+2009 10 17, 19:05-->
QUOTE(spanguolia
@ 2009 10 17, 19:05)
"Kompiuteris" - Juodas miškas - svoris 8,3 kg .
Kokia šaunuolė Tu
Gerai
Cipciukas sako, kad bežiūrint, kiek darbo čia sudėta, ima visą kūną mausti.
QUOTE(Migle79 @ 2009 10 17, 22:37)
Taigi, tortas skirtas "boso dienai".
Aš tai galvoju, kad labai kokybiškai atliktas tortas. Ir portretas.
Tačiau užsakovas turbūt labai suklydo, prašydamas torto su direktorės "veidu". Aš niekada gyvenime nenorėčiau gauti torto su savo foto, atpažįstamu šaržu ar kokiu kitokiu vaizdu...
QUOTE(Asseni @ 2009 10 19, 09:29)
Mergaites, atnesu dar musu lapkritinuku torta. Buvom su dukryte lapkritinuku 2-ju metuku sventeje.
Asseni, turi tiesiog gamtos dovaną lipdyti
Labai gražios figūrėlės.
Noriu paklausti - štai to nuostabaus drambliuko nuostabios akytės. Jis pats yra vienos spalvos, o akytės - baltos. Kaip padaryti tokias gražias ir tikroviškas akytes?
Iš tikro, kaip viena forumietė sakė, tas figūrėles tiesiog "paskandinai" visame torto margume. Gal ir aš būčiau taip padariusi, ką gali žinoti. O kai perskaičiau patarimą - tortą "suskirstyti" į "zonas", kai kur paberti trupinukų, kai kur pievutę, tai pasirodė - BINGO
QUOTE(Olesta @ 2009 10 20, 16:10)
o aš sakyčiau, kad čia yra dirbta dviem antgaliais, maža žvaigdute pieštos bangelės ir ant viršaus kitos spalvos kremu tiesiog per 2 ar 3 numeriuko antgalį pazagagulinta
aš irgi jau nuo pavasario "mirštu" prie šitų zigzagų, jų labai daug angliškuose tortuose, ypaš vaikiškuose. Tai pritariu Tavo minčiai, kad čia bus dviejų antgalių darbas.
Ir įdedu savo darytą tortuką. Rafaelo, dzibuotas grietinėle, kelias ir mašinos, gėlės pastilažas. Aišku, tai tik apgailėtina kopija Jūsų tortukų, bet... mūsų rate puošimas buvo įvertintas nedovanotinai aukštu "balu"
.
Papildyta:
QUOTE(Olesta @ 2009 10 20, 16:35)
aš misliju, kad taip tau turėtų pavykti, tik kitos spalvos grietinėlės nebeturėjau, tai pavarvolinau su ta pačia
tą klaustuko storgalį net labiau platesnį galima daryti ir tada ant viršaus jau pagal išlenkimą tą kitą pradėt, aš čia ant staigiųjų, kaip sakoma, kad patvirtint mintį
aha, panašu..
Iš Lietuvos emigravo jau ir delfinai...