Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(RiMami @ 2009 10 21, 09:36)
Ačiū visoms už įvertinimą  4u.gif

Gitule, pribloškei su tokia šaunia idėja  bigsmile.gif pasakiškai tinka tokiai progai, taurėse spėju yra žele mastau.gif tik aš rožytes būčiau geltonas darius arba sausais dažais tas pačias patonavus blush2.gif  biškį man jos pasimeta raudonoj masėj  blush2.gif bet visumoj puikiai padirbėjai  thumbup.gif

Aciukas 4u.gif Taurese geltonuju serbentu zele smile.gif Aha, dabar kai pasakei, tai tikrai gal graziau ziuretusi bigsmile.gif Palieku kitam kartui hihihi.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 10 21, 11:10)
Pasiūlymas Asseni:

kai atidarinėsi naują temą, prašau pirmame puslapyje sudėti bent jau mūsų mokytojų - Asseni, Cipciukas, Olesta - albumų nuorodas. Aš NORIU pasimokyti dzibukų meno, ir nematau jokio pavyzdžiaus  verysad.gif
Atsiprašau, jeigu ko nepaminėjau.. esu labai susikrimtus dėl to, kad nematau Jūsų liniuočių  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

drinks_cheers.gif nes ir aš pamečiau adresus mūsų merginų albumėlių verysad.gif Iš tiesų net gerai nesupratau kas nutiko blink.gif muset kažką pražiopsojau blink.gif tik gavau iš Cipciuko komandą staigiai ištrint parašą blink.gif
Ir dar būtų gražu, kad pirmam puslapyje puikuotųsi keletas mūsų forumiečių tortų - Asseni, Cipciuko, Olestos ar kitų (kaip būdavo anksčiau ax.gif ) Jau iki gyvo kaulo įgryso tas rudasis negi maža tortų laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2009 10 21, 13:01)
kad greida galima valgyti - zinau, ale neitariu net, su kuom tos kreideles dazytos  ax.gif gal pas mus kokie nevalgomi dazai dedami  g.gif

aš manau, kad nebaisūs tie dažai. Visgi numatyta, kad kreida rašo mokytojai, vaikai, kad dulka kreida.. taigis, dulkės valant lentą, patenka ir į akis, ir į burną. Niekad nesat laižę kreiduotų pirštų.. unsure.gif aš esu.. mane tai nervindavo tas rankų sausumo pojūtis po to, kai valydavau klasėj lentą .. aišku, dėl mano prisiminimų ir elgesio kreida netampa saugesnė, bet visgi... aš toj kalkėj nematau bėdos..

Atsakyti
tai mat, kad parašiukai nelegalūs taip išeina gaunasi unsure.gif gavom komandą ir išsitrynėm... ir jų į priekį kelt šansų nėra .... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2009 10 21, 13:06)
drinks_cheers.gif nes ir aš pamečiau adresus mūsų merginų albumėlių  verysad.gif Iš tiesų net gerai nesupratau kas nutiko  blink.gif muset kažką pražiopsojau  blink.gif tik gavau iš Cipciuko komandą staigiai ištrint parašą  blink.gif
Ir dar būtų gražu, kad pirmam puslapyje puikuotųsi keletas mūsų forumiečių tortų - Asseni, Cipciuko, Olestos ar kitų (kaip būdavo anksčiau  ax.gif ) Jau iki gyvo kaulo įgryso tas rudasis negi maža tortų laugh.gif

žiok, kertu va šitais bokalais drinks_cheers.gif ir dar pritariančiai linksiu galva iki kaklo sąnarių skaudėjimo.. man tas rudas tortas jau taip įgrisęs... dieve dieve doh.gif lygtai nebūtų čia forumietiškų tortų tongue.gif
Asseni, reikia perdaryti pirmą puslapį mirksiukas.gif

kažin, jeigu aš taip visoms su mezginiais, ar pidi-mini-kiūrais parašyčiau - komanda ištrinti parašą - tai jau ir trintų g.gif
Papildyta:
QUOTE(Olesta @ 2009 10 21, 13:17)
tai mat, kad parašiukai nelegalūs taip išeina gaunasi  unsure.gif  gavom komandą ir išsitrynėm... ir jų į priekį kelt šansų nėra .... doh.gif

Na, gal ir galima taip išvartyti, kad tie parašiukai kažkaip "nelegalūs"..

bet viena iš forumo taisyklių skelbia, kad turi būti talpinamos žinutės, turinčios išliekamąją vertę ir naudingos kitiems forumiečiams.

