Įkraunama...
Įkraunama...

Keistai nesuprantamas kaimynų elgesys

QUOTE(Utopia @ 2009 11 15, 12:44)
...ir kiekvieną šeštadienį ir sekmadienį, kaip laikrodis, 10h pradeda skambint pianinu.

Kazkada musu name gyveno smuiku besimokanti griezti mergaite. Tai ji kiekviena diena (net per vasaros ar kaledines atostogas) praktikuodavosi po kelias val. doh.gif Visi kaimynai nuosirdziai apsidziauge, kai ju seima issikrauste cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Profit @ 2009 11 15, 16:11)
Labai "linksma" publika susirinkusi  cool.gif
Uzuojauta jums. Pas mus tik vieni tokie yra, kur vaikai, kaip kumeliai laksto, sokineja staugia ir t.t. Atrodo, kad lubos igrius  doh.gif

Jeigu jie gyventų virš mūsų, tai tos lubos rimtai jau būtų įgriuvusios. Kažkada jie taip pradėjo judint radiatorių (tą tokį pailgą, kuriuo vanduo teka), kad pas mus nuo lubų pradėjo tinkas byrėt. Tada jau ėjom ir paklausėm, ar baigs pagaliau lotuliukas.gif

QUOTE(KibirVibir @ 2009 11 15, 20:55)
Kazkada musu name gyveno smuiku besimokanti griezti mergaite. Tai ji kiekviena diena (net per vasaros ar kaledines atostogas) praktikuodavosi po kelias val.  doh.gif Visi kaimynai nuosirdziai apsidziauge, kai ju seima issikrauste  cool.gif

Čia gal savamokslė kokia, kad po kelias valandas? Suprantu, kad kartais reik pasikartot išmoktus kūrinius, bet šiaip pagrindinis darbas turėtų vykt muzikos mokykloj, ar kur ten lanko jie..
Bet šiaip dabar kažkaip ne taip nervina, kaip anksčiau, nes dabar, kai maniškė kaimynė prisėda pagrot, pagroja kokį gerą pusvalandį, o anksčiau iš ryto prikeldavo, kad ant smūgio sugrotų dvi-tris melodijas. Ir prikelia, o užmigt tai nebeišeina paskui bigsmile.gif tada norėdavosi nueit ir tą jos pianiną per langą išmest biggrin.gif
Atsakyti
Labuka ;]

Na pasidalinsiu ispudziais ir as apie savo kaimynus, tiesa, ne LT veiksmas vyksta..Na pries tai turejau toki kaimyna :

Kaimynas Nr 1. Jis gyvendavo name priesais mus, ir, i 2 sav apytiksliai klausydavosi misiu naktimis ar kotais ten..Nzn..As pirma nakti atsikrauscius kai isgirdau tai isigandau, galvojau, kad vaidenasi..Bet cia baika sitas..

O vat kaimynas Nr2. tai topinis buvo - musu butai buvo salia vienas kt. ir 1 aukste, mes turejom vitrininius langus, tai jis galvodavo, kad mes nematome, ateidavo prie ju , ir ziuredavo, ka mes veikiame, taip rura atstates kad ziuri kad ziuri..Tada, atplesdavo musu laiskus ir is tolo pamates kad mes grystm laukdavo pre duru, paklausti kokios nesamones.. ;D Bardavosi kad ziurim TV, nes jam skauda galva.. Ir t.t.

Na o dabar turim kaimynus nr 3 - senyvo amziaus zmones, kurie naktimis eina ir renka pieno butelius, butent, pieno..ir mum i pastaimete rasteli, kad mes jiems atnestumem tuos butelius, besitysdami i butylku medziokle pridrabsto siuksliu visa koridoriu, ir is ju buto smarve eina per visa laiptine nes jie ten belekiek visko prikaupe..As laikydavau vezimeli dukriuko laiptineje, bet, jie su mano vezimeliu nakti ejo rinkt buteliu... doh.gif biggrin.gif tai nebelaikau..

Aaa, dar turiu kaimyne kuri baras su kaimynu kad jis garsiai ziuri TV ir ji negali miegoti tai ji iseina su halatu i lauka po jo langais ir jie barasi koki puse val. kas antra diena..

