Asseni...tavo fygurėlės nerealios , gražesnės nei atsiunčiau
Antras tortas - tikra vaikų pasakų šalis .....toks šiltas , super .
O apie kopūstą neturiu ką sasakyti , kaip tik pritrenkiantis .....ir mintis ir dizainas ....tam tu be galo gabi .
KAS DĖL ŠOKOLADINIŲ ROŽIŲ DYDŽIO....YRA TOKIŲ VEISLIŲ , PAS KURIAS LAPAI BEVEIK DIDESNI NEI ŽIEDAS .....ČIA TOKIA VEISLĖ .
Niekada ant liūdnai progai skirto torto , nedėčiau baltų gėlių ...visos žinote ką simbolizuoja balta spalva , tam tinka , ruda , kreminė ( tamsesnė ) , geltona ir violetinė .
QUOTE(Cipciukas @ 2009 10 19, 10:12)
Asseni...tavo fygurėlės nerealios , gražesnės nei atsiunčiau
O apie kopūstą neturiu ką sasakyti , kaip tik pritrenkiantis .....ir mintis ir dizainas ....tam tu be galo gabi .
KAS DĖL ŠOKOLADINIŲ ROŽIŲ DYDŽIO....YRA TOKIŲ VEISLIŲ , PAS KURIAS LAPAI BEVEIK DIDESNI NEI ŽIEDAS .....ČIA TOKIA VEISLĖ .
Niekada ant liūdnai progai skirto torto , nedėčiau baltų gėlių ...visos žinote ką simbolizuoja balta spalva , tam tinka , ruda , kreminė ( tamsesnė ) , geltona ir violetinė .
o ką daryt, jei tas kurį prisiminsim mėgo tik baltas gėles dauguma vainikų bent jau pas mus su gyvomis baltomis gėlėmis kažkodėl maniau, kad jos tinkamos vot ir dilema, ant to antro tai tiesiog turiu minčių išsiukti taip, kad iš vis gėlių nebūtų
QUOTE(Srove @ 2009 10 18, 22:17)
Vienos tiesos niekada nebuna Gyvenkim draugiskai
Nori ir idesiu , kol nesuvalgem.Bananine svajone.(split-sito zodzio nemokejau isversti)Pritrukau grietineles, turejau biski pieno, susimaisiau puse is pakelio kakavinio milteliu, virsus orginalas kremo, gele, jei taip galima pavadinti su rankom suspaudziau gabaliuka karaliskos mases, kad visai nebutu tuscias ir viskas atrodo
Nori ir idesiu , kol nesuvalgem.Bananine svajone.(split-sito zodzio nemokejau isversti)Pritrukau grietineles, turejau biski pieno, susimaisiau puse is pakelio kakavinio milteliu, virsus orginalas kremo, gele, jei taip galima pavadinti su rankom suspaudziau gabaliuka karaliskos mases, kad visai nebutu tuscias ir viskas atrodo
O cia gal Meian receptas? Anytai noriu torta padaryti, ir nesumastau koki...
Atejo Asseni ir vel pribloske tortu grazumu ir gausa
Man tavo tortai visda be priekaistu(palyginus su manaisiais),nieko netruksta,figureles labai grazios,tokiu net per 100 metu pati nenulipdyciau.
Tas sokoladinis tai labai grazus,man kiek lapu per daug,bet jei cipciukas pasake,kad buna roziu su dideliais lapais tai tiek to.Nuotraukose visada matosi visi tortu trukumai,taigi as visada pasidarau nuotrauka,tada apziuriu,ir bac akurat,lazkas ne taip,ir kol galima pataisyti-pataisau.Bet kadangi pas mane dar ir akys kreivos,tai nelabai matau
Srove,tavo tortai labai originalus,ar tik tu ne menininke kokia Spalvos grazios,viska taip puikiia suderini,ir dar zavi,kad naminiam vartojimui taip dailiai pasidarai,pamatytumet mano naminiu vartojimu tortus, aptrupinti trupiniais ir vsio,dvi dienos ir torto vistiek nera,gaila darbo.Per ana savaite suedem du tortus ir dar pritruko
Man tavo tortai visda be priekaistu(palyginus su manaisiais),nieko netruksta,figureles labai grazios,tokiu net per 100 metu pati nenulipdyciau.
