Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

daividija , aš tau bl...pakompleksuosiu tuoj user posted image....

monikute popierinė tūtelė , ir nukirptas laaaaabai mažas galiukas , kaip adata ....va su juo ir darau . smile.gif

Olesta ...2 kg. 300 g....su viskuo ( lėlės be kojų ) .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 16 spalio 2009 - 18:46
daividija,bet matai kiek paskuj tave nuvarė į pagiras,mums kompleksus visoms suvarysi unsure.gif
cipciuko neriniai jau mikroskopiškai gražūs wub.gif
Atsakyti
Tortai FANTASTIŠKI thumbup.gif

Štanga tai super idėja

Olesta dailūs tortukai, bet kai užderėjo pas tave, tai vienas po kito šiandien.
Beja, vyras skambina iš Babilono ir sako, yra tik rožinių marshmallow - baltus Olesta išpirko doh.gif baltų Banilone nė kvapo - ot biznis eina

Cipciuko tortai pritrenkiantys - aš dar nuo bosės torto neatsigaunu, o čia ir vėl gražumėliai. Eina sau kaip gražu wub.gif
-------------
Ateinu su savo kuklučiu juodu mišku (nu tik jis pageidaujamas mano rate), norėjo labai paprastučio eiliniam gimtadieniui, tai aš buvau sugalvojusi be viršutinių gėlių, bet norėjo užrašo būtinai, tai man kažkaip netiko be gėlių. Ten kur smulkios gėlytės - po to atsirado užrašas. Dengta šok. saldainine mase ir gėlės iš to paties, baltos gėlikės cipciuko gėlių masė (nu kaip ji man patinka). Kringeliai aisingas, likęs iš seniau - nu super dalykas. Kringeliavau per tūtelę ir realybėj visai dailūs kringeliukai, o nuotraukoje tokie stori doh.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spanguolia :): 16 spalio 2009 - 19:00
Nepadlaižiauk ...kur tortas ? lens.gif ....
Atsakyti
kokios lialkos bigsmile.gif bigsmile.gif tokios identiskos, o jau sukniu "medziagos" rastas, kaip tikros tos suknios, o koks modelis, nu kaip is pasakos princeses wub.gif
Atsakyti
MELAS, ŠMEIŽTAS, JAU ANTRĄ KARTĄ doh.gif doh.gif doh.gif aš iš naujos partijos nusipirkau tik 200 g cray.gif nepirkau tikrai, sakiau pardavėjoms, kad šnekėtų su vadybininke ir atvežinėtų tik baltus rolleyes.gif tai sakė pakalbės, bet jaučiu kol nebus taip kaip šiandien su mūsų namo šildymu, tai niekur reikalai nepajudės, po poros dienų būsiu Babilone, patvarkysiu aš tą reikalą cool.gif
iš to pasiutimo net pagirti tortą pamiršau doh.gif blush2.gif labai ghražus, mielai sukirsčiau gabalėlį, kaip seniai bevalgiau, niekas neiškepa blush2.gif lotuliukas.gif nu šis savaitgalis itin darbingas, rytoj paskutinį kepsiu, tai jau 5-as bus tongue.gif bet ten bus tiek kuklus, kad čia nepamatysit smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 16 spalio 2009 - 19:09
spanguolia,koks grazus torciukas wub.gif kaip kruopsciai padarytas thumbup.gif
nemoku as kruopsciai daryti,todel ir kompleksuoju bebe.gif
Atsakyti
spanguolia:) tortukas koks grazus, kokios grazios pastelines spalvos wub.gif

daividija, ziurek is kuklumo tik nenumirk lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
šita tėma tuoj liks tik asseni ir cipociuko blink.gif dar viena super kepėja pabėgt nori. unsure.gif į pagyras.
Atsakyti
ASSENI, tortų, tortų, tortų, kur dingai huh.gif huh.gif huh.gif savaitgalis juk, kur vaizdeliai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 10 16, 21:25)
ASSENI, tortų, tortų, tortų, kur dingai  huh.gif  huh.gif  huh.gif savaitgalis juk, kur vaizdeliai  bigsmile.gif

Tuoj mestels tongue.gif ...kai pamatysim , ne tik apsisiusiosim bet ir apsikakosim bigsmile.gif .

spanguolia:)...ir tu jį į pagyras nešti norėjai blink.gif

daividija ....tau trūksta kruopštumo ????? blink.gif .....einu kavos gerti , nes nervas suėmė user posted image....
Papildyta:
Niu kam dar ne ruduo tongue.gif ....užsakymas ...." žolytė ( būtent su antgaliu ) , drugeliai , boružės , gėlytės ...ir ...po pievą lakstanti išprotėjusi bobelė ...." blink.gif blink.gif .....niu viską įvygdžiau apart bobelės , tiksliau ir ji yra , tik nerodyriu blush2.gif , nes bijau , kad jums psihuškę reikės kviesti , juokui nuraminti doh.gif lotuliukas.gif ...ai imkite , pažvenkite tongue.gif

Medutis su žele , beze , cipciuko gėlės ir kitos detalės ....

user posted image

user posted image.... lotuliukas.gif kokios kojos lotuliukas.gif
Atsakyti
pirmiausiai kojos ir krito į akis thumbup.gif liuks mergina thumbup.gif nu fainuolė, negaliu tongue.gif
Atsakyti