Bilietai i spektakli"katedra"
Bilietai i spektakli " urvinis zmogus"
Pirstines
Beatos karstas sokoladas
Knyga" buk vyras"
Lego stalo zaidimas
Mikroskopas
Traukinukas thomas
"Bruolis" is ratu
Pizama
Kvepalai
Mano dovanos:
1. Pirstines
2. Zurnalo prenumerata
3. Bilietai i spektakli
4. Bilietai i koncerta
5. Uzrasu knyga is Imdeco 1
6. Uzrasu knyga is Imdeco 2
7. Maxima dovanu cekis
8. Iki dovanu cekis (mociutei)
9. Bratz lele ir knyga
10. Zaidimas (suverti ant siulo masinytes) (cia mano dvimeciui), delione, lipdukai, knyga
11. Beatos karstas sokoladas
12. Kosmetika is Aromata.lt (dar tiksliai nesumasciau, ka pirksiu, bet turbut hidroliata (toki purskala veidui) ir alieju
13. Stalo zaidimas Criss Cross
14. Dviratukas berniukui is vaikusvajones.lt
15. Dviratukas mergaitei is vaikusvajones.lt
Gerai tai, kad apie puse dovanu jau nupirkta, o kitos puses dar net nesugalvojau
1. Pirstines
2. Zurnalo prenumerata
3. Bilietai i spektakli
4. Bilietai i koncerta
5. Uzrasu knyga is Imdeco 1
6. Uzrasu knyga is Imdeco 2
7. Maxima dovanu cekis
8. Iki dovanu cekis (mociutei)
9. Bratz lele ir knyga
10. Zaidimas (suverti ant siulo masinytes) (cia mano dvimeciui), delione, lipdukai, knyga
11. Beatos karstas sokoladas
12. Kosmetika is Aromata.lt (dar tiksliai nesumasciau, ka pirksiu, bet turbut hidroliata (toki purskala veidui) ir alieju
13. Stalo zaidimas Criss Cross
14. Dviratukas berniukui is vaikusvajones.lt
15. Dviratukas mergaitei is vaikusvajones.lt
Gerai tai, kad apie puse dovanu jau nupirkta, o kitos puses dar net nesugalvojau
Sveikos, mano dovanų sąrašiukas:
Sūneliams - ratų mašinytės
Vyrui - laiškas nuo Kalėdų senelio (su mįslėmis, kaip rasti dovaną), o pati dovana - kvepalai
Tėveliams - bilietai į spektaklį
Uošviams - kaip ir kiekvienais metais stipriųjų gėrimų komplektėliai
Daugumai draugų - Kalėdinė misija - dovana ir laiškas nuo Kalėdų senelio, kaip rasti dovaną
FB radau labai įdomią dovaną: išsirenki laišką - misiją, padovanoji jį draugui, draugas ieško dovanos ir randa labai neįtikėtinoje vietoje. Daugumai draugų nupirkau, nes nebrangi ir įdomi dovana.
O vyrui pasiskolinau laiško idėją ir sumodeliavau pati turės paprakaituoti, kol įmins visas mįsles ir suras dovaną
Sūneliams - ratų mašinytės
Vyrui - laiškas nuo Kalėdų senelio (su mįslėmis, kaip rasti dovaną), o pati dovana - kvepalai
Tėveliams - bilietai į spektaklį
Uošviams - kaip ir kiekvienais metais stipriųjų gėrimų komplektėliai
Daugumai draugų - Kalėdinė misija - dovana ir laiškas nuo Kalėdų senelio, kaip rasti dovaną
FB radau labai įdomią dovaną: išsirenki laišką - misiją, padovanoji jį draugui, draugas ieško dovanos ir randa labai neįtikėtinoje vietoje. Daugumai draugų nupirkau, nes nebrangi ir įdomi dovana.
O vyrui pasiskolinau laiško idėją ir sumodeliavau pati turės paprakaituoti, kol įmins visas mįsles ir suras dovaną
Vyrui - gera barzdaskutė (feh, kaip banalu )
Dukrai - papuošalų dėžutė, apie kurią svaigo gal 2 metus
mamai - hmmm. Va čia tai klausimas...