Tas sokoladinis tai labai grazus,man kiek lapu per daug,bet jei cipciukas pasake,kad buna roziu su dideliais lapais tai tiek to.Nuotraukose visada matosi visi tortu trukumai,taigi as visada pasidarau nuotrauka,tada apziuriu,ir bac akurat,lazkas ne taip,ir kol galima pataisyti-pataisau.Bet kadangi pas mane dar ir akys kreivos,tai nelabai matau
Srove,tavo tortai labai originalus,ar tik tu ne menininke kokia Spalvos grazios,viska taip puikiia suderini,ir dar zavi,kad naminiam vartojimui taip dailiai pasidarai,pamatytumet mano naminiu vartojimu tortus, aptrupinti trupiniais ir vsio,dvi dienos ir torto vistiek nera,gaila darbo.Per ana savaite suedem du tortus ir dar pritruko
asseni man nuostabus tavo tortukai tik va pakritikuosiu pirmaji, noretusi kad puokste buti istysta, pailgesne manau graziau ziuretusi, bet siaip viskas
o tuose dvejuose kituose tai tikrai nieko netruksta
Srove tiesiog nuostabu ir tuo viskas pasakyta, nei pridesi nei atimsi
o tuose dvejuose kituose tai tikrai nieko netruksta
Srove tiesiog nuostabu ir tuo viskas pasakyta, nei pridesi nei atimsi
Labos
Pasistojo klausimas žinau, kad šnekėta milijoną kartų..., bet praleidau matyt. Kai darote dviejų aukštu tortus ir dengiate masėmis, kaip antrą aukštą prilipinat ? Kažkaip tiesiog uždėtas atrodo, kad nučiuoš. Ačiū
Pasistojo klausimas žinau, kad šnekėta milijoną kartų..., bet praleidau matyt. Kai darote dviejų aukštu tortus ir dengiate masėmis, kaip antrą aukštą prilipinat ? Kažkaip tiesiog uždėtas atrodo, kad nučiuoš. Ačiū
QUOTE(Asseni @ 2009 10 19, 08:29)
Mergaites, atnesu dar musu lapkritinuku torta.
Nu jei jau visos komentuojam, tai as irgi noriu .Visu pirma nerealios figureles .Ka as buciau dariusi kitaip?Ko gero buciau dar daugiau isryskinusi ju grozi, nu pav. istrizai torto buciau barsciusi sokoladines drozles kaip zeme, kaip nors vingiuotai ir jomis padengusi visa viena krasta, kita krasta buciau ''uzsejusi zole'', sitos nuostabios figureles tame misinyje truputi pasimeta, nors nesakau, kad negrazu, taciau leisciau joms dar daugiau atsiskleisti, t.y isrysketi.
QUOTE(Asseni @ 2009 10 19, 08:56)
Trupinikai, drozles. Kopusto viduje bulvyte,
Kopustas tai suzavejo tikrai, pagalvojau labai tiktu keturkampis toks tortas, ir padarytos lysves, aplink kokios morkos, burokai, o vidury puikuolis kopustas su lelium
Nu puikios idejos, saunus tortai. O del tu geliu spalvu sokoladinio torto, tai siomis dienomis anokia nenaujiena visokios spalvos, aisku tokiai progai ne raudona ar ruzava, bet man grazu visai butu vienas kitas akcentelis sviesios kakavos spalvos, na koks lapelis, mazyte gelyte.Zodziu prikomentavau
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 10 19, 10:48)
O cia gal Meian receptas? Anytai noriu torta padaryti, ir nesumastau koki...
