininamai atrodo, na bet bandysim  bigsmile.gif

Jei darysi is balto sokolado - atsargiai, neperkaitink, jis zymiai lepesnis karsciui nei pieniskas ar juodas (juodas pats atspariausias) mirksiukas.gif

QUOTE(*monikute* @ 2009 10 22, 09:01)
O kuo geriausia aptepti tortą, kad paviršius gautųsi lygus darant su glazūra  blush2.gif ?

Siaip nereikia nieko tepti. Nebent jei labai nelygus pavirsius, gali sviestiniu kremuku palyginti, ir tada glazura pilti. O siaip vistiek nedarysi permatomo sluoksnio, tai nedideli nelygumai uzsipildys, ir ju nesimatys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2009 10 22, 12:37)
Jei darysi is balto sokolado - atsargiai, neperkaitink, jis zymiai lepesnis karsciui nei pieniskas ar juodas (juodas pats atspariausias)  mirksiukas.gif
Siaip nereikia nieko tepti. Nebent jei labai nelygus pavirsius, gali sviestiniu kremuku palyginti, ir tada glazura pilti. O siaip vistiek nedarysi permatomo sluoksnio, tai nedideli nelygumai uzsipildys, ir ju nesimatys  ax.gif


Truputį gal ir kvailas klausimas, bet jei su sviestiniu kremu aptepi tortą, tai jis neištirpsta nuo įkaitusio šokolado blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2009 10 22, 13:47)
Truputį gal ir kvailas klausimas, bet jei su sviestiniu kremu aptepi tortą, tai jis neištirpsta nuo įkaitusio šokolado  blush2.gif  ?

Nuo ikaitusio sokolado tai aisku, kad istirps, tai o kam ta ikaitusi sokolada tada pilsi ant sviestinio? g.gif Gali kiek atvesusia glazura pilt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 22 spalio 2009 - 12:56
matau musu profai prisijungia,gal truputi man pades,noriu daryti siandien pinigu maisa,kaip jus ta maisa dengiat,atsimatuojat kiek reikia issipjaunat ir apdengiat,man jau galva skauda doh.gif nesuprantu kaip graziau padaryt,nes nieko nesu dengusi... g.gif
Atsakyti
Mergaitukės , persiprašau , nežiūrėjau jūsų sudėtų tprtų , ilėkiau tiesiai į paskutinį puslapį ...noriu dėl Asseni imesti tortuką , va kaimynės mergaitei padariau , ji pati rinkosi ir rodė kur dėti gėlytes , bet ne apie tai ....zagagulinai ....vistik įmanoma padaryti , va iš beze ....na dar iki tobulumo , kaip pėščiai iki amerikos doh.gif ...bet įmanoma ....antgalis 8 mm , su 12 dantukų , ir raudonos zagagulinos pro 2 mm. antgalį ( baisu blink.gif , kad dar kartą patingėčiau susisukti tūtelę blush2.gif ) - stori .

Tortas su braškėmis , bet ne MARGARITA ....puošta beze .... 4u.gif

user posted image

.....user posted image

..............user posted image


Aš pakeliui pas dažus ...jezau kas many laukia doh.gif
Atsakyti
Cipciuk, laaaaabai žavus torčiukas wub.gif zagagulinai gavosi thumb_yello.gif o tos gėlytės nerealios wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
valio, kaip smagu ir kaip gražu, tie lapeliai tai fantastiški ir zagagulinai kokie „riebūs“ smile.gif
šita, tortas kaip suprantu biskvitinis, tai jis apteptas sviestiniu kremu, kad bezuotas g.gif biskvitai laistyti??? nu kaip man tą baubulį įveikus g.gif
Atsakyti
Oj, Aciu, Cipciuk, kaip laiku. 4u.gif Man tik kitai savaitei reikia, bet reiks jau dabar pasipraktikuot. Nu jo, gal kiek ir per storas tas 2 mm rastas, as kito kol kas antgaliuko irgi neturiu, reiks ta tutele sukt. Ziuriu ir galvoju, gal ju kiek maziau reiktu det, tu zagagulinu, ir siek tiek ilgesnius. Ka manot. Cia tik diskusija, bu kaip pati padarysiu, tai ir rodyt nebus ka lotuliukas.gif

apple tree, iskocioji mase aukscio kaip tortas + 10 cm ir ilgio kaip torto "lemuo" + dar kokie 10 cm. Tortuka daryk toki aukstesni, suapvalini virsu ir dengi ta juosta. Siek tiek palik apacioje laisvos mases, gal kokius 2 cm, kad butu galima pakisti po apacia, taip laisviau, ale maisas kiek pasedo. Sonus graziai sudek, likuti nupjauk ir su teptuku ir degtinaite kiek patrink, kad maziau matytusi sujungimas. Virsu sujung, kaip maisas buna, tik ne pilnai, kiek pradara padaryk, vel , jeigu liks per daug, nupjauk arba i vidu ilenk, kad virsus butu dailesnis, as siek tiek padedu toje vietoje kokios folijos ar parolono, kad kiek padziutu stovedama ta mase, visai neatsigultu ant maiso, po to "surisu" su "mases virvute"

Psio.

Gal kas kitaip daro
Atsakyti