Kam teko susidurti su kaimynų, mėgstsnčių dulkinti savo skudurus į žemiau gyvenančiųjų kaimynų balkoną, tramdymu? (cituoju savo diskusiją iš Facebook)
Įdomu, ar yra koks nors teisėtas būdas atpratinti kaimynus dulkinti savo kilimus ir užklotus man į balkoną, jei patys jie ne tik, kad nesigėdi šio veiksmo, bet dar ir į akis šoka sugėdinti?
>Aš dabar atėmiau iš kaimyno žmonelės man po nosimi pakibusią antklodę ir liepiau, kad ateitų pasiimti jos vyras (anas mūsų namo bendrijos pirmininkas

) Tai kokias 15 min. į duris daužėsi ir klykė, kad man bus blogai. Ir ne kokia nusenusi bobšė, o apie 25-30 metų mergina...
>teisėti būdai: 1. laukti kol dulkės padarys materialinę žalą balkonui, viską fiksuojant nuotraukomis; 2. "šokį į akis" išprovokuoti iki tokio lygio, kad galėtum padaryti obdukciją 3. kreiptis į bendrijos (jei tokia yra) pirmininką su skundu. Tačiau efektyviausias būdas - nueiti pas kaimyną su 0,5 ltr

>Na, iki obdukcijos reikalas nepriėjo tik todėl, kad sugebėjau užverti duris (plėšė abiem kojom į sieną įsispyrus, bet svorio kategorijos skirtingos). Net pagalvojau, kad merginai su protu ne viskas tvarkoje.
>Oho. Auksinė antklodė, kad tokia isterija dėl jos?
>Tai todėl ir pagalvojau, kad panai ne viskas su galva tvarkoje, kad iškart tokią isteriją sukėlė. Normalus žmogus, atsidūręs tokioje situacijoje, bent jau atsiprašytų ir gražiai paprašytų grąžinti, o čia: "Tuoj pat atiduok! Tau bus blogai! Turėsi problemų!" Paskui - jau minėtas durų šturmas. Įdomiausia, kad, kiek supratau, vyras tuo metu buvo namie, bet nesirodė, nors aiškiai pasakiau žmonelei, kad atsiimti užtiesalą teks ateiti jam.
>Turiu klausimą. Ar jie turi katiną namie? Netyčia šliūkšt valerijono bonkikę, tai jau maža nepasirodys. O jei esat gabus ir tikslus beigi miklių rankų, tai ponuli kur nors gavus panašaus cheminio kompaundo, kaip kad skunso analinių liaukų garsiųjų išskyrų, ir palašinus biškuliuką, tai jiems po trumpo laiko ne tik kad kilimą teks išmesti, bet ir visus minkštus baldus beigi užuolaidas.
>

Katino, deja, neturi, bet smarvės lašų gaučiau be didelio vargo. Tik ar verta pradėti tokį vaikų darželio lygio karą? Nes tuomet man tektų priderinti savo gyvenimą prie kažkokių dviejų imbecilų veiksmų.
>turejau tokius ananiugas ir as:)2kartus siurblio maiselius prie duru iskraciau ir kaip ranka nueme,nereikejo net drastisku budu su lasiukais:)
>Istorijos su į balkoną dulkinamais skudurais tęsinys - kaimynkos vyras spiningo pagalba išžvejojo užtiesalą, kurį buvau numetęs balkone ant kėdės. Ateiti ir atsiprašyti nedrįso. Gal, sakau, pagaliau gėdos jausmo apraiškos užgimė?

>Reikėjo blizgę nukirpti, tada ateitų...
>Jau buvau betiesiąs ranką, bet sugavau save, kad galiausiai tai visišku marazmu pavirstų.