Draugų šeimai - dyyydelė vaza (reikėjo), pripildyta gr. riešutų+saldainių+rankų darbo bumbuliukų, dar - meduolinis namelis. Dar turiu įkyrią mintį pasiūt šaliką (jei spėsiu), nes pernai dovanotą sudrožė, matosi, iki negalėjimo. Jau man į jį baisu žiūrėt, o ji jį tebenešioja
Dar vienai draugei šampano butelis, apklijuotas saldainiais. Tokia tipo eglutė - daug čia kas jų darė ir rodėsi.
Na, dar turiu prikepus dėžę meduolių įvairių dydžių ir formų, bei rankų darbo bumbuliukų (kabint ant eglės) ir dekoruotų vainikėlių stalui papuošt. Tai iš viso to formuosiu smulkesnes dovanėles pagal poreikį.
Dukrai - papuošalų dėžutė, apie kurią svaigo gal 2 metus
mamai - hmmm. Va čia tai klausimas...
Draugų šeimai - dyyydelė vaza (reikėjo), pripildyta gr. riešutų+saldainių+rankų darbo bumbuliukų, dar - meduolinis namelis. Dar turiu įkyrią mintį pasiūt šaliką (jei spėsiu), nes pernai dovanotą sudrožė, matosi, iki negalėjimo. Jau man į jį baisu žiūrėt, o ji jį tebenešioja
Dar vienai draugei šampano butelis, apklijuotas saldainiais. Tokia tipo eglutė - daug čia kas jų darė ir rodėsi.
Na, dar turiu prikepus dėžę meduolių įvairių dydžių ir formų, bei rankų darbo bumbuliukų (kabint ant eglės) ir dekoruotų vainikėlių stalui papuošt. Tai iš viso to formuosiu smulkesnes dovanėles pagal poreikį.
Sūnui: CSI kriminalisto rinkinį (mikroskopas, pirstines, teptukai, pirstu antspaudams gipsas ir t.t.) Tirėj ritėj pirkau. Ir galvosukį "tangl" vyras sakė, kad net darbe kažkas turi ir labai linksmas daikčiukas, galvoju gal ir jam tokį patį nupirksiu, nes vyrai susipeš.
Dukrytei: pagalvę ir Lego su lėlyte ir šuniuku.
Ir vaikams saldainių Rafaelo
Uošvienytei: numezgiau šalyką
Uošviui: nupirkau megztas vilnones kojines su briedžiais
Mamai padariau kaklo papuošalą iš lavos ir karoliukų
Sesei turbut auskarų padovanosiu r pan. galės pati išsirinkti
Vyrui nesugalvoju: gal naujam žaisliukui vardu LG9 dėklą arba kojinių spalvingų porą arba kaukę plaukams.
Dar mačiau knygyne labai fainą muzikinę dėžutę atrodo 24lt kainavo irgi šauni dovana
Vyro sesei: numezgiau riešines ir pagaminau auskarus iš swarovski
Jos vyrui: turbut nupirksiu kepurę, nes bijau nespėti numegzti
Kaimynų vaikams saldainiai
Dukrytei: pagalvę ir Lego su lėlyte ir šuniuku.
Ir vaikams saldainių Rafaelo
Uošvienytei: numezgiau šalyką
Uošviui: nupirkau megztas vilnones kojines su briedžiais
Mamai padariau kaklo papuošalą iš lavos ir karoliukų
Sesei turbut auskarų padovanosiu r pan. galės pati išsirinkti
Vyrui nesugalvoju: gal naujam žaisliukui vardu LG9 dėklą arba kojinių spalvingų porą arba kaukę plaukams.
