Įkraunama...
Įkraunama...

Keistai nesuprantamas kaimynų elgesys

papasakosiu ir as pie savo kaimynus.. mes - 4 aukstam, jie 5 gyvena..virs galvos.. jau abiem virs 50 metu.. megsta pagerti..o pagere, tai po 12 nakties pradeda aiskintis santykius.. bet aiskinasi taip triuksmingai, kad as vis galvoju, ar pas mus neikris jie kadanors.. duris tranko, viens kita tranko, cypi, klykia, keikias.. baisu.. nu ir aip visa nakti varo.. ai, dar kelnes kartais vyro ismeta moteriske per langa lotuliukas.gif tai va,kaip sakiau, visa nakti jie taip.. o ryte, apie 4-5 dazniausiai "taikos"... mylisi.. bet tada irgi toks cypimas, kad nzn, gatvej girdisi..

as vis galvoju:
1) kaip tokio amziaus dar tokie sexai buna g.gif su nezmoniskais cypimais..
2) kaip negeda rodytis gatvej kita diena.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(denyxe @ 2010 07 15, 10:39)

1) kaip tokio amziaus dar tokie sexai buna  g.gif su nezmoniskais cypimais..

o kuris is ju cypia ?
Atsakyti
QUOTE(Barzdotas pabaisinas @ 2010 07 14, 18:10)
Kam teko susidurti su kaimynų, mėgstsnčių dulkinti savo skudurus į žemiau gyvenančiųjų kaimynų balkoną, tramdymu? (cituoju savo diskusiją iš Facebook)

Įdomu, ar yra koks nors teisėtas būdas atpratinti kaimynus dulkinti savo kilimus ir užklotus man į balkoną, jei patys jie ne tik, kad nesigėdi šio veiksmo, bet dar ir į akis šoka sugėdinti?

Aš tai pasiprašyčiau pas laomynus, kurie gyvena virš jų ir irgi ką nors gerai išpurtyčiau. Ir žinoma pasakyčiau jiems, kad ten AŠ tai padariau.
Atsakyti
QUOTE(Utopia @ 2009 11 15, 13:44)

Dar turiu kažkur šalia (niekaip neišsiaiškinu, kur) gyvenančius kaimynus, kurie mėgsta darbo dienom apie 22h įsijungt metalo paklausyt.. jeigu suprasčiau tą jų bliovimą, tai ir žodžius puikiausiai girdėčiau lotuliukas.gif

Pas mus ir tas pats.Virš mūsų gyvena kažkokia kompanijėlė, tai jau neįmanoma!22h. prasideda koncertas didžiausiu garsu iki 1 h nakties....Nu tai kaip man mokinukei užmigti, juk į mokyklą reiks.

Apie apie 14h, kai aš pradedu ruošti pamokas mano muzikos mokytoja (gyvena virš mūsų) pradeda skambinti pianinu, ir taip man trukdo susikaupti.

Kam teko susidurti su kaimynų, mėgstsnčių dulkinti savo skudurus į žemiau gyvenančiųjų kaimynų balkoną, tramdymu? (cituoju savo diskusiją iš Facebook)

Mums.Pas mus netik kilimai dulkinami pro balkoną, bet ir šiukšlės ,,išnešamos'' tiesiai į gėlių darželį doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(_Spalvota_ @ 2010 07 17, 07:44)
Pas mus ir tas pats.Virš mūsų gyvena kažkokia kompanijėlė, tai jau neįmanoma!22h. prasideda koncertas didžiausiu garsu iki 1 h nakties....Nu tai kaip man mokinukei užmigti, juk į mokyklą reiks.

tam yra policija. ir pareiškimai - čia jau tėvai turėtų rašyti. po trečio teismo - didėjant su kiekvienu baudoms, butas įtraukiamas į lindynių sąrašą, o tai reiškia, kad policija gali bet kada apsilankyti, laužti duris et ctr. mums užteko vieno teismo. po jo paprasčiausiai (per muzikinį seansą) nuėjau paklausti - ar reikia pakartoti. nereikėjo. (na bent jau pusę metų nereikia)
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2010 07 18, 17:41)
tam yra policija. ir pareiškimai - čia jau tėvai turėtų rašyti. po trečio teismo - didėjant su kiekvienu baudoms, butas įtraukiamas į lindynių sąrašą, o tai reiškia, kad policija gali bet kada apsilankyti, laužti duris et ctr. mums užteko vieno teismo. po jo paprasčiausiai (per muzikinį seansą) nuėjau paklausti - ar reikia pakartoti. nereikėjo. (na bent jau pusę metų nereikia)

