Įkraunama...
Įkraunama...

Tik konkretūs Kalėdinių dovanų sąrašai!

Sveiki, esu cia naujoke, tai dar nzn kaip tiksliai cia viskas veikia, bet manau, kad perprasiu:)))
Siaip ka as pastebejau, kai dovanoji dovanas, svarbu, kad tam zmoguciui butu reakcija WOW:) Nustebimas ir patikimas, cia svarbiausia. Reikia gerai pazinot zmogu ir tada pagal jo hobius dovanoti, kaip pvz, marskineliai su zuvimi zvejui, tai liux:)))
As atradau labai faina dovana, pas viena profesionalia dailininke galima uzsisakyti savo vaiko arba artimo zmogaus portreta, kuri piesia is nuotraukos, nu labai graziai nupiesia ir nereali dovana, kuri tikrai ilgam islieka, kaip sakant nesusivalgo ir nesusipurskia:))))
Tai mano dovanos:
Is nuotraukos piestas vaiko portretas (70Lt) jei norit atsiusiu pavyzdzius bei dailininkes tel:)
Dormeo pagalve (80) cia tiekms kas skundziasi stuburu, tikrai fainas dalykas, bet zinau, kad ne visiems tinka.
Ekologiskos kosmetikos priemones (nuo 20lt). Irgi jegiskas reikalas jeigu tam pritari.
Knygos apie dekupaza, piesimo pamokas, karoliuku verima, mezgima ir pan, kas kam patinka (30lt)
Pacios gaminti ranku darbo auskarai draugems is ivairiu karoliuku (nuo 5lt) Taip tai gali buti tikrai pigu ir malonu gauti:)
Kuponas masazui (60lt), jau kaip sita ceki as myliu smile.gif Mmmm vaiksciociau ir vaiksciociau i toki malonuma:)
Naktinukai su triusikeliais (80lt)
Mobilus telefonas, cia jau zinau, kad man dovanos:)))) Zinoma, tik tada jei tuo metu reikia, o man reikia...
O mano drauges sake, kad visoms panoms dovanos savo rankomis megztus zaisliukus, tai irgi labai tinka Kaledoms, vat...

Tai vat, bet sakau, su dovanom yra geriausia, kai tai nustebina arba yra pagal zmogaus gyvenimo poreikius, o ne siaip dovanoju, kad reikia...
Bet tema, panos tinkama pasirinkot, as tai galvojau, kad cia man vienai prasidejo Kaledu manija, o juk viskas dar tik po gero menesio:))))
Aciu, kad as ne viena tokia drinks_cheers.gif

Papildyta:
4u.gif O jei konkreciai del vyru tai irgi vaidina du faktoriai - pinigai ir ju pomegiai. Geriausios dovanos:
1. Jo zmona po eglute su raudonu kaspinu thumbup.gif
2. Siltas salikas
3. Jei jis gamtos vaikis: poilsio kedute (nuo 25lt), zukles rinkinys su visokiom blizgem ir meskerem.
4. Puodelis, kuris yra pradzioje juodas, o kai ipili karsto vandens jis pabaltuoja ir tada pasirodo uzslepta mintis, pvz.: tavo uzrasas - Nu *****, as tave myliu ar dar kas nors:) jei kam idomu galesiu pasakyt kur isigyt
5. Jeigu jis ofisinis berniukas tai prabangus rasiklis
6. Pinigine arba odine vyriska tase, kiek graziu ju yra pirkti, bet tik ne tos pederastkes:)
7. Jo megstami kvepalai, bent jau maniskis visada istikimas vienam hugo boss kvapui, nes kiti jam tiesiog nelimpa...

Dar NEMOKAMA dovana, bet jei vyras domisi kosmoso reikalais tai Nasa 2011 metais organizuoja skrydi i Marsa ir tame tinklapyje galima uzsiregistruoti Varda ir Pavarde tada atsispausdinti sertifikata ir padovanoti, tai tikari faina dovana kosmonautikams, na as ja sau jau pasidovanojau ir 2011 stebesiu zines, nes per jas tikrai rodys kaip Nasa pasius i Marsa roveri, zinosiu, kad ten mano ir mano antros pusedes vardai skrenda kartu, siaip maloni dovana:)))))

Taip pat portretai is nuotrauku, nu zinokit, nerealiai pazistu kas tikroviskai is nuotraukos piesia, nuo 70lt, jei kas noresit ar vaiku ar giminiu portretus tai sakau, galesiu duoti kontakta, arba net pavyzdziu foto pavidale atsiusti:)

