QUOTE(Rustė @ 2009 10 16, 16:02)
manau jie bus vaikas ir procesas bus daug įdomiau, nors tvirtinsim ir tik darbelių nuotraukas.
tai jei bus vaikas su procesu... tarkim aš suprantu, iš kelių nuotraukų padaryti vieną galima, ta prasme keturi langeliai, pradžia eiga, tolesnė eina, pabaigtas darbas? ar blogai supratau

Labai fainas konkursas, būtinai stengsiuosi sudalyvaut

O per kiek laiko būna patvirtintos foto?
QUOTE(Wiqtea @ 2009 10 16, 23:43)
tai jei bus vaikas su procesu... tarkim aš suprantu, iš kelių nuotraukų padaryti vieną galima, ta prasme keturi langeliai, pradžia eiga, tolesnė eina, pabaigtas darbas? ar blogai supratau

ne, netvirtintume, nes tai draudžia taisyklės: draudžiamas foto nuotraukų jungimas į vieną atvaizdą.
Konkurso užduotis - nufotografuoti patį įspūdingiausią, gražiausią, originaliausią mažylio darbelį. Pats darbelis konkursinėje nuotraukoje yra svarbiausias, o ne procesas, ne dailus kūrėjo portretukas.
Kadangi taisyklėse neužsiminta, kad nuotraukoje turi būti tik darbelis ir negali būti vaiko, tai priimamos ne tik gražiausių darbelių, bet ir darbelį demonstruojančio vaiko nuotraukos. Tačiau netvirtintume tokios foto, kurioje didžiausias dėmesys skirtas vaiko portretui, o pats darbelis lieka antraplanis. Ir netvirtintume tokios foto, kuriame darbelis dar tik pradėtas kurti.
QUOTE(leogirl @ 2009 10 17, 11:50)
O per kiek laiko būna patvirtintos foto?
darbo dienomis tvirtinamos kasdien, keletą kartų per dieną, o savaitgaliais gali būti netvirtinamos ilgesnį laiką. Jei dėl nuotraukos tvirtinimo/netvirtinimo iškyla klausimų, kuriuos konkurso administratoriai turi aptarti, nuotrauka gali būti netvirtinama ilgesnį laiką, o nusprendus netvirtinti, perkeliama į skiltį "Neužpildytos".
Šitas piešinukas koks nuotaikingas
Nors tikrai, jei nebūtų tos kulverstukinės
ausys, visai panašumo yra 

Man su Monstriukais labiausiai patinka

QUOTE(gritte @ 2009 10 18, 13:30)
man tai jis tartum pakopijuotas

Atleiskit, uz kvaila klausima
niekad dar nedalyvavau konkurse jokiam
norejau paklausti tai kur tas nuotraukytes reikia patalpinti?kur tikrasis konkurso adresiukas

QUOTE(Primadona-A @ 2009 10 18, 18:02)
Atleiskit, uz kvaila klausima
niekad dar nedalyvavau konkurse jokiam
norejau paklausti tai kur tas nuotraukytes reikia patalpinti?kur tikrasis konkurso adresiukas 

fotokonkursai.
tada atsidarai konkursą (tą langą kur matai visas foto)
ir viršuj, kairėj pusėj Dalyvavimo konkurse paraiška
Aciu uz pagalba
ikelt ikeliau, bet nezinau kaip toliau ja "nusiusti", jog patvirtintu
kazkokia visai ziopla ant senatves pasidariau

QUOTE(Primadona-A @ 2009 10 18, 18:35)
Aciu uz pagalba
ikelt ikeliau, bet nezinau kaip toliau ja "nusiusti", jog patvirtintu
kazkokia visai ziopla ant senatves pasidariau 

ji yra skyrely nepatvirtintos?
ar dar iki to neprispaudei?