Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(naitas @ 2009 10 21, 15:59)
man atrodo, tai turėtų būti paprasta: reikia kreiptis į forumo Administratorių, susimokėti temos turėjimo mokestį, ir štai, tema jau Tavo.

bet turint savo temą jau reikėtų turėti ir popierėlį, liudijimą ir mokėti pinigėlius atitinkamai institucijai, ar aš neteisi, o katra eisim už savo šeimai ir draugams kepamus tortus mokėti mokesčius cool.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 10 21, 13:59)
man atrodo, tai turėtų būti paprasta: reikia kreiptis į forumo Administratorių, susimokėti temos turėjimo mokestį, ir štai, tema jau Tavo.

Gal ir taip, bet apie joki mokesti niekur nera parasyta unsure.gif O kai sukuri tema, paraso, kad per tam tirka laika administratorius perziures ir patvirtins tema. O kada ir kas bus jei nepatvirtins, nieko. Zodziu, as nesulaukiau jokios zinutes, nieko, kad tema tvirtinama, bet reikia susimoketi, arba, kad netvirtina del kokiu nors priezasciu. Taip ir liko kyboti doh.gif Ai, tiekto rolleyes.gif
Atsakyti
Nugi nereikia nieko mokėti. Rankdarbiuose aš turiu temą ir nemoku nei forumui, nei mokesčių g.gif

Mazuliux, tau temos nepraleido ar klientų nebuvo? Čia juk savotiškas rankdarbis, turėjo praleist, juk ne verslas g.gif

Kaip bebūtų visada būsim neteisios, o administracija teisi, atsiras tokia taisyklė, kuri bus pažeista blush2.gif

Šiaip jei nepatvirtina, tai ji netinkama ir neperspėja schmoll.gif

Bet kai aš kėliau savo temą, nebuvo moderatorių tos temos, tai ilgai laukiau, kol pradėjau ieškot kas patvirtintų, atsirado atsakingas ir patvirtino. Jei labai reikia rašyk moderatoriams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidullka: 21 spalio 2009 - 17:05
Ačiū merginos už pastabas ir įvertinimus, o tavo RiMami tortukas irgi labai gražus, toks minkštas atrodo,kaip pagalvėlė tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2009 10 21, 16:01)
Nugi nereikia nieko mokėti. Rankdarbiuose aš turiu temą ir nemoku nei forumui, nei mokesčių  g.gif

Mazuliux, tau temos nepraleido ar klientų nebuvo? Čia juk savotiškas rankdarbis, turėjo praleist, juk ne verslas  g.gif

Kaip bebūtų visada būsim neteisios, o administracija teisi, atsiras tokia taisyklė, kuri bus pažeista  blush2.gif

Šiaip jei nepatvirtina, tai ji netinkama ir neperspėja  schmoll.gif

Bet kai aš kėliau savo temą, nebuvo moderatorių tos temos, tai ilgai laukiau, kol pradėjau ieškot kas patvirtintų, atsirado atsakingas ir patvirtino. Jei labai reikia rašyk moderatoriams.

Man temos nepatvirtino mirksiukas.gif O klientu susirandu neieskodama. Vien darbe kiek gimtadieniu. Tai ir uztenka kol kas. Be to, yra kitu planu ir cia as labai seniai bandziau ta tema paskelbt rolleyes.gif
Atsakyti
Labas vakaras,turiu kvaila klausima ax.gif
Kai ruosetes daryti torta,puosiate is galvos ar pries tai nusipiesiate eskiza ax.gif
As pinigu maiso nepiesiu,bet kai dariau dvieju aukstu,tai savaite mintyse kuriau,po to,perkeliau ant popieriaus,aisku kai puosiau truputi nukrypau nuo piesinio,bet vis gi,kaip jus puosiate?
Atsakyti
QUOTE(Vaidosee @ 2009 10 21, 16:38)
Labas vakaras,turiu kvaila klausima  ax.gif
Kai ruosetes daryti torta,puosiate is galvos ar pries tai nusipiesiate eskiza ax.gif
As pinigu maiso nepiesiu,bet kai dariau dvieju aukstu,tai savaite mintyse kuriau,po to,perkeliau ant popieriaus,aisku kai puosiau truputi nukrypau nuo piesinio,bet vis gi,kaip jus puosiate?

lotuliukas.gif As tai piesiu savo galvoj.geriausia galvoti,kai atsigula,vistiek mane kamuoja nemiga jau daug metu doh.gif ,tai atsigulus galvoju kaip puosiu torta,bet dazniausiai nesigauna taip kaip sugalvoju.
Siandien vel reikia sugalvoti torta,tai pasiemiau tusinuka ir rasiau kur kas turetu buti,nes kai ateis laikas puost-pamirsiu,kad pvz norejau grietinele,o apgengiau mase. doh.gif
Atsakyti
idėjas ir aš guldau ant popieriaus, kartais kai jau labai labai kažko, tai pasipaišau eskizą kaip sugebu blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif Turiu klausimeli,kiek dienu galima laikyti "Juodaji miska" ?? As dariau pirmadieni su vysniom is kompoto,rytoj sunaus gimtadienis,ar nebus jis jau nebeskanus ir pasenes? Tokios vysnios nebus parugusios? Siek tiek nerymauti pradejau,ar nebusiu per ilgai laikisi jo??? scare.gif scare.gif Aciu uz atsakyma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saveke @ 2009 10 21, 21:56)
Sveikutes  smile.gif Turiu klausimeli,kiek dienu galima laikyti "Juodaji miska" ?? As dariau pirmadieni su vysniom is kompoto,rytoj sunaus gimtadienis,ar nebus jis jau nebeskanus ir pasenes? Tokios vysnios nebus parugusios? Siek tiek nerymauti pradejau,ar nebusiu per ilgai laikisi jo???  scare.gif  scare.gif  Aciu uz atsakyma smile.gif

kol neprapjausi, tol nezinosi. Manau, kad viskas bus OK. Tik siek tiek klausimas ne sitai temai skirtas. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 10 21, 23:09)
kol neprapjausi, tol nezinosi. Manau, kad viskas bus OK. Tik siek tiek klausimas ne sitai temai skirtas. mirksiukas.gif

Atsiprasau 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
NEPYKIT PANOS,atejau i sia tema pasisemt nauju ideju,bet pusia temos perskaiciau jusu pasnekesius,bukit geros pabendraukit kitur...tik prasau is anksto be pykciu...gi cia mes puosiam tortukus mirksiukas.gif
Atsakyti