Tai siūlyčiau pasidaryti savo gražiausių tortų rinkinukus ir susidėti į pirmą puslapį. Juk mokomės tai iš JŪSŲ, iš Asseni, iš Cipciukas, iš Olesta...
Atsakyti
eikit jau panos, nu iš manęs ko pasimokėt, nebent dzibų lotuliukas.gif va Cipciukas, Asseni ir Miglė79 tai pirmuose puslapiuose gali karaliauti wub.gif
perskaičiau dar kartą forumo taisykles ir suprantu, kad bet kas gali būti traktuojama kaip skelbimas unsure.gif tai kokiu būdu galima apžiūrėti darbus, tik einant turbūt temomis atgal g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 21 spalio 2009 - 11:48
mergaites aciu,dovanojau savo vaikinui gimimo dienos proga tikra rankini laikrodi ir vat viena torta laikroduka:)valandos neiko nsibolizuoja blush2.gif
labai buvo sunku isrinkti koki torta jam cia padarius ideju buvo nulis tad sustojau kazkaip prie laikrodzio.
jai kita karta reik daryti tai reikes islyginti gerai,nes cia per skubejima viena vieta nelygi buvo ir kaip gilute pastebejo reikia skaicius tikrai didesnius daryti,ishpradziu uzrasiau o po to pamaciau kad labai daug tuscios erdves liko.
Atsakyti
Na bet jei pasirašysit, kad tai mano saldūs darbai, o ne tai kad pagal užsakymą, tai niekas jų netrins. Paprasčiausia galerija, be jokių kainų.
Atsakyti
Oj, mergos, negaliu, zvengiu balsu. Kol supratau apie koki rudaji torta kalbat lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Tai kokio velnio einat i ta puslapi pirma? Su taisyklem susipazint lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Gerai, pakeisiu, bet nepykit, nedesiu nei vienos is cia esanciu forumieciu tortu, nei savo, nei kitu. Susirasiu internete koki ir idesiu. Jau kelis kartus sakiau, kad reikia torta pakeist, bet kad, kaip taisykle taip greitai tema pribaigiat, kad bvos speju nauja atidaryt.

Papildomai dar idesiu info apie paieska receptu, bu jau atleiskit, bet pabodo kiekvienam puslapy aiskinti kur ka galima susirast. Manau tokia info reikia ne tik papuosimu temoje parasyt, bet ir kitur. Ir dar idesiu nuoroda i virsutine papuosimu tema, nes ten labai daug info, reikia tik netinget it ten nueit. Tik va vis galvoju, ar tai pades g.gif , kas tingi, tai kazi ar perskatys pirma puslapi

RiMami, sveika pasirodzius pagaliau. O tai vis matau tave puslapio apacioje, o komentaru vis nesulaikiu. Slapuke tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 21 spalio 2009 - 12:26
QUOTE(Olesta @ 2009 10 21, 10:17)
tai mat, kad parašiukai nelegalūs taip išeina gaunasi  unsure.gif  gavom komandą ir išsitrynėm... ir jų į priekį kelt šansų nėra .... doh.gif

OOO geras, pirma karta girdziu g.gif

QUOTE(Vaidullka @ 2009 10 21, 11:04)
Na bet jei pasirašysit, kad tai mano saldūs darbai, o ne tai kad pagal užsakymą, tai niekas jų netrins. Paprasčiausia galerija, be jokių kainų.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
pas mane nebuvo nei vienos kainos, nei jokios reklamos, kad kepu kas paprašot, pas Cipciuką iš vis nei svečių knygos, nei raginimo pirkti, tik galerija - netinka, juk ir durnam aišku, kad mes po tiek nesuvalgom cool.gif o esu gavus vieną kartą įspėjimą, buvau ištrynus parašą, tada taisėm su vyru tinklapį, kad nebūtų jokių kreipkitės ir t.t.t., čia nieko nebus kitaip, dabar dar paskaičiau, kad ir az negalima rašyti tokių dalykų, tai negi privačios žinutės irgi skaitomos yra unsure.gif
Atsakyti
Man atrodos, kad kažkokios žinutės yra skaitomos g.gif Reiktų pasikonsultuot iš tikro g.gif Bet jau čia išr viso nesąmonė būtų, kad net per AŽ negalima. Šiaip SM galima savo temą susikurt ir ten tuo užsiimt, bet temose ne.
Atsakyti