QUOTE(naitas @ 2009 10 21, 13:42)
*NE, ne taip.
kreida Wilton knygoje aprašoma kaip naudotina
tik padailinimui - ne masės dažymui ar beze dažymui, bet tik baigiamųjų akcentų sudėjimui.
Pavyzdžiui, iš nedažyto pastilažo daromi obelų žiedai. Išformuojami, padžiovinami. O po to kaip baigiamasis akcentas žiedlapiukai parausvinami kreidos dulkėmis.
Arba dar buvo toks patarimas - iš mėlyna spalva nudažyto pastilažo išformuojami žibučių žiedai. Tuomet viduriukai švelniai padailinami geltonos arba žalsvos spalvos kreidos milteliais ir susodinami kuokeliai.
**mastyti reikia
mes esam tik naudotojai, vienoj ekrano pusėj, o tvarka gi turi būti kažkaip palaikoma. Tai turi būti ir metodai tai tvarkai palaikyti. Iš kitos pusės.
*Ne taip supratot, aš kalbėjau apie tą padailinimą su dulkėm, o ne masės nudažymą
ir domėjausi ar gerai pasidengia tom dulkėm
nes kad kreidelių dulkės gerai įsigertų reikia pašiaušto paviršiaus (čia kalbu iš patirties su nagais
ant priaugintų nagų pašiaušto paviršiaus taip darydavau su kreidelėm ir gaudavosi
o ant natūralaus nago lygaus paviršiaus neįkibdavo
) Atsiprašau už Off topic'ą
Būtinai išmėginsiu šį metodą jei gausis pastiliažo masė ir gėlytės iš jos ir jei įdomu, galėsiu įdėt foto kaip atrodys tokiu metodu gražintos gėlės
Dabar man visos alternatyvos atrodo priimtinos, nes neturiu nei vienų dažų ir labai riboti papuošimai gaunasi, o juk norisi gražių spalvotų
** mąstau bet aš buvau pasipiktinusi asmeninėmis žinutėmis, ne liniuotėmis