Tai tiek is manes
Atsakyti
as irgi suku galva ka vienam jau beveik vyrukui padovanot(beveik,nes jis paauglys smile.gif ) tai sumasciau bilieta i kina nupirkti,manau,kad galima isigyti toki kaip cekiuka ir zmogus pats pasirinks paskui i kuri filma eis,bent jau anksciau toks variantas buvo imanomas.galbut ir jus padovanokit bilieta ten,kur vyras pageidauja mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes su draugu šiais metais daug velsim (išmokiau ir jį, tad darbuosimės dviese):

MB mamai ir tėčiui: Arbatinuko gaubtas (tas, kad neatšaltų taip greitai)+mielos smulkmenėlės - pačios rinktos vaistažolės arba pirktinė arbata.

MB broliui ir jo draugei: arba po šlepetes (nors gal jiems nelabai patiks) arba po pirštines (plius graži didelė žvakė)

MB pusseserėms: Po pirštines

Mano mamai: Pirštinės (jau kelios savaitės kaip prašo, bet nelabai dabar galiu, tai kalėdom bus)+ kas nors mielo.

Tėčiui: Nežinau dar,, jis nelabai supranta jaukių dovanų, veltinio jam nereikia, o viską gali nusipirkti pats (aš tikrai net už visą atlyginimą pirkdama jam dovaną būsiu "nusipiginus" - taip jau yra, jis sau gali leisti labai daug), jam lyg ir nieko nereikia. Tai gal pagaminsiu angeliuką (Arba išsiuvinėsiu)

Močiutei: MObilaus dėklas arba servetėlių rinkinys po arbatos puodeliais, arbata, kvapūs maišeliai

Seneliui: Kažką išsiuvinėsiu - galbūt dėklą akiniams.

Broliukui: Pasiūsiu meškelį arba zuikutį.

Sesei: nežinau dar

smile.gif
Atsakyti
Na sveikos. Žiūriu temelė gerokai įsibėgėjo thumbup.gif

Aš čia visaip masčiau masčiau ir sumasčiau, kad seneliui dovanosiu taupančių lempučių clap.gif , nes kažkada buvo užsiminęs, kad norėtų. Čia apskritai gera dovana (juk visi viską dabar taupo). O va pusseserei ketinu padaryti ir įrėminti jos nuotraukų koliaža yess.gif . Ji labai mėgsta fotkintis ir labai gražiai nuotraukose išeina. Nu žodžiu super fotogeniška mergiotė bigsmile.gif
Papildyta:
Na sveikos. Žiūriu temelė gerokai įsibėgėjo thumbup.gif

Aš čia visaip masčiau masčiau ir sumasčiau, kad seneliui dovanosiu taupančių lempučių clap.gif , nes kažkada buvo užsiminęs, kad norėtų. Čia apskritai gera dovana (juk visi viską dabar taupo). O va pusseserei ketinu padaryti ir įrėminti jos nuotraukų koliaža yess.gif . Ji labai mėgsta fotkintis ir labai gražiai nuotraukose išeina. Nu žodžiu super fotogeniška mergiotė bigsmile.gif
Atsakyti
Mano Kalėdų sąrašiukas, dar ne visai galutinis:
MB - rankšluostis su išsiuvinėtu jo vardu + vonios putos wub.gif
Tėtis - riešutams gliaudyti aparatas + riešutai
Mama - vitaminai + geras rankų kremas
Sesuo - papuošalai + knyga apie dekupažą
Sesės vyras - gero vyno butelis gražioj dėžutėj
MB tėvams - arbatų rinkinys (labai jas mėgsta)