Nezinau Rugiagele, neieskojau cia sm, verciausi is vokieciu kalbos, gal jau buvo ir Meian toki isvertus
QUOTE(daividija @ 2009 10 19, 11:40)
Srove,ar tik tu ne menininke kokia Spalvos grazios,naminiam vartojimui taip dailiai pasidarai,
-lazdavojiesi , jokio derinimo nebuvo, pats tortas susimaise, uztepiau balto kremo, prabraukiau ant greicio, isryskejo rudas, kur buvo ant sonu likes, tai dar rudo uztepiau ir vel perbraukiau, bile kaip. Nu uztrukau, neskaitant kremo plakimo, gal koki 10-15 min., tikrai ne daugiau, neketinau cia isvis jo deti, tik i receptus, bet po Olestos posto juokais ir imeciau Man tai geda, kad jus cia rasot, kad cia normalus
QUOTE(Srove @ 2009 10 19, 13:54)
Nezinau Rugiagele, neieskojau cia sm, verciausi is vokieciu kalbos, gal jau buvo ir Meian toki isvertus
As jau radau ta recepta. Ne, ne toks kaip tavo dabar is vis neapsisprendziu
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 10 19, 14:09)
As jau radau ta recepta. Ne, ne toks kaip tavo dabar is vis neapsisprendziu
Zinai zmogus turi megti bananus visu pirma, o yra tokiu, kurie nelabai ju megsta, as irgi nealpstu ant ju, sekanti karta viska darysiu taip pat, tik bus persikine, ar kokia abrikosine svajone, siaip tie biskvitai mane suzavejo, kad kepasi be jokiu kepimo milteliu ir gaunasi skanus ir iskyla, antra labai svelnus skonis pertepimu, toks ''plaukiantis''
Mergos, baigiam su bazaru, vel puse temos priplepesim
Noja78, aciu
Paskaiciau Sroves posta ir pagalvojau, kokie grazus butu tortai, kai visas idejas sudetume . O gal ir atviksciai
Aciu uz komentarus mano tortams, tikrai smagu, kad siek tiek atgijo tema reikalinga linkme.
daba prie reikalo. Proga 50 metu. Moteris. Tortas t.b. butinai kreminis ir su rozemis. O gal ir kitos geles galetu but? Tiesa pasakant nezinau, bet butinai t.b. kreminis, a ir dar skaiciai butini. Ties ta vieta ir sustojau. Kokias spalvas pasirinkt?
Noja78, aciu
Paskaiciau Sroves posta ir pagalvojau, kokie grazus butu tortai, kai visas idejas sudetume . O gal ir atviksciai
Aciu uz komentarus mano tortams, tikrai smagu, kad siek tiek atgijo tema reikalinga linkme.
daba prie reikalo. Proga 50 metu. Moteris. Tortas t.b. butinai kreminis ir su rozemis. O gal ir kitos geles galetu but? Tiesa pasakant nezinau, bet butinai t.b. kreminis, a ir dar skaiciai butini. Ties ta vieta ir sustojau. Kokias spalvas pasirinkt?
QUOTE(Cipciukas @ 2009 10 17, 23:13)
Tai tu palauk , duok joms išdžiūti .....dar drėgnos buvo ...ir ne už lapelio reikia imti , o ten kur ne taip lūžta , per viduriuką , dabar paėmiai už lapelio , o visas svoris liko gėleje - nulaužė ...kai sudžius tada galėsi ir už lapelio imti .
sveikutės kepėjėlėsišdžiuvo mano gėlytės ir pasidarė kietos kietos per savo nekantrumą sugadinau kelias gėlytes
ir dar noriu paklaust ar niekas nesiorganizuoja siusitis formelių iš amazon.com psl. nu bais prireikė man jų
QUOTE(Cipciukas @ 2009 10 19, 10:12)
Nelabai supratau šito komentaro čia šaipotės iš mano nežinojimo ?