Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Cipciukas @ 2009 10 19, 16:38)

Merginos, atvelku sita torta, nu negaliu atsiziuret, jau toks grazus, kad net silpna. Gal kas gali pasakyti kaip tos zagagulinos daromos, tos kurios yra prie krastu. Tiesa, tos zagagulinos vadinasi angliskai "Scroll", lietuviskai bus tur but israitymas koks nors. Su kokiu antgaliu? Jauciu kad su zvaigzdute g.gif Bet kaip ta israityma taip graziai padaryt

Kur Musu kremo meistres biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 20 spalio 2009 - 13:27
QUOTE(Asseni @ 2009 10 20, 12:24)
Merginos, atvelku sita torta, nu negaliu atsiziuret, jau toks grazus, kad net silpna. Gal kas gali pasakyti kaip tos zagagulinos daromos, tos kurios yra prie krastu. Tiesa, tos zagagulinos vadinasi angliskai "Scroll", lietuviskai bus tur but israitymas koks nors. Su kokiu antgaliu? Jauciu kad su zvaigzdute  g.gif Bet kaip ta israityma taip graziai padaryt

Kur Musu kremo meistres  biggrin.gif

Aš manau, kad čia su antgaliuku- kriauklė antgaliukai antras angaliukas iš dešinės wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurechka: 20 spalio 2009 - 13:36
o aš sakyčiau, kad čia yra dirbta dviem antgaliais, maža žvaigdute pieštos bangelės ir ant viršaus kitos spalvos kremu tiesiog per 2 ar 3 numeriuko antgalį pazagagulinta g.gif turėjau va dar lašiuką deja nekokybiško aisingo, jau senai stovėjo mat šaldytuve, tai praskydo raštas, bet mano spėjimas pasitvirtino, ten tikrai, pirmas žingsnis, smulkia žvaigždute apeitas kraštelis bangelėmis-klaustukais, o paskui kitos spalvos kremu per smulkų smulkų paprastą antgalį išvingiuota ant viršaus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 10 20, 15:10)
o aš sakyčiau, kad čia yra dirbta dviem antgaliais, maža žvaigdute pieštos bangelės ir ant viršaus kitos spalvos kremu tiesiog per 2 ar 3 numeriuko antgalį pazagagulinta  g.gif turėjau va dar lašiuką deja nekokybiško aisingo, jau senai stovėjo mat šaldytuve, tai praskydo raštas, bet mano spėjimas pasitvirtino, ten tikrai, pirmas žingsnis, smulkia žvaigždute apeitas kraštelis bangelėmis-klaustukais, o paskui kitos spalvos kremu per smulkų smulkų paprastą antgalį išvingiuota ant viršaus  mirksiukas.gif

Kad cia su dviem antgaliais tai aisku. Man tik idomu buvo tas stambesnis rastas. Jis pradedamas nuo siarejancios dalies ar nuo placios? Itariu, kad kvailai paklausiau, ir taip aisku kad nuo placios dalies
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 20 spalio 2009 - 14:32
QUOTE(Asseni @ 2009 10 20, 15:27)
Kad cia su dviem antgaliais tai aisku. Man tik idomu buvo tas stambesnis rastas. Jis pradedamas nuo siarejancios dalies ar nuo placios? Itariu, kad kvailai paklausiau, ir taip aisku kad nuo placios dalies

tikrai taip, va pažiūrėk lotuliukas.gif dėl tavęs padariau lotuliukas.gif 4u.gif iš kairės įdešinę, nuo platėjančio link siaurėjančio eini eini ir bordiūrą padarai, paskui ant viršaus pakeverzioji ir viskas tongue.gif blush2.gif
user posted image user posted image
aš misliju, kad taip tau turėtų pavykti, tik kitos spalvos grietinėlės nebeturėjau, tai pavarvolinau su ta pačia blush2.gif tą klaustuko storgalį net labiau platesnį galima daryti ir tada ant viršaus jau pagal išlenkimą tą kitą pradėt, aš čia ant staigiųjų, kaip sakoma, kad patvirtint mintį ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 20 spalio 2009 - 14:37
smile.gif+2009 10 17, 19:05-->
QUOTE(spanguolia smile.gif @ 2009 10 17, 19:05)
"Kompiuteris" - Juodas miškas - svoris 8,3 kg .

Kokia šaunuolė Tu 4u.gif Gerai Cipciukas sako, kad bežiūrint, kiek darbo čia sudėta, ima visą kūną mausti.

QUOTE(Migle79 @ 2009 10 17, 22:37)
Taigi, tortas skirtas "boso dienai".

