Įkraunama...
Įkraunama...

"Happy Hippo" mažųjų talentų konkursas!

QUOTE(*meduota* @ 2009 10 18, 18:37)
ji yra skyrely nepatvirtintos?

ar dar iki to neprispaudei?

itariu, kad nepriejau iki to g.gif ikeliau paspaudziau, rodo, jog ikelta foto ir raso mano nick'a. bet toliau neturiu ka spausti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Primadona-A @ 2009 10 18, 19:34)
itariu, kad nepriejau iki to g.gif  ikeliau paspaudziau, rodo, jog ikelta foto ir raso mano nick'a. bet toliau neturiu ka spausti  unsure.gif

geltona šauktuką paspausk
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 10 18, 19:36)
geltona šauktuką paspausk

as turbut buka verysad.gif as esu toj vieotj kur yra "dalyviai", kaip dalyvauti, "neuzpildytos"-tai va paspaudziu ant neuzpildytos ir rodo mano nick'a. o ten daugiau jokio saukstuko nera tik nickas ir kazkas panasaus i varnele "salinti" nuotrauka rolleyes.gif kur as nugrybavau? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Primadona-A @ 2009 10 18, 19:34)
itariu, kad nepriejau iki to g.gif  ikeliau paspaudziau, rodo, jog ikelta foto ir raso mano nick'a. bet toliau neturiu ka spausti  unsure.gif

nėra niekokios foto su jūsų niku. yra tik pradėta pildyti paraiška, kurioje nėra prisegtos foto.
šioje temoje http://www.supermama...showtopic=19797 yra paaiškinta kaip siųsti, net su nuotraukomis kaip kas turi atrodyti.

nėra sunku užpildyti paraišką, jums tikrai pavyks wink.gif
Atsakyti
Man šita foto nereali !

user posted image

Ir darbelis, ir spalvytės, ir nufotografuota labai gražiai.

O jau pirščiukai kaip kruopščiai lipdo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiqtea @ 2009 10 18, 15:24)
man tai jis tartum pakopijuotas schmoll.gif  nes pirma atsirado kita nuotrauka, tokio pat stiliaus, tai vat ta su monstriukais iškart įgavo kopijuotojo prasmę verysad.gif

Na ten, kur su monstriukais tai buna tokie plastilino rinkiniai su viosokiom formom ir gali idealiai lipdini padaryt - tai nera kuryba, tai kopijavimas. Va kur mazyliai patys lipdo - vienas traukinuka, kitas lyg kazkokia pili, tai wub.gif
Papildyta:
QUOTE(CaraMela @ 2009 10 18, 18:55)
Man šita foto nereali !

user posted image

O jau pirščiukai kaip kruopščiai lipdo  wub.gif

Apie sita kalbejau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelene @ 2009 10 18, 19:59)
Na ten, kur su monstriukais tai buna tokie plastilino rinkiniai su viosokiom formom ir gali idealiai lipdini padaryt - tai nera kuryba, tai kopijavimas. Va kur mazyliai patys lipdo - vienas traukinuka, kitas lyg kazkokia pili, tai wub.gif

Apie tą su monstriukais norėjau pasakyt, kad nuotraukos stilius it nukopijuotas... ir dar viena panaši atsirado....
Atsakyti
QUOTE(CaraMela @ 2009 10 18, 18:55)
Man šita foto nereali !

O jau pirščiukai kaip kruopščiai lipdo  wub.gif

ir man labai graži thumbup.gif
nieko nuostabaus,mamytė-mokanti fotografuoti thumbup.gif biggrin.gif
žinau kieno fotkė (nebijokit,neišduosiu) biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ŽuvelėNEauksinė: 18 spalio 2009 - 19:43
QUOTE(Rustė @ 2009 10 18, 19:51)
nėra niekokios foto su jūsų niku. yra tik pradėta pildyti paraiška, kurioje nėra prisegtos foto.
šioje temoje http://www.supermama...showtopic=19797 yra paaiškinta kaip siųsti, net su nuotraukomis kaip kas turi atrodyti.

nėra sunku užpildyti paraišką, jums tikrai pavyks wink.gif

Aciu labai 4u.gif laukiu kol patvirtins. Bet ar cia bus skirtingi vertinimai pagal amziu? g.gif nes maniskis Talentas lotuliukas.gif 19men. g.gif o kiti vaikuciai talentingesni ir vyresni galbut g.gif
Atsakyti
QUOTE(Primadona-A @ 2009 10 18, 20:46)
Aciu labai 4u.gif laukiu kol patvirtins. Bet ar cia bus skirtingi vertinimai pagal amziu? g.gif nes maniskis Talentas  lotuliukas.gif  19men. g.gif o kiti vaikuciai talentingesni ir vyresni galbut  g.gif

tik neišsiduok kuri foto P.. iki balsavomo pabaigos jos anoniminės.

Ruste, o gal jau keitės taisyklės?
neskaičiau dar ax.gif
Atsakyti
o aš ir taip ir taip žiūriu,niekur nematau panašios nuotraukos į tą monstriukų g.gif
su monstriukais matau tik vieną ft,ir net panašaus nieko nematau g.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽuvelėNEauksinė @ 2009 10 18, 20:57)
o aš ir taip ir taip žiūriu,niekur nematau panašios nuotraukos į tą monstriukų g.gif
su monstriukais matau tik vieną ft,ir net panašaus nieko nematau g.gif

matyt kalbėta buvo apie tą, kurioje vaikutis irgi lipdo
Atsakyti