Didžiausias man galvos skausmas MB sesuo, jai 19 metų. Galva neneša, ką jai dovanoti. Galvoju iš "Skanus kvapai" vonios rinkinuką mirksiukas.gif
Atsakyti
Na as kai pati gaminu daug visokiu papuosaliuku ir aksesuaru, tai moterim labai lengva buna bet ka isrikt ir padovanot, ar auskarus ar kaklo papuosala, dabar ant bangos knygu zymekliai, angeliukai is vilnos nuvelti, pakabukai prie rankinuko...
O vyrams pernai dovanojau: broliui knyga pasaulio stebuklai, teciui kvepalus, vyrui rinkinuka is Locitaine skutimuisi, kitam broliui lempa su kazkokiu kristalu, ijungus jis nuo silumos kazka ten gero daro, valo kambario ora ar pan. Gavau ja Tomas philips parduotuveje, bet maciau panasia prekybos centre kur prekiauja ivairiais akmenimis naturaliais.
Atsakyti
mano dovanų sarašas dar nėra pabaigtas smile.gif
vyrui užsakysiu bilietą i Rammstein koncertą.
vyro broliukui (11) ir sesei (16) nupirksim po saldainių rinkinį ir dar kažką tik nesugalvojau ką dar smile.gif
anytai gėlių stovą
uošviui net neišsivaizduoju ką.
tėvam savo nieko nepirksiu, nes man nieko niekada nepirko ir net neprisimindavo manęs niekada verysad.gif
patarkit ką padovanot uošviui ir vyro sesi ir broliui? ačiū už patarimą smile.gif
Atsakyti
Dauguma dovanų čia jau buvo paminėtos, tai aš tik aptarsiu tas, kurių niekas neminėjo. Pernai per Kalėdas man ir mano vyrui vienas iš Kalėdų senelių atnešė po prožektorių. Kadangi abu vairuojame po mašiną, tai labai reikalingas daigtas laikyti mašinoje, nes sugedus ar šiaip kam nutikus tamsiu paros metu, visada turėtum kuo pasišviesti.
Ir įdomiausia, kad nei vienas jų nebeturim. Tuoj po Naujų metų vyras su mano mašina važiavo slidinėti ir ten vėlų vakarą kažkokiem nelaimėliams (užsitrenkė mašinos viduje rakteliais) jį paliko. Taip kad vyrams tai gana praktiška dovana.
Atsakyti
Kadangi šiais metai pinigėliais švaistytis negalim, tai:
mamai, uošviam ir vyro močiutei ir draugam - numegsiu šliures-kojines,
vaikam-ką rasim laiškuose užsakyta.
Na o su vyru sutarėm, kad šiais metais mudu viens kitam nieko nedovanosim ax.gif
Atsakyti

Cia visos gautos ir dovanotos dovanos, kurias siuo metu prisimenu:
Juvelyriniai dirbiniai(grandineles, apyranke,auskarai)
Pinigine
Remelis "extra atvejui"
Seilinukas su tiute
Siuvenyrai, zvakes, zvakides, remeliai
Kvepalai
Geles graziuose vazoniukuose
Plauku tiesintuvas
Pliusinis meskutis
Taures, stikliukai
Slepetes
Spausdintuvas
Kompiuteris
Puodeliai
Kaktusas
Girlianda (su sviecianciais apvaliais zaisliukais, ir svieciantys varvekliai)
Lupu blizgis
Piesimo rinkinys is, atrodo, 190 daliu
Papuosalu dezute
Sviecianti ir zvengianti kaukole su cigarete dantyse
Mikrobange
Sumustiniu kepykle
Skanumynu krepselis
Amuletas (kur i vidu telpa dvi nuotraukos)
Taupykles
Sniego rutulys su nuotrauka viduj
Svieciantis, skaidrus,pakabinamas angelelis
Formules1 modelis

Atsakyti
o aš šiemet visiems artimiems ( tėvams,vyro tėvams,sesei su vyru,vyro broliui su žmona) dovanosiu detoksikacinius pleistrus, kad išsivalytų visiems toksinai ir būtų visi sveiki biggrin.gif + visiems po mažą rinkinuką kvepiančios kavos ir arbatos
draugams-kavos ir arbatos rinkinukai
dukrytei-ko pati paprašys
o su vyru nusprendėm sausio pradžioj išlėkt keliom dienom į Ispaniją.Seniai svajojom,bet tik šiemet pavyko sau tokią dovaną pasidovanoti
Atsakyti
Idesiu ir as savo kaledini saraseli, nors dar teks pildyti... g.gif
Dukrytei: zaislai wub.gif
Vyrui: megztinis, flesas naujas
Mamai: Tusas, rinkinukas is "skonis ir kvapas" (arbata + sausainukai ar pan.), dar koks muiliukas ar burbulas
Teveliui: vitaminai, DVD klipai
Broliui: maikute su kazkokiu uzrasu, zaidimu CD
Uosvei: Vitaminai akim, arbata
Uosviui: sunkiausia... gal vel vitaminai
Vyro sesem: po krema, papuosala, kosmetine
Draugei: akiniu dekliukas, nes senasis kiek maciau plysta rolleyes.gif
Taip pat tikriausiai pasinaudosiu zvakutes ir saldainio ideja, pridesiu dar maza atvirute ir iteiksiu visiems 4u.gif
Tai kolkas tiek smile.gif
Atsakyti