Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Asseni @ 2009 10 19, 15:04)
Mergos, baigiam su bazaru, vel puse temos priplepesim

Noja78, aciu  4u.gif

Paskaiciau Sroves posta ir pagalvojau, kokie grazus butu tortai, kai visas idejas sudetume bigsmile.gif . O gal ir atviksciai  lotuliukas.gif

Aciu uz komentarus mano tortams, tikrai smagu, kad siek tiek atgijo tema reikalinga linkme.

daba prie reikalo. Proga 50 metu. Moteris. Tortas t.b. butinai kreminis ir su rozemis. O gal ir kitos geles galetu but? Tiesa pasakant nezinau, bet butinai t.b. kreminis, a ir dar skaiciai butini. Ties ta vieta ir sustojau. Kokias spalvas pasirinkt?

mano tortukai nera toki ispudingi kaip tavieji, taciau turiu viena tortuka issisaugojus, kaip tik 50-meciui skirtas, tik vietoj tu plunksnu galima ir rozytes deti ax.gif
Atsakyti
OGO, koks tortas blink.gif . bet man kreminio reikia doh.gif Su mase jau zinau kaip ir ka padaryciau, bet ka su kremu?
Man Cipciuko su knyga tortas labai grazus, ypac puokste. Bet labai bijau tu kreminiu zagagulinu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 19 spalio 2009 - 15:32
QUOTE(*monikute* @ 2009 10 19, 16:02)
Nelabai supratau šito komentaro  g.gif  čia šaipotės iš mano nežinojimo  blush2.gif ?

Kodėl šaipausi , paaiškinau , kad yra tokių rožių veislių ....o jei tamsta suprantate kitaip - tai jau Jūsų problema .

Yra atidaryta tema , " kepejėlių plepesiai " ...va ten eikite išpilti savo nepasitenkinimus .....tiesiog gėda prieš Bea , kad ji kaip šiukšlių valytoja , kiekvieną dieną , turi išvalynėti mūsų priterštas temas , manote ji neturi daugiau ką veikti ......taip ji prižiūri maisto forumą , bet paversti ją valytoje ....reikia turėti sąžinės .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 19 spalio 2009 - 15:44
Sveikutes, nebuvau cia pora savaiciu, tai kai atejau tai ir liko nukares zandikaulis nuo jusu groziu. Kol prziurejau visus tortus kur per ta laika prikepet tai prireike nemazai laiko smile.gif. Bet jus is auksarankes, tokie dailus, silti ir nepaprastai kruostus tortai.
Ikelsiu ir as kelis jusu teismui, nors man truputi geda cia prie jusu groziu deti savo kleckus ax.gif As tortus kep tik savo reikmems arba draugams kai einu o svecius, tai mn dar labai reikia mokintis, nes retokai juos kepu.
user posted image
biskvitas su grietineles kremu su koncervuotais abrikosais, puostas plakta grietinele, geles pastilazs
user posted image
user posted image
cia dziovintu vaisiu, riestu tortas, figureles pastilazas, zolei pritrukau grietineles tai daryta kremas is pakelius maisytas su pienu
Atsakyti
Asseni kelios įdėjos ....

user posted image

user posted image

Spalvas , gėlių išdėstymą , torto formą gali koreguoti 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 10 19, 15:04)
daba prie reikalo. Proga 50 metu. Moteris. Tortas t.b. butinai kreminis ir su rozemis. O gal ir kitos geles galetu but? Tiesa pasakant nezinau, bet butinai t.b. kreminis, a ir dar skaiciai butini. Ties ta vieta ir sustojau. Kokias spalvas pasirinkt?

Cia kremines spalvos ar kremu dengtas?
Man labai grazus buvo tortas svelniai kremines spalvos su didelem bordo rozem, labai solidziai atrode mirksiukas.gif ir lapeliai buvo panasus i cipciuko daromus lapelius ax.gif
Atsakyti
man va toks nieko, spalva manau galėtų būti bet kokia.
user posted image
Atsakyti
Aguonėlė , puikūs tortukai thumbup.gif , o va iš ko ežeriukas padarytas ? bigsmile.gif g.gif ...svarbiausią užmiršai paminėti mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 10 19, 16:31)
Kodėl šaipausi , paaiškinau , kad yra tokių rožių veislių ....o jei tamsta suprantate kitaip - tai jau Jūsų problema .

Yra atidaryta tema , " kepejėlių plepesiai " ...va ten eikite išpilti savo nepasitenkinimus .....tiesiog gėda prieš Bea , kad ji kaip šiukšlių valytoja , kiekvieną dieną , turi išvalynėti mūsų priterštas temas , manote ji neturi daugiau ką veikti ......taip ji prižiūri maisto forumą , bet paversti ją valytoje ....reikia turėti sąžinės .

Nu nebūtų lietuviai lietuviais doh.gif jei jau pasakei ką nors ne tokio malonaus ir saldaus kaip visi kiti, tai jau tada patampi priešu doh.gif siauabs kažkoks tai doh.gif ir nesuprantu apie kokius nepasitenkinimus eina kalba unsure.gif

Teisingai rašote mirksiukas.gif ne aš viena tokia ir prašom neapeliuoti į mano sąžinę mirksiukas.gif

Supratau, kad normaliai čia priimamos tik saldžiai suokiančios unsure.gif ne duok dieve ką nors ne taip pasakysi, tai iškart nulinčiuotas būsi ir dar priedo apkaltintas sąžinės stoka verysad.gif Maniau čia galima laisvai reikšti nuomonę ir sakyti tai ką iš tikrųjų galvoji, bet pasirodo ne verysad.gif gaila verysad.gif

Atsakyti
Merginos, aciu. Pamaciau ta antra kvadratini torta, kuri idejo Cipciukas ir susileidau. Kiba naktim nemiegosiu, galvosiu ka ir kaip padaryt

O as zinau is ko Aguonele ezeriuka padare. Cia decorgelis.

Aguonele
, reikejo ji pasildyti siek tiek, tada jis butu vientisas be tu gumuliuku, o jau atvesusi tepti. Tada galetum kiek bangas suformuot
Atsakyti
Va kad as rasau cia paskutine zinute, tai tikrai... iskart atsiprasau uz ne i tema, bet cia kiekvienam gali baigtis kantrybe. Sneka,nusisneka, ir net nejaucia kai kurios. Dievazi pasakysiu atvirai, cia anksciau tokio bardako nebuvo. Viena kazka pasako,kita ne taip supranta, isizeidzia, tada rodo nepasitenkinima ir pan. Pasidare tikras BOBU TURGUS. Koks cia gali dar buti noras uzeiti, kai kiekviena karta ne tortus matai, o rietenas. Gal kokia ne ta faze menulio.
Atsakyti
aseni,tą kvadratinį kur cipciukas įdėjo wub.gif labai labai šiltas,toks akį veria. thumbup.gif
Atsakyti