Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(eglejk @ 2009 10 20, 18:34)
Jursla, kiek daug tortuku ir visi toki grazus  bigsmile.gif
tas juodas miskas toks subtilus atrodo, man tai jam nieko netruksta  schmoll.gif
ir tas man dar labai super, kur gelytes viduryje  wub.gif
mazuliux, koks keksas, tikrai labai rudeniskas, o del puses suvalgyto nesinervuok, jei suvalge puse kekso tai nebeda, svarbu, kad gerybiu nuo jo nebutu suvalge wink.gif

Tai, kad butu graziai suvalge as nepykciau, o dabar - kasnis moliugo, kasnis grybo, kasnis obuolio, keli kasniai is bet kur kekso doh.gif Nu begedes aukletojos, kad vaikus vienus paleidzia ir neziuri, ka tie daro verysad.gif Ai, bet tiekto, jau baigiu nusiramint biggrin.gif

Naitai, koks grazus. Nebutum pasakius, kad dirbtinis, buciau tikria galvojus, kad tikras. Ir dar pagalvojau - kiek gelyciu smulkiu, kol padarei biggrin.gif O cia - dirbtinis lotuliukas.gif Na, bet svarbu graziai labai atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 10 17, 20:50-->
QUOTE(spanguolia smile.gif @ 2009 10 17, 20:50)
Kiek žinau, Rimami kompas užlūžęs buvo, nu bet jau praėjusią sav. turėjo atgaivint jį. Ir žinau turi ką parodyti mums ... nu tikrai keista.

Kaip miela, kad pasigedot manęs wub.gif tikra tiesa, ką spanguolė parašė - tai kompas, tai internetas streikavo doh.gif tai tik šiandien sugebėjau jus visas pasivyti karsta.gif o kiek stebuklingai gražių torčiukų prisižiūrėjau wub.gif Šaunuolės visos be išimties thumbup.gif bet labiausiai širdin įstrigo Cipciuko puokštė kur buvo tortas bosei va čia tai grožis first.gif

Jursla, na ir darbštuolytė - šitiek tortų pridarius bigsmile.gif man irgi paskutinis su drambliuku pats fainiausias, šonai gražiai atrodo, o lagaminas oho koks bigsmile.gif ir visi kiti simpatiški thumbup.gif

Mazuliux, gėrybių tortas-keksas atrodo labai tikroviškai, nenuostabu kad vaikai neatsilaikė pagundai paskanaut grybuko ar tai moliūgėlio lotuliukas.gif o cigariukų pakelis tavo darytas tai irgi labai super atrodė mirksiukas.gif

Naitas, labai mielas tavo tortukas thumbup.gif mašiniukai gražūs, o rodyklės laaaabai puiki idėja thumbup.gif

Visas ir išgirti sunku - Cipciuko, Asseni, Olestos, Spanguoles, Migles, Neramuolės, Skristyn, Daividijos, Srovės - nu žavingi visi be išimties tortai wub.gif wub.gif wub.gif

Na ir aš įkelsiu vieną savo darytą tortuką, viduje Rafaelo svajonė, padengta pastilažu (labai patiko šita masė thumbup.gif ), gėlytės cukrinės, taškiukai ir apvadėlis iš beze.

user posted image

čia šonas labiau matosi, bet nelabai ryškiai įsispaudė man raštas doh.gif

user posted image
Atsakyti
nu žinok RiMami, MB stovėjo žiūrėjo ir sako, ooooooo, koks visas išlepintas tortas thumbup.gif čia verčiant į moterų kalbą, gražu labai 4u.gif gėlytės man primena obelų žiedus wub.gif bezas matosi nepriekaištingas, nu nėra ko prikišti.... o va su tais įspaudais papasakokit Jūs man dabar, juos spaudžiat jau ant torto, ar dar ant stalo, jei ant stalo kaip atmatuojat paskui vcentrą, kaip uždėt pastiliažą g.gif o jei ant torto, tai, kaip neįplėšt masės unsure.gif mistika wub.gif
Atsakyti
Ačiū Olesta 4u.gif aha man pavasariška nuotaika užėjo laugh.gif ten tipo obelų žiedus dariau hihihi.gif kažkada Daividija jais mane apkerėjo blush2.gif dėl įspaudimo, tai nežinau kaip daro kitos rolleyes.gif aš tai jau ant apdengto ir pilnai "priglostyto ir apkamšyto" laugh.gif torto dariau, tai vat kai aš tokia lėta tai man pastilažas lengvai ir apžiūvo doh.gif o ir pats tortas minkštas tai nelabai man ryškiai atsispaudė tas raštelis doh.gif pastilažas buvo apie 3 mm storio tai nepersipjovė nė kiek masė schmoll.gif o pamenu kai puošiau Nevėžio šonus tokiu įspauduku su kletkutėm tai tas tortas kadangi pats yra kietas tai paspaust lengvai ėjosi - vietom ir įsikirpo mažumėlę, bet raštas atsispaudė ryškiau thumbup.gif (Meian mase buvo dengta ir poploniai iškočiota ax.gif ) nu bet kažkaip juk įmanoma prisitaikyt ir atiderint optimalią spaudžiojimo jėgą, kad ir įsispaustų raštas gražiai ir nepersipjautų rolleyes.gif Aišku ant stalo idealiausiai raštelis atsispaustų ale aš bijau kad nenumatuosiu tiksliai tai nė nebandau taip lotuliukas.gif
Gal dar kitos mergaitės pasidalins savo metodais kaip daro ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 20 spalio 2009 - 23:29
naitai tavęs gerai neįkalus nesuprasi doh.gif ...ir dabar dar nedaeina ...valgomas tas tavo tortas , ar butaforija doh.gif ....