O virs manes gyvena kazkokie Indai, tai jie klausosi kazkokiu giesmiu ir kazka soka gal kad pastoviai bilda ten grindys bigsmile.gif

Va kokie mano kaimynai..Vis pasitaiko nenormalus
Atsakyti
QUOTE(Uuoga @ 2009 11 16, 03:44)
Va kokie mano kaimynai..Vis pasitaiko nenormalus[/i]

o cia tai jo schmoll.gif doh.gif o tai kodel nesikraustot kitur?juk kaip suprantu nuomojates ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2009 11 15, 20:55)
Kazkada musu name gyveno smuiku besimokanti griezti mergaite. Tai ji kiekviena diena (net per vasaros ar kaledines atostogas) praktikuodavosi po kelias val.  doh.gif Visi kaimynai nuosirdziai apsidziauge, kai ju seima issikrauste  cool.gif

cha biggrin.gif kai as gavau diploma ir nustojau groti, tai mano kaimynai irgi atsiduso lengviau biggrin.gif dabar tai ir pianinas parduotas, tai isvis jiems gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dange29 @ 2009 11 15, 18:38)
oi, pazystama viena turejau, klausydavo sitos, gal Bronius jis??? lotuliukas.gif

Ai, kad nelabai aš jo vardą žinai, tik neperseniausiai išsiaiškinau kaip jis atrodo smile.gif reiks kada užklaust smile.gif
Atsakyti
Kažkada,senai ,oi geri laikai buvo,vaikystė biggrin.gif ,aš gyvenau 4a.,o mano draugė 2 a.,po mumis.Tai ji ir gi grodavo pianinu biggrin.gif . Aš visada jai pasakodavau,nuo kelių ir iki kelių ji grodavo biggrin.gif
O trečiam aukšte liuks kaimynai buvo thumbup.gif ,patys dažnai baliukus darydavo,tai ir ant mūsų nepykdavo,kai lakstydavom,kaip drambliai thumbup.gif
Dabar vienintelis pirmo aukšto privalumas,kad po apačia kaimynų neturim blush2.gif , nes dabar mano 3 drambliai laksto doh.gif
O dabartinei kaimynei neįtikom,kai raugintų kopūstų sriubą virėm doh.gif ,tipo,jai smirda. Kai kitam kaimynui pasiguodžiau,tai tas sako,kad matyt kaimynę pagirios kankino,turbūt sriubytės norėjo g.gif
Atsakyti
Labas smile.gif
Noriu ir aš apie savo kaimynus pasipasakot.Gyvenu nuosavame bute.Yra tokie kaimynai,kurie labai mėgsta baliukus rengti,išgerti nemažai.Taigi kiekvieną trečiadienį pas juos ir vyksta baliukai.Ryte neįmanoma miegoti,nes jie atsikelia ryte 6 h.,pasileidžia muziką,koks tik yra garsumas,ir leidžia Yvas visokias doh.gif:Dar gyvena tokie vieni,kurie naktį eina aplink savo namą ir burba kažką.Tai tiek smile.gif
Papildyta:
Atsiprašau,name doh.gif
Atsakyti
Kam teko susidurti su kaimynų, mėgstsnčių dulkinti savo skudurus į žemiau gyvenančiųjų kaimynų balkoną, tramdymu? (cituoju savo diskusiją iš Facebook)

Įdomu, ar yra koks nors teisėtas būdas atpratinti kaimynus dulkinti savo kilimus ir užklotus man į balkoną, jei patys jie ne tik, kad nesigėdi šio veiksmo, bet dar ir į akis šoka sugėdinti?

>Aš dabar atėmiau iš kaimyno žmonelės man po nosimi pakibusią antklodę ir liepiau, kad ateitų pasiimti jos vyras (anas mūsų namo bendrijos pirmininkas biggrin.gif) Tai kokias 15 min. į duris daužėsi ir klykė, kad man bus blogai. Ir ne kokia nusenusi bobšė, o apie 25-30 metų mergina...

