Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Asseni...tavo fygurėlės nerealios wub.gif , gražesnės nei atsiunčiau wub.gif

Antras tortas - tikra vaikų pasakų šalis .....toks šiltas , super thumbup.gif .

O apie kopūstą neturiu ką sasakyti , kaip tik pritrenkiantis .....ir mintis ir dizainas ....tam tu be galo gabi 4u.gif .

KAS DĖL ŠOKOLADINIŲ ROŽIŲ DYDŽIO....YRA TOKIŲ VEISLIŲ , PAS KURIAS LAPAI BEVEIK DIDESNI NEI ŽIEDAS .....ČIA TOKIA VEISLĖ .

Niekada ant liūdnai progai skirto torto , nedėčiau baltų gėlių ...visos žinote ką simbolizuoja balta spalva , tam tinka , ruda , kreminė ( tamsesnė ) , geltona ir violetinė smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 10 19, 10:12)
Asseni...tavo fygurėlės nerealios  wub.gif , gražesnės nei atsiunčiau  wub.gif

Antras tortas - tikra vaikų pasakų šalis .....toks šiltas , super  thumbup.gif .

O apie kopūstą neturiu ką sasakyti , kaip tik pritrenkiantis .....ir mintis ir dizainas ....tam tu be galo gabi  4u.gif .

KAS DĖL ŠOKOLADINIŲ ROŽIŲ DYDŽIO....YRA TOKIŲ VEISLIŲ , PAS KURIAS LAPAI BEVEIK DIDESNI NEI ŽIEDAS .....ČIA TOKIA VEISLĖ .

Niekada ant liūdnai progai skirto torto , nedėčiau baltų gėlių ...visos žinote ką simbolizuoja balta spalva , tam tinka , ruda , kreminė ( tamsesnė ) , geltona ir violetinė smile.gif .

o ką daryt, jei tas kurį prisiminsim mėgo tik baltas gėles g.gif dauguma vainikų bent jau pas mus su gyvomis baltomis gėlėmis g.gif kažkodėl maniau, kad jos tinkamos unsure.gif vot ir dilema, ant to antro tai tiesiog turiu minčių išsiukti taip, kad iš vis gėlių nebūtų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 10 18, 22:17)
Vienos tiesos niekada nebuna mirksiukas.gif Gyvenkim draugiskai drinks_cheers.gif
Nori ir idesiu bigsmile.gif , kol nesuvalgem.Bananine svajone.(split-sito zodzio nemokejau isversti)Pritrukau grietineles, turejau biski pieno, susimaisiau puse is pakelio kakavinio milteliu, virsus orginalas kremo, gele, jei taip galima pavadinti biggrin.gif su rankom suspaudziau gabaliuka karaliskos mases, kad visai nebutu tuscias ir viskas atrodo

user posted image

O cia gal Meian receptas? Anytai noriu torta padaryti, ir nesumastau koki... g.gif
Atsakyti
Atejo Asseni ir vel pribloske tortu grazumu ir gausa blink.gif
Man tavo tortai visda be priekaistu(palyginus su manaisiais),nieko netruksta,figureles labai grazios,tokiu net per 100 metu pati nenulipdyciau.
Tas sokoladinis tai labai grazus,man kiek lapu per daug,bet jei cipciukas pasake,kad buna roziu su dideliais lapais tai tiek to.Nuotraukose visada matosi visi tortu trukumai,taigi as visada pasidarau nuotrauka,tada apziuriu,ir bac akurat,lazkas ne taip,ir kol galima pataisyti-pataisau.Bet kadangi pas mane dar ir akys kreivos,tai nelabai matau lotuliukas.gif

Srove,tavo tortai labai originalus,ar tik tu ne menininke kokia g.gif Spalvos grazios,viska taip puikiia suderini,ir dar zavi,kad naminiam vartojimui taip dailiai pasidarai,pamatytumet mano naminiu vartojimu tortus, doh.gif aptrupinti trupiniais ir vsio,dvi dienos ir torto vistiek nera,gaila darbo.Per ana savaite suedem du tortus ir dar pritruko doh.gif
Atsakyti
asseni man nuostabus tavo tortukai tik va pakritikuosiu pirmaji, noretusi kad puokste buti istysta, pailgesne manau graziau ziuretusi, bet siaip viskas thumbup.gif
o tuose dvejuose kituose tai tikrai nieko netruksta schmoll.gif
Srove tiesiog nuostabu ir tuo viskas pasakyta, nei pridesi nei atimsi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bea: 19 spalio 2009 - 14:17
Labos 4u.gif
Pasistojo klausimas blush2.gif žinau, kad šnekėta milijoną kartų..., bet praleidau matyt. Kai darote dviejų aukštu tortus ir dengiate masėmis, kaip antrą aukštą prilipinat ? Kažkaip tiesiog uždėtas atrodo, kad nučiuoš. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 10 19, 08:29)
Mergaites, atnesu dar musu lapkritinuku torta.

