Įkraunama...
Įkraunama...

Tik konkretūs Kalėdinių dovanų sąrašai!

Sunkus reikalas tos kaledos , ypac dovanu parinkimas doh.gif

Mano dovanos :
Mamai- darbo kalendorius , virselis apveltas ir skraiste
Anytai - tik sage rolleyes.gif (bet mano ranku darbo)
Dukrai -dzinsai su nukarusiu klynu, (labai jai tokiu reikia doh.gif )
Sunui - masina su pulteliu, prase BMW , bet tokios neradau g.gif
Vyrui - salikas ir siltos kojines
Mamos vyrui - butelis(Maximoj radau labai fainas rinkinukas trauktine + midus du buteliukai TRAKAI iR VILNIUS)
Uošviui - dar nesugalvojau
Vyro sesei -sage
Jos vyrui - kvapai į automobilį
Sesei- 2 CD ( Jurgos ir Skyles)
tik beda nesugalvoju ka nupirkti bendradarbiams, reik uz 20lt bendra dovana: vyrui ir moteriai, pernai dariau antikrizini rinkinuka: cd meditacines muzikos, nervus raminacios arbatos ir druskos i vonia. Tai labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Atkeliauju ir aš su savo ir MB šiemetinių kalėdinių dovanų sąrašėliu...

* Mamai - sidabriniai auskarai su swarovskiu bei priderintas vėrinukas ant kaklo, knyga, sidabrinė sagė.

* Tėčiui - odinis diržas, piniginė, originalus šveicariškas peilis.

* Broliui - kvepalai, odinis diržas, sidabrinis segtukas kaklaraiščiui.

* Brolio panelei - sidabriniai auskarai su swarovskiu, šiltos vilnos kojinės.

* MB - kaklaraištis, šalikas, skaidrus stiklinis angelas dėžutėje, arbatos iš presto, trys dėžutės arbatai, maišelis įv.priemonių iš Rygos muilo manufaktūros - keli burbulai, muilai, druskos voniai...

* MB tėvams - skaidrus stiklinis angelas (tiesiog simboliškai, kaip namų apsauga), lietuviškas medus (MB ne lietuvis), trijų rūšių arbata, kava, prieskoniai karštam vynui, saldumynai, įdėti į kalėdinį pūkuotą minkštą maišelį-kojinę.

* Mano, brolio ir MB katinams - gero maisto ir vitaminų laugh.gif

* Mamos dovana MB - stiklinis arbatinukas iš Skonio ir kvapo, skirtas tai arbatai, kuri išsiskleidžia kaip žiedas..ir kelių rūšių arbata smile.gif

* Dėdei su teta - stiklainiukas medaus ir arbata.

* Draugams - muilai iš Rygos muilo manufaktūros, arbata, saldumynai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myth: 18 gruodžio 2009 - 08:53
sunui: masina-stumdukas ir daug kitu zaislu,
mociutei: fotoalbumas ir remelis su jos ir anuko nuotrauka

su kitais sutarem apsieiti be dovanu, nors tevam esu paruosus albuma, nes nebeturi kur det galybes anuko nuotrauku blush2.gif
Atsakyti
Mano dovanu sarasiukas. Jau viskas supirkta 4u.gif

Mamai - pusryciu stalelis i lova, kremas
Teciui - sachmatai
MB - Zvaigzdziu karai ( 4 DVD ).Pats norejo doh.gif
Broliui - kvepalai
Brolienei - liemene ( nemegzta, siuta is kostiumines medziagos )
Sunenui - stalo zaidimas
Mociutei, seneliui - skanus sokoladiai saldainiai
Atsakyti
Mes MB seneliams dovanosime "semos sveikatos enciklopedija " - kol kas tai vienintele dovana, kuria nupirkome doh.gif O sakiau nepaliksiu visko paskutinei savaitei doh.gif
Atsakyti
na, ir as pasidalinsiu smile.gif

MB simet zadu keleta praktisku smulkmeneliu: duso zele, sampunas, kojines kokios nors su briedziais ar pan., apatiniai su kaledine simbolika, gal dar flesiukas, i kojines pridesiu riesutu - labai megsta, ir saldainiu kokiu smile.gif

Mamai - auskariukai, ranku darbo, bet ne mano, ir drambliukas pakeltu striaubliu, nes labai jai patinka - jau pilni namai smile.gif

Mano broliui - ausines, tinkancios prie kompo ir tv, kad mamai netrukdytu miegot wink.gif

o su MB seima, tai visada traukiames, nes ju ten daug labai. tai abu simet istraukem jo seseris, tai vienai bus sage, o kitai pinigine, nes norejo smile.gif

Vat ir viskas smile.gif
Atsakyti
na va,šiandien jau supirkau visas dovanas,teliks tik supakuoti. clap.gif newyear.gif
*Tėčiui- ''Adidas'' kvepalai,šiltos kojinės ir saldainiai;

*Mamai-pintas krepšys (ji tokio labai norėjo) ir kremas nuo raukšlių;

*Broliui-ausinės su mikrofonu prie kompiuterio ir saldainiai;

*Seneliui-galvos masažuoklis ir saldainiai;

*Močiutei-taip pat galvos masažuoklis ir arbata;

*Krikšto mamai-lūpų dažai;

*Pusseserei-Kvepalai ir dezodorantas;

*Kitai pusseserei-kūno priemonių rinkinys;

*Draugei-pėdų kremas (Avon) ir šiltos kojinės.