O kada prasideda teismo procesas? Po trečio pareiškimo? Nebežinau, kiek mūsų kaimynai tų pareiškimų nešė, kiek kartų policija važiavo... Pilna laiptinė apsirūkiusių vaikų sėdėdavo, kaimynams langus apvemdavo, iki paryčių bumčikai kala, vieną naktį tam bute kažkokia mergaitė ištisai rėkė - nieko. Policija atvažiuoja, paskambina į duris, o prie jų niekas net neina. Muziką patylina, policininkai išvažiuoja - vėl pagarsina. Durų laužti negalima... Kiek rašėm prirašėm, niekas nepasikeitė. Nežinau, gal kokių baudų jie ten ir gavo - mums nepasakojo. Viskas baigėsi, kai berniukas užaugo, pradėjo dirbti ir susirado merginą. Dabar ramu, jau ir sveikinamės.
Atsakyti
pas mus kaimynai jau niolika metu remontus daro.. daro.. kala, grezia.. grezia, kala... tik aciu Dievui ne naktimis.. bet jei turi laisvadieni tai jau susikaupti reikia ir tv pasigarsinti g.gif

o kiti turejo suni ir purtydavo per balkona jo juo guoli doh.gif pilnas balkonas plauku.. bet jau paskui mamos kantrybe neatlaike, nuejo paprasyti to nebedaryt...
Atsakyti
QUOTE(balioonelis @ 2010 07 18, 23:36)
o kiti turejo suni ir purtydavo per balkona jo juo guoli doh.gif  pilnas balkonas plauku.. bet jau paskui mamos kantrybe neatlaike, nuejo paprasyti to nebedaryt...

O kodel iskart nenuejot,kai pirmakart iskrate? g.gif
Atsakyti
QUOTE(clasica @ 2010 07 18, 19:19)
O kada prasideda teismo procesas? Po trečio pareiškimo? Nebežinau, kiek mūsų kaimynai tų pareiškimų nešė, kiek kartų policija važiavo... Pilna laiptinė apsirūkiusių vaikų sėdėdavo, kaimynams langus apvemdavo, iki paryčių bumčikai kala,  vieną naktį tam bute kažkokia mergaitė ištisai rėkė - nieko. Policija atvažiuoja, paskambina į duris, o prie jų niekas net neina. Muziką patylina, policininkai išvažiuoja - vėl pagarsina. Durų laužti negalima... Kiek rašėm prirašėm, niekas nepasikeitė. Nežinau, gal kokių baudų jie ten ir gavo - mums nepasakojo. Viskas baigėsi, kai berniukas užaugo, pradėjo dirbti ir susirado merginą. Dabar ramu, jau ir sveikinamės.

turi būti arba du pareiškimai arba policijos kvietimas + pareiškimas.
Mano atveju - po pirmo kvietimo nekviečiau policijos, po antro - parašiau ir dar priminiau apie pirmąjį kvietimą. po mėnesio gavau atsakymą, kad byla nukeliavo į administracinį teismą.
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 07 15, 11:56)
o kuris is ju cypia ?

trenkta moteriske cypia smile.gif
Atsakyti
Pas mano močiutę kaimynai pamazgas pro langus pyla. doh.gif Jau visos gėles išpūvusios ir baisu išeit iš namų, kad tik ant galvo neužpiltų.. Ir į jokius pasakymus net nereaguoja ten nieks.
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2010 07 19, 04:10)
O kodel iskart nenuejot,kai pirmakart iskrate? g.gif

nes neiškart atsekėm kurie būtent kaimynai ax.gif
QUOTE(Taškė. @ 2010 07 19, 11:28)
Pas mano močiutę kaimynai pamazgas pro langus pyla.  doh.gif  Jau visos gėles išpūvusios ir baisu išeit iš namų, kad tik ant galvo neužpiltų.. Ir į jokius pasakymus net nereaguoja ten nieks.

nu bet siaubas.. negi nėra priemonių tokiems paršams paauklėti? doh.gif
Atsakyti