Nu jei jau visos komentuojam, tai as irgi noriu biggrin.gif .Visu pirma nerealios figureles wub.gif .Ka as buciau dariusi kitaip?Ko gero buciau dar daugiau isryskinusi ju grozi, nu pav. istrizai torto buciau barsciusi sokoladines drozles kaip zeme, kaip nors vingiuotai ir jomis padengusi visa viena krasta, kita krasta buciau ''uzsejusi zole'', sitos nuostabios figureles tame misinyje truputi pasimeta, nors nesakau, kad negrazu, taciau leisciau joms dar daugiau atsiskleisti, t.y isrysketi.

QUOTE(Asseni @ 2009 10 19, 08:56)

Trupinikai, drozles. Kopusto viduje bulvyte,

Kopustas tai suzavejo tikrai, pagalvojau labai tiktu keturkampis toks tortas, ir padarytos lysves, aplink kokios morkos, burokai, o vidury puikuolis kopustas su lelium lotuliukas.gif
Nu puikios idejos, saunus tortai. thumbup.gif O del tu geliu spalvu sokoladinio torto, tai siomis dienomis anokia nenaujiena visokios spalvos, aisku tokiai progai ne raudona ar ruzava, bet man grazu visai butu vienas kitas akcentelis sviesios kakavos spalvos, na koks lapelis, mazyte gelyte.Zodziu prikomentavau cool.gif

QUOTE(rugiagele26 @ 2009 10 19, 10:48)
O cia gal Meian receptas? Anytai noriu torta padaryti, ir nesumastau koki...  g.gif

Nezinau Rugiagele, neieskojau cia sm, verciausi is vokieciu kalbos, gal jau buvo ir Meian toki isvertus 4u.gif

QUOTE(daividija @ 2009 10 19, 11:40)
Srove,ar tik tu ne menininke kokia g.gif Spalvos grazios,naminiam vartojimui taip dailiai pasidarai,

hihihi.gif -lazdavojiesi lotuliukas.gif , jokio derinimo nebuvo, pats tortas susimaise, uztepiau balto kremo, prabraukiau ant greicio, isryskejo rudas, kur buvo ant sonu likes, tai dar rudo uztepiau ir vel perbraukiau, bile kaip. Nu uztrukau, neskaitant kremo plakimo, gal koki 10-15 min., tikrai ne daugiau, neketinau cia isvis jo deti, tik i receptus, bet po Olestos posto juokais ir imeciau rolleyes.gif Man tai geda, blush2.gif kad jus cia rasot, kad cia normalus doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 10 19, 13:54)

Nezinau Rugiagele, neieskojau cia sm, verciausi is vokieciu kalbos, gal jau buvo ir Meian toki isvertus 4u.gif

As jau radau ta recepta. Ne, ne toks kaip tavo biggrin.gif dabar is vis neapsisprendziu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 10 19, 14:09)
As jau radau ta recepta. Ne, ne toks kaip tavo biggrin.gif dabar is vis neapsisprendziu  blink.gif

Zinai zmogus turi megti bananus visu pirma, o yra tokiu, kurie nelabai ju megsta, as irgi nealpstu ant ju, sekanti karta viska darysiu taip pat, tik bus persikine, ar kokia abrikosine svajone, siaip tie biskvitai mane suzavejo, kad kepasi be jokiu kepimo milteliu ir gaunasi skanus ir iskyla, antra labai svelnus skonis pertepimu, toks ''plaukiantis'' lotuliukas.gif
Atsakyti
Mergos, baigiam su bazaru, vel puse temos priplepesim

Noja78, aciu 4u.gif

Paskaiciau Sroves posta ir pagalvojau, kokie grazus butu tortai, kai visas idejas sudetume bigsmile.gif . O gal ir atviksciai lotuliukas.gif

Aciu uz komentarus mano tortams, tikrai smagu, kad siek tiek atgijo tema reikalinga linkme.

daba prie reikalo. Proga 50 metu. Moteris. Tortas t.b. butinai kreminis ir su rozemis. O gal ir kitos geles galetu but? Tiesa pasakant nezinau, bet butinai t.b. kreminis, a ir dar skaiciai butini. Ties ta vieta ir sustojau. Kokias spalvas pasirinkt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 19 spalio 2009 - 14:11
QUOTE(Cipciukas @ 2009 10 17, 23:13)
Tai tu palauk , duok joms išdžiūti .....dar drėgnos buvo ...ir ne už lapelio reikia imti , o ten kur ne taip lūžta , per viduriuką  , dabar paėmiai už lapelio , o visas svoris liko gėleje - nulaužė tongue.gif  ...kai sudžius tada galėsi ir už lapelio imti  smile.gif .
sveikutės kepėjėlės
išdžiuvo mano gėlytės ir pasidarė kietos kietos thumbup.gif per savo nekantrumą sugadinau kelias gėlytes blush2.gif
ir dar noriu paklaust ar niekas nesiorganizuoja siusitis formelių iš amazon.com psl. nu bais prireikė man jų blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kutvela: 19 spalio 2009 - 14:52
QUOTE(Cipciukas @ 2009 10 19, 10:12)

Nelabai supratau šito komentaro g.gif čia šaipotės iš mano nežinojimo blush2.gif ?
Atsakyti