štai kokios dovanos mano. tikiuosi visi bus laimingi ir patenkinti.
wub.gif 000054.gif newyear.gif santa2.gif didis.gif
Atsakyti
Sveikos hi.gif Pateikiu savo sąrašą, viskas nupirkta, supakuota ir saugiai padėta ax.gif rolleyes.gif

Mamai ir tėčiui - dovanų kortelė SPA procedūroms wub.gif Taip pat meduoliai, saldainiai. vynas, sūrių rinkinys drinks_cheers.gif
Sesei - naktiniai, tušas, kremas, neutrogenos šampūnas ir balzamas, priemonė plaukams, didelis šokoladas ir daaaug saldainių biggrin.gif
Seneliams - ETNO arbatų rinkinys, mano kepti meduoliai, knyga apie vaistažoles ir nuotrauka įrėminta smile.gif
Seneliui - knyga apie istoriją, megztinis, šiltos šlepetės, arbata ir vynas.
Pusseserei - arbata dėžutėje, meduoliai, šokoladas, vynas.
Draugei - rinkinys į vonią, kur daug visko, nes ja labai patinka ir meduoliai smile.gif
Kitoms draugėms - meduoliai, saldainiai, arbata rolleyes.gif
Na va, visur dar po atviruką smile.gif
Atsakyti
Ilgai sukau galva, ka padovanoti uosviams ir galu gale supakavau bendra rinkini abiems:
Vyno butelis
Aniros aliejaus mazas buteliukas
skalbiniu minkstiklio pakelis
Arbatos ir kavos pakuotes gurmanams
didelis sokoladas
Santa marijos prieskoniu
padazu salotoms pakeliai
Patalpu aromatas (tas su lazdelemis, kurias reikia imerkti i buteliuka)
Zalios devynerios fleskute
Cigariliu pakeli
Dovana praktiska, ras kur panaudoti thumbup.gif Gal minusas tik tas, kad bendra, bet atskirai pritruko ideju.
Atsakyti
Mano dovanėlės tokios 4u.gif :

mamai : knygos keturios(labai mėgsta skaityt),patalynės komplektas,bilietai į kiną,kava ir šokoladas, daug kalėdinių saldainių. smile.gif

vyrui: vitaminai wellman,nivea balzamas po skutimosi,bilietai į kiną, kava ir šokolada, daug kalėdinių saldainių ir medus(galvoju, kad gal mažoka dovanų tai svarstau gal dar pizamą gražią nupirkti) smile.gif

giminaičiams: rinkinukai iš kavos ir kalėdinių saldainių smile.gif

šuniukui: cypiantis žaislas ir skanėstai smile.gif
Atsakyti
stai musu siemetines dovanos:
mamai- rankinukas, kvepalai
teciui- kvepalai, gertuve
broliui - lietuviskos runos
broliui - kvepalai
sesei- knygos
sesems kitoms, tusai, nagu lakai, ir visosm po mano isleista nygele specialiai kaledoms
kriksto mamai - saldainine
vaiko kriksto mamai- ledaines
kriksto teciui - kvepalai
kriksto sunui - lego rinkinys, ir duso zele su kempine is ratu
kriksto dukrai - surnekama zirafa, knygute
kitai kriksto dukrai - kostiumelis, bratz knyga ir tt..t thumbup.gif
Atsakyti
Kadangi negaliu dovanelems labai daug isleisti beto mes su seima traukem lapelius kas kam dovanos ,bet nupirkau papildomai visiems.Na paprastos bet mielos dovanos.:
Sesei:pačios kepti sausainiai,saldainiai:fortūna,miglė(jos mėgstamiausi),kava,žvakė labai graži.
Mamai:pačios kepti sausainiai,kava,saldainiai su likeriu žvakė.
Broliui:pačios kepti sausainiai,šokoladas milka,olialia sexy cola (ant juoko,jam aštuoniolika biggrin.gif ),kojinės.
Tėčiui:pačios kepti sausainiai,Juodas šokoladas,3in1 kava,vitaminai,kojinės.
Teta: pačios kepti sausainiai,kava,arbata,saldainiai,žvakė.
viską sudėsiu į celofaną ir užrisiu kaspinu tikiuosi visiem patiks. blush2.gif wub.gif
Atsakyti