>teisėti būdai: 1. laukti kol dulkės padarys materialinę žalą balkonui, viską fiksuojant nuotraukomis; 2. "šokį į akis" išprovokuoti iki tokio lygio, kad galėtum padaryti obdukciją 3. kreiptis į bendrijos (jei tokia yra) pirmininką su skundu. Tačiau efektyviausias būdas - nueiti pas kaimyną su 0,5 ltr smile.gif

>Na, iki obdukcijos reikalas nepriėjo tik todėl, kad sugebėjau užverti duris (plėšė abiem kojom į sieną įsispyrus, bet svorio kategorijos skirtingos). Net pagalvojau, kad merginai su protu ne viskas tvarkoje.

>Oho. Auksinė antklodė, kad tokia isterija dėl jos?

>Tai todėl ir pagalvojau, kad panai ne viskas su galva tvarkoje, kad iškart tokią isteriją sukėlė. Normalus žmogus, atsidūręs tokioje situacijoje, bent jau atsiprašytų ir gražiai paprašytų grąžinti, o čia: "Tuoj pat atiduok! Tau bus blogai! Turėsi problemų!" Paskui - jau minėtas durų šturmas. Įdomiausia, kad, kiek supratau, vyras tuo metu buvo namie, bet nesirodė, nors aiškiai pasakiau žmonelei, kad atsiimti užtiesalą teks ateiti jam.

>Turiu klausimą. Ar jie turi katiną namie? Netyčia šliūkšt valerijono bonkikę, tai jau maža nepasirodys. O jei esat gabus ir tikslus beigi miklių rankų, tai ponuli kur nors gavus panašaus cheminio kompaundo, kaip kad skunso analinių liaukų garsiųjų išskyrų, ir palašinus biškuliuką, tai jiems po trumpo laiko ne tik kad kilimą teks išmesti, bet ir visus minkštus baldus beigi užuolaidas.

> ‎:D Katino, deja, neturi, bet smarvės lašų gaučiau be didelio vargo. Tik ar verta pradėti tokį vaikų darželio lygio karą? Nes tuomet man tektų priderinti savo gyvenimą prie kažkokių dviejų imbecilų veiksmų.

>turejau tokius ananiugas ir as:)2kartus siurblio maiselius prie duru iskraciau ir kaip ranka nueme,nereikejo net drastisku budu su lasiukais:)

>Istorijos su į balkoną dulkinamais skudurais tęsinys - kaimynkos vyras spiningo pagalba išžvejojo užtiesalą, kurį buvau numetęs balkone ant kėdės. Ateiti ir atsiprašyti nedrįso. Gal, sakau, pagaliau gėdos jausmo apraiškos užgimė? biggrin.gif

>Reikėjo blizgę nukirpti, tada ateitų...

>Jau buvau betiesiąs ranką, bet sugavau save, kad galiausiai tai visišku marazmu pavirstų.
Atsakyti
Rasyciau skunda tam paciam bendrijos pirmininkui.Su paminejimu,kad jei i skunda nebus atsizvelgta-kreipsiuos i vietine nuovada.Skunde prirasyciau,kad nuolatinis dulkinimas suaktyvino kvepavimo sistemos ligas ir priterse balkona.
Atsakyti
Jo.. Mums irgi nekas buvo. Ankstus gražaus sekmadienio rytas. Gal kokia 5-6 h. Visi miega, šilta, balkonas pravertas. Ir ką Jūs manot? Išlėkė kažkokia boba, rėkt ant savo vyro. Ir rėkia per visą kiemą, rusiškai (rašau lietuviškai): Aš 30 metų tylėjau!! Todėl dabar netylėsiu!! (Jei jau 30 metų tylėjo, tai galėjo dar ir pora h patylėt..)
Ai dar yra kaimynas, kuris nueina į rūsį ir ten nusimiža. Net naktį eina... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2010 07 14, 20:18)
Rasyciau skunda tam paciam bendrijos pirmininkui.Su paminejimu,kad jei i skunda nebus atsizvelgta-kreipsiuos i vietine nuovada.Skunde prirasyciau,kad nuolatinis dulkinimas suaktyvino kvepavimo sistemos ligas ir priterse balkona.

Variantas 4u.gif
Atsakyti