Dar mačiau knygyne labai fainą muzikinę dėžutę atrodo 24lt kainavo irgi šauni dovana
Vyro sesei: numezgiau riešines ir pagaminau auskarus iš swarovski
Jos vyrui: turbut nupirksiu kepurę, nes bijau nespėti numegzti
Kaimynų vaikams saldainiai
Mano kalėdinių dovanų sąrašas:
Sužadėtiniui - kvepalai
Būsimai anytai - Espresso kavinukas
Būsimam uošviui - Fiskar sniego kastuvas
Krikštasūniui - mašinytė su kaladėlėmis, ir šokinėjimo kamuolys
Būsimojo sesei - gal dekupažo dėžutė, jei pavyks sumeistrauti
Būsimojo sesės vyrui - gal butelis kokio stipraus gėrimo
O su mano šeima paprasčiau - nes traukėmės visi dovanėlėmis, tai reikalinga tik viena dovana sesei - rankinis laikrodis.
Sužadėtiniui - kvepalai
Būsimai anytai - Espresso kavinukas
Būsimam uošviui - Fiskar sniego kastuvas
Krikštasūniui - mašinytė su kaladėlėmis, ir šokinėjimo kamuolys
Būsimojo sesei - gal dekupažo dėžutė, jei pavyks sumeistrauti
Būsimojo sesės vyrui - gal butelis kokio stipraus gėrimo
O su mano šeima paprasčiau - nes traukėmės visi dovanėlėmis, tai reikalinga tik viena dovana sesei - rankinis laikrodis.
Vyrui - DAR nežinau, turiu keletą idėjų - šalikas ir pirštinės, megstinis, ar kažkas pan.
Sūnui ir dukrai - po LEGO pagal amžių
Šios dovanos keliauja gyvenantiems užsienyje:
Mamai - vilnonės kojinės, himalajų druskos stalinė lempa, magnis, smailios manikiūrinės žirklutės (Čia jau pati užsiprašė)
Mažam broliukui - daug pėdkelnių, lietuviškų knygelių, kepurė ir šalikas.
Sesei - mano gamintas kremukas veidui, kvepalai, pirštinės.
Sūnelio krikštatėviams (Irgi užsienyje gyvena) - megstos kumštinės pirštinės, šalikas.
Jų sūnui - Lietuviška knyga.
Draugei (Į užsienį) mano megstas šalikas, saldainiai jos mėgstamiausi ir dar kažką įdėsiu.
Krikštaduktei - nudekupažintas plaukų šepetys, rankų darbo gumelės į plaukus, purškiklis plaukams, kad šukuojant nesiveltų ir apyrankė su jos vardu.
Krikštasūniui - LEGO.
Seneliui - odinės pirštinės
Močiutei - Knyga
Kitai sesei - Mano darytas kremukas, o jos vyrui kvepalai
Jų sūneliui - ekologiškas šampūnas ir losjonas kūnui
Draugų porai - mot. pirštinės ir vyr. šalikas
Jų sūnui - Konstruktorių rinkinį (Ale "Lego", bet paprastesnis)
Draugės vaikučiams - po puodelį ir saldainių
Draugei - kojinės su Kalėdiniais motyvais, kremukas mano darytas.
Viršininkei - rankų darbo muilas, tušinukas su palinkėjimu "Pelningų 2013 metų" , rankšluostis. (Gal reikėtų paminėti, kad labai gražiai bendraujam, ne kaip viršininkė ir jos darbuotoja)
Dėdei su žmona - graži atvirutė
Jų sūnui - Šampūnas su Mcqueen
Vyro sesei su vyru - dar nesugalvota
Jų dukrytei - Vardinė rankų darbo apyrankė
Sūnaus darželio auklėtojoms - mano gaminti kremukai
Dukters mokytojai - Kremukas, smulkmenėlė kažkokia dar.
Lyg ir viskas
Aišku dar visame tame Kalėdiniame laikotarpyje yra 3 gimtadieniai. Vienas iš jų dukrytės - jai dovanosime patalynės komplektėlį.
Sūnui ir dukrai - po LEGO pagal amžių
Šios dovanos keliauja gyvenantiems užsienyje:
Mamai - vilnonės kojinės, himalajų druskos stalinė lempa, magnis, smailios manikiūrinės žirklutės (Čia jau pati užsiprašė)
Mažam broliukui - daug pėdkelnių, lietuviškų knygelių, kepurė ir šalikas.
