daividija , aš tau bl...pakompleksuosiu tuoj ....
monikute popierinė tūtelė , ir nukirptas laaaaabai mažas galiukas , kaip adata ....va su juo ir darau .
Olesta ...2 kg. 300 g....su viskuo ( lėlės be kojų ) .
daividija,bet matai kiek paskuj tave nuvarė į pagiras,mums kompleksus visoms suvarysi
cipciuko neriniai jau mikroskopiškai gražūs
cipciuko neriniai jau mikroskopiškai gražūs
Tortai FANTASTIŠKI
Štanga tai super idėja
Olesta dailūs tortukai, bet kai užderėjo pas tave, tai vienas po kito šiandien.
Beja, vyras skambina iš Babilono ir sako, yra tik rožinių marshmallow - baltus Olesta išpirko baltų Banilone nė kvapo - ot biznis eina
Cipciuko tortai pritrenkiantys - aš dar nuo bosės torto neatsigaunu, o čia ir vėl gražumėliai. Eina sau kaip gražu
-------------
Ateinu su savo kuklučiu juodu mišku (nu tik jis pageidaujamas mano rate), norėjo labai paprastučio eiliniam gimtadieniui, tai aš buvau sugalvojusi be viršutinių gėlių, bet norėjo užrašo būtinai, tai man kažkaip netiko be gėlių. Ten kur smulkios gėlytės - po to atsirado užrašas. Dengta šok. saldainine mase ir gėlės iš to paties, baltos gėlikės cipciuko gėlių masė (nu kaip ji man patinka). Kringeliai aisingas, likęs iš seniau - nu super dalykas. Kringeliavau per tūtelę ir realybėj visai dailūs kringeliukai, o nuotraukoje tokie stori
Štanga tai super idėja
Olesta dailūs tortukai, bet kai užderėjo pas tave, tai vienas po kito šiandien.
Beja, vyras skambina iš Babilono ir sako, yra tik rožinių marshmallow - baltus Olesta išpirko baltų Banilone nė kvapo - ot biznis eina
Cipciuko tortai pritrenkiantys - aš dar nuo bosės torto neatsigaunu, o čia ir vėl gražumėliai. Eina sau kaip gražu
-------------
Ateinu su savo kuklučiu juodu mišku (nu tik jis pageidaujamas mano rate), norėjo labai paprastučio eiliniam gimtadieniui, tai aš buvau sugalvojusi be viršutinių gėlių, bet norėjo užrašo būtinai, tai man kažkaip netiko be gėlių. Ten kur smulkios gėlytės - po to atsirado užrašas. Dengta šok. saldainine mase ir gėlės iš to paties, baltos gėlikės cipciuko gėlių masė (nu kaip ji man patinka). Kringeliai aisingas, likęs iš seniau - nu super dalykas. Kringeliavau per tūtelę ir realybėj visai dailūs kringeliukai, o nuotraukoje tokie stori
kokios lialkos tokios identiskos, o jau sukniu "medziagos" rastas, kaip tikros tos suknios, o koks modelis, nu kaip is pasakos princeses
MELAS, ŠMEIŽTAS, JAU ANTRĄ KARTĄ aš iš naujos partijos nusipirkau tik 200 g nepirkau tikrai, sakiau pardavėjoms, kad šnekėtų su vadybininke ir atvežinėtų tik baltus tai sakė pakalbės, bet jaučiu kol nebus taip kaip šiandien su mūsų namo šildymu, tai niekur reikalai nepajudės, po poros dienų būsiu Babilone, patvarkysiu aš tą reikalą
iš to pasiutimo net pagirti tortą pamiršau labai ghražus, mielai sukirsčiau gabalėlį, kaip seniai bevalgiau, niekas neiškepa nu šis savaitgalis itin darbingas, rytoj paskutinį kepsiu, tai jau 5-as bus bet ten bus tiek kuklus, kad čia nepamatysit
iš to pasiutimo net pagirti tortą pamiršau labai ghražus, mielai sukirsčiau gabalėlį, kaip seniai bevalgiau, niekas neiškepa nu šis savaitgalis itin darbingas, rytoj paskutinį kepsiu, tai jau 5-as bus bet ten bus tiek kuklus, kad čia nepamatysit
spanguolia,koks grazus torciukas kaip kruopsciai padarytas
nemoku as kruopsciai daryti,todel ir kompleksuoju
nemoku as kruopsciai daryti,todel ir kompleksuoju
spanguolia:) tortukas koks grazus, kokios grazios pastelines spalvos
daividija, ziurek is kuklumo tik nenumirk
daividija, ziurek is kuklumo tik nenumirk
šita tėma tuoj liks tik asseni ir cipociuko dar viena super kepėja pabėgt nori. į pagyras.
ASSENI, tortų, tortų, tortų, kur dingai savaitgalis juk, kur vaizdeliai
QUOTE(Olesta @ 2009 10 16, 21:25)
ASSENI, tortų, tortų, tortų, kur dingai savaitgalis juk, kur vaizdeliai
Tuoj mestels ...kai pamatysim , ne tik apsisiusiosim bet ir apsikakosim .
spanguolia:)...ir tu jį į pagyras nešti norėjai
daividija ....tau trūksta kruopštumo ????? .....einu kavos gerti , nes nervas suėmė ....
Papildyta:
Niu kam dar ne ruduo ....užsakymas ...." žolytė ( būtent su antgaliu ) , drugeliai , boružės , gėlytės ...ir ...po pievą lakstanti išprotėjusi bobelė ...." .....niu viską įvygdžiau apart bobelės , tiksliau ir ji yra , tik nerodyriu , nes bijau , kad jums psihuškę reikės kviesti , juokui nuraminti ...ai imkite , pažvenkite
Medutis su žele , beze , cipciuko gėlės ir kitos detalės ....
.... kokios kojos
pirmiausiai kojos ir krito į akis liuks mergina nu fainuolė, negaliu