Aš tai galvoju, kad labai kokybiškai atliktas tortas. Ir portretas.

Tačiau užsakovas turbūt labai suklydo, prašydamas torto su direktorės "veidu". Aš niekada gyvenime nenorėčiau gauti torto su savo foto, atpažįstamu šaržu ar kokiu kitokiu vaizdu...

QUOTE(Asseni @ 2009 10 19, 09:29)
Mergaites, atnesu dar musu lapkritinuku torta. Buvom su dukryte lapkritinuku 2-ju metuku sventeje.

Asseni, turi tiesiog gamtos dovaną lipdyti wub.gif Labai gražios figūrėlės.

Noriu paklausti - štai to nuostabaus drambliuko nuostabios akytės. Jis pats yra vienos spalvos, o akytės - baltos. Kaip padaryti tokias gražias ir tikroviškas akytes?

Iš tikro, kaip viena forumietė sakė, tas figūrėles tiesiog "paskandinai" visame torto margume. Gal ir aš būčiau taip padariusi, ką gali žinoti. O kai perskaičiau patarimą - tortą "suskirstyti" į "zonas", kai kur paberti trupinukų, kai kur pievutę, tai pasirodė - BINGO thumbup.gif

QUOTE(Olesta @ 2009 10 20, 16:10)
o aš sakyčiau, kad čia yra dirbta dviem antgaliais, maža žvaigdute pieštos bangelės ir ant viršaus kitos spalvos kremu tiesiog per 2 ar 3 numeriuko antgalį pazagagulinta  g.gif

aš irgi jau nuo pavasario "mirštu" prie šitų zigzagų, jų labai daug angliškuose tortuose, ypaš vaikiškuose. Tai pritariu Tavo minčiai, kad čia bus dviejų antgalių darbas.

Ir įdedu savo darytą tortuką. Rafaelo, dzibuotas grietinėle, kelias ir mašinos, gėlės pastilažas. Aišku, tai tik apgailėtina kopija Jūsų tortukų, bet... mūsų rate puošimas buvo įvertintas nedovanotinai aukštu "balu" blush2.gif .

user posted image

Papildyta:
QUOTE(Olesta @ 2009 10 20, 16:35)
aš misliju, kad taip tau turėtų pavykti, tik kitos spalvos grietinėlės nebeturėjau, tai pavarvolinau su ta pačia  blush2.gif tą klaustuko storgalį net labiau platesnį galima daryti ir tada ant viršaus jau pagal išlenkimą tą kitą pradėt, aš čia ant staigiųjų, kaip sakoma, kad patvirtint mintį  ax.gif  blush2.gif

aha, panašu..
Atsakyti
Olesta, tu jau pradedi mane nervuot su savo dailiais rastais tongue.gif lotuliukas.gif Aciu tau 4u.gif

Gerai, as dabar siek tiek paspaminsiu. Gal kam idomu bus. Va stai tokias gelytes, zirneliai, kaip ant sito torto. http://public.fotki....i/img-1502.html.
Aisku, cia nieko nera sudetingo, bet man tos gelytes labai grazios.

Imam mases gabaliuka ir padarom is jo lasiuko forma
user posted image

Stogesnio galiuko per viduri darom skylute su pagaliuku
user posted image

Siek tiek praplatinam ta skylute su pagaliuku ir su pirstais paploninam sonus
user posted image

Apverciam ant stalo ir su pagaliuku ploninam sonus
user posted image

Nereikalingus likucius nupjaunam, man tai pasitarnavo paprastas kmemo antgaliukas
user posted image

Su dantu krapstuku pavyngiojam krastus
Ir tuo paciu krapstuku padarom 5 linijas, siek tiek tiesiog ispaudziau.Viskas, musu gelyte padaryta, dabar paspalvinam, padarom viduriuka ir dedam ant torto
user posted image

Papildyta:
QUOTE(naitas @ 2009 10 20, 15:45)
Noriu paklausti - štai to nuostabaus drambliuko nuostabios akytės. Jis pats yra vienos spalvos, o akytės - baltos. Kaip padaryti tokias gražias ir tikroviškas akytes?

Iš tikro, kaip viena forumietė sakė, tas figūrėles tiesiog "paskandinai" visame torto margume. Gal ir aš būčiau taip padariusi, ką gali žinoti. O kai perskaičiau patarimą - tortą "suskirstyti" į "zonas", kai kur paberti trupinukų, kai kur pievutę, tai pasirodė - BINGO  thumbup.gif

Naitai, labai linksmi gavosi traktoriukai.