Abu tortai ( jei jie valgomi blink.gif ) super thumbup.gif ...

RiMami dingai , kai gryžai , taip ir bumptelėjai per kaušą bigsmile.gif ....tovo tortas švelnumo įsikūnijimas , tikras angelėlis angel.gif...

Jurlsla gal galima gamyklėlės pavadinimą sužinoti bigsmile.gif ...moterie tu ir padirbėjai , visi gražūs tortai , wub.gif wub.gif ....

mazuliux tortukas vo .. good.gif good.gif good.gif ...

------------------------------------------------------------------------------------------

Aš raštą darau , ant apdengto torto ax.gif ....jei ką domina ....
Atsakyti
O as ateinu su celiulitiniu buteliu biggrin.gif Medutis su riesutais, dengtas sokoladine saldainiu mase, Meian tortu dengimo mase . Skuodziu is cia.... stipriai nesijuokit rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(gitule @ 2009 10 20, 23:32)
O as ateinu su celiulitiniu buteliu  biggrin.gif  Medutis su riesutais, dengtas sokoladine saldainiu mase, Meian tortu dengimo mase . Skuodziu is cia.... stipriai nesijuokit  rolleyes.gif

Eik tu sau koks grožis.... thumbup.gif
Atsakyti
Asseni kuo toliau tuo labiau stebini,figureles paskishkos,reikia kada nors ir man uzsiimti gal kas nors gausis ir man:)tortukai grazus,tam vaikishkam kur su daug figureliu man irgi medliu krumeliu truksta,bet ta tu ir pati pastebejai.
naitas thumbup.gif abu tortai.
RiMami,koks grazus ir labai svelnus tortukas.Pasaka.
gitule eik sau kaip fainiai sugalvota,dezute sampanas,gelytes tortas thumbup.gif
as siandien dariau tortuka laikroduka:)tai vat aguoninis biskvitas,perteptas grietinele ir rieesutu dar dejau:)auksine spalva marzipanas,balta MM mase,laikrodi dar daziau perlamutru ta balta mas bet nuotraukoje kaip demem atrodo,baisiai...
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
šventė dūšiai, panos kokie tortai, super, o dar iki savaitgalio kiek dienelių thumbup.gif aš šį savaitgalį biedna vieną tortą tesuvalgysiu, nu gal du jei vyras išrakatalins padaryt ax.gif bet Jūs tai malačiai, kiek gražių naujų idėjų 4u.gif
Atsakyti
gitule, kokia grazi ideja tokiai progai wub.gif

Vaidulyteee, laikrodis dailus, lygut lygutelis thumbup.gif
Atsakyti
RiMami pamačiau ir apakau mega_shok.gif nu nerealus tortas wub.gif toks švelnutis kaip pūkelis wub.gif

gitule super idėja thumbup.gif ir butelis tip top šampaninis thumbup.gif tik man norėtųsi užrašo juodom raidėm, o ne raudonom blush2.gif bet čia tik mano nuomonė blush2.gif

Vaidulyteee
kokia proga šitas laikrodukas bigsmile.gif ? Ale taip lygiai padaryta thumbup.gif matau tik vienoje vietoje netikslumą, o šiaip tai atrodo kaip su tuo braižybinių skriestuvu apibrėžtas thumbup.gif
Atsakyti
Niu labai gražiai puošiate tortus,o tokiom kepėjom kaip aš (gal du tortai per metus) noriu pasakyti kad maximoje yra pirkti konditerinis švirkštas su aštuoniais antgaliais ir kaina iki 4lt.Manau cisai geras dalykėlis.
Atsakyti