Sesei - mano gamintas kremukas veidui, kvepalai, pirštinės.
Sūnelio krikštatėviams (Irgi užsienyje gyvena) - megstos kumštinės pirštinės, šalikas.
Jų sūnui - Lietuviška knyga.
Draugei (Į užsienį) mano megstas šalikas, saldainiai jos mėgstamiausi ir dar kažką įdėsiu.
Krikštaduktei - nudekupažintas plaukų šepetys, rankų darbo gumelės į plaukus, purškiklis plaukams, kad šukuojant nesiveltų ir apyrankė su jos vardu.
Krikštasūniui - LEGO.
Seneliui - odinės pirštinės
Močiutei - Knyga
Kitai sesei - Mano darytas kremukas, o jos vyrui kvepalai
Jų sūneliui - ekologiškas šampūnas ir losjonas kūnui
Draugų porai - mot. pirštinės ir vyr. šalikas
Jų sūnui - Konstruktorių rinkinį (Ale "Lego", bet paprastesnis)
Draugės vaikučiams - po puodelį ir saldainių
Draugei - kojinės su Kalėdiniais motyvais, kremukas mano darytas.
Viršininkei - rankų darbo muilas, tušinukas su palinkėjimu "Pelningų 2013 metų" , rankšluostis. (Gal reikėtų paminėti, kad labai gražiai bendraujam, ne kaip viršininkė ir jos darbuotoja)
Dėdei su žmona - graži atvirutė
Jų sūnui - Šampūnas su Mcqueen
Vyro sesei su vyru - dar nesugalvota
Jų dukrytei - Vardinė rankų darbo apyrankė
Sūnaus darželio auklėtojoms - mano gaminti kremukai
Dukters mokytojai - Kremukas, smulkmenėlė kažkokia dar.
Lyg ir viskas
Aišku dar visame tame Kalėdiniame laikotarpyje yra 3 gimtadieniai. Vienas iš jų dukrytės - jai dovanosime patalynės komplektėlį.
Mes simet kukliai:
Sunui - FP suniukas, kalbantis lietuviskai, rubeliu, vardine kaklaskare pagal uzsakyma
Vyrui - batai, megztinis arba bliuzonas
Sesei su draugu - minkstutes siltutes aukstas neslidzias kojnes, jos draugui siaip kojnes, pacios keptu meduoliu
Draugei 1 - kavos miksas http://saldidiena.bl...ka-eglutei.html, meduoliai ir puodelis,taip pat pacios darytas veltinio zaisliukas eglutei
Draugei 2 su vyru ir jos vaikiukui - kavos miksas, meduoliai, veltinio zaisliukas, drauges sunui - vardine kaklaskare pagal uzsakyma
Draugei 3 su vyru ir jos sunui - taip pat kavo smiksas, meduoliai, veltinio zaisliukas, ir sunui vardine kaklaskare
Teciui su zmona - kavos miksas, meduoliai, po kojniu pora
Seneliams - meduoliai, siltos kojnes, proanukio nuotraukos su remeliu
Seneliui - meduoliai, siltos kojnes, tapkes
Vyro sesei su vyru - kavos miksas, meduoliai, arbatu rinkinys bei rinkinys vonios malonumams
Vyro sesers mergaitems - mazajai - sliauztukai, didesniajai - sokolado, didele ciulpynuke ant pagaliuko ir littlest pet shop zaisliuku rinkinuka
Vyro giminaiciu vaikui - zaislinis sraigtasparnis su priedais
Vyro tevams - meduoliai, kavos miksas, virtuviniu ranksl ir puodkeles rinkinukas, muilu rinkinys bei skutimuisi priemoniu
Sunui - FP suniukas, kalbantis lietuviskai, rubeliu, vardine kaklaskare pagal uzsakyma
Vyrui - batai, megztinis arba bliuzonas
Sesei su draugu - minkstutes siltutes aukstas neslidzias kojnes, jos draugui siaip kojnes, pacios keptu meduoliu
Draugei 1 - kavos miksas http://saldidiena.bl...ka-eglutei.html, meduoliai ir puodelis,taip pat pacios darytas veltinio zaisliukas eglutei
Draugei 2 su vyru ir jos vaikiukui - kavos miksas, meduoliai, veltinio zaisliukas, drauges sunui - vardine kaklaskare pagal uzsakyma
Draugei 3 su vyru ir jos sunui - taip pat kavo smiksas, meduoliai, veltinio zaisliukas, ir sunui vardine kaklaskare
Teciui su zmona - kavos miksas, meduoliai, po kojniu pora
Seneliams - meduoliai, siltos kojnes, proanukio nuotraukos su remeliu
Seneliui - meduoliai, siltos kojnes, tapkes
Vyro sesei su vyru - kavos miksas, meduoliai, arbatu rinkinys bei rinkinys vonios malonumams
Vyro sesers mergaitems - mazajai - sliauztukai, didesniajai - sokolado, didele ciulpynuke ant pagaliuko ir littlest pet shop zaisliuku rinkinuka
Vyro giminaiciu vaikui - zaislinis sraigtasparnis su priedais
Vyro tevams - meduoliai, kavos miksas, virtuviniu ranksl ir puodkeles rinkinukas, muilu rinkinys bei skutimuisi priemoniu
Siemet kukliau su dovanomis :
Su draugais ir giminaiciais sutaremes, kad pataupysim ir nedovanosim suaugusiems dovaneliu, tai nebent padziuginsiu savo gamintais moliugu saldainiais, moliugu/apelsinu/obuoliu uogiene, imbieriniais sausainiais ar svogunu uogiene vyrukams .
Draugu vaikams - knygutes, rinkinukai (laikrodukas + pinigine), svieciantys sraigtasparniai su guma ir kt. smulkmenos.
Vyrui norejau nupirkti kepure zvejybai, bet taip pat nutarem nesidovanoti nieko, tai liko tik buckis ir kaledinis stalas .
Dukrytei - medine lelytes lovyte ir Barbe (niekad neturejo )
Mazajai - medine lelytes maitinimo kedute ir Barbe (kad is seses neatimtu )
Vyro dukrai - plauku tiesinimo znyples
Mamai - masazuojancios kojines su turmalinu ir V.Adamkaus knyga
Tevukui - granitinė prieskoniu grustuvė
Uosvienei - masazuojancios kojines su turmalinu ir druskos/pipiru malunelis
Sunenas - George R.R. Martin knyga "Sostu zaidimas"
Kriksto sunus - megztas movas
Kriksto dukra - veltos tapkytes ir rinkinukas (laikrodukas+pinigine)
Dukterecia - tas pats rinkinukas + knyga "Ka zmones dirba visa diena"
Mazasis sunenas - tarybinio automobiliuko modeliukas ir kaleidoskopas
Su draugais ir giminaiciais sutaremes, kad pataupysim ir nedovanosim suaugusiems dovaneliu, tai nebent padziuginsiu savo gamintais moliugu saldainiais, moliugu/apelsinu/obuoliu uogiene, imbieriniais sausainiais ar svogunu uogiene vyrukams .
Draugu vaikams - knygutes, rinkinukai (laikrodukas + pinigine), svieciantys sraigtasparniai su guma ir kt. smulkmenos.
Vyrui norejau nupirkti kepure zvejybai, bet taip pat nutarem nesidovanoti nieko, tai liko tik buckis ir kaledinis stalas .