O akytes piesiau su teptuku ir baltais dazais, po to ant virsaus siek tiek zydros spalvos ir juodos, viskas.

O kas del trupinuku, tai sutinku 100 proc. Mano pirma mintis buvo padaryti atskirai smeliuka, atskirai zole ir dar ezeriuka su varlyte ir medziai buvo suplanuoti. Tortas didelis, gali kaip nori daryt. Bet varlyte su dar vienu meskiuku suvalge mazoji, as nepastebejau, kaip ji taip padare, teko nukrapstyti nuo torto ezeriuka, nes neturejau ka ten sodint, liko tuscia vieta, aplink buvo smelis, kuri teko irgi nuimti, medziams neradau saldziu lazdeliu. Pasirodo, ne visada galima padaryti taip kaip nori biggrin.gif

O uz komentarus labai aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 20 spalio 2009 - 15:31
QUOTE(Asseni @ 2009 10 20, 17:12)
Gerai, as dabar siek tiek paspaminsiu. Gal kam idomu bus. Va stai tokias gelytes, zirneliai, kaip ant sito torto.

čia gal tokie vijokliai, kurie kvepia tik vieną kartą bigsmile.gif Pridedi žiedą prie nosies, gerai įtrauki - kvepia, ir jau antrą kartą jis nebekvepia.. iš vaikystės prisiminiau, pamačius. Labai gražiai žiūrisi ant torto tie žiedeliai.

QUOTE(Asseni @ 2009 10 20, 17:12)
O akytes piesiau su teptuku ir baltais dazais, po to ant virsaus siek tiek zydros spalvos ir juodos, viskas.

ačiū. aišku dabar... o dėl tų planų su vaikais.. tai tikra tiesa.. priėjo, paspaudė, patempė ar ką nors nuvertė ir ... keisk planus tongue.gif

Atsakyti
[quote=Asseni,2009 10 20, 16:12]

Gerai, as dabar siek tiek paspaminsiu. Gal kam idomu bus. Va stai tokias gelytes, zirneliai, kaip ant sito torto. http://public.fotki....i/img-1502.html.
Aisku, cia nieko nera sudetingo, bet man tos gelytes labai grazios.

Labai gražu wub.gif .

Norėjau paklausti, o tos smulkios gėlytės ant to torto su formele darytos ar ne? Jei taip, tai kokia formelė, kokio dydžio? Noriu nusipirkti šio to tortų puošybai, bet bijau prisipirkti kokių nesamonių. Ypač kai negaliu pirkdama pažiūrėt ir pačiupinėt. Nes pirkčiau internetu. O gal kas organizuos greitu laiku apsipirkimą didesnį (na iš užsienio)?
Atsakyti
Sveikos merginos matau labai daug šaunių darbelių ir idedu savo šedevrą darytą boso dienai, šiaip tortų pridariau 5 per aną savaitę, bet nenoriu čia visų sukelti. Idedu tą, kuris man buvo pats sunkiausias, bet viskas buvo ok ir skonis ir įvertinimas... sokiai.gif karsta.gif
Torto vidus rafaelo ir juodas miškas, išorė šokoladinė saldainių masė ir paprasta saldainių masė, na ir pinigėliai.

P.S. mergaitės norėjo sužinoti dėl papuošimų Suvalkuose,tai jų ten tikrai yra daug, nes praeitą savaitgalį pirkau. Pasirinkimas buvo didelis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jursla: 20 spalio 2009 - 16:46
QUOTE(Jursla @ 2009 10 20, 14:44)
Sveikos merginos matau labai daug šaunių darbelių ir idedu savo šedevrą darytą boso dienai, šiaip tortų pridariau 5 per aną savaitę, bet nenoriu čia visų sukelti. Idedu tą, kuris man buvo pats sunkiausias, bet viskas buvo ok ir skonis ir įvertinimas... sokiai.gif  karsta.gif 
Torto vidus rafaelo ir juodas miškas, išorė šokoladinė saldainių masė ir paprasta saldainių masė, na ir pinigėliai.

P.S. mergaitės norėjo sužinoti dėl papuošimų Suvalkuose,tai jų ten tikrai yra daug, nes praeitą savaitgalį pirkau. Pasirinkimas buvo didelis.

Oho,koks lagaminelis!!Puikuma!!!sauniai padirbejai!
Atsakyti
pagaliau įsiviešpatauja tortai, artėj savaitgalis, nešk šen ir kitus 4 ir greitai bigsmile.gif atsigaus nors širdis bigsmile.gif nes šitas tai puikuolis thumbup.gif o spalvos kodėl lagaminuko skirtingos ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti