Įkraunama...
Įkraunama...

"Happy Hippo" mažųjų talentų konkursas!

visos foto gražios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 10 16, 16:02)

manau jie bus vaikas ir procesas bus daug įdomiau, nors tvirtinsim ir tik darbelių nuotraukas.

tai jei bus vaikas su procesu... tarkim aš suprantu, iš kelių nuotraukų padaryti vieną galima, ta prasme keturi langeliai, pradžia eiga, tolesnė eina, pabaigtas darbas? ar blogai supratau g.gif ax.gif

Labai fainas konkursas, būtinai stengsiuosi sudalyvaut bigsmile.gif
Atsakyti
O per kiek laiko būna patvirtintos foto?
Atsakyti
QUOTE(Wiqtea @ 2009 10 16, 23:43)
tai jei bus vaikas su procesu... tarkim aš suprantu, iš kelių nuotraukų padaryti vieną galima, ta prasme keturi langeliai, pradžia eiga, tolesnė eina, pabaigtas darbas? ar blogai supratau g.gif  ax.gif
Labai fainas konkursas, būtinai stengsiuosi sudalyvaut bigsmile.gif

ne, netvirtintume, nes tai draudžia taisyklės: draudžiamas foto nuotraukų jungimas į vieną atvaizdą.

Konkurso užduotis - nufotografuoti patį įspūdingiausią, gražiausią, originaliausią mažylio darbelį. Pats darbelis konkursinėje nuotraukoje yra svarbiausias, o ne procesas, ne dailus kūrėjo portretukas.
Kadangi taisyklėse neužsiminta, kad nuotraukoje turi būti tik darbelis ir negali būti vaiko, tai priimamos ne tik gražiausių darbelių, bet ir darbelį demonstruojančio vaiko nuotraukos. Tačiau netvirtintume tokios foto, kurioje didžiausias dėmesys skirtas vaiko portretui, o pats darbelis lieka antraplanis. Ir netvirtintume tokios foto, kuriame darbelis dar tik pradėtas kurti.

QUOTE(leogirl @ 2009 10 17, 11:50)
O per kiek laiko būna patvirtintos foto?

darbo dienomis tvirtinamos kasdien, keletą kartų per dieną, o savaitgaliais gali būti netvirtinamos ilgesnį laiką. Jei dėl nuotraukos tvirtinimo/netvirtinimo iškyla klausimų, kuriuos konkurso administratoriai turi aptarti, nuotrauka gali būti netvirtinama ilgesnį laiką, o nusprendus netvirtinti, perkeliama į skiltį "Neužpildytos".
Atsakyti
Šitas piešinukas koks nuotaikingas biggrin.gif Nors tikrai, jei nebūtų tos kulverstukinės hihihi.gif ausys, visai panašumo yra smile.gif
user posted image
Atsakyti
Man su Monstriukais labiausiai patinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gritte @ 2009 10 18, 13:30)
Man su Monstriukais labiausiai patinka  4u.gif

man tai jis tartum pakopijuotas schmoll.gif nes pirma atsirado kita nuotrauka, tokio pat stiliaus, tai vat ta su monstriukais iškart įgavo kopijuotojo prasmę verysad.gif
Atsakyti
konkursų užderėjo smile.gif
peržiūrėjau, tai labiausiai patinka kur visgi foto su vaiku, nes tuomet kažkaip tikriau atrodo, regis tikrai pats darė mirksiukas.gif
Atsakyti
Atleiskit, uz kvaila klausima blush2.gif niekad dar nedalyvavau konkurse jokiam blush2.gif lotuliukas.gif norejau paklausti tai kur tas nuotraukytes reikia patalpinti?kur tikrasis konkurso adresiukas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Primadona-A @ 2009 10 18, 18:02)
Atleiskit, uz kvaila klausima blush2.gif niekad dar nedalyvavau konkurse jokiam blush2.gif  lotuliukas.gif norejau paklausti tai kur tas nuotraukytes reikia patalpinti?kur tikrasis konkurso adresiukas ax.gif

smile.gif
fotokonkursai.
tada atsidarai konkursą (tą langą kur matai visas foto)
ir viršuj, kairėj pusėj
Dalyvavimo konkurse paraiška
Atsakyti
Aciu uz pagalba 4u.gif ikelt ikeliau, bet nezinau kaip toliau ja "nusiusti", jog patvirtintu blush2.gif kazkokia visai ziopla ant senatves pasidariau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Primadona-A @ 2009 10 18, 18:35)
Aciu uz pagalba 4u.gif ikelt ikeliau, bet nezinau kaip toliau ja "nusiusti", jog patvirtintu  blush2.gif kazkokia visai ziopla ant senatves pasidariau  tongue.gif

ji yra skyrely nepatvirtintos?

ar dar iki to neprispaudei?
Atsakyti