Dukrytei - medine lelytes lovyte ir Barbe (niekad neturejo )
Mazajai - medine lelytes maitinimo kedute ir Barbe (kad is seses neatimtu )
Vyro dukrai - plauku tiesinimo znyples
Mamai - masazuojancios kojines su turmalinu ir V.Adamkaus knyga
Tevukui - granitinė prieskoniu grustuvė
Uosvienei - masazuojancios kojines su turmalinu ir druskos/pipiru malunelis
Sunenas - George R.R. Martin knyga "Sostu zaidimas"
Kriksto sunus - megztas movas
Kriksto dukra - veltos tapkytes ir rinkinukas (laikrodukas+pinigine)
Dukterecia - tas pats rinkinukas + knyga "Ka zmones dirba visa diena"
Mazasis sunenas - tarybinio automobiliuko modeliukas ir kaleidoskopas
Šiemet ''apturėjau'' lengvą dovanų pirkimo karštligę, nes neskankinau galvodama, ką kam nupirkti. Kažkaip atėjo tos dovanų idėjos pačios į galvą pamažu bešniukštinėjant internete Taigi:
Mamai - kavos aparatas (sumestinė dovana su broliu)
Tėčiui - dar ieškoma maikutė su mylimos grupės simbolika, dar galvoju parsiųsti The Game of Thrones pirmą sezoną
MB - mobilusis telefonas + superinės ausinės pridedamos dovanų jį perkant (sumestinė mano šeimynos dovana)
Broliui - laikrodis (pats parodė, kurio nori, tik nežino, kad nupirkau)
Močiutėms - po Cadburys saldainiu/sausainiu dėžę
MB sūnėnui - knyga "Ką žmonės dirba visą dieną". Dar neskaito, bet ši knyga man atrodo nepamainoma vaiko bibliotekoje
MB broliui - kalnas šokolado , žmonai - kūno šveitiklio rinkinukas
Draugam - japoniško stiliaus komplektukas (lazdelės, mažos mielos lėkštutės, bambukinis kilimėlis)
Atrodo viskas, dar kažką keliem draugam prigriebsiu
Mamai - kavos aparatas (sumestinė dovana su broliu)
Tėčiui - dar ieškoma maikutė su mylimos grupės simbolika, dar galvoju parsiųsti The Game of Thrones pirmą sezoną
MB - mobilusis telefonas + superinės ausinės pridedamos dovanų jį perkant (sumestinė mano šeimynos dovana)
Broliui - laikrodis (pats parodė, kurio nori, tik nežino, kad nupirkau)
Močiutėms - po Cadburys saldainiu/sausainiu dėžę
MB sūnėnui - knyga "Ką žmonės dirba visą dieną". Dar neskaito, bet ši knyga man atrodo nepamainoma vaiko bibliotekoje
MB broliui - kalnas šokolado , žmonai - kūno šveitiklio rinkinukas
Draugam - japoniško stiliaus komplektukas (lazdelės, mažos mielos lėkštutės, bambukinis kilimėlis)
Atrodo viskas, dar kažką keliem draugam prigriebsiu
sesei ir jos draugui-pietu servizas
mazajam sunui- didelis piesimo rinknys su vandeniniais flomasteriais.
didziajam vaikui- kompiuteris r daug ivairiu smulkmenu(stiklines su herojais is multiko, apatinai au herojais is multiko ir. t.t.)
3 draugu poroms vienodos dovanos- po vaza su gele (dirbtine) kuri sviecia....
kitiems draugams pokerio lagaminas
as savo brangiajam nupirkau megztini
triem pazistamiem jo po zvejybinius guminius ilgus iki kirksnes
ktam draugui kvepalus
dviem panelem po chalata
o draugu vaikams(mergaitem) priklausomai nuo amziaus plauku segtukai, zaidimas, kepure
idomu ka as gausiu
mazajam sunui- didelis piesimo rinknys su vandeniniais flomasteriais.
didziajam vaikui- kompiuteris r daug ivairiu smulkmenu(stiklines su herojais is multiko, apatinai au herojais is multiko ir. t.t.)
3 draugu poroms vienodos dovanos- po vaza su gele (dirbtine) kuri sviecia....
kitiems draugams pokerio lagaminas
as savo brangiajam nupirkau megztini
triem pazistamiem jo po zvejybinius guminius ilgus iki kirksnes
ktam draugui kvepalus
dviem panelem po chalata
o draugu vaikams(mergaitem) priklausomai nuo amziaus plauku segtukai, zaidimas, kepure
idomu ka as gausiu