Įkraunama...
Įkraunama...

Tik konkretūs Kalėdinių dovanų sąrašai!

Vat žinau tik tai, kad krikštadukrai dovanosiu pižama, kalną saldainių ir kokia knygutę.
Porai dovanosim molinį ąsotį ( pastebėjom kad neturi rolleyes.gif ).
Mano ir brangiausiojo mamos gaus, po veltą šaliką rolleyes.gif
Su tėčiais sudėtinga pas mane g.gif
Močiutėms kalendoriukai, puodelis, vitaminai.

Žinau vieną, visiems prie dovanėlių, kurios dar bus sugalvotos pridėsiu jau padarytus (dekupažuotas) padėkliukus žvakytėms.

Dar daug galvoti doh.gif

Atsakyti
Sveiki,
Aš taip pat dalinuosi savo kalėdinių dovanų sąrašu:
Mamai ir uošvienei gražias vilnos pirštines ir dušo žėlė;
Tečiui- vitaminų ir rutulinį dezodorantą;
Broliui- (dar tvirtai nežinau) bet galvojame maikutę su užrašu;
Sesei- 6vnt. kapučino puodukus ir kamštinius padėklius po puodukais;
Krikštadukrai- auskariukai sidabriniai, kygutės, viena skaitymui, o kita su popierinėmis lėlėmis.
Seneliui- kalendorius ir daug įvairių saldainių (gydomųjų, žolinių);
Vyro sesei- knyga (kaktusų enciklopedija);
Jos vyrui - kvepaliukus į mašina ir aparatą riešutams gliaudyti;
Kol kas tik tiek mano dovanų. smile.gif
Atsakyti
kadangi dovaneliu reikes labai daug tai ne visas dar ir turiu doh.gif na o tos kurias jau turiu:
mamai - knyga, duso zele.
broliui - kompiuterinis zaidimas, fantastine knyga plius dar kazkas..
mazajam broliukui - knygele, spalvinimo knygeliu rinkinukas, kareiveliai, dar nori zmogaus voro sampuno:) tik jo kol kas neturiu
dar liko teciui, dedei ir tetei, pusbroliui, sesei ir mociutei. Ideju nelabai turiu tik pusbroliui.. paauglys doh.gif neisivaizduoju ka nupirkti... sesei mastau arba kazka is papuosaliuku arba is rubu, nes jai tokios dovanos geriausios:) teciui galbut knyga, galbut kazkas is kosmetikos vyrams, dar tiksliai ir nezinau.. dedei tas pats variantas. Taip kad dar yra ka veikti doh.gif mociute nori eilinio puodelio.. pernai dovanojau puodeli ir kaledines arbatos, tai siemet mastau gal dovanosiu puodeli su kalendoriumi ir kokios kavos arba medaus stiklainiuka smile.gif
Atsakyti
Mano dovaneles:
vyrui- megstamos futbolo komandos kepure ir parkeris, bilietas i sporto kluba 3men. 4u.gif (pats niekaip neprisiruosia, o ir as tikiuosi grazesnio tongue.gif )

sunui - marskineliai su pulsuojanciais vaizdais (nuo grojamos muzikos stiprumo), spec. pirstines svarmenims kilnoti, vyrisku papuosalu dezute, ausinukai ipodui ir aisku saldumynu.

Dukrytei -elektronine taupykle, miela pizama, daug siltu, smagiu kojiniu (ji jas labai megsta ir siaip man paciai patinka gauti tokiu storu siltu kojiniu), pakabukas - bucinukas, apatinio trikotazo rinkinukas, kvepalai ir saldumynai.

Mazajam suneliui- ranksluostis gobtuvas, kaledine pizama, knygutes, piesimo lenta.

Mamai - spaudimo matavimo aparatas, kavos ir arbatos rinkinukai.

Tete - plauku kirpimo masinele ir daug jo megstamo sokolado.

Draugei - pakabutis- boruze, parkelis- boruze, kojines - boruzes, dienorastis su jos suniuko atvaizdu. (Ji isprotejusi del boruziu biggrin.gif ) ir sampano skonio triufeliu bigsmile.gif

Drauges -draugui , kokteiliu maisytuva su pilstymo zarna lotuliukas.gif

anytai - dar niekaip nesugalvoju doh.gif

o pati esu gavusi ir buvau patenkinta: varpelis zvakems uzgesinti, drambliu skulptureliu, angeliuku (as juos renku), kvepalu , papuosalu, dziovintu obuoliu maisa thumbup.gif , dziovintu baravyku maiseli thumbup.gif , obuolinio surio bigsmile.gif kaledine geliu puokste wub.gif , simpatisku minkstuciu kojiniu.
Atsakyti
įdomesnės dovanos,kada nugyventa kartu 20 metu:
- mėnesio abonementas į sporto klubą+sportinės kelnės ir palaidinukė
-vakaro kelionė dviems į Birštono Tulpę(pirtelės+baseinas+ 1 val masažas)
-dviejų dienų kelionė į Druskininkus žiemą be vaikų(butuko nuoma+aquaparkas+romantiški vakarai...be vaiku:))
-siemet uzsakiau intymiu zaisliuku siuntineli, kuri pristatys kurjeris- bandau įsivaizduoti reakciją doh.gif blush2.gif
-knyga apie keliones+Alias žaidimas
-sveriamų arbatų rinkinukas + stiklo puodelis su lėkštele
-geriami vitamininiai tonikai dideliam butelyje
-vonelė pėdoms masažinė
-geras, patikimas (200 lt) skėtis(naudoju jau 7 metai ir jis -kaip naujas )
-mazas kombainiukas (kazkada 200 lt),kuris daro viską virtuvėje,lengvai ardosi ir plaunasi lengvai, ir mažai vietos užima(naudoju 7 metus)
-apvali stiklo vaza su kvepiančiais žiedlapiais
-žurnalo prenumerata
-mėnesio abonementas į tai-chi užsiėmimus.Gali būti į seminarą, meditacijas, jogą, masažus ir t.t.
-grikių lukštų pagalvė
-mp3 grotuvas-atmintinė(mažas, rankinėje telpantis daiktas) su ausinėmis.Nori darbus susikeli, nori muzikos klausaisi kelionėje:)
-geros valymo priemonės namams(valymo akmuo, mikrofibrinės servetėlės,melamino kempinėlės- lengva valyti, be jokių pastangų ax.gif
-nanotechnologijų pagrindu pagaminti įvairūs skysčiai.Kažkuris vienas, nes brangūs, bet verti thumbup.gif
- vis galvoju padovanoti kažką iš sveiaktinimo priemonių į auto MB(pagalvėlę stuburui ar užtiesalą sėdynei su masažiuku) dar studijuoju rinką ax.gif
-kvapnūs muilai visad nuteikia gerai ax.gif
-galvoju,kad reiktų bandyti foto koliažą ar albumą padaryti...gal man labiausiai tai patiktų, o kitiems nežianu blush2.gif
Atsakyti
Jungiuosi ir as prie Jusu . Kadangi sunkmetis ir manau ,kad Kaledos, ne gimtadiens ar kita svente tai dovanoti brangiu dovanu as nedovanoju . Mano dovanos stai tokios :savo mamai -palaidine ar megztukas , vyrui- barzdaskute , vyresniam sunui- kavos arbatos puodeliu rinkini , studentui ir moksleiviui po linksmus sportinius maiselius (uzsakiau pas viena mamyte )i juos prikrausiu saldainiu ,vaisiu, riesutu, sulciu ,sesei ir jos seimos nariams ,magnetukai su ju nuotraukomis ir savo gamybos sausainius , giminaiciams taip pat tik nupirksiu saldainiu(vietoj sausainiu ) ,mylimam dedei sampano buteli ir apklijuosiu saldainiais,draugei irgi magnetukai su seimos nariais ir zvake (kadangi jie nevalgo nei sausainiu ,nei saldainiu )
Atsakyti
Sveikos ir as jau pradejau po truputi pirkti dovaneles, va mano sarasiukas blush2.gif
Dukros kryksto mamai - puodelis su nuotrauka ir uzrasu, kainavo 15 lt smile.gif
Vyro motinai - pudros rutuliukai is avono.
Pusseserei (10 m) - irgi is avono auskarai kalediniai smile.gif
Vyro tevui - kalendorius su anukes nuotraukomis thumbup.gif
Tetai - veido kauke mirksiukas.gif
Savo tevams - maximos dovanu cekis 4u.gif
DUKRAI - dar galvojam tikriausiai sekmadieni vaziuosim pirkt, gal kas gali patarti koki zaisla iki 100 litu galima nupirkti 1.6 metu mergaitei, kad butu idomus ???
Mociutei - ??? dar galvoju
newyear.gif santa2.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
As kadangi ne Lietuvoje,tai siemet prisipirkau atviruku ir prirasysiu siltu sveikinimu visiems.Nebesiusiu jokiu dovanu,vienais metais siunciau tai pats siuntimas vien kiek atsiejo doh.gif
Tik sesei nusiusiu pinigu,sake tuso reikia dar kazko tai pati gales issirinkti ir nusipirkti.Sunenui uzsakysiu internetinej parduotuvej dvd "pingvinukas lolo" ir pasaku knyguciu,lietuvoj pristatymas gana pigus.
SB uzprasiau seses,kad nupirktu Lietuvoj pirstuotas grazias kojines biggrin.gif (cia Anglijoj niekur nemaciau), "top gear" (kas nezino cia tokia laida apie automobilius) raktu pakabukas,nes jis ta laida megsta,dar nuziurejau knyga apie senovinius automobilius arba karo reikmenis tik nezinau kuria imsiu,salikas ir kepure.Tai vat tokios mano dovaneles siais metais...Tiesa dar draugei kaledu eglute,tokia isankstine dovana bus,jai labai reikejo... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Behnaz: 19 lapkričio 2009 - 19:56
[quote=Kudle,2009 11 19, 14:20]
Jungiuosi ir as prie Jusu . Kadangi sunkmetis ir manau ,kad Kaledos, ne gimtadiens ar kita svente tai dovanoti brangiu dovanu as nedovanoju . Mano dovanos stai tokios :savo mamai -palaidine ar megztukas45lt) , vyrui- barzdaskute(180lt) , vyresniam sunui- kavos arbatos puodeliu rinkini(50lt) , studentui ir moksleiviui po linksmus sportinius maiselius (uzsakiau pas viena mamyte )i juos prikrausiu saldainiu ,vaisiu, riesutu, sulciu50lt) ,sesei ir jos seimos nariams ,magnetukai su ju nuotraukomis ir savo gamybos sausainius(seima sudaro 8zm tai- 40lt) , giminaiciams taip pat tik nupirksiu saldainiu(vietoj sausainiu )(kadangi seima sudaro 4zm tai suma30lt) ,mylimam dedei sampano buteli ir apklijuosiu saldainiais(30lt),draugei irgi magnetukai su seimos nariais ir zvake (kadangi jie nevalgo nei sausainiu ,nei saldainiu (25lt)cia sumos nurodytos visai seimai. Del dedesir vaiku dovanu kainos gali truputi svyruoti, o del kitu tai tikslu .
[
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kudle: 19 lapkričio 2009 - 22:14
liux temute mirksiukas.gif

megstamo žurnalo prenumerata
sportui: vitaminai, papildai, pirstinytes ir pan...
ivairus zaidimai: alias, monololis, delione...
abonentas i sporto kluba
abonentas i lotynu amerikos sokiu pamokas
gal ir banalu bet miela: arbatos kavos saldainiai...
bet kuriai merginai ar moteriai: kosmetika ivairūs kremai...

smile.gif
Atsakyti
Siandien pasirasiau ka pirksiu savo mociutei:
foto remelis i kuri idesiu nuotrauka, saldainiai, pirstines, slepetes, kaledinis zaisliukas ant eglutes ir sage i rubus isisekt, na ir kas be ko atvirukas.
Kitiems irgi jau daugmaz apgalvojus, bet dar nekonkreciai. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PAris: 23 lapkričio 2009 - 04:56
Pas mane viskas pasikeitė. Dabar mano sąrašas toks:
Mama - kūno aliejus maudymuisi.
Tėtė - dekoratyvinė pagalvėlė su vandenio ženklu.
Sesė - naktinukai.
Svainis - užrašų knygelė.
Sūnėnas - kiaušinis su ratų personažu ir saldainiukais. Plius dar galvoju šokolado gabalą pridėti.
Dėdė - pakaba drabužiams.
Pusseserės - vienai komplektukas - žvakė aukšta ir arbata, kitai - žvakė žema ir arbata. Galvoju pridėt šokolado.
Močiutė - sudoku knygelė (užsiminė, kad norėtų per Kalėdas gauti biggrin.gif ).
Močiutė - aromatinis komplektas (čia tie maišeliai apie kuriuos rašiau).
Kalytė - rinkinukas šunims (įeina: virvutė tampymui, cypsintis pyragas ir kamuoliukas).
Krikštatėviai - siuvinėtas Kalėdinis paveikslėlis.

Jau praktiškai visas dovanas supirkau, beliko sugalvoti ką padovanosiu dėdei su žmona doh